Sziasztok!
Hű, itt ez a majdnem téli ősz és ti jól belehúztatok az írásba. Alig győztem utánaolvasni.
Szilvia először is neked. Nagyon sokat gondoltam rád és sajnálom, ami történt, de valóban így van, ahogy írtad is. Eljön majd az idő nem is sokára, amikor valaki végleg titeket választ.
Gem
borzasztóan örülök nektek! Tudom, mennyire vágytatok már rá és nagyon jó lesz, meglátod minden.
Már a vérnyomásra is van annyiféle szer, amit baba mellett is lehet szedni, meg hát reméljük, ahogy jött, úgy megy is el a gond. És persze kívánom, hogy nagyon szép 9 hónapod legyen! Hol is tartasz most?
Edit
juj, de rég voltál, én már-már azt hittem dolgozol is. Lányaid nagyon szépek és olyan szöszkék, hogy hihetetlen. Jó, hogy így tetszik az ovi Krisztának. Sári nálunk is nagyon unatkozik a nap nagy részében és személy szerint már alig várja, hogy ő is ovis legyen.
Mi a bilivel már nem állunk sehogy. Nyáron volt egy fellángolása, akkor állandóan azon akart mindent csinálni, de elmúlt a lendület, én meg nem is forszírozom. Csak kicsi még, aztán meg ki tudja, lehet, úgy is visszababásodik a kistesó után.
Nyafi
drukkolok, hogy végre találj munkát. Átérzem teljesen, nekem is iszonyú nehéz volt annak idején...
Titti
azért a bajban jó az is, hogy idejében kiderült minden, ugye? Így aztán, ha elérkezettnek látjátok az időt a kistestvérre, már semmi ilyen dolog nem áll útjában...
Kia
gyógyuljatok gyorsan! Házkereséssel hogy álltok?
Szisz
Blani gyönyörű, és amennyire innen látszik, tiszta apukája.
Nálam talán-talán lassan egyre ritkább vendég ez a Vuk-gyerek, de azért még időnként sikerül elszólnom a dolgot... Folyton elkapok valami köhögős-náthás vírust, az meg nem tesz túl jót az ügy érdekében. De azért már össze sem lehet hasonlítani a pár héttel ezelőtti állapottal...
Pár napja már érzem a mocorgást is, sőt a védőnőnél még a szívdobogását is megmutatta.
Igaz, utána jól megrugdosta a szerkentyűt, hogy most már vigyük innen... Most kezdem a 16. hetet.
Juli borzasztóan várja a tesót, Sári csak babát emleget, de ha a nemét kérdezem, egyöntetűen azt mondják: öcsi lesz.
Na, majd meglátjuk, nekem lánymegérzéseim voltak az elején. Végül is nekünk mindegy!:) Bár nem lenne rossz, ha lenne egy fiam is...
MEnnem kell sajnos, mert Sári nagyon nem tolerálja, ha a szgép előtt ülök. És most is épp a konyhaszekrényre készül felmászni...
KM