Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Annus, azt az RR-t nem tudnád nekem vhogy átküldeni? Már évek óta nem volt izomlázam; erre kíváncsi lennék... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hean!
Utolsó gondolatsorod :lol: :lol: :lol: :lol: Ne törődj velük!Legalább átadják a buszon a helyet :wink: Akkor várunk a tornázók klubbjában!!!!
Alíznál nem tudom h mi lehet a baj...lehet h csak véletlen?!Bár tuti ő is látta hogy nem vagy jól,de fogalmam nincs hogy lehet e ilyen hatás nála....
Áron nem semmi!Kb 2 kilóval több mint Iza :lol: :lol: Szerintem nincs is más baba aki elérte a 9 kilót :wink:

Gergőnek kiütései is voltak,ami terjedt !Azt még nem írta Csilla hogy van e összefüggés,de gondolom hogy igen,mert a bőrgyógyászhoz ment tegnap,és utána írta h műteni kell!

annus11
 
 


Adri!
A blogba felteszem ahol elérhető!

Lével szerintem azért kezdenek,mert ugye szilárdat még nem evett eddig a gyerek,biztos van olyan aki nem igazán akar/tud kanalazni,és akkor inkább megy cumisüvegből.
Benji pl cumisüveből issza/eszi a gyümit,zöldséget stb.

na mégis olvastam...szóval azt szűrtem le hogy a kicsi kutacs lehet h semmi gondot nem okoz!Mármint nem rendellenesség,lehet hogy csak testi adottság.Azért kell figyelni,mert ha a kicsi kutacs mellett egyéb nem normális fejlődés van,akkor az jelenthet vmi neurológiai problémát :roll: Tehét h nem fejlődik rendesen az agy stb.De mivel Csaninál és spec semmi rendellenességet nem látok,így szerintem nem lesz ebből gond :wink: De javítsatok ki ha rosszul gondolom :oops:

annus11
 
 

 
 

Hean: ezen az Áron-méreten én is leakadtam... SZámomra is hihetetlen, milyen nagyra nőtt ez a gyerek. Szerintem meglátod majd, van-e összefüggés, ha meggyógyulsz és Aliznál ez hogy hat az ovira. Én elképzelhetőnek tartom, hogy nem akart otthon hagyni téged, ha látta, mennyire szenvedsz. Szopival nem lett gond amúgy? Áron nem zökkent ki?

Kép
Kép
tinu
 
 


jesszum 9,5 kg, nem semmi! unokaöcsém 1,5 éves és 10 kiló :shock: és tökhusis.. :shock: nem akarsz egy képet rakni Áronról? kiváncsi vagyok nagyon :lol:

Lili az előbb benyomott egy fél üveg alma-barit...nem kostolgatjuk mi nyomjuk egyenesbe, nem lehet elvenni tőle a kanalat :lol: az allergia 1 kanáltól is kijön meg fél üvegtől is...nekünk 2 szopi közben kell, hogy csöcsök bírjákl az iramot...

a hozzátáplálásnak van egy csomó fajtája amire mi is jó példák vagyunk (kevés tej, nincs tej, csak kostólgatjuk, WHO babák, stb stb)

na az alma után most a lábevés van porondon...fura egy ízlése van na :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Annus!
Én is pont erre céloztam, csak nem ennyire konkrétan fogalmaztam meg!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


csajok ez milyen? van ilyen valakinek? ebben tök jól lehet pépet, főzit adni, megnyomod és a kanálba folyik a mennyiség nem lesz minden trutyis és mégis kanalas

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szerintem ebből a kanálból is ki tudja köpni, tehát minden trutyis lesz! :lol:

Annus köszi az edzést!

Kép

Kép
adraci
 
 


Niki!
Én is osztom az előttem szólókat!Ettől még nyakig trutyis lehetsz!!!!!Szerintem macerásabb amúgy,de ha gondolod,és mazohista típus vagy :lol: :lol:

annus11
 
 


Hali!

