Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Szuperek lettek az Anikó által készitett képek!!!!!!!!!!! Ha ilyesmit szeretnétek, csak vele csináltassátok!!! Össze sem lehet hasonlitani az oviban készitett karácsonyi egyenfotókkal.
Ma már elő is hivattam.
A Kodakos csaj kérdezte is, hogy mivel csináltam, mert szuperek, nagyon szépek, szépek a szinei, élesek, ötletesek, és méretben is minden stimmel. Bevallottam, hogy nem én csináltam. A dicséretet azért átadtam Anikónak.
Már a barátnőm és hugom is rákattant a témára. Elkezdik ők is a képgyártást, hogy novemberre sikerüljön pár jó fotó a gyerekekről, amiből Anikó egy csodát varázsol majd.
Egyébként a blogját nézzétek meg, már fel is rakta a nekem készitett képeket.
Anikó, szerintem iwiwen is irhatnál üzenetet, hogy ilyennel foglalkozol.

Ma később megyek Lauráért. Néptánca van. Holnap jön apukám, felvisz engem és Mátét Pestre. Szerdán konduktor után pedig indulunk Ajkára. Juhééééé. Már alig várom. Persze a végén már jó lesz hazajönni, mert azért elszoktunk már a szüleimmel az együttéléstől.

Lola,
Helyesek a fiúk a képen. Pár év és azon versenyeznek majd a lányok, hogy ki ülhet majd Somád mellé és ki foghatja meg a kezét.

JÁgi,
Édesek a gyerekek. Jobbulást kivánok!
Nem próbáltad még az ezüstkolloidot? Nekünk betegség esetén sokat segit. És ha jól emlékszem Gabi is szokta használni.

Judit
Kép
Kép
jutte

Iwiw-en beírtam, hogy szabadidőmben scrap-et készítek. Sőt van fent egy album olyan képekkel!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó,

Körüzenetre gondoltam. Szerintem sokan nem emlékeznek, hogy te ezzel foglalkozol. Csak magamból indulok ki, én sem tudnám megmondani, hogy az ismerőseim mivel foglalkoznak. És mióta van olyan az iwiwen, hogy ismerősök friss képei, csak azokat nézem. Egy próbát szerintem megér.

Irtam mailt az email cimedre.

Judit
Kép
Kép
jutte

Lívi!

Még egyszer nagyon köszönöm a Nutellás poharat! Nagyon örültek neki!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Nemrég vacsiztam meg, gyerekek is olyan 10 körül aludtak el.

Csilla!

Jaj de sok jó emlék fűz ahhoz az üdülőhöz, már ha egyre gondolunk. Nem tudom, hogy ez volt-e a régi bányászüdülő is. Majd minden évben 1 vagy 2 hetet ott voltunk. Istenem de jó volt.
Hétvégén tartjátok meg az "igazi" szülinapot? Nálunk is közeleg az első.

Anikó!

Nagyon szépek a képek. Judité meg fenomenális. Bár Ő önmagában is nagyon szép képeket készít. Naptáron gondolkodom. Képeket kell még válogatnom! Majd úgyis szólok, ha aktuális!

EDB anyu!

Örülök, hogy jobban vagy és hogy eljutottál a nőgyógyra. Biztos minden rendben lesz. Geri és Dani ma egyszerre aludtak délután. :D ritka

Délután volt itt a Zoli tesójának a barátnője és legyantázta a lábam (már régóta érlelgettem neki :D ) meg csinált még egy arcmasszírt is, ja meg szemöld szedés (bár itt nem volt sok melója). Na ezek pont bele is fértek az időbe, míg a gyerekek aludtak.
Gyerekek jól, Apával minden a legnagyobb rendben!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szép napot!

Nagy pangás van így délelőttönként!

Dani éjszaka valamikor bekakilt (én még tiszta pelussal tettem le közv. elalvás előtt) jön át szegénykém fél 5-kor, megcsapott a kaka szag. Kibontottam és láttam,hogy tiszta vörös neki a zacsitól a popóig. Fúú nagyon fájtatta, sírt nagyon. És azóta volt már kaka, szegénykém nem nagyon engedi,hogy tisztítsam neki. A zuhanyoztatáson is gondolkoztam, de lehet ami a vörös felületnek jó lenne hőmérsékletbe, az meg a "normál" felületnek hideg lenne. Hát remélem hamar rendbe jön.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi,
Nálunk az ilyesmi problémát a Sudocrem hamar rendbe szokta hozni. Vagy a neogranormon is jó rá.

Judit
Kép
Kép
jutte

Judit!

Sudoval kentem hajnalban, de el is fogyott, majd du-án veszünk. Most Ezüsttel fújom addig.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Délelőtt gyors megfőztem (lencsefőzi virslivel), meg takarítgattam, azért nem jöttem eddig. Este meg apa nem enged már a géphez! :) (ő ül itt). Most alszanak a kicsik, addig még folytatom a takarítást. Még mosogatnom is kell. És háromnegyed háromra megyünk Emeséért.
Ma megjön a leopoldis csomi (két atléta Emesének, egy jó meleg téli gatya Dórinak).

