Új privát üzeneted érkezett!

Orew :lol: Zara gyönyörű, és igazán kiscsaj! A mi hajunk is ugyanígy nő. Ott elől az új haja jön, igaz?
anyakönyv :evil:

JÁték: nálunk is már mindenféle gügyögés van. Ö-Ö a leggyakrabban :D , kedvencei a kis barátai közül egy kutyus és egy maci. ja, és már meredten nézi a kis színes textilkönyvet is. Múltkor mentem be, hogy mi ez a nagy csönd, hát hason felnyomta magát és meredten bámulta a könyvecske egyik színes oldalát.... úgy röhögtem!
Hát, ezek a megijedős sztorik nagyon jók :lol: :lol: néha én is meglepődöm magamon, hogy milyen hangokat adok ki... :wink:
Ja, és nagyon sokat énekelek neki, mindig ami valamiről eszembe jut. Apa szokott neki gitározni, tegnap furulyázott neki. úGy figyelt, tök édes volt!

Kandi :lol: dE jó, hogy minden okés volt az uh-n!!!

Tünde :lol: én is remélem, hogy láz nélkül megússzuk majd. Jövő héten kedden megyünk majd dokinénihez.

Tegnap du. sétáltunk az erdő szélén egy jó nagyot. Kutyit is vittük.
Adri :lol: hááát, elkélt az overál simán!!!! De nagyon jót aludt utána, úgyhogy szerintem ma is megyünk, ha nem lesz nagyon szeles az idő. Az az egy, amit utálok.

Bea :lol: Jó utat és kikapcsolódást NEktek!

Anettoo is régen volt, jó lenne, ha be tudna jelentkezni. Ő indította a topicot, ha jól emlékszem! :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Találtam egy tök hasznos oldalt ---pl. a mozgásfejlődés segítése is benne van, nézzétek meg, hátha Ti is tudtok belőle meríten:

http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/c ... s-segitese

madaran

Csak gyorsan remélem nem száll el megint, tegnap nem tudtam újra jönni. :cry:
Tegnap kapta meg a 3 szurit du/estét végig sírta és csak kézben volt el, mára komoly izomlázam van (5820 g).
Nekünk is jó a nov 28. veletek ünnepelhetem majd a szülinapomat :lol:
Apit vihetem majd akkor?, mert 3 órára nem nagyon tudom hova elpaterolni, babóval meg felmenni ketten (kocsival) meg nem merek. Na nem a vezetés miatt, hanem ha elkezd nekem sírni hátul, én meg vezetek.... :?
És a 10-töl 13 ig is tökéletes.
Akkor pontosan hol lesz a tali, és hol lehet parkolni arrafelé?

Anna és ma mit adjak rá szerinted ha kiviszem, szerintem ma is mehet az anorák nem? És az alá mit adsz?
(ne haragudjatok h ennyit szenvedek ezzel az öltözködéssel :oops: )

Adri

Kép

Kép
irdab

Zara!Nagyon szép!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok! Én is teszek fel egy friss fotót, aztán gyorsan visszaolvasok :)!

Mi is megkaptuk az oltásokat tegnap (kötelező + Prevena), jól viselte Emmus, aludt utána egy jót, be sem lázasodott.

Sajnos az idő nagyon ramaty nálunk, ma sem megyünk ki, ha ilyen marad :(. Utoljára vasárnap tudtunk kimenni pár percre -akkor nagyon nyűgösa volt Emmus, így bejöttünk, pedig az idő engedett volna hosszabb sétát, még a nap is kisütött.

Kép Már ilyen nagy vagyok :).

Kép
angelita

Bea, jó utat Nektek! Reméljük, kialakul az idő -a hét 2. felére már szebb napokat mondanak szerencsére.

Játékok: nálunk elsősorban nézelődni szeret Emmus, a napraforgós lámpánk a kedvence, azt hosszasan szereti nézni. A zenélő forgót még nem élvezi túlságosan, elnézegeti rövid ideig, de nincs igazán oda érte, így nincs is az ágyán állandóan.
A kiságyában van egy Micimackós zenélő és egy Malackás csörgő, azokat szereti és ha mocorog, akkor ő is megütögeti a csörgőt.
A játszószőnyeg nem köti le túlságosan, ott a tükör tetszett neki a legjobban :).

