Új privát üzeneted érkezett!

Titti egyenlőre sajna semmi nincs meló ügyben, kettő helyről várok visszaszólást, remélem az egyik összejön. Mi volt olyan rossz itthon????
Tényleg Kia el tudtátok cserélni a lakást?
Jaj hát sziiiijjjjja Edit! De jó hogy vagytok! Már azt hittem, hogy elmaradsz. Csajok nagyot nőttek. Ó hogy kidugja a kis nyelvét a koncentráló.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Csajok!

Hallom nagggyon hideg van otthon, -mégsem ír senki egy sort sem... Mit csináltok???
Nálunk 15 fok van, és napsütés, úgyhogy mi nem vagyunk itthon, mindennap a játszin vagyunk. Most is megyünk, úgyhogy búcsúzom is...

Nyafi
Mi újság meló-ügyben? Tudsz már valamit?

Majd válszolok, hogy mi volt olyan rossz otthon, elég összetett. :(

Kép
tittina1982
 
 


Sziasztok!

Az utóbbi időben kimaradtam én is. Dolgozom néha itthonról, kapok egyszer-kétszer megbízást, hogy közreműködjek pályázatírásban és hát az utolsó hetem maga volt a folyamatos rohanás, ma van a leadási határidő és az utóbbi napokban minden éjjel 3-4 körül kerültem ágyba. Blankát anyósra, tesómra, szüleimre hagytam egy-egy napra, de így is lelkiismeret furdalásom volt egy kicsit. Mindenesetre nagyon jól esett ám kicsit tornáztatni az agyamat és megint rá kellett jönnöm, hogy minél több a tennivaló, az ember annál többre képes.

Titti, Edit, nagyon szépek a csajok egytől egyig. Napsi alvós képe gyönyörű. Boróka már ilyen ügyesen fest? Mi még bevallom nem próbáltuk :oops: nyáron akartam, most má picit félek a maszatolástól. Jó anya vagyok mi?

Képzeljétek, tegnap végre evett Blanka az én kajámból. Persze rizses volt, de megevett néhány kukoricát és brokkoli darabot is, és a darált husit sem köpte ki. nagy volt az öröm.

Mostanában egyébként olyanokat mond, hogy nem győzöm feljegyezni, videózni nem nagyon hagyja magát, mert akkor a videó érdekli és nem beszél. Néhány nekem nagyon tesző mondat:
"Banka inkább hamiz, nem vár apát" - amikor mondogattam, hogy akkor vacsizunk, ha apa hazajön.
"Déédé visszaindult magától" - dvd :)
"Anya, gyeje, nem telefonál, megnéz Bankát csúszik" - hát igen, mostanában sokat lógott a fülemen a telefon :oops:
"Anya, figyelj oda, nem ül kőre, hideg, gyere szőnyegre" - véletlenül nem a szőnyegre csücsültem.

Ja, Edit, Blanka még szopizik este, max 2 hét és befejezzük. A reggeliről úgy szokott le, hogy helyette matricázunk. A következő zajlik minden reggel: "Anya, cici" "Tudod, hogy nincs reggel cici" "Ragasztó!!" -könnyen helyettesíthető vagyok ezek szerint :D

Szobatisztaságot én is halasztom tavaszra, mondja már at is, hogy pisi jött, de egyelőre nem akar ráülni a bilire, csak este.

Ilyen rossz időben ti mit csináltok egész nap? Nagyon szörnyű, hogy levegőzni sem tudtunk az eső és szép miatt. Remélem lesz még szép őszi idő.

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 

 
 

Sziszi
Ne félj a maszatolástól: etetőszék+belebújós partedli (ikeás vagy kikás a legjobb), aztán hajrá festék! :D Jó móka!!! Pláne ebben a szar időben...
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy sajnos a gyerek kezéről még szappannal is csak az esti fürdés körül jön le az utója... :D)

Titti
Irigyel-irigyel az időért! Azért remélem itthon is enyhül még, mert ez így durva lenne márciusig?! MEg is őrülnék a bezártságtól?!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nálunk a legtutkóbb játék a gyurma.
Meló még nincs Szurkolást várok!

Kép
nyafi
 
 


Mi is szenvedünk ebben az időben. Élmény a negyed órás séta a bölcsiig. Amúgy megint valami járvány van.
Ma voltam a gyerekorvosnál. A kérdés nem is kérdés: nem olt H1N1 ellen. Úgyhogy a Normaflore-t javasolta, meg írt valami immun erősítőt.

Nálunk ma Ádám kijelentette, hogy pisilni kell, menjünk a wc-re és kell a wc szűkítő. Persze nem pisilt és nem is tetszett neki az ücsörgés, de legalább mondott valamit. De hogy arról, hogy "kakilsz a kanapé mögött" hogy fogom leszoktatni?!