Gabi: nekünk dokinő ilyenkor mindig a zuhanyzást javasolja, mert jobban lejönnek a kaki darabok, meg minden, mint törlővel. Sudocream nem mindig válik be nekünk, de a canesten kenőcs viszont tényleg mindig. De nem azonnal, kb. másnapra.
Irigy-irigy a tegnapi délutánodra. :) Egyrészt, hogy együtt aludtak a gyerekek (bár most nekem is), meg hogy kis szépítgetésen eshettél át. De jó a házi "kozmetika"!!

Az előbb beszéltem Szilvivel msn-n, jól vannak, (számukra) sajnos, hogy holnap már jönnek haza, korai géppel, így szerintem dél-2 felé itthon lesznek.

Na megyek is, folytatom a tennivalómat.

Ja, ma veszek gyerkőcöknek vitaminokat, magamnak béres porcerősítőt a fájós térdemre. Remélem használ.
Viszont a cebion multivitamionról azt olvastam neten, hogy csak 4 éves kortól lehet. Tényleg? Én pont a kicsiknek akartam azt venni.

Ja, fogadó órán nem volt semmi. Megdicsérte Márti néni. Ügyes Emese, azt mondja. Egy-két négyes ugyan becsúszott, de mondta, hogy nem azért, mert nem tudja, hanem azért, mert kevés hibája volt ugyan a doliban, csak kevés pontot lehetett rá kapni és már négyes.
Ma felelnek a versből, aki akar, a többiek csütörtökön, kíváncsi vagyok. Elvileg tudja és el is akarta mondani ma.

Na mentem, később még bizti jövök!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Apa telefonált, hogy nem túlórázhatnak ma. Úgyhogy elmegy Emeséért. De ha hazajön, akkor el kell futnom rossmannba (tesóm megkért, hogy vegyek neki 1-2 dolgot), meg a patikába, boltba. Nem is bánom, úgyis esős idő van, jobb lesz babakocsi nélkül.

Tegnap pedig úgy örültem, nagyon jó enyhe idő volt! Megjött Bence next pulcsikája, amit múltkor belinkeltem. Teljesen jó, szép!

Kicsik falták a lencsefőzit. Édes szíveim! Dórika jó sokat aludt, nemrég kelt fel.

Többiek? Bettikém, Lola? Főztök, esztek, hol vagytok?? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Megvagyunk, jelentem!

Judit! Köszönjük a dícsérő szavakat Anikó munkájáról, sz.tem is jó ötlet az iwiw!

Anikó! Nekem fogalmam sincs, ha olvasom: scrap- mi az! :oops: Szóval körüzenet mehetne, persze ha győzöd idővel!
Matyid garázdálkodik közben, vagy alvás idejében tudod csinálni!

Gabi! Az jó, hogy férjeddel is minden ok már! Dani popiját sajnálom, pedig Ő már nagy, szólhatott volna hamarabb. Gondolom magyaráztad Neki, ha "szól" rögtön hogy bement a kaka, akkor nem csípi ki ennyire. Én ilyenkor a Sudocremet majdnem ujjnyi vastagon kenem! Drága, de ált. hat.
Mondjuk most Noé seggét én Canesten plussal kentem, meg már alig fosik, minden 2. kakija csak fosi, de tegnap össz. 2-t kakilt, ma is 2 kisebb adagot, egyik sem volt híg!

Éjszakánk rég volt ilyen szar! Este 10-től éjfélig Noé fenn kukorékolt, kurjongatott, mintha reggel lenne. Somát is felkeltette. Férjem állítólag nem is hallotta... (no comment)
De nem keseredtem el, Rátok gondoltam csajok, hogy van köztetek aki egy éjjel többet kel mint én 1 hónapban!
Kivétel erősíti a szabályt.

Mindjárt jön át Apum vigyáz Noéra én meg elugrok rövidáru boltba (turiztam tegnap Somának pufi mellényt, de sajna a cipzár cserére szorul)+ varrónőhöz is elviszem, meg be akarok ugrani C&A-ba h.ujjú bodiért, múltkor csak olyan buta színekben volt...
Utána Somáért rohanok!

Noé meg falta a vadast spagettivel!

Körkérdés:
osciloccinum-ot vettem Noénak, de én még nem is láttam ilyen kis fiolákat. Abban olyan apró hoemós bogyó van mint a Chamomillában? Mennyit kell belőle adni megelőzésre és meddig??? Azt mondják arra is nagyon jó! Ezt is úgy kell beadni, hogy utána nem ehet/ihat egy kis ideig?

Ja Én is voltam fogadó órán, Soma magatartása már sokat javult, megdícsérte. Van még egy kislány aki nagyon "ráakaszkodik" (Judit igazad van, de már most nem pár év múlva!!!) pedig Soma közösségi ember az osztályban, szívesen barátkoznak Vele a fiúk!
Tornaórán viszont sokat bohóckodik és még mindig kapkod!
A matek dogája 90 %-os lett, tanárnéni szerint ettől még lehet 5-ös év végén, ha a kapkodásról leszokik!
Most mondtam Neki, hogy semmilyen feladatban nem lehet elsőnek kész, a mai tollbamondásnál sem! Kíváncsi leszek!

Csilla: akkor a férjed családja, hogy üdülőt béreltek, azta! Képek nincsenek?

BEtti, te is tehetnél fel képet az átfúrt falról meg hogy néz ki belülről már... olyan kíváncsi lennék!
Na megyek hajat szárítani még...

lola77

Sziasztok!