Kép
angelita

Orsi, nekünk pl. Emma anorákja kék és szerintem sem csak rózsaszínban mutatnak jól a lányok. Zara is szép nagylány :)!

Kép
angelita

Adri :lol: Overál alá: body,+hosszú ujjú poló, +nem túl vastag pulcsika+vékony lábfejes kisnaci(mint a jégeralsó) vagy szerintem helyette harisnya (csak én utálom: gyerekkoromban is utáltam, ezért nem adok rá sem), ja és ha nincs lábfeje az overálnak: kötött zokni a lábacskára (jobb, mint akármilyen cipő+ kesztyű, ha nem kesztyűs az overál (nekünk hál'Istennek ráfordítható kesztyűs, így nem kell szarakodni vele. Ja, és sapi (fület védje!!) mi tegnap is így voltunk vagy 2 órát sétálni, és szuper jól érezte magát!!! :wink:
nekem is akkortájt van a szülinapom, én is ünnepelni fogok Veled!!! :wink: :wink:
5800g??? :shock: :shock:

ANgelita :lol: De rég voltál!! SZép nagyra nőttetek!!!

és csak suttogva mondom:
Suttogó I.: Annak idején emlékszem volt róla szó itt a topicon pro és kontra is. Hát, én már majdnem a végén járok, szerintem tök sok hasznos info van benne!!!!! Akinek sokat sír a babája v. kínlódik a szopival, szerintem olvassa el az oda vonatkozó rész!!!! Persze van benne egy csomó minden, ami szerintem nem megvalósítható v. hülyeség, de tanulni lehet belőle. Nekem egy nagyon közeli ismerősöm ajánlotta, és nem bántam meg, hogy olvasom!!!!! :wink: :wink: :wink:

madaran

Sziasztok

Csudásak ezek a gyerkőcök a képeken, mindenki olyan szépen fejlődik növöget.

Tegnap megkapta kiasszony 3 hós oltását. Semmi sirás nélkül viselte. Nagyon ügyes volt. Szerencsére most nem lázasodott be és jól viselte egészet.
Ma meg mázsáláson voltunk. Már megduplázta születési súlyát, igaz végre lassított a hízás ütemén. Hossza mos 58,5 cm az még hagy kívánni valót maga után, de hát mi se vagyunk égi meszelők.
Szerencsére mi még náthát és egyéb gondokat eddig megusztuk, remélem így is marad.
Kép
www.sharedpic.com

Szép napot es jó egészséget

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok,

Nagyon-nagyon rég jártam már erre.... :oops: :oops:
gyönyörűek a babák, csak gyorsan végigpörgettem az oldalakat, sajnos nem igen tudom követni az eseményeket... viszont már nekünk is sikerült végre eladni a lakást és rohangálunk minden felé telek ügyben meg ezernyi már helyre is, tavasszal indul az építkezés de addigra terv kell, meg még annyi minden...

Bence szépen fejlődik, már majdnem 6 kilós, van elegendő tejem, ás már az éjszakák is egész jól alakulnak...

mindenkinek egészséget, és további szép fejlődést kívánunk

Kép Kép Kép

Kép
danidaniel

Kandi: Koszonom az emailt! :)

Madaran: Igen, az ott mar az uj haja Zaranak. :) Nagyon kivancsi leszek, hogy milyen szinu lesz, mert az eletben barnanak latszik, nehany foton viszont szokenek sot van amikor egeszen voroses. :) Ja, es lehetne gondor is, mert anyukamnak is gondor haja van. :)
En pont ma reggel gondoltam arra, hogy Anettoo mar nagyon regen nem volt... Es Piroska meg Baratodildi sem. :( Remelem minden rendben van mindannyiukkal!

Angelita: Napok ota akartam mar irni neked, hogy en is szoktam Babszinak hivni Zarat. Sot a spanyol meg a magyar nyelv keveresebol mar Babszita meg Babita is lett belole. :)
Emmus nagyon szep baba! :)

Danidaniel: Jo hogy jottel! Kar, hogy nem tudsz surubben jonni! :(

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok !

Túl vagyunk az oltáson, kicsit felment a láza Kristófnak az éjjel, de reggelre elmúlt és már kutya baja ! :D
3 hónaposan milyen oltás van ??