Esztó!
Álmival szépségesek vagytok! :D
Szerintem Álminak menni fog a Kari aji gyártás...modellpasi! :lol:

Anita!
Húúúú...mesélj még hogy tesódnál hogy volt ez a mandulagyuszi-fog dolog????????!!!!!!!!!!!!!!Para! :?

Csilla!
Szegénykém! Írj majd mi volt! Mekkora ez a műtét? Mennyi időre kell kórházba mennetek????? :(

Csajok!
Azt hiszem lassan el kell kezdenem gondolkozni az elválasztáson.... :(
Ha ez nem változik, akkor brutál lesz!
Lili HARAP!!!! Sőt rágcsál, cibál....mellem véres már..... :(
Amikor nem akar cicizni (ált. napközben már nagyon nem szeretne, én erőltetem), akkor megharap...sőt cibálja.....
Akkorákat ugrok a kanapén....
Ráadásul a seb nem tud begyógyulni...vérzik.....bimbivédővel nem cicizik..... :?
Reggel, meg este nincs probléma, akkor szépen szopizik...de napközben eddig brutál volt.....
Megnézzük a mai nap milyen lesz....

Fogas babás mamik!
Ti hogy csináljátok???????????????????????

Annus!
Sztem élvezd ki még a nyugis szopit...ha Iza is ilyen Vadmacska lesz foggal, akkor reszkess mami..... :roll: :wink:

Szofi!
Mailbox csekk!

Kép
mozza
 
 


http://3.bp.blogspot.com/_dZrOtaG1xDA/S ... 2.+107.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_dZrOtaG1xDA/S ... 2.+062.jpg

Na itt van 2 kép a konyháról meg a fürdőről,még adós voltam a végével! :wink: Szóval csak kész van!!!

annus11
 
 


Mozza: hát tegnap engem is megharapott Csongi. Pont azt beszéltük Renivel, hogy most kb. annyira fáj a cicink a szopi miatt, mint a kezdetekkor. :? Hát nem tudom, nekem még nem véres, de eléggé fáj. Remélem, nem lesz rosszabb, mert ötletem sincs, akkor mit csinálok. Ritkítom a szopit. Nem tudom, mit lehetne nálatok. Vedd el tőle a cicit, ha nem szopizik rendesen. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza, ha velem lenne ez, én is elgondolkodnék, hogy csak reggel és este cicizzen. :? :(

Kép

Kép
adraci
 
 


mozza, ajjjjajja, akkor tényleg vámpír lett a csajból...erre nincs valami speckó módszer?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Anno volt nekem kanalas cumisüvegem, de sz...rt sem ért!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Orsi! Boldog névnapot, meg Szofi tesójának is!

Bogyó, Léna, Bogi, Lívia, nektek boldog 5 hónapot! Larának boldog fél évet!

Anyettka, jó, hogy jöttél, mesélsz is?

Esztó, jó látni benneteket, gyönyörűek vagytok! Ha tudsz, azért gyere majd!

Anita szerintem is ugorjatok bele, majd, ha nagyon nem tetszik keressetek jobbat! De addig is kell a megélhetés...

Hanna nagyon ügyes a forgással! És nagyon cuki a képeken! :)

KicsiLili képe is nagyon aranyos! Niki, ügyi vagy a 7 perccel!!! :)
Nálatok is minden rendben lesz a kis másdologevésekkel. És megy az a szopi is! :)

Tinu, sztem sincs semmi gond fiaddal, sokat mocorgott, ennek ellenére hízott is, nőtt is. :) Ügyik vagytok! :)

Annus, akkor remélem, hogy Izusnak holnapra már meglesz a foga!!!

