Sziasztok, nem tűntem el, csak kicsit besűrűsödtek a programok az elmúlt időben.
Pocakosok üdv nektek!!!
Zita:
HOLNAP JÖSSZ RINGATÓZNI???
Nagyon édes Julcsi, szerintem Rád nagyon hasonlít, bár apucit nem láttam még.
Kubu:
Elég szépen be vagy akkor táblázva, én nem irigyellek téged, nekem ez már sok lenne.
A titkos dologhoz pedig sok sikert, majd priviben ha van kedved és időd írj róla pár szót, nagyon érdekelne...
Marcira is annyira kíváncsi lennék, egyszer talán csak összehozzuk a talit.
millye:
sajnálom, nem lehetett egyszerű neked annak idején. Most viszont az élet remélem kárpótolt kicsit!!!
Szerintem annyira szupi, hogy ennyi idő után még megteheted, hogy szülj babát és újra átéld a dolgot.
Már régebben beszéltük itt, hogy nagyon más lehet így babázni újra...
breni:
nem olvastam vissza, de úgy emlékszem, hogy te írtad, hogy le akarsz szedetni magadról szintén kinövéseket...
Átestem a dolgon tegnap este, annyira jól ment, hogy még egyet leszedett nekem, amit csak későbbre terveztem, mert azt hittem, hogy ez egy komolyabb beavatkozás. Semmi különös nem volt, az injekció nem valami jó, de a szúráson és utána egy kis csípésen kívül semmi nem volt. A következő másodpercben pedig már semmit nem éreztem.
A heggel már tegnap este lehetett volna tusolni, szóval szupi és örülök, hogy túl vagyok rajta és már nem okoz gondot.
Szeretek így megszabadulni a gondoktól, mindig eggyel kevesebb.
Még múltkor írtál a ringatóról, hogy nem nagy szám. Persze, nem az, én azért csípem nagyon, mert Boti írtóra feloldódik a gyerkőcök között és mégsem csak én vagyok neki a társaság állandóan, ezért is próbálom hordani őt minden ilyenre...hétfőn és csütörtökön is szoktunk járni, csak két külön helyre.
Velünk annyi van, hogy ismét átestünk egy taknyoláson, szerencsére nincs már gond. Láz sem volt, szóval ez mindig a fogak műve...szegénykém én csak az orrszívó miatt sajnálom, én is kipróbáltam és nagyon rossz!!!
Ezenkívül váltottunk képzeljétek gyerekorvost, nem kis felhangja volt, amit nem értek igazán, mert szabad orvos választás van és szerintem más is így tett volna.
Ez az influenza oltás mizéria már nagyon kezd veszélyes lenni.
Most háziorvosok akarják bojkottálni az oltást, hogy magukat nem oltják.
Nem értem mi van itt, komolyan emberekkel szórakoznak???
Azért ez komoly dolog, főleg, hogy gyerekeket és terheseket is akarnak oltatni...Ezeknek semmi nem drága??? Pénzért mindent lehet? El vagyok keseredve, hogy itt tartunk.
Tesó ügy nekünk már aktuálissá válik az elkövetkezendő hónapokban, remélem a legjobbakat...
Puszi mindenkinek, Szilvi