Goldplast
Tetszik a kreativitásod, jó olvasni a történeteidet !

Linácska
Boldog évfordulót !

Madaran
Rózsaszín ruci Kristófra ? :D :roll: ...inkább fehéret ! :lol:

Nagyon édik a babák ! :D

Kép

Kép
Kép
rilla_

Babák gyönyörűek!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Orew,Cscs!
Nincs mit!
:wink:

Sissi!
Na itt van 2 kép....sajna neve nem ugrik be!
:?
Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Rilla!Nagyon édes!!!

Danidaniel!Nagyon aranyosak és nem hasonlítanak!Pont mint nálunk!
:lol:
kandi72
Budapest III. kerület

sziasztok

gyors bejelentkezem, hogy mi is megvagyunk. Sajnos mindig csak olvasni van időm.

Réka egy kis Tündér. Az elalvással vannak problémák. Sajnos dajkálni kell, vagy pedig a babakocsi. De nem baj. Végülis Ádika sem alszik már a babakocsiban.

kandi: Hol vették neked ezt a játékot??? Hol keressem azt a guliveres licitálós oldalt????

Nekem Réka imádja a kiságy fölötti zenélő forgót. Most is annak magyaráz.

A babák nagyon aranyosak.

Nálunk vasárnap lesz a keresztelő. majd rakok fel képeket.

Kép

Kép
ádibaba

Kata,
nekem 41+6...

Kép
bikmakk

A babák gyönyörűek, én is teszek majd fel (ha nem leszek félkarú...)

Kép
bikmakk

Kép
Puffancska kiterült....
Vendég

Kata, milyen hosszú Milagros!!!:)

Kérdeztétek hogy merre lehet parkolni a Babapihenőnél (vagy már volt válasz?). A babapihi a Retek utcában van a Mammut-tól a Szilágyi Erzsébet fasor irányában, tehát a Retek utca felső részén érdemes parkolni, azt hiszem hétvégén nem is kell a parkolásért fizetni. A Retek utca egyirányú, ha nincs hely benne, akkor ha továbbhajtotok, jobbra van egy utca, ott biztos lesz hely. (Mondjuk a gps korában lehet hogy feleslegesen magyarázom... nekem nincs, magamból indulok ki:)). :oops:

Minden baba olyan szépen fejlődik, én is most nézegettem az újszülött képeket. Mira olyan kis gyűrött volt, mostanra teljesen kisimult az arcocskája. Egy angyallány, folyamatosan mosolyog rám (és a tesóra), ha fáradt csak leteszem és alszik is, én ilyen gyeereket még nem láttam :).

Kép
Kép
Kép
oui

Csajok,
akkor lefoglalhatom november 28-ra véglegesen a babapihenőt???

Dbea
Madaran
Tündi
Goldplast
Hmbori
Sissi
Orew
meg én, jeleztük eddig, hogy jönnénk. Többiek???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ádibaba! Sajna nem tudom...de majd kitudakolom! :wink: Küld el az email címed és küldök meghívót Neked!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi: elküldtem
előre is köszi

Kép

Kép
ádibaba

Jó reggelt!

Ádibaba!Nem jött át a pü-d! -és kéne majd a neved is amire kéred!

Sissi!Te se küldted el a címet!!!
:wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Danieldaniel, Ádibaba :lol: :lol: Pont tegnap olvasgattam a topic első oldalait ---nosztalgiából--- és akkor eszembe jutott, milyen régen nem voltatok....Jó lenne, ha gyakrabban be tudnátok jelentkezni!!!! Köszi a képeket!!! Várjuk a keresztelőst is!!!

Kata :lol: Milargos gyönyörű és óriási baba!!! KÉrünk még képet a szépséges arcocskáról is!!!!

Képzeljétek, kaptunk ajándékba Johnsonos sampont :roll: :roll: na, most miaszart csináljak vele??? Felmosóvíznek talán jó lesz... :roll: :wink:

madaran

Rilla :lol: Adrinak is írtam... azért van két verzió...
:oops:

madaran

Madaran:tedd el későbbre. Mikor jár le a szavatossága? Csak azért kérdezem,mert én 2 évesen kezdtem el Márknál használni.