Sziszi: nálunk sem szeret apára várni. Kivágja a hisztit a széke előtt. Én sajnos nem írom az aranyköpéseit, pedig van bőven. Mostanában a kaki-pisi téma nagyon izgatja. De pl. ránéz a szőlőre és közli, hogy "szomszéd bácsi hozott anyának szőlőt". Pedig azt hiszem, csak egyszer volt, amikor mondtam.
Amúgy szoktam neki mondani, hogy most mosolyogjunk a mamára és a papára, mert anya majd elküldi nekik a képet. Tegnap még integetett is. De a mosolygós képre a legbiztosabb recept: egy pici darab csoki.

Én sem adtam még neki sem gyurmát, sem festéket. Mágneses rajzolója van, meg a homokba imádott rajzolni. Én is szörnyen kényelmes anya vagyok:))

Nyafi: megy a drukk!!!

Mi most a csipeszekkel játszunk (negyed óra tuti nyugalom), meg a katalógusokkal, meg sokat mesélünk este. Most már mondja, hogy még egyszer. Kedvenc a nénis (Öreg néne őzikéje). Ma is kétszer meséltem el.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Nyafi, szorítunk továbbra is. A végzettséged szerint akarsz elhelyezkedni, konkrét munkakörben?

Azt hiszem bevállalom a festést, úgyis többet vagyunk bent, kell valami újdonság.

Szilvió, nagyon fontos lépés szerintem, amit Ádám csinált, még ha nem is lett produktum. Bölcsiben ültetik bilire? Hallottam olyan bölcsiről, ahol csinálnak ilyet.

Jön valaki holnap börzére?

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 


teszek néhány őszi képecskét Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
szisz05
 
 


bocsi, a dupla helyett ezt akartam

Kép

Kép

Kép
szisz05
 
 


csak azért is! (de hogy ilyen béna legyek??)

Kép

Kép

Kép
szisz05
 
 


Sziszi: veresegyházi medvepark?:))
Igen, szerintem is fontos lépés. Kicsi wc-k vannak és biztosan látta, hogy egy-két gyerek oda pisilt. Amúgy most 10 gyerekből 8 pelenkás a csoportban. A szülők egyre később kezdik a leszoktatást.
Blanka is igazi kis hölgy már!

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Nagyon bájos a kiccsaj! Én megyek holnap!Mire vadászol?

Kép
nyafi
 
 


pulcsik, bélelt nadrágok, kendő, sapka...Majd nagyon figyelek, hátha összefutunk. Mi családilag megyünk, olvastam, hogy lesz gyerekműsor is!

Kép

Kép
szisz05
 
 


A kislabdákkal teli hálós-izé
Kép

Kép
tittina1982
 
 


Mi túl vagyunk az első hányáson.
Hőemelkedése is van, remélem nem valami vírus. És persze szortyog, meg köhécsel.
AMúgy jól telt a hétvége, igaz nem sokat aludtunk.

Milyen volt a börze? Lebeszéltem magam, mert nekem már csak egy sapi hiányzott.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Rég voltam...
Sajna Levi beteg... tegnap már elég rosszul nézett ki, egész nap hőemelkedése volt...ma már köhög is. :?
Voltunk a dokinőhöz... írt fel 1-2 gyógyszert.
Vagy Apától kapta el - aki szintén beteg, vagy az uncsitesómtól (aki ovis)... :roll:

Jövök később - felébredt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


jobbulást a betegeknek. Szilvi jobban van Ádám?
Szisz mit sikerült beszerezni? Jó volt igy családilag? Én ki nem vinném, mert akkor nem tudok börzézni, de ez én vagyok. Itthon voltak apájával. Vettem diavetítőt, rollert 3 kerekűt, meg pénztárgépet, meg fürdős játékot, meg szutyejev vidám mesék könyvet!!!!

Kép
nyafi
 
 


LÁz ma nem volt hálistennek, csak sok-sok hiszti.
Semmit nem írtak fel neki, itthon van megfigyelésen.

A Szutyejev könyvet én is megvettem neki már régen - gyerekkori szép emlékek - mostanában elő is vettük, de csak a 3 cicát volt hajlandó végighallgatni.
Amúgy inkább a mondókákat szereti.
Hétvégén megkapta az első Thomasos könyvét. Egy napot csak a vonathangot nyomkodta.