Madame szopi megint vicces... De akkor ez lehetett a tudatalatti. Ne aggódj Csani fejlődése nagyon jó ütemű, ha szeretnéd mással kóstoltatni, nyugodtan, tök izgi lesz neki, de sztem nyugodtan szopizhat még sokat-sokat. A ritka kaki jelentHETi, hogy már nem elég neki a tej, de elégedetlenkedik? Kér gyakrabban kaját? Mert, ha nem, akkor tuti, hogy jól érzi magát! Ha kevés neki, jelezné. KicsiLili is ezt tette, pedig ő nőci. :) A pasik nem bírják az éhezést! :) (Ez persze nem igaz, én fiaim nagyon bírják, de azért ált. ez a helyzet, ha a kicsit idősebbeket nézed... :) )
Kutacsát CSAK megfigyelni kell. Szóval semmi gond. Gondos akar lenni, és minden eshetőségre felkészülni. Ne aggódj, teljesen jó Csani mindenben, nincs semmi gond! :) Az, hogy figyelni szeretné, jó. :)
Etetés: mi Samu levedlett autós hordozójában fogunk, amikor már eszünk, és még nem ülünk. Én sokat csináltam levet teljes gyümölcsből úgy, hogy megfőztem, és a vízzel együtt, amiben főtt (egy picit leöntöttem belőle) összeturmixoltam. Így sok folyadékhoz jut, és teljes gyümölcsöt eszik/iszik. :lol: De amikor kóstoltunk, kapott almapürét Samu, és egyből benyomott egy fél almát. Szóval ezt is lehet. Sztem nem kell félni, dönts ízlésed szerint, figyelni kell, hogy könnyen tudja-e kakilni a szillárdat, ha igen, nem kell varázsolni, ha nem, szüksége van több folyadékra.

Hean! Tutira nincs akkora hasad. :) De azért nem fog rosszat tenni, amire készülsz. :) Csak légyszi, gyógyulj meg! Nagylány tényleg félthet... :roll: Nagyfiad meg húdemekkorára hízott!!! :)

Mozza, én elképzelni sem tudom, mi lesz, ha Daninak foga lesz... Sajnálom, és nem tudok megoldást, csak annyit, hogyha szívesen szopizik a baba, akkor megtanulja, hogyan kell, hogy Anyának ne fájjon. De akkor, amikor nem akar, ezután sztem sem lehet erőltetni majd... Na, drukkolok...

Emese, sírt sokat Dani tegnap estefelé. Pedig nem szokott sosem sírni. Szóval baja volt. Éjfélig nem bírt aludni... Asszem kezdjük a fogzást... Csak fura, mert nyálzás nincs olyan jelentős. :roll:

No, megyek, mert nagyfiam farkaséhes.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Mozza! Szerintem is az lehet a megoldás ha csak reggel, este kap cicit, amikor szívesen szopizik. Ha csak cibálja, akkor nyilván nem kell neki. Én még nem találtam összefüggést a cibálás és a napszakok között, így ez nálunk nem működne. Meg Mira egyébként sem képes mennyiséget enni más kajából, csak ciciből.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anya ma nem dolgozik és követeli a gyerekemet :shock:

Nem tiltakozom és elviszem neki, én pedig elmegyek a LV táskámért, amiről tenni akartam képet, csak nem találtam sehol :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Lányok, köszönöm a sok hozzászólást...
A kutaccsal tényleg nincs mit tenni, csk várunk. És tényleg örülök, hogy a doktornő gondos. Valószínű ezért mondogatta, hogy csak rá kell nézni, hogy okos értelmes, biztos nem lesz baj, mert ő tudta ezt, amit Annus leírt. Hogy a kis kutacs az nem valamit okoz, hanem valaminek a tünete, ilyen agyi problémáké... De azért nem örülök neki... :?
Ammi a hozzátáplálást illeti, Annus, akkor lehet, hogy rossz szót használtam. Én mindent hozzátáplálásnak hívok, ami az anyatejtől különbözik, bármikor legyen is az. Nem szopi előtt vagy után akarok neki egyelőre adni, hanem szopi közt, ahogy a dokinő tanácsolta. Mondjuk Csani szopik fél8-kor meg 11-kor, akkor f10-kor kap egy kis almalét vagy barackpürét. Kifejezettem hangsúlyozta, hogy emelett a szoptatás menjen pontosan ugyanúgy, mint eddig. Tehát akkor ezt minek hívjuk? Kóstoltatásnak? Tinu, neked mi a véleményed?