Kandi:küldtem a cimem.
Vendég

Sissi :lol: én úgy hallottam ---itt is volt róla szó-- hogy még a felnőttek bőrét is irritálja...
Jó lenne, ha Te is gyakrabban jönnél, és nem csak olvasó üzemmódban!!!!

madaran

És még Cscsi is régen volt...

Levi megkapta végre az oltásait reggel. Rota, Prevenar, meg a kötelező. Most alszik. Remélem jó nagyot :lol:

Nemsokára felhívom a babapihenőt, és akkor lefoglalom a 28-át, meg írok a többieknek privit, akik még nem jelentkeztek, meg régen voltak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata
Nálunk 39+5 hét ...

Linácska
Én még nem tudom, hogy el tudok-e majd menni a talira, innen Sopronból kicsit nehezebb, de talán pont Budaörsön leszünk a szüleimnél látogatóban ...

Kép
Kép
rilla_

Linácska én is írtam, hogy megyünk a talira, nem olvastad?

Kandi ez az oldal engem is érdekelne.

Oui nagyon szépen köszi, tök jól leírtad.
A GPS nincs mindig képben melyik az egyirányú utca :cry:

Megint fáj kicsit a torkom :cry:
Mézet lehet enni szoptatás alatt? és milyen teákat lehet inni. Már mint gyümölcsre gondolok, vagy mindent lehet? Most lehet h hülyeséget kérdeztem. :oops:

Tegnap azt hittem kitépem a hajam. Vettem a gyereknek egy anorákot a Tecsóban 3-6 hónaposat aztán kicsi a gyerekre :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
bocs, akkor átsiklottam felette, de már fel is írtalak :lol:
Mekkora most Zora? Mert Levin is 3-6 hónapos overáll van, és a lábánál még bőven van hely is. De szerintem visszacserélik, ha kicsi.
Levit ma mérték, 6800g és 61 cm. Csak széltében gyúr, hosszra nem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Édesek a babafotók :)!

Rilla, 3 hónaposan ugyanazt a kötelezőt adják, mint 2 hónapos korban és 4 hónaposan is azt kapják, plusz még a Prevenát, ha azt 2 hónaposan megkapta.

Lányok, tudja valaki, hogy mi lett Sebestyén Balázs kisfiának a neve? Egyszerűen nem értettem, mikor a tv-ben mondták.

Béres Alexandrának tegnap megszületett a kislánya, ő Panna lett, de biztosan Ti is hallottátok. Jó nagy baba: 60 centi és kis híján 4 kiló.

Adri, szerintem is cseréld vissza az anorákot. A Tescóban már én is találkoztam elméretezett rucikkal, mi így kaptunk egy 6-9 hósnak való rugdalózót, ami egyébként akkora, mint a 62-es rucik.

Most mennem kell, babszi egyre türelmetlenebb :). (Orsi, ugye milyen aranyos a babszi megszólítás :)?)

Kép
angelita

*Sissi! Meghívó ment! :wink:
*Angelita!Nagyon nagy baba Emma!
*Kata és a Te Milagros-od is óriás bébi már!

De fölösleges is itt sorolgatni....mindannyian szerencsések vagyunk szerintem,mert minden baba szép és jól fejlődik!

Aki szeretne meghívót a Gulliverre,csak küldje el a mail címét és nevét pü-ben,vagy az Én mail-emre kandi72@t-online.hu !

*Ádibaba!-még mindig nem jött pü tőled!Írj a mail címemre inkább!

Most jobban átolvastam a hotel honlapját,ahova megyünk....pedig nem is nagyon érdekelt,hogy baba barát-e....de azok...tök jó,pedig önző módon csak a pihenésre gondoltam....hogy ne kelljen pár napig főznöm-mosnom-takarítani stb. !-de szupi,mert Belcsi is ellesz ott!

*Mi Johnson's-t használunk Belcsinek a 3.nap óta a fürdő vízbe...na és fürdetéshez is és semmi baja nincs tőle!Mi azt a nagy átlátszó flakon és halvány sárga a kupakja- címkéje....és a haját is minden nap azzal mossuk....na jó,lehet szerencsések vagyunk,de a fürdetéssel is,mert 3hetes kora óta nagy kádban fürdünk együtt minden nap!-és Belcsi imádja !!!
kandi72
Budapest III. kerület

Angelita!
Sebestyén Benett !!!!!!