Lola: elküldtem Emesével a sapkát! Jó lett ám a kötéllel Dóri sapija. Még megcsináltam gyorsan fogadóóra előtt.
Oscio: nézz utána a neten, de én úgy tudom, hogy fél üvegcsével kell elszopogatni, illetve nekik kis vízben feloldani. Nekem a kedves fekete hajú Ági patikus magyarázta el a Kodály patikában. De nekünk sajna nem jött be! :(

Sajna a rossz iccakádért, de igazad van, itt mi általában így "alszunk". Pont ma mesélte pár szóban Verika is az msn-en, hogy Tamara mostanában elég gáz éjszakánként. Csak díszkivilágításban hajlandó aludni! :)

Na mentem, végeztem mindennel. Kádat, csapokat sikáltam, felmostam mindenhol, portörlés, porszívózás, mosogatás, főzés. Ez volt ma napirenden. Holnap meg vasalok délelőtt, mert úgy is soká jön Emese (mozi), és hál istennek nem kell főznöm. Úgyhogy holnap mikor alszanak a kicsik, nem jövök sajna! :(

Sziasztok, de ma még lehet!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: ezt találtam. Arra határozottan emlékszem, hogy nekik még fél elég. Úgy látom, heti egyszer a megelőzésre.

"HOGYAN KELL SZEDNI AZ OSCILLOCOCCINUM PELLETET?
A legkedvezőbb hatás elérésének érdekében a homeopátiás gyógyszerkészítmény alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg kell kezdeni.
- Influenzás időszakban: hetente egyszer 1 adag, azaz egy műanyag tartály tartalma.
- az influenzás tünetek jelentkezésekor: egy adagot bevenni, majd ezt 2-szer, esetleg 3-szor
(6 óránként) megismételni.
- a már kialakult influenza esetén: naponta 2-szer (reggel és este) 1 adag 1-3 napon át.
Az alkalmazás módja:
A pellet adagot étkezés előtt negyedórával vagy étkezés után 1 órával a nyelv alá helyezve kell bevenni. A nyelv alá helyezett pellet a bevételt követően hamarosan feloldódik.
Csecsemőknek kevés- előzőleg kiforralt, majd lehűtött-vízben feloldva kell adagolni."

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na meg ezt találtam, egy dokinő írta (fórum).

"Kedves Katalin, lehet az oscillot és az echinaceat egymás után bevenni.
5 éves gyereknek ugyanaz az adagja, mint a felnõttnek, vagyis heti 1x1 fiola.
3 éves korig lehet heti 1xfél fiola.
Az Echinacea alacsony hígításai jobbak megelõzésre, mint az 5CH. Lehet napi1x5golyó, 1 hétig, egy hét szünettel, vagy napi 2x5 golyó 2hétig, 2 hét szünettel. "
"Ösztõl tavaszig lehet használni az alábbi két szert.
Oscillococcinum, heti 1x1 fiola folyamatosan, április végéig.
Echinacea D2 vagy D4 vagy D6-os hígításból 1 hétig naponta 1x5 golyó, majd egy hét szünet beiktatása után újra lehet adni, és így váltakozva április végéig tovább. "

Lehet, hogy veszek én is mindkettőt ma, multi vitamin helyett. Hátha...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola!

Danim semennyire nem szól, ha kaka van. Ha rá is kérdezek, mert érzem, van hogy somolyog, van hogy tagad. De viszont ha meg pelenkázom, mondja, hogy kaka és kíváncsi is az "eredményre". Nem tudom ez jelent-e már valamit?!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Neharagudjatok hogy nem jöttem.Sajnos szörnyű csapást mért ránk az élet.
Anyukámnak egyik pillanatról a másikra tudathasadása lett.
Senkit nem ismer meg,nincs magánál,nincs tisztában idöbeli,térbeli dolgokkal.
Teljesen kivagyok idegileg,semmi jóval nem bíztatnak egyenlőre.
Nem bírom ki hogy már anyukám sem lesz.
A családdal próbáljuk egymásba önteni az erőt,hogy helyrejöhet,és nem kell elmegyógyintézetben eltöltenie a további életét.

Betti

Kép
berna23

Jaj istenem Betti ez szörnyű! Megértem a félelmedet. Hisz neked csak anyud van már. Hidd el nagyon erős tud ám lenni vészhelyzetekben az ember. Ezt már írtam a fogdokis sztoridnál is. Bízzunk azért a csodákban. Az orvosok megmondták, hogy ez nem javulhat?
Annyira megértelek, ugye tudod!??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bettikém: nagyon sajnálom Anyukádat, így ismeretlenül is, főleg, hogy Neked ez fájdalmat okoz! Reméljük csak átmeneti állapot, bár a tudathasadás, lehet esetleg komolyabb baj miatt is. De én bízom benne, hogy minden rendben lesz! Ha csak kibeszélni szeretnéd Magad, vagy bármiben segíthetek, csak szólj! Akár fel is hívhatsz!!

Most csak ennyi, nemrég jöttem haza rossmann, bolt, patika, papírbolt... még tanulunk.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Sajnálom ami Bettivel történt. Reméljük tudnak valamit a dokik kezdeni. Most már rátok férhetne Betti valami jó is. Drukkolok nektek.