Boldog 5. hófordulót Lénának, Petyának, Boginak, Líviának és Bogyónak! Isten éltesse a mi fél éves Laránkat!

Mozza, én is csak azt tudom mondani, hogyha cibálni kezdi, akkor vedd el tőle. Amíg sszépen szopik, addig éhes. Utána valószínűleg nem kell neki, és játszik... De remélem, hogy ez nem jelenti azt, hogy csak reggel meg este tudod majd lilit szoptatni. Bár az is sokkal, de sokkal jobb, mint a semmi!

Orsi, boldog névnapot! Dóri, köszönöm, hogy eszedbe jutott a testvérem, nagyon jól esett!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Passz....nem tudom mt csináljak.... :?
Pár napig összeszorítom a fogamat és megpróbálom a régi menetben szoptatni....ha ideges lesz és harapdálja még a hétvégén is, akkor felhívom a dokkert és megkérdezem mit csináljak.
Nem lehet valahogy leszoktatni erről az agresszív játékról?????
vagy azért csinálja ezt napközben, mert nem szeretne már olyankor szopizni????
Tinu!
Ezt ilyen korban már tudják szabályozni????? Ergo lehet hogy el fogja magát lassan választani????

Mit csináljak a cicivel????? Vérzik....
Mivel kenjem?????
Hűűűű, tökre mint az elején.....
(és nagyon jön a 2. foga....szerintem ezért is rágcsálja a mamit....)

Kép
mozza
 
 


Az a gond, hogy napközben Lilivel már régóta megy a harc, hogy szopizzon...nem szereti...de reggel meg mint a kisangyal úgy cuppog....
Szóval tudna ő szépen is enni...ha akarna.... :?
Nem tudom....pépet szépen eszi már, 150eket simán bevág belőle, mostmár a zöldség is csúszik....
Passz....nem tudom hogy lesz..most kivárok...hátha megtanulja....ha nem, akkor gondban leszek.....

Adraci!
LV táska? Mutimuti!!!!! :)

Kép
mozza
 
 


Hean, nagyon nagyfiú Áron! És színtiszta anyatejből! Rakj már a blogba képet, és rögtön rakhatsz Alízról is végre!

Emese, igen, heti 7-ről 4-re kell csökkenteni (másnaponta kb.) a D vitamint.

Mozza, a szakkönyvek a következőt írják, nem tudom nálatok bejön-e: Ha harap, elveszed tőle a cicit, és a szemébe nézel, és határozottan azt mondod"nem szabad!". És visszaadod. És valahányszor harap, megcsinálni. Türelemjáték, de állítólag működik, így le lehet szoktatni. Egy ilyen pici baba is már rengeteget ért a hangsúlyból.

Nekem az elején a sebes mellemre a Garmastant javasolták, és lanolinos krémet, van DM-es, de a Medelás is isteni, szín tiszta gyapjúzsír.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nah heloo

Indulunk mindjart mindenhova.. vasarolni is ..

fog-szopi: nalunk reggel nincs gond,nem harap, delutan se.. este viszont amikor faj neki mar az inye, ugye most jon a kovi fogunk,dokineni szerint barmelyik nap elobujhatnak az ujjak,na szoval este csak harapni akarja meg cibalni nagyon vadul.. gondolom h ne fajjon annyira neki.. egy ideig lehet birni.. de sokaig nem. De pl ha nincs este fogfajas akkor siman szopizik es nem harap..

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza!
Huu,hát nem hangzik ez vmi jól...én vmi olyat csinálnék hogyha harapdál akkor elvenném a cicit és hangsúlyosan mondanám neki h nem szabad.Majd visszaadnám neki.Ezt mindig eljátszanám amikor csinálja.Aztán vagy megérti vagy nem! :lol: :lol:

Na hogy mivel kenném..talán körmvirággal,én mindenre azt kenek :oops: Nem is tudom mi van még itthon ami jó lehet.....