Benett név jelentése:latin eredetű férfinév, jelentése: áldott, Istent dicsérő.
kandi72
Budapest III. kerület

Lehet h csak bénáztam az öltözködéssel, mert akkora már harmadjára bontottam ki a gyereket, mert a nagy sírástól harmadjára cart be.
Már úgy voltam vele ha még 1x bemakkant nem megyünk sétizni.
Öltözködés nem nagyon bírja végigordítja Zorám. A Ti babátok is sír ilyenkor vagy ez csak a mi sajátosságunk?!
Akkor ma újra próbálkozom az anorák ráadásával.
A blokkot rég kidobtam, és kb 2 hete vettem, :oops: :? , reménytelen a csere.
5820 g volt vasárnap és 63 cm szóval akkor jónak kellene lennie rá az anoráknak.
Ma sem tudom hogy mit adjak rá?! Ötlet valakinek.. :lol:

Linácska és hogy bírod el Levit?

Kandi a múltkori levelembe írtam ami elszállt és nem tudtam újra írni, h hova mentek? Szuper h mentek és remélem feltöltődsz lelkilek.

Csajok az elöbbi kérdésemre válaszoljatok lécci a méz és tea fogyasztással kapcsolatosan.

Linácska küldtem neked mailt.

Gp én is nagyon sokat eszem. És igen Cscsi, és Flake/Adri is eltüntek..... :roll: :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Mutatok nektek valamit :lol:
(Bori neked különösen)
Kép

Babapihenőt lefoglaltam, mehetünk november 28-án. Elvileg 10-13-ig írtam, de azt mondták, hogy úgy működik, hogy otthagyják a kulcsot, mi éljük világunkat, és mikor menni szeretnénk haza, telefonálunk, átjönnek a kulcsért, és a végén rendezzük a számlát, annyit fizetünk, amennyit voltunk.
Vihetünk rágcsálnivalót, innivalót, sütit. Mondták, hogy vannak kis műanyag tányérok, de egyszerűbb, ha viszünk eldobhatót (nem kell mosogatni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Tegnap de zenebölcsiben+tornán voltam Lucával,du meg mamáztunk,fetrengtem,meg Zsombit dajkáltuk meg se éjjel se nappal nem hajalndó aludni :roll: Szegénykém csak erőlködik,nyökög,semmi sem jó neki,csak a cici,de rá nem jellemző ez a viselkedés.
Ma volt itt a védőnő,azt mondja lehet a hétfői szuri eredménye.Hisz 3at is kapott szegénykém,de láza nem volt szerencsére.Most meg fél10óta alszik kint a levegőn,és már nem evett 8óra óta :roll: de nem szívesen keltem fel.

Kata,hatalmas Milagros :) Cuki :)

Lina,jajj de jó,hogy megvan a papír! :) :) Éljen!Kaki ügyben mizuj?

Sissi,konduktor-dévény téma...nehéz eset..Én bízok a konduktor véleményében,esetleg megírnád a nevét?Priviben is jöhet természetesen..Ha ő azt mondja hogy oké,akkor én elhiszem neki.Dévényessel nem tudom mit beszéltetek meddig kell járni.Én nem mondhatom,hogy ne menjetek.ezt neked kell eldöntened vagy nem tudom a támogatást meliyk után kapjátok?
De ha nincs gond akkor sztem feleslges kínozni Atit a dévénnyel.Gondolom kontrollokon fogja látni konduktor,nem?

Orew,szóval akkor ne is reménykedjek,hogy majd egyszer nem leszek félős :roll: nagyon édes Zara is! :)

Rilla,nagyon jóó ez a kép Kristófról.Olyan klassz mintha egy képeslap lenne. :) :) tudod olyan babás ;) /nem tudom,hogy kell helyesen leírni:annie gard-tuti nem így :oops: :oops: :oops: /Imádom azokat a képeslapokat:) Annyira cukik rajta a gyerkőcök.

Angelita,Emma baba is szép nagy csajszi! :) Már figyeli fényképezőt úgy látom ,modell lesz a csajszidból :) :wink:

Danidaniel,nagyon aranyosak a gyerkőcök! :) Bence is szépen ki van kerekedve!:) Gratula a lakás eladásához!Azért ha tudsz gyere gyakrabban!!

Ádibaba,te is! :) Hogy megy a különszobában alvás?