Amúgy ti szoktatok neki ilyen "új" mesefigurásakat venni? Én annyira nem ismerem a Bob the buildert meg ezeket, de alig lehet mást kapni. Ja, nem mert a Pólusban pl. láttam Mekkmestert plüssben, de ez a ritkább. (kedvencem a plüss R2D2 volt-persze nem én ismertem fel)

Levinek én is jobbulást kívánok, maximálisan átérzem a dolgot:)

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Milyen az a Szutyejev könyv? Én nem ismerem. :oops:

Levi, Ádám, gyógyulj meg mielőbb!!!!

Őszintén szólva én nem veszek Ritának se Thomasos, se más ilyen új mesés könyvet. Én nem ismerem ezeket, nem tudom, melyik milyen értékrendet képvisel - ez persze lehet, hogy ostobán hangzik. Kis vakond nem okoz meglepetést, nem lop, nem verekszik, stb., a mostani mesehősök pedig - legalábbis amit a tv-ben látok mesefilmet - eléggé érdekes dolgokat művelnek. Persze utána kellene olvasni, néhány ilyen könyvet kölcsönkérni és előre átolvasni, hogy tudhassam, melyiket engedhetem be a gyerekszobába, de ez most nem megy. Most boldog vagyok, ha a meglévő mesekönyvekből tudok neki egy-két verset olvasni, vagy képeskönyvet nézegetni.

Medveparkos séta? Irigy-irigy. Mi még az állatkertbe sem jutottunk el, majd tavasszal. De megbeszéltük a párommal, hogy amint jó idő lesz, elmegyünk hajókirándulásra a pockokkal. :lol: Már most várom.... Eléggé be vagyunk zárva ebben a rossz időben. Pár napja a youtube-on meseklasszikusokat nézünk, minden fent van, méd teljes Disney filmek is, méghozzá magyarul. Illetve autós mesét nézünk a traff.hu-n, nagyon aranyos, Rita igencsak élvezi.

Nyafi, van már valami visszajelzés munka ügyben?

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Szisz, ez nagyon jó volt! :)

De képzeljétek, Boróka már 6 napja nem cicizik. Csak úgy, egyik napról a másikra. Tegnapelőtt este eszébe jutott, és kérte, de nagyon vérszegényen, néhány korty vízzel el is feledtettem vele! :D
Én vagyok aki a legmeglepettebb ezen a fordulaton, de nagyon örülök, hoyg így alakult, hyog magától hagyta el.

Amúgy vízfestéket akkor kapott először a kezébe, mármint keze ügyébe. Gyurmázni is szeret. :)

A beteg manók gyógyuljanak meg gyorsan! Küldjük a gyógypuszikat!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Gondoltam, legyetek az elsok kozott, akik tudjak! Ti tudjatok, mennyire vartam mar erre a pillanatra :D
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Jajj Gem! Még a szemem is könnybelábadt... Szívből gratulálok!

(mesélj majd, hogy vagytok)

Kép
tittina1982
 
 


GEM!!!!!!!!!!!!!!!
ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Gemini, én is szívből gratulálok és kívánok minden jót! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Gem nagyon gratulálok!!!!Szuper!!!
Szutyejev vidám mesék,
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http ... CAcQ9QEwAA
bár, ha beírod, akkor egyszerűbb :lol: sztem ahogy észreveszed a képeket, eszedbe jut. Meló semmi...

Kép
nyafi
 
 


Cici elhagyáshoz gratula! Nálunk ez a gyurmázás nagyon bejön. Meg a diafilm...

Kép
nyafi
 
 


Dorottya új mesékből sztem nagyon szép és sokat lehet tanulni belőle: Thomas és Fifi virágoskertje.

Kép
nyafi
 
 


Gem, gratula!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A Szutyejev mesék így sem ismerősek, azt hiszem, tényleg nem találkoztam még vele. 8) Thomas-t és Fifi virágoskertjét akkor majd megnézem, talán valamikor sikerül eljutni egy könyvesboltba. :wink:

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Szisztok!

Túl vagyok a beavatkozáson.

Ezt csinálták:
http://www.zatik-nogyogyasz.hu/leep-lletz.htm

Fél év múlva újabb kolposzkópia/rákszűrés, és ha annak jó az eredménye, akkor lehet belevágni a kistesó-project-be.

Bocs, hogy most mást nem írok, kicsit magam alatt vagyok...

Kép
tittina1982
 
 


Gem: hatalmas gratula!

Nyafi: :cry:

Titti: én is sajnálom

Dorottya: én is így vagyok vele. Kellene egy nap ,amit a könyvesboltban töltök. Én vettem egy Thomasosat, de alig van ene akét főszerplőn kívülmás.Én meg megszoktam, hogy mindigfellehetfedeziennük valami újat. Ja,ésnagyon zavaró, hogy más a sorompójuk,nem ismeri meg.