Emeseanyu
Cebion multiról én semmi jót nem hallottam. Maga a Cebion cseppeket azt mondják meg dícsérik is, de a multit azt nemigen. Cebion cseppeket mi is használtunk anno, az jó volt.

Az osccillót jó, hogy mondjátok, Timinek adtam tavaly jó volt, csak elég drága ahhoz, hogy folyamatosan adjam neki. Én homeos bogyókat adok neki,ehineciát ( nem bizti hogy így kell írni) meg engistolt, ezt kell kúraszerűen felváltva adni, 2 hétig az egyiket két hétig a másikat asszem valahogy így.

Meg ha antibiót kap a gyerkőc akkor van olyan hoemós cucc hogy thuja, azt kell akkor adni nekik. Ezt a pulmonológus nő mondta.

Na mentem Jobbulást mindenkinek.

Üdv Lívia

Kép
slivia

BEtti! JJJJajjjjjjj! Neeee, Te jó isten, annyira rossz volt olvasni a soraidat!
Nem lehet valami a depijével összefüggésben, vagy gyógyszer mellékhatása??? Vagy annyira komoly? Most kórházban van? Írd ki magadból, nehogy befordulj! Ez már diagnosztizált dolog most?
Tényleg jól rátok jár a rúd basszus, most már csakis jó történhet Veletek! Ezt kívánom most mindenképp!
És mennek a pozitív energiák: ++++++++++
Sok ölelés-virtuálisan!!!!!!!!

Szilvi: sapkát köszi, odaadta Soma ma! Az osciloról infot is nagyon köszi!

lola77

Sziasztok!

Majd leragad a szemem, de Betti miatt benéztem hátha írt valami fejleményt. Nagyon szorítok nektek, sok-sok gyógyenergia Anyukádnak. Mi itt vagyunk neked és írd csak ha jól esik a történéseket!

Megyek is! Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és a Cebion multi, azt hiszem 1 éves kor után adható.

Na tényleg jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti drága hogy vagy? Mamád hogy viseli ezt az egészet? Neki már a kora miatt is nehezebb, meghát azért csak a gyerekéről van szó!
Persze Nektek a bátyáddal is most nagyon kemény lehet!
Sokat gondolok Rátok, írj ha van erőd! :(

lola77

Sziasztok!

Köszönöm szépen Lányok az együttérzést és a sok bíztatást!!
Sajnos nem látogatható Anyu.Altatják.Délután felébredt,de sajnos semmi változás.
Nem értem hogy lehet,hogy hétfőn még egy inteligens,okos nővel beszéltem,tegnap meg ez megtörtént.
Teljesen ahatása alatt vagyok a tegnap látottak miatt.
Egyszerűen nem hiszem el.
Most nemsokára indulok a kórházba az orvossal konzultálni.

Annyira bíztam benne hogy ha felébred délután az altatásból,akkor visszakapjuk a régi anyunkat.Annyira hittem hogy csak pillanatnyi "zárlat" az egész.
Igazán akkor roppantam bele.

Nem szeretnélek Titeket a gondjainkal terhelni.

Remélem bíztató hírekkel jövök haza.

Betti

Kép
berna23

Gabikám
Rögtön Te jutottál eszembe.Istenem annyira erős lehettél.És olya n fiatalon.

Kép
berna23

Sziasztok!

Bettikém: jaj, hessegesd el a rossz gondolataidat, hogy nem akarsz minket terhelni. Szerintem fordított esetben Te is meghallgatnál minket. De gyere csak és terhelj. Hátha tudunk segíteni, vannak ismerőseink stb. Meg hát kibeszéled Magad legalább. Hány éves anyukád? Majd gyere, mit mondott az orvos!
Légy erős Bettikém, ügyes lyány vagy Te! És nem is sejted még szerintem sokszor, hogy milyen erős is vagy Te!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bettikém ne add fel!!!!!!! Veled vagyunk! Borzasztóan sajnálom, ami Veletek történt, légy erős és higgyél benne, hogy van kiút!
Küldjük Neked az energiát. Itt van Tatabányán?

V.erika
v.erika

Na, Szilviék mát úton vannak, sőt szerintem lassan le is száll a gépük. Korán kellett kelniük, 4 óra körül. Szegények, megint nem látják apát két hónapot.

Na megyek, fent vannak a kicsik, most jobban aludtak. Megyek, reggeliztetem őket. Később vissza nézek majd, de ha alszanak, akkor vasalok.

Gabi:
ja, köszi az infót multiról. Igen, én is azt olvastam, hogy 1 éves kor után adható, de közben az adagolást úgy írják, hogy 4-10 éves korig ennyit és ennyit.

Mindegy, úgy döntöttem, hogy echinacia golyót és oscelot adok nekik. Már el is kezdtem a kúrát tegnap. Magamnak vettem béres porcerőt. Nagyon durva az ára. 5200 forint 45 napi adag, de írják, hogy legalább 90 napig kell szedni, egy évben kétszer. Kiszámoltam, hogy az 20000/év. Fasza!!!! Remélem, használ is a térdemnek. Oscelot én is szedek, hátha hülye h1n1-et elkerülhetjük.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Betti!