Szofi!
Ja értem,szóval akkor nevezzük kóstoltatásnak :lol: Na ez nem volt nekem tiszta :lol: :lol: Szerintem akkor igen,ahogy te is írtad adj neki gyümit!Bizti jó lesz!!!!Amúgy így kell kezdeni,2 kaja közt! :wink:
A kutacs miatt meg ne parázz!!!Aki belenyúl Csongi szájába,az én Izusomat meg fejbevágja ,azzal nagy gond nem lehet :lol: :lol: Max még egy kis jómodort tanulhatna :D :D :D

Na megfőztem 1 db krumplit Izának,aki azóta is alszik h kapta a nurofent :roll: na vagy 3 piklit krumpliztam össze...ez a krumpli milyen rossz így ízesítés nélkül,na meg hogy ragad.....remélem azért megeszi,persze nem a la natúr kapja! :wink:

annus11
 
 


Mozza: csináld úgy, ahogy Szofi leírta. De ne hagyd, hogy szétharapja a melled, irgum-burgum. Vedd el tőle, nem mazo-iskola ez! Esetleg próbáld meg bekenni a Lili ínyét Dentinoxszal szopi előtt, hogy ne a fájdalom miatt harapdáljon. Nem hiszem, hogy el akarná magát választani, csak most nyűgje van.

Szofi: én csak a kaki miatt nem kezdeném el a gyümizést. De mivel te be vagy sózva, lányom, kezdd el! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, mit teszel a krumplihoz?

Tinu, kep? :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Na megint olyan vagyok mint aki ismétli a másikat :lol: :lol: Csak mire leírom(közben vagy 3 telefonom volt)megírja más :lol: :lol: :lol:

Netti!
Hát ott a pép meg a gyümi!Azt mondta a doki hogy a pépet váltsam majd ki a krumplival szépen fokozatosan.Tehát most gyümi+tejpép van,és most a pépet csökkentem fokozatosan és átveszi a krumpli a helyét 8)

annus11
 
 


Netti: majd ha az uram hazaért, akkor fotóztatok vele. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, okee, este jovok mar csak, remelem addigra meg lesz!! :D

Annus, akkor most kutyulsz :lol: en imadok amugy tobb mindent ossze kotyvasztani neki.. krumplit mindenbe teszek, ha abbol tobb van benne akkor ugyse eszi meg mert nincs izeee :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Hófordulósoknak sok boldogságot!

Szofi!
Most már tényleg teszek képeket a blogba! Etetést mi is autóshordozóban oldottuk meg, amíg nem tudott Alíz ülni, szerintem Áronal is így lesz. Kutaccsal szerintem nem lesz semmi gond, Csani szépen fejlődik!

Tinu!
Szerencsére nem volt gond a szopira való visszatéréssel, azt hiszem a tejem sem csökkent, mert szorgalmasan fejtem. Alízt is biztos megviselték a dolgok, sokszor éjszaka ő sem aludt, végignézte, ahogy belém injekciókat döfködnek stb. Az is baj lehet, hogy most mindig apósom hozta-vitte az oviból, nem én. Remélem, majd visszaáll a régi rend!

Mozza!
Ezekszerint nektek mandulagyuszitok volt a múlt héten? Örülök, hogy jobban vagytok. Fogas szopira nincs jó ötletem. Szerencsére Áronnak még nincs foga, Alíz már majdnem egy éves volt, mikor az első kibújt és szerncsére nem harapott.

Áron méretein én is le vagyok döbbenve, nem értem mitől ekkora. A családunkban igazán senki sem nagydarab. Az még csak rendben, hogy már születésekor is nagy volt, mert általában a családban nagy súllyal születnek a babák (bár nem enyire), de utána normalizálódni szoktak.