Kép
Kép
tundi24

Lincska szuper :lol: végre.
Tündi Zora is nagyon nyügi az oltás óta Ő is 3at kapot, de láz nálunk sem volt. Sokat sír, és csak kézben van el. Most Ő is alszik 2,5 órája.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,na akkor lehet tényleg a szuritól van :( Remélem hamar átvészeljük.Csak nekem furcsa,mert Lucánál egyik oltá sem okozott semmit sem..dehát ugye nem egyformák :wink:

Anna,sztem se öntsd ki a johnsonst.Mi Luca 3 hós korától ahsználjuk,semmi gond nem volt vele,a mai napig használjuk.Zosmbival is kivárom a 3hót,és meglátjuk,hogy neki beávlik-e.
Mi anno annyit kaptunk ajándékba,hogy 1éves koráig egy db-ot sem kellett neki vennem :D
Ez is olyan dolog hogy van akinek nem jó vkinek meg jó.Ki kell próbálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.10.21 12:07-kor.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

oui: jó hogy leírtad a parkolást!

lina: úgy néz ki mi is megyünk, bár előtte egy-két nappal tudom meg 100%-ra!

Adri: bacuss anorák! én inkább picit nagyobb overállt nézek, mert úgyis gyorsan nő! Kár hogy nincs meg a blokk, biztos becserélhetnéd nagyobbra!

Méz: én ettem ma is és a teámba is teszek!
Most szopis teáűt csináltam, este meg ceylont ittam, csak nem főztem csak gyengére!

öltözködés: egy ideig jól viseli, aztán(hiába vagyok gyors) eltörik a mécses és rendesen kiveri a balhét! Kenguruban nagyon szeret sétálni, babakocsiban is elég jól elvan, de autóba kész katasztrófa!

kandi: küldtem privit!

kovisziszka

tündi: anne geddes képeslapokra gondolsz? azokat én is szertem, olyan édes babás képeket csinál!

Délelőtt nagyot sétáltunk, Dominika jót aludt! ahogy nekiálltam ebédet csinálni tök nyűgi lett! most bebugyoláltam és itt pihen a karomban, bebújva a cicihez! :lol: megpróbálom letenni, mert éhes vagyok! lehet, hogy az idő miatt nyűgös, be van borulva, de nagyon!
Remélem ma még ki tudunk menni, olyan jó volt délelőtt!

johnsons: valakinek jó, valakinek nem! ki kell próbálni!

kovisziszka

Linácska, éljen-éljen Levente Szláva!!! :) Akkor ez a nap lehet Levi 2. névnapja! :) Mert megérdemli... :lol:
Nagyon köszi a talihoz a szervezést! Azon gondolkoztam, hogy addigra Betti már több, mint 4 hónapos lesz, lehet, hogy már fogacskával is büszkélkedhet... :roll:
( :!: Tényleg, valaki írta, hogy a babácskája már szenved a fogától, (sajna már nem emlékszem, talán kovisziszka???) mi a helyzet azóta???)
Remélem minél többen ott leszünk majd, és a messzebb lakók is meg tudják oldani, hogy tegyenek egy kirándulást felénk!!!

Ma megvolt Betti élete első balesete! :( Ráesett a fejére a forgó-zenélő, ami ráadásul nem plüssökből, hanem műanyagból van! Mert az anyukája elbénázta a feltevését (éjszakára le szoktuk venni, mert ahogy Betti rúgkapál, mindig megzörgeti). Úgy sírt szegényke, de szerencsére csak az ijedtség volt nagy! Remélem, ennél nagyobb baleset sosem éri! És végülis majdnem 3 hónap eltelt minden gond nélkül, már "ideje volt", hozzá kell szoknia, hogy sajnos néha történnek ilyen hirtelen-kellemetlen dolgok.

Na megyek etetni, lehet, hogy ma még írok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmbori 2009.10.21 18:37-kor.

Kép

Kép
hmbori

Linácska, dejódejó, hogy végre megvan az új név! Megünnepeltétek? :) Mi újság Levi hasmenésével? ÉS tényleg, otthon nem nevezitek Szlávának?

