Ismét megpróbáltam madame szopi néven bejelentkezni... Ez már kóros...
Mi reggel a dokinéninél kezdtünk, csak státuszvizsgálat volt: Csani 7280 gr (evés után), 62,5 cm. A kis töltötthurkám! 41 cm a feje, 42 a mellkasa.
Alábbi 4 problémával, kérdéssel szembesültem:
1. Dokinéni szerint a kutacsa már majdnem teljesen összezáródott, de a fejének még nőni kéne, ezért 2 hét múlva újra nézi, és figyeljük. (Továbbra se mertem megkérdezni, hogy mi van, ha gáz van? Szétfűrészelik a fejét, hogy tudjon még nőni?
) Szóval Kutacspara újra ezerrel támad...
2. Hogy van már ez a ruhaméretezés?? Az én gyerekem 54 cm-es korában kezdte a 60-ast, és 60cm-es korában a 68-cast... Most ugye 62,5 és pont jó, kicsit se nagy... Ez hogy lehet??
3. Dokinéni azt mondta, hogy a ritkább kaki utalhat arra, hogy kezd kevés lenni neki lassan a tej. Még nem kevés, de már nem bőséges. Ezért azt tanácsolta, hogy kezdjük el a gyümikóstoltatást, de csak két szopi között, ne váltsunk ki semmit egyelőre. Így, ha 6 hónaposan már kevéske lesz a tejci, akkor viszont azonnal lehet lépni a kiváltással... Ezen kívül szerinte megérett a gyerek a hozzátáplálásra. Ezt nem tom miből látja, gondolom a súlyából, mag a mozgásfejlődésből (amivel amúgy tök elégedett volt).Mit csináljak??? Arra gondoltam, a hétvégén vagy jövő hétvégén akkor elkezdem a leveket-püréket. De csak alma meg barack. (Barack helyett nektarin is lehet?) Vagy várjak, hogy WHO-s legyen a gyerek?
4. Milyen etetőszéket vegyek??? Gyerek még nem tud ülni...
Nagyon örülnék, ha tudnátok ezekben segíteni/válaszolni!