Kép

Kép
hean
 
 


Hean!
A te gyerekeid anyatejre vannak beállítva! :D
Amíg szopi van, addig no fog! Isteni! :D
Igen, m. héten beteg volt Lili...mandulagyuszija volt..antibiotikumot is kellett adnom sajna :? ....de mostmár jobban...
Még nem merem kivinni a levegőre...talán majd holnap...de csak fokozatosan...

Ti hogy oldjátok meg, hogy kint hüvi van, aztán be az autóba, ott is hideg van induláskor...aztán jól felmelegszik...beleizzad a ruciba, majd ki és megfázik.....
Útközban álljak meg és vegyek le róla pár réteget??????
Ezen filózok.....

Kép
mozza
 
 


egy hozzátáplálkozüs kérdés: Lili ma 10kor kapott először alma-barit...várom a hatást, de attól kaphat még 4kor kummi-répát (nem volt semmi gond tőle)? vagy akkor hagyjuk hogy bírja e gyümit? bár már bizti leért a gyümi és édesdeden alszik...nem hiszem hogy gond lenne... :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


mozza mi úgy csináljuk hogy takarót rá...szóval alapból úgy öltöztetem hogy akocsiban meleg lesz, rádobok még egy jó vastag takarót amig a kocsiban meleg nem lesz, aztán leveszem

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, most csaK Nettinek, elég KO vagyok :?

Holnap délelőtt jónak tűnik nekünk, este még írok róla, most viszont a Törpét is ágyba teszem, és alszom :arrow:
Vendég
 


Mozza!

Nem fűtöm túl az autót! :D Amikor beteszem, eleve lehúzom a cipzárját, és beindítom a fűtést, de nem csuma melegre, hiszen ha onnan szállsz ki, tuti megfázás mindkettőtöknek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


:arrow: én meg iszom egy nagy pohár kakajót

Kép
Kép
mniki84
 
 


Halihó!

Csak ideértem.
Ildi, köszönjük mégegyszer a vendéglátást! Lara cukipofa, édes és nagyon kiegyensúlyozott bébi. Enni meg keveset szeret, ennyi- biztos lesz ez máshogy is. Édua lyányod meg csodaszép! Azzal a szempárral, ha ránéz majd egy fiúra... Kergethetitek őket! :lol:

Néztem a "nagytali" képeit, persze Tinu séróját kerestem ezerrel, erre semmi fotó róla :P Azért ott is rendesen megkóstolták egymást a manók! Kamilla őrület, Csongi mindenhol ott van, pörög :lol:

Tegnap engem is tisztességesen megnyírtak, csak vágta, vágta... komolyan, baromi uncsi volt.

Próbálok visszaolvasni, de előtte altatok. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza
mi ha hosszabb útra megyünk (több óra), akkor előmelegített kocsiban levetköztetem, majd a végén vissza.
pumuklii
 
 


Anikó, tegyél Te is képet a séródról!

Hean, tuti Alíz a betegséged miatt borult ki! Én 5 éves voltam már, mikor az apukámnak egyszer ilyen epilepszia szerű rohama volt, na azóta nem tértem magamhoz... Mondjuk nálatok Te észnél voltál, még ha fájt is, szóval nem hiszem, hogy maradandó lenne a hatás, de biztos félt téged, hogy rosszul leszel, amíg ő az oviban van. Majd visszaáll a rend, ha újra Te viszed, és látja, hogy minden OK!! Csak türelem...

Panndi, mi van veled? Fos éjszaka?

Tinu, nem vagyok besózva. Arra jutottam, hogy arany középút gyanánt jövő hétvégén elkezdjük, és akkor szerdán már beszámolhatok a dokkernek, hogy tanács szerint haladunk, de okt-ben még csak szopi. Így szerintem tuti mindenkinek jó lesz. Addigra én is felkészülök, meg szoktatom magunkat a gondolathoz.