Lélekben én is veled vagyok, nagyon sok energiát és főleg optimizmust küldök neked, az most nagyon kelel, hogy tű tudj jutni ezen az időszakon.Ás anyukádnak is a legjobbakat kívánom, remélem, hogy gyorsan és teljesen felépül!!!!

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Lenyírtam kiskandúrom haját az imént. Géppel. Nem olyan rövidre, mint nyáron szoktam, ez téli frizkó. Nagyon édes. Picit lett csak rövidebb, de most olyan ari, nem tetszett, hogy minden hajszála más hosszúságú!:)
Dórikának is levágtam tegnap este fürdésnél a frufruját, nagyon hosszú volt már. Cuki lett.

Jági: megint ráadtam a gatyit Dórira. Úgy jó lenne, de nagyon hajszáltpont jó típus.Harisnya nélkül próbáltuk, meg cipő nélkül, de majdnem bokacsörgetős neki, bakanccsal tuti rövid. Sajnálom, pedig tök ari lenne benne! :( Mikor tudom visszaadni? Megyek 5 felé Emeséért (moziban van), előtte elmennénk arra, le tudsz ugrani érte?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB-Any!
Igen, leugrok érte, de fel is jöhetnétek..Bár gondolom két picurit nem akarod vetkőztetni..Majd csörgess meg, és akkor figyellek, elég, ha csak csörgetsz , nem veszem fel..Viszont elküldenéd megint a számodat, mert múltkor elfelejtettem kiírni..Hogy tudjam, hogy te csörögsz.. (Enyém telószámom :20/390-6130)

Egyébként nekem is ez a bajom a legtöbb gatyóval.Bár nálunk az a legnagyobb baj, hogy Bius nagyon vékonyka derékban és ami ott jó, az többnyire nagyon rövid, ami meg jó hosszban, az meg bő, így nehéz neki gatyit venni.
El akarok nézni a Takkóba, mert kaptam 50 és 30 % os kedvezményt, hátha van valami jó nadrág a gyerekeknek...

Megjött az ingecske Anmtónak, nagyon helye, nagyon örülök neki...

Biusom már jobban van, bőr hétfő este még jól visszalázasodott, de azóta már szerencsére nem.Most viszont tiszta piros pötty az arca, testén is van, de azok világosabbak.Aszisztensnő szerint a 3 napos láztól lehet, most Calciumot adok neki..

R. nekünk is az ossilot ajánlotta, megyek én is már veszek, Cebiont adom nekik, mi meg sima c.vitit szedünk..

Kép Kép
joosneagi

Jági: rendben! 30/3482-990. Igen, most nem ugranék fel, mert utána megyünk a csajszimért, majd máskor, lehet, hogy jól kijönne a lányod a lányommal, a fiad a fiammal! :) Igen, valószínű három napos lázatok lehetett.

Betti: mizújs?? Mi volt a kórházban??

Képzeljétek, hívott egy ismerősöm, kb. 5 percet beszéltünk.Vezetékesen, ezért nem tudtam a kicsik nyomát követni. A telefon után megyek, keresem őket, a konyhában voltak, kiszórt Dórika állítása szerint Bence egy majdnem teli (1 kg-os) tarhonyát és abban dagonyáztak. Húúú. Majdnem elszállt az agyam, de nem durrant! :) Mondtam nekik, hogy ez nem volt szép dolog, nem szabad. Komolyan, vagy 20 percig tartott felporszívózni! Tök szép idő van, juhéééj!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Laptető ment Huginak és Cserierinek! :) :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Betti!

Nehogy megtedd, hogy azért nem jössz írni, hogy minket ne terhelj. Ez eszedbe se jusson! Látod, hogy mennyien szorítunk Anyukádért. Engem meg tudod nagyon jól, hogy mennyire megérintenek az ilyen történetek, rettenetesen együtt érzek veled. Intenzíven van, vagy milyen osztályon!?? Jaj én annyira szorítok, hogy legyen javulás! Sajna Apumnál is ezt a hírt kaptam először az orvostól (bár neki más baja volt) és igaza is lett. Nálatok én szívből remélem, hogy lesz kiút Anyudnak ebből a helyzetből.
Sok-sok ölelés és rengeteg energiát kívánok most. Istike miatt most neked sokkal nehezebb, tartanod kell azért valamennyire magad miatta.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Tarhonyás akció nem semmi. Ezek a gyerekek mikre képesek saját szórakoztatásukért.

Tegnap kiderült, hogy Zoli tesójáéknál a második bébi is kislány lesz. Reggel voltunk Zolival vérvételen, tegnap volt tüdőszűrésen. Holnap Danival délelőtt elugrunk az eredményeiért, amíg Geri majd alszik.

Megyek főzni. Zöldség leves lesz, káposztás tésztával. Daninak már sokkal szebb a popsija.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na itt v.ok Én is.
Igen szép idő van ha nem fúj épp a szél. Délelőtt volt Közgázos oszt. társammal sétáltunk egy nagyot, Noé aludt közben!

Rakott krumplim sül, mindjárt kész!

Betti! Ez természetes hogy ilyenkor azt érzed, hogy nem akarsz minket terhelni... de tényleg nem gáz, ha más nem meghallgatunk, de ki tudja, hátha még segíteni is tudunk valaki révén, vagy mittomén!
El ne hidd hogy annak örülnénk, ha "eltitkolnád" hogy ilyen baj van és továbbra is "csevegnél" velünk miegymásról!
Gyere a hírekkel, várunk. Főképp, hogy mitől alakult ez ki?
Istiről is írjál, hogy van a Drága.

