Megvagyunk, jelentem!
Judit! Köszönjük a dícsérő szavakat Anikó munkájáról, sz.tem is jó ötlet az iwiw!
Anikó! Nekem fogalmam sincs, ha olvasom: scrap- mi az!
Szóval körüzenet mehetne, persze ha győzöd idővel!
Matyid garázdálkodik közben, vagy alvás idejében tudod csinálni!
Gabi! Az jó, hogy férjeddel is minden ok már! Dani popiját sajnálom, pedig Ő már nagy, szólhatott volna hamarabb. Gondolom magyaráztad Neki, ha "szól" rögtön hogy bement a kaka, akkor nem csípi ki ennyire. Én ilyenkor a Sudocremet majdnem ujjnyi vastagon kenem! Drága, de ált. hat.
Mondjuk most Noé seggét én Canesten plussal kentem, meg már alig fosik, minden 2. kakija csak fosi, de tegnap össz. 2-t kakilt, ma is 2 kisebb adagot, egyik sem volt híg!
Éjszakánk rég volt ilyen szar! Este 10-től éjfélig Noé fenn kukorékolt, kurjongatott, mintha reggel lenne. Somát is felkeltette. Férjem állítólag nem is hallotta... (no comment)
De nem keseredtem el, Rátok gondoltam csajok, hogy van köztetek aki egy éjjel többet kel mint én 1 hónapban!
Kivétel erősíti a szabályt.
Mindjárt jön át Apum vigyáz Noéra én meg elugrok rövidáru boltba (turiztam tegnap Somának pufi mellényt, de sajna a cipzár cserére szorul)+ varrónőhöz is elviszem, meg be akarok ugrani C&A-ba h.ujjú bodiért, múltkor csak olyan buta színekben volt...
Utána Somáért rohanok!
Noé meg falta a vadast spagettivel!
Körkérdés:
osciloccinum-ot vettem Noénak, de én még nem is láttam ilyen kis fiolákat. Abban olyan apró hoemós bogyó van mint a Chamomillában? Mennyit kell belőle adni megelőzésre és meddig??? Azt mondják arra is nagyon jó! Ezt is úgy kell beadni, hogy utána nem ehet/ihat egy kis ideig?
Ja Én is voltam fogadó órán, Soma magatartása már sokat javult, megdícsérte. Van még egy kislány aki nagyon "ráakaszkodik" (Judit igazad van, de már most nem pár év múlva!!!) pedig Soma közösségi ember az osztályban, szívesen barátkoznak Vele a fiúk!
Tornaórán viszont sokat bohóckodik és még mindig kapkod!
A matek dogája 90 %-os lett, tanárnéni szerint ettől még lehet 5-ös év végén, ha a kapkodásról leszokik!
Most mondtam Neki, hogy semmilyen feladatban nem lehet elsőnek kész, a mai tollbamondásnál sem! Kíváncsi leszek!
Csilla: akkor a férjed családja, hogy üdülőt béreltek, azta! Képek nincsenek?
BEtti, te is tehetnél fel képet az átfúrt falról meg hogy néz ki belülről már... olyan kíváncsi lennék!
Na megyek hajat szárítani még...