Etetőszék ügyében szét néztem a teszveszen. Van atomfasza, de 20 ezertől felfelé... Az dönthető, meg újszülött kortól használható, meg minden. De nem tudom Csani mikor fog ülni??? Mert ha egy hónap múlva ülni fog, akkor nem kell dönthető, megveszem az IKEÁsat akármilyen ocsmány is, 2000-ért...
Nagygyerekes anyukák, nektek milyen etetőszékeitek vannak/voltak? Szeretitek? Úgy megnéznék egy párat, meg tanácsokat is megfogadok! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki!
Ha előtte kapott már kummi-répát máskor is akkor szerintem adhatsz neki nyugodtan!Hiszen azt már bírja!

Jelentem Iza egy szó nélkül befalta a krumplis csodámat :lol:

Anikó!
Képet a te hajadról is!!!!

Amúgy én már nagyon vágyom h Iza megrágcsálja a cicimet :oops: :lol: ugye értitek mire gondolok :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


etetőszék: énis épp ma álltam rá a témára...ültem a klotyón és a Brndon katalógust lapozgattam, őő bele is szerettem egy Peg Perego Tatamia nevű csodába...mert stílusában teljesen belepasszoln a lakásba, összecsukható, kis helyen elfér, hinta-palinta ecetera, hú modnom bizti nem olcsó, mutatom apának, nagyon tecc neki, kérdi hogy mennyi lehet , én kis naivan olyan 30-40 körül...annyira tecc neki hogy majdnem azt mondta hogy legyen...ez úgyis sokáig kell...aha ja...nézem brendon oldalán 85000 basztikuli egy nyammvatt etetőszékért...szóval álomkajáltató kipöccentve :) marad valami hagyományos óccsóóó

Kép
Kép
mniki84
 
 


Etetőszék:
Míg nem ült, pihiszékből evett. Utána vettünk neki egy egyszerűt, amit kicsire össze lehet csukni, vittük magunkkal nagyszülőkhoz stb. Nekem azok a brutálnagy műanyag csodák nem jöttek be.
Asszem 15ért vettük.

Mozza
nekem is volt 1x sebes a cicim, de Maja jóval nagyobb volt már, vagy 1 éves. Bepanthen plus-sal kentem, hamar begyógyult, addig meg úgy szoptattam, hogy a sebet ne bántsa, máshogy tartottam.
pumuklii
 
 


Szofi: én nem tudom, miért vettem végül dönthető támlás műanyag etetőszéket. :roll: Tökre megbántam, mert eleinte úgyis autós hordozóban etettem TÜcit, aztán mire áttettem, mert nem sokáig kellett megdönteni. Ráadásul bazi nagy és én spec. nem csukogattam össze mindennap. És ki tudja miért, de csak két lábára raknak kereket, amitől aztán még tolni sem lehet igazán a lakásban! Legszívesebben eladtam volna, de aztán félretettem, hogy majd meglássuk, hátha elköltözünk addig. Nem költöztünk, de nincs kedvem ezzel foglalkozni, úgyhogy marad. Sajna, mivel nincs asztalunk, még mindig nem látom át, hogy mi másba tehetném bele a gyereket. A fából készülteknél nem tudom, hogy lehet őket takarítani??? Na, nem segítettem sokat, mi?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk, aztán irány a bolt, hentes, DM... és ma meglepem magam egy téli csizmivel!

Trixi,
köszi a vendéglátást még egyszer, szuperjó volt!!!!!

Hean,
örülök, h jobban vagy!!!! Áron hatalmas... :shock: :shock:
Kolléganőmnek szintén ilyen óriásbébije volt. Most 2,5 éves, és akkora, mint a kortársai. Nála 1,5 évesen "állt le" a gyarapodás.

Többgyerekes mamik,
ugye enyimgyerek napjában kétszer szopizik, egyszer tápozik (bár mostanában úgy kell belerimánkodni, és max. 60-90 ml az adagja) és kétszer kap "rendes" kaját. Namost, a rendes kaja mellé kéne folyadék is, de semmit sem hajlandó meginni... Se vizet, se gyümilevet, se teát, se cumiból, se itatópohárból. Mi legyen? Erőltessem azért? Van valakinek erre ötlete/tapasztalata?