Gabi! Popóhírek: :P szupi!
Akkor férjedék jól beosztották az unokákat a Mamáéknak: Nálatok a fiúcsapat, tesójánál a lánycsapat! Nálunk bátyámmal dettó!!! (Csak ott 3 lány!)

Szilvianyu: mit vonsz le következtetést a tarhonyás akcióról: legközelebb csak fél kilóst vegyél! :D :!: Na jó ez csak vicc volt! Durva. sz.tem ők ketten még egymást erősítik is, hiába még Dórika se tudja, hogy nem szabad!!! Szegények, jól leszidtad őket biztos, bár hát megérdemelték. Mondd meg Nekik, abból lett volna a tarhonyás husi kedvencük! :lol:

lola77

Sziasztok

Végre beengedtek hozzá,mert némelyst javult az állapota.
Sikerült beszélnem a főorvossal is.
Sajna 24 óra elteltével még nem tudnak semmi biztosat mondani.
Kikérdeztek,meg meséltek erről az állapotról.Doktornő állitása szerint ha jól alakulnak a dolgok,akkor napról napra tisztább elmével fog felébredni.És akár teljes életet is élhet.
Jaj nagyon remélem hogy igy lesz.

Igaz hogy be van injekciózva,de szépen eltudtunk beszélgetni.
Még sokszor elrugaszkodik a valóságtól,de az jó jel hogy mindenre emlékszik ami történt vele.
Hétfőn még letette a délutános műszakját.Este állitása szerint nem tudott elaludni(amugy panaszkodott álmatlanságra)tévézett.És hogy a tévéből követte az utasitásokat. :shock:
Szerintem sok dolog nem is történt meg vele,szerintem sokmindnet álmodhatott.Vagy a fene tudja.
Azt mondta nekem hogy mivel ugye ő négy éve időszakos depiben szenvedett,most jött ki rajta ez a hatalmas fájdalom,illetve bedilizés.Szerinte már jól van.
Szerintünk még messze nem az igazi.Nemtudni hogy milyen lesz ha nem lesz nyugtatók hatása alatt.
Szerencsére nem is volt agresszív tegnap sem,ezért is nem tett kárt magában.Az orvos szerint nem negatív "bedilizése" lett,mert akkor bizony nagy lett volna az esély hogy hülyeséget csinál.

Egyébként fenn a hegyen a szanatóriumban,de nem tudok nyugodt lenni,mert tele van szörnyű betegekkel.Ma sem hagytak békén a betegek,örökké cigit pénzt kérnek,simogatnak.
Anyukám párját az egyik lány megfogdosta(férfiasságát),nem is gondoltam volna magamról,de elkaptam a grabancát és úgy arébb tettem hogy el is iszkolt.
Most megint megyek be hozzá,nem bírok itthon maradni,beszélgetni akarok vele.

Este jövök még

Betti

Kép
berna23

Jaj Betti, de jó hogy írtál és hogy jobb hírek vannak!!!! továbbra is küldjük: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezek szerint van remény!!!!
Szuper!

De az nem jó hogy ott a szanyiban van, az szörnyűűűű hely tényleg, én is sok rosszat hallottam róla!

Menj Hozzá, tényleg, biztos szüksége is van most Rád/Rátok!
Légy erős!!!!!

lola77

Sziasztok,

Jajjj Betti!
Istenem mi történt!
Őszintén együttérzek veled!
De már a jobb híreket is olvasom, jövök este is, hogy megtudjam mi van, remélem még jobbakat írsz és szépen helyreáll minden.

Anyukádnak:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szanyi:
Nekem is volt apum 2X is ott fent mielőtt meghalt és papám ott halt meg. Sajnos még frissek a dolgok nekem is. Pénteken lesz apum halálának 2. évfordulója. Papámé most volt 1 éve...
De inkább nem is írok ilyen szomorú dolgokat.

Tegnap tuti sikerült a vizsgám!
Bizti mindenkinek mert a tanárnő kiment (direkt hogy lehessen puskázni), de tudtam fejből is a dolgokat!
Ez csak házi vizsga volt, ez lesz majd a lezáró OKJ-s egyik modulja.

Ma voltam a C és A ban: vettem tök jó 990 Ft-os termó pulcsit, Rékának. 98-ast, szép fehéret hímzéssel, nyaknál cippzáras.
Jók a bélelt farmerok is 1990-ért. Van jó csajos! Ezek 92-ig. De lehet van a nagyobbaknak való részlegen is, de nem néztem mert 3 napja vettem a Tescoban. (3300-ért :roll: )

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja még J.Áginak akartam:
Holnaptól lesz (22-től) a Takko-ban a matricás akció, Nekem is küldtek! Ma még nincs... :!: :!:

lola77

Betti!