Bori, baleset... :(
Egyszer Dani ágyára is ráesett, de szerencsére csak Dani mellé. Az ő ágya és a mi ágyunk össze van tolva, és nincs rács neki azon az oldalon - így aztán rászokott, hogy mindig odahúzódik arra az oldalra, ahol én is vagyok (gyakorlatilag megpróbál átmászni hozzám, előbb-utóbb sikerülni is fog neki.... :lol: :lol: ). Úgyhogy szerencséje volt, mert a forgó-zenélő meg a másik oldalra volt rögzítve, és pont nem rá esett. De én azért megijedtem...

Adri,
mézet nyugodtan ehetsz, csak a baba nem ehet egy éves koráig!
Teából én nem innék igazit, csak gyümölcsöset, de nem hinném, hogy károsítja, csak esetleg felpörgeti.

Jó nektek, hogy taliztok, majd tegyetek fel sok-sok képet róla!

Kata, Mili már nagyon nagy kislány! És irigykedek, hogy egy szál lajbiban heverészhet....

Rólunk:
Dani nagyon mosolygós, mi meg imádjuk... :)
Néhány napja elkezdett gügyögni is, azóta nagyon megy a duma, bár egyelőre inkább csak nekünk, a játékainak még nem. Nagyon édes.
Nagyon szeret fürödni és pelenkázódni. Bármilyen sírás vagy nyügi van, ha a pelenkázóra teszem, és előszedem a kis meztelen lábacskáit, máris boldogság van. :)
A kendőt és a mei-tai-t egyelőre utálja, nagyon ordít, ha beleteszem, de 5 perc után elfárad szegény és elalszik. De nincs szívem hozzá, ezért többnyire babakocsizunk. A babakocsit is nagyon szereti, elnézelődik benne, és ha sokat tologatjuk, akkor elalszik - így aztán az esti altatások mindennapos kelléke lett...:?

Este egyébként nagyon nehezen alszik el, pedig napközben ezzel nem nagyon van gond. Bár eléggé szeret karban lenni: ha leteszem a játszószőnyegére vagy nézegeti a zenélő-forgót az ágya felett, akkor kb. 15 percig van nyugi, utána jön a sírás, hogy legyek vele, meg vegyem fel. Más babák mennyit vannak el egyedül? (Vagyis voltak el az ő korában?)

Nekem sajnos zsinórban jönnek a mellgyulladások. Az első kettőnél antibiotikumot szedtem, a harmadiknál megpróbáltam anélkül, mert mégiscsak túlzás, hogy 2-3 hetente egy 1 hetes Ab-kúrával terhelem Dani szervezetét... És láss csodát, ugyanúgy másfél nap alatt múlt el a magas láz, mint amikor szedtem... Az egyetlen különbség az volt, hogy maga a mellfájdalom tovább tartott. Aztán elindult egy negyedik gyulladás is, de azonnal fejni és jegelni kezdtem, és végül nem lett lázam, csak nagyon piros és fájdalmas volt az egész alsó fele a mellemnek pár napig...

Éjszakák: mióta elkezdődtek ezek a gyulladások, újra 3 óránként kér enni éjjel is (leszámítva az esti utolsó evést követő első 5-6 órát). De ezek az evések kb. 10 percig tartanak, félálomban, utána már alszunk is mindketten tovább - szóval inkább ezt, mint hogy felkeljek mindig fejni. Tejem elég sok van, de csak az egyik oldalon - tegnap pl. nem ébredt fel a 3 órás evésére, és mivel majd kipukkadtam, fejtem. 8 perc alatt lejött 240 g arról az oldalról. (Fél órával később felébredt, és jól lakott a másik oldalból...) Hát ez lehet a sok gyulladásnak az oka.
Egyelőre fagyasztok ezerrel, hogy a novemberi műtétemkor, amikor 2 hétig nem szoptathatok, legyen mit egyen, de utána már jó lenne, ha beállna a kereslet-kínálat arány....

Küldök én is 2 képet!