Este majd jövök képeket nézni + visszaolvasni!!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ahoj Poblacsek!

Na végre én is itt.

Sok-sok puszi mindenkinek aki születését ünnepli. Persze nekik még halvány kislila gőzük sincs erről az egészről, szóval gratulálok az anyukáknak, akik viszont párás szemmel gondolhatnak vissza az 5-6 hónappal ezelőtt történtekre. :D
Orsolyáknak boldog nevüknek napját.

Szopi (hihi), én is néztem azt az ikeás Antilop, vagy Gazella vagy mittomén milyen nevű etetőszéket. Csak egy a bibi, hogy 3 pontos a biztonsági öve. Jó, mondjuk nem a brékelő Csongit kellene megtartania, hanem az én meditáló, nagyseggű fiamat (ommmmm), de nálam fontos szempont az 5 pont. Lehessen darabjaira szétszedni (mert szerintem rövid időn belül penésztenyészet lesz a kis eldugott részeken) és stabil lábakkal rendelkezzen. Ja meg persze legyen SZÉÉÉÉP :-) De egyelőre én a pihiszéket vetem be, aztán majd ha ül (ha így haladunk úgy cirka 5-6 hónap múlva :D) akkor jöhet az etetőszék.
Kutacs miatt don't foss, gyermeked szeméből árad az értelem, szóval biztos nincs gond a kobakkal.

Hean, állítólag én egy időben betegesen féltettem anyukámat (pl. ott álltam amikor mosott, nehogy megrázza az áram...meg ilyenek
:roll: ). Szóval könnyen lehet, hogy Aliz félt, nehogy bajod essen, amíg ő nincs otthon. Ahogy írták a többiek is, elmúlik... Jobbulást neked továbbra is. Áron Herkules bébi fotóját már nagyon várom. :D

Vidéki találkozó képei is nagyon jók lettek. Olyan jó, hogy ezen jár az agyunk. Ki-mikor-kivel-hogyan tudna találkozni. Ja és a legjobb, hogy meg is valósítjuk :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


zsüci, eddig lili sem ivott meg vizet teát semmit...teából babyteát mecsekeset adtam neki...de amióta Hippes instanstos izét vettem azt meg issza mint a fene...(van benne pici cukor) ebből pl csak az alam-citromű jó neki, van egy csomó izű még na az nem tecc neki, lehet Kamilla is kis finnyás a teára...

Kép
Kép
mniki84
 
 


zsüci, eddig lili sem ivott meg vizet teát semmit...teából babyteát mecsekeset adtam neki...de amióta Hippes instanstos izét vettem azt meg issza mint a fene...(van benne pici cukor) ebből pl csak az alam-citromű jó neki, van egy csomó izű még na az nem tecc neki, lehet Kamilla is kis finnyás a teára...

Kép
Kép
mniki84
 
 


zsüci, eddig lili sem ivott meg vizet teát semmit...teából babyteát mecsekeset adtam neki...de amióta Hippes instanstos izét vettem azt meg issza mint a fene...(van benne pici cukor) ebből pl csak az alam-citromű jó neki, van egy csomó izű még na az nem tecc neki, lehet Kamilla is kis finnyás a teára...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Szofi,
én TeszVeszen vettem fa etetőszéket, olyat, amit utána szét lehet szedni kisasztal+szék kombóra. Eleinte, amikor az ülés még nem volt stabil, a hintában ill. babahordozóban etettem, most már a széket használjuk. Nekem bejön, egy hátránya, h nem az az "összecsukom 'oszt bedobom a csomagtartóba" típus. Tisztítani nedves ronggyal lehet, ugyanúgy, mint a műanyagot.

Most már tényleg léptem! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


ezt most mécsináta??? hööö...bocsi

Kép
Kép
mniki84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?