Ez jó hír, hogy ma már pozitívabb dolgokat mondtak. Gondolom akkor a tegnapiak csak feltételezések voltak, mert még nem tudták pontosan, hogy milyen az állapota. Húú az ahol van, tényleg nem jó hely. Én eleinte félévente, majd évente jártam oda, allergológiára (ott fent is van egy), de én mindig nagyon féltem, már odafele is, mert eléggé kieső részen van, gyalog mentem általában, mert busz csak óránként jár és ugye ott volt is akkoriban valami gyilkosság is. Na meg hát ott a betegek is. Dédim is ilyen helyen volt most. Mamáék is mindig mondták, hogy nagyon megterhelő volt nekik lelkileg azt a sok beteg embert látni.
Nem semmi azért, hogy így fogdosódnak is. Gondolom Anyud barátjának nagyon jól esett, hogy még Te is így kiálltál mellette, bár gondolom Ő is megvédte magát.
Menj csak nyugodtan sokszor hozzá, az biztosan sok erőt ad neki és segít a gyógyulásban.
Én csak napi egyszer mentem, nem tudtam egyszerűen többször és segíteni sem tudtam, hisz végig kómában volt ez idő alatt.

Isitkéd hogy viseli?

Jaj annyira szorítok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!

Jaj nem is tudtam, hogy neked Apud nincs. Neked is rossz így a Nov 1-je.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bettikém:
örülök, hogy valamennyire jobban van Anyukád és akkor talán még van remény a rendeződésre. Biztos akkor egy életen át gyógyszert kell szednie. És mit mondott a doki, mitől lehet? Stressz, depi elhatalmasodott rajta? Vagy genetikai?
Nem semmi a fogdosós sztori. Jó bátor voltál. Szóval azért ez durva! Ne hagyjatok bent értéket Anyukádnak!! Este is gyere, hogy mi volt megint a kórházban. Van e változás!

Cirmike:
másik ismerős is mondta a c&a-s akciót, majd meg kéne nekem is néznem a pulcsikat.
Ügyes vagy a vizsgával!!

Gabi:
örülök, hogy Dani popó jobb már!

Hú, mennem kell, letettem aludni Bencét, de üvölt. Hiányol!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Manóim nagy nehezen elaludtak..Nekem megint 1000 dolgom lenne, de annyira fáj a fejem, hogy szerintem én is ledőlök egy kicsit.Meg a combom is úgy fáj, mintha izomlázam lenne..

Bettikém, örülök a jobb híreknek.Tartsd anyukádban a lelket, hogy legyen ereje és akarata felépülni és minél hamarabb hazamehessen arról a szörnyű helyről..

Apósom is ott volt pár éve, igaz ő a tüdő részén, de ettek róla, hogy ne kelljen sokáig ott tartani.. :(

c&a: énis karok menni, venni polár pulcsit gyerkőcöknek. A tavalyit pont most nőtte ki Biusom, és én nagyon szerettem.Főleg azért, hogy nem kapucnis.. Úgy utállom, hogy a legtöbb gyerek pulcsi kapucnis és akkor még megy rá a kabát, szegény gyerek meg moccani sem tud..
Bélelt nacit is szeretnék nézni, remélem lesz VBius méretében..De hogy mikor jutok el oda???

Azt nem is írtam, hogy tegnap elkészült a burkoló a másik lakással, tegnap ottvoltunk takarítani..Teljesen más lett így, de még így is rengeteg dolog van, amit meg kellene, lehetne csinálni..Ma mentek elvileg a redőnyösök is..
Tegnap megnézte egy srác, holnapra ad választ, de igen érdekes pasi volt.Valami művészlélek lehetett...

Cirmike!

Ügyes vagy a vizsgával, tuti minden ilyen jól fog menni, aztán nemsokára mehetünk hozzád szépülni...:)
Én is mindíg így járok, bevásárolok és utánna valahol sokkal jobbat látok sokkal olcsóbban..

Kép Kép
joosneagi

Jági: na, jó, hogy a másik lakás jól áll. És ismerős ez a művészlélek leendő albérlő? Nem ám megint pórul jártok.

Nekem mosogatnom kell még most, aztán este vasalni. Most persze megint nem tudtam, mert felkelt Dóri, ment Bence aludni. Nem egyszerre aludtak most. Mindegy, majd ráveszem magam, hogy este. Úgyis Emese ünneplőjét ki kell vasalnom holnapra a suliba. Tényleg, sulisok, holnap ünneplő!!!

Új tudománya van gyémánt kisfiamnak. Tudatosan ad puszit. Pár napja kezdte, de nagyon aranyos! Még nem cuppan, de próbálkozik. Annyira jól esik. Apja tegnap kész volt tőle, felváltva kapott ő és én puszit. Először a monitoron tesztelte a puszi tudományt, egy ismerős kislány babájának a fotóját néztem pont és azon! Édes volt...

Na megyek, elmosogatok, lefürdök, fél 4, 1/2 5 felé meg leindulunk, aztán Emeséért 5-re.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Újabb jó hírrel jövök.Délutánra anyu 100%-osan a réginek tűnik.
Jó persze erős gyógyikat kap,gondolom valamilyen gyógyszereket ezentúl szednie kell majd.
Feltételezhető hogy teljes életet élhet majd.
Még nem tudni mikor jöhet haza.

Holnap beszélek a kezelőorvosával,majd ő ad felvilágositást,miképp tovább.A lényeg hogy kitisztult az elméje.
Reméljük hogy soha nem kerül ilyen állapotba.

Cirmike
Én sem tudtam hogy sajnos már neked sincs apukád.
Gratula a vizsgához!!

