Örülök, hogy jó kórházat választottam, most már azzal sem lehet gond ha egy kicsit hamarabb jönne. Köszi a sok biztatást. Most pihizek.
ktc: Te az elsőt is itt szülted akkor? Ő hány hetesen is született? És mekkora volt? Tudom hogy már írtad, csak nem emlékszem, bocsi.
pammut: És te többet pihentél ezzel a babával? Mennyire kell ezt a fekvéses dolgot "komolyan" venni? Úgy értem, hogy ugye nem csinálok bajt, ha azért nem fekszem egész nap, ugye?
erusverus: Jó hogy ezeket leírtad, akkor nem aggódom annyira. Mondjuk a lépcsőzés az bőven meg volt ma, mert a barátnőmék a 8-on laknak és rossz volt felfelé a lift! Azt hittem kiköpöm a tüdőm, mire felértem. Mondjuk szerencsére a hasam így is jól volt, nem görcsölt.
kakti: Lassan akkor neked is pihi. Nekem ilyen nyilallás a jobb oldalamban szokott lenni, mintha vakbelem lenne. Persze nem az, mert hamar elmúlik, de azért elég rossz. Mostanában a derekamba szokott egy pont így belenyilallni.
kattkat: Köszi. Még én sem kérdeztem meg a dokimat a szülésről, de a 12 hetes vizsgálat után beírt a naptárába februárra. Ő 10 szülést vállal havonta.
ronci: Én sajnos a méretekre nem tudok most mit mondani, mert csak a fejecskéjét mérte le, de arra meg már nem emlékszem, csak hogy 24 hetesnek felelt meg. Gyümölcslevest már én is nagyon ennék, de ez most nem a legajánlatosabb kaja. Vettem ugyan ch-szegény pudingport sűríteni, de a tej, a befőtt vagy friss gyümölcs. Szóval ez szülés utánra marad.
lucababám: Már a pelenkával kapcsolatban akartam írni, hogy van egy nagyon rendes pali és ő is árul mosható pelenkát (kedvezményt is ad a pop-in-os pelenkára, ez a bambuszos). Az oldala a
www.zoldabc.hu (sajnos csak az összes terméket lehet megnézni, mert nem a legjobb az oldal) Én mosódiót vettem nála, mostanában azzal ás mosószódával mosok. Nagyon bejött. Vettem illóolaj-szerű anyagot is, csak annyival másabb, hogy jobban oldódik a folyadékban. És sokkal puhábbak a ruhák, mióta ecettel öblítek. Szerinted ezek a mosási dolgok a babának is jók lennének? A védőnőtől még nem mertem megkérdezni, de vettem 1 évre elég mosódiót. Mondjuk fizettem is érte 2700 Ft-ot, azt hiszem.
Véleményeket kérek a Nórinak írt témában.