Kép Apu és Anyu ölében

Kép Fekve szoptatás után

Kép
bikmakk

Bikmakk,
húúú, de férfias kispasi Dani :lol:
Hasmenésen meg nem tudok kiigazodni, mert vasárnap nem kapott smectát, és akkor újra jött a nyákos trutyi, azóta kap, és napi egyszer-kétszer kakil viszonylag normálisat. Most meg tegnap du. 2-kor kapott utoljára, akkor még kakilt egy minimálisat, és azóta semmi. Ma nem kaphat smectát a rota oltás miatt, úgyhogy kíváncsi leszek. Lehet, hogy tényleg "csak" tejallergiás, és lassan kezd kiürülni a szervezetéből.
Otthon Levi vagy Pötty a fiam, Szláva az az apa :lol: Csak ha már választottunk orosz nevet is, akkor gondoltam miért ne legyen az apjáé. Bár ő hivatalosan Vjacseszláv, de ezt azért nem akartam, jó ez így röviden is.

Bori,
a levél dátumbélyegzőjén október 19 van, pont a 6. évfordulónk napja. Igaz az okmányokon október 5., csak tudnám mi történt az irattal két héten keresztül a minisztériumban, hogy csak 19-én tudták postázni. Most még majd menni kell az anyakönyvvezetőhöz új anyakönyvi kivonatért, mert ez csak a névváltoztatási okmány.

Kovisziszka,
felírtalak téged is a talis listára

Így állunk most:
Dbea
Madaran
Tündi
Goldplast
Hmbori
Sissi
Orew
Irdab
Kovisziszka
Linacska

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,
nálunk is legtöbbször Pötty :)

Kép
bikmakk

Bikmakk
nálunk ez onnan jött, hogy mikor még 6 hetesen voltam UH-n, Lili beteg volt, és jött velem. Kaptunk képet, és ott nyomkodta Lili a képet az UH-s csaj orra elé, hogy de mondja meg, mi van a képen. Na persze ő nem akarta elvenni a kenyeremet, úgyhogy csak annyit mondott, hogy ott van az a kis pötty, és azt kell nézni, és majd az megnő. Na utána mentünk az orvoshoz, Lili neki is az orra alá nyomta a képet, és mondta, hogy "Nézd, ott van az a kis pötty, és meg fog nőni". Na azóta kis Pötty.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri!
Ide megyünk!ill. erre az üdülésre megyünk el!

Balatonszemes
Wellness Hotel Szindbád

* 3 NAP / 2 éjszakás pihenés két vendég részére
* Elhelyezés kétágyas szobában
(Szoba felszereltsége: telefon, hűtő, TV, zuhanyzós fürdőszoba)
* Félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
* Wellness részleg használata (élménymedence, ülőmedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infra szauna, aroma kabin, sókabin, külső- és belső úszómedence)
* Térítésmentes parkolási lehetőség
Szülőkkel egy szobában elhelyezett egy gyermek szállása felnőtt ágyon 16 éves korig ingyenes.

-Borkóstoló program
-Latin táncbemutató, táncoktatással egybekötve
-Játékterem
-Szabadtéri játékok
-Wellness és szépség csomagok, masszázsok
.....na és még egy jó pár program....

Meghívókat elküldtem!
kandi72
Budapest III. kerület

bikmakk, Dani annyira hasonlít az apjára, hogy tényleg senki nem foghatja a dolgot a postásra! :lol: Olyan szép már, hogy elfogadnám Betti vőlegényének is! :lol:
Érdekes, hogy ilyen sokszor megtalál Téged ez a fránya mellgyulladás. Nem lehet, hogy valami van emögött, nem csak szimplán gyulladás? (Nem akarok vészmadárkodni, de tényleg nagyon furcsa!)

kandi, nagyon jól hangzik ez a program - érezzétek nagyon jól magatokat! Aztán szólj, ha új babaváró-topicot nyitsz! :wink:

Irdab, Neked akartam még írni, hogy mit adok Bettire sétáláshoz:
body
rugdalozó
overál (polár bélésű)
takaró (szintén polár)
Az overáljának kapucniján fülecskék vannak, nagyon zabálnivaló benne! Majd mindenképp teszek fel róla képet, csak még nem kaptuk le. És a látvány hatására elneveztem a csemeténket cicanautának! :lol:

Kérdés1: szerintetek érdemes/lehet a babáknak valami szájápolót adni? Ugyanis Betti gyakran nyálbuborékokat fúj sétálás közben és félek, hogy majd kifújja a szél a száját. Egyelőre szerencsére még nem látom rajta, de inkább megelőzném a bajt!

Kérdés2: most hétvégén, vagy utána kell az órákat átállítani?

Kép

Kép
hmbori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?