Emeseanyu
Aranyos vagy hogy informálsz minket Szilviékről.Remélem mihamarabb bejelentkezik.
Kis aprólábúak akciózása hallod.Fúú.Még jó hogy nem az olajat öntötték ki.Nekem Istim megtette,még egy hét múlva is zsíros volt a konyha.
Mit néztek meg Emesédék?ma néztem hogy van Emese ásványvíz.Rögtön szép kislányod jutott eszembe.Gratula neki a szép iskolai teljesítményért.

Lola
Annyira jók ezek a kisiskolás(elsős lettem)képek.
Noé is tünemény,nagyot nyúlt a legényed.
Urad meggyógyult?Jár már dolgozni?

Jági
Nagyon remélem hogy ez az albérlő nagyon rendes lesz!!
Jobbulást Biusnak!

Istikének nem mondtuk hogy mi van a Bibis mamával(igy hivja a kis tökim).Igaz kérdezte de azt mondtam dolgozik,de majd jönni fog hozzá.Rajtam viszont primán megérzi hogy nem vagyok jó formámban.
Szerencsére abszolut türelmes vagyok vele,nem feszültséggel jön ki felé a bánatom.Inkább úgy hogy ölelgetem,meg szeretgetem.
Tesóm is enhezen viseli,de férfi lévén nagyon magába tartja.
Mama most itt van anyu lakásában,igy jön velem ha megyek be anyuhoz.
Most én intéztem anyu ügyeit(házrezsi,levelei.háziorvosa tájékoztatása,munkahelyre beszólni,mamának ebéd ideátiratása,boltbamenni neki,anyut intézni)
na mindegy nem panaszkodás képp csak rossz hogy egyedül kell helyt állnom mindenben.És akkor ugye itt van a saját családom a kisgyermekem,párom,háztartásom.

Betti

Kép
berna23

Gabi
Örülök hogy rendben van férjed,és hogy gyerekek is jól vannak.
Elhiszem hogy féltél mikor mentél a szanyiba.Szerencsére autóval tudok menni.Meg még eddig nem is kellett egyedül mennem.(mamám,vagy anyum párja velem volt)
Holnap már egyedül megyek.
Nekem meg az a félelmem hogy nehogy bántsák anyumat a betegek,vagy nehogy valami olyan történjen vele,mig nem volt magánál.Most még a szubintenzív örzőben van.Igy mindog van ott egy ápoló.Most hogy meg már kitisztult,nem kell attól féljek hogy kihasználják,vagy ilyesmi.
Hát már nagyon kiakadtam mikor fogdosodni kezdett az a lány.
Ő szipus volt,szinte már elfolyósodott az agyállománya.

Mégegyszer köszönöm szépen az együttérző szavakat.nagyon jól esett.

Bocsánat hogy sokmindnekinek nem reagáltam.
Még valahogy nem sikerült kizökkenem a kezdeti sokkból.
Komolyan nem ugrott be tegnap a mentők száma,pánikoltam mert nem találtam meg a telefonkönyvet.Nem tudok enni,nem tudtam tegnap elaludni.
Most azért már nyugodtabb vagyok,tegnaphoz képest.
Biztosan majd egyre jobb lesz.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Bettikém:
nagyon örülök, hogy jól van anyukád.Biztos egész életére gyógyszert kell szednie, csak a lényeg, hogy be is szedje! Mert hajlamosak szerintem akik jól vannak nem szedni, mert azt hiszik, hogy már semmi bajuk, de ha nem szedik, visszaesnek.
Nem semmi, amin most keresztül mész és nagyon ügyes vagy, hogy így helyt állsz! Ha nem ilyen lennél, szerintem nem is kedvelnélek annyira! Számomra természetes volt, hogy Te rohangálsz Anyud és Mamád ügyeit intézni! Mondom én, hogy szerintem még Te sem érzed, érted, hogy mennyi energiád, erőd van! És ne köszönd, ez természetes, itt is, a fórumon, hogy együtt érzünk a másikkal! Bárcsak néha többet is tehetnénk...

Szilviék hazaértek épségben, beszéltünk msn-n pár szót, de nem sokat, mert nagyon fáradtak voltak, szerintem már alszanak is.

Lola: mikor mész holnap Somáért? Én dél-fél egy felé megyek, mert rajz elmarad holnap. Van pár ruhadarab Noénak, nem sok, meg inkább otthoni, de szívesen odaadom, főleg, ha talizunk is.
Úgy sajnáltam egyik nap Somát, mikor mesélte, hogy csúfolják. Olyan édi volt, ahogy érdeklődve hallgatta, hogy mit mondok neki erről. Remélem azóta nem érte inzultus. Órán is az a két fiú olyan hangos, rossz. Pont Emeséék előtt ülnek, de Márti néni mondta, szünet után elülteti a két fiút. Emesééket is piszkálják órán.

Na megyek, Emesének hajat mosok, bepakolok a táskájába, aztán elaltatom őket és vasalok kicsit. Remélem.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

UI: Zsanka, elköltöztetek? Vagy folyamatban van?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti!

Nagyon örülök, hogy jobban van anyukád! Hatottak a csajok által küldött gyógyenerdzsik:).
Jó volt olvasni, hogy egy kicsit megkönnyebbültél.

A szanyiról nekem sincs jó tapasztalatom. :cry:

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?