Ha valaki tud aranyos mikulásos, karácsonyos, hóemberes könyvet annak örülnék.

Gyermekem az evolúció újabb lépcsőjére lépett: önállóan fel tud mászni a számítógép előtti székre.És telefonál az egérrel,meg rajzolgat.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Koszonjuk szepen a gratulaciokat, tenyleg nagyon orulunk a hirnek mi is.

Titti
Sajnalom ezt az egeszet. Remelem, hamar kihevered, mint testileg, mind lelkileg!

Mi jol megvagyunk, kicsit meglepett most minket ez a hir, miszerint jon a kisteso, mert mar en is, es a parom is (en talan egy kicsit jobban) annyira be voltunk allva arra, hogy ugysem jon. Mar ot is elkezdtek vizsgalni, nalam is mar vegeztek vizsgalatokat, meg meg lettek volna tovabbiak is, amikre most hal'Istennek nem lesz szukseg.
Furcsa, hogy mar nem Zsofi lesz a Kicsi. Furcsa, hogy mar o is olyan nagy, maholnap 2 eves lesz!

Rebeka keszul Mikulasra. :D Tulajdonkeppen mar jo nehany hete kitette az ablakba a csizmait, hogy le ne kesse, pedig mondtam neki, hogy meg raer. Ma ejszaka is a Mikulasrol beszelt, hogy addig meg mennyit kell aludni, meg hogy majd ajandekokat hoz. Es mellesleg megemlitette, hogy szeret. Valamint azt is mondta tegnap, hogy o nagyon orul a babanak. De amikor kerdeztem, mit szeretne, fiut avagy leanyt, o csak annyit mondott, hogy se fiut, se leanyt, o csak egy babat ker.
Szoval most gondolkodom, hogy lehetne ezt a projectet kivitelezni, de mar elore latom, hogy nem lesz konnyu. :shock:

Egyelore semmi tunet, jol vagyok, azon kivul, hogy par hete szedulok es magas a vernyomasom. Ezt is csak most kezdtek el vizsgalni, hogy miert is lehet. Meg ha meg is talaljak az okat, most mar nagy valoszinuseggel korrigalni se lehet rajta, leven, hogy gyogyszereket nem akarok szedni. Sajnos biztos, hogy nem a babatol van, mert a szedelges egy hettel azelott kezdodott, mint hogy teherbe estem volna. :(

Puszilok mindenkit, probalok majd gyakrabban irni
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Ó, Titti, nem lehetett egyszerű........ Vígasztaljon, hogy legalább időben kiderült és túl vagy rajta. Az egyik ismerősömnek az első babája ment rá a méhnyakrákra, és még így is "örülhet", mert ha nem lett volna várandós, nem derült volna ki időben.

Gem, le a kalappal előttetek, jelenleg el sem tudom képzelni, milyen lehet három gyerekkel. :D Nagyon aranyos lehet Rebeka, hogy már most a Mikulásra készülődik!! Rita még nem érti, de azért idén már veszünk neki adventi csokis naptárt, amin bejelöljük a szülinapját is.

Kép
Kép
d0r0ttya
 
 


Külön jól érzem magam attól, hogy pont a héten kértem időpontot rákszűrésre. A tavalyit elblicceltem, utoljára a szülés után voltam.

Gem: és ha ő is kapna babát, hogy neki is legyen kivel babázni?

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Nekem volt még "rendes" műtétem, Hpv vírus miatt lett rákos. 1 hónap alatt gyógyultam fel, akkoriban ismertem meg Gábort, olyan édes volt, jött át minden nap kétszer és levitte sétálni a kutyát, meg anyukájától, aki nem is ismert, kaptam levest, nagyon jól esett. Akkor szerettem bele!!!Ne izgulj Titi ez akkor jóval "egyszerűbb" volt, pihizz, gyógyulj!
Csajom fél lábon megáll!!!!!!!!
Dorottya én egyébként ezt a könyvet melegen ajánlom, lehet kapni az összes meséjét egyben, de a libriben láttam leporelloban is a kacsa és a csibe meséjét!!!
Ja és ma mire beértem a nappaliba egyedül bemászott :shock: az etetőszékbe. Azt hittem infarktust kapok. Asszem elteszem ezt a vackot, mert életveszélyes.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Titti :(
DRUKK!!!! Fel a fejjel!

Gem
:P GRATULA!!!
Örülök, hogy összejött!!

Nyafi :(
Gigi nagyon ügyesen mászik :shock:

...mi gyógyulgatunk.. (Levinek még folyik az orra, köhög)
Ma jön haza Apa, a sógornőm és a lánya is... aki szintén beteg - neki csak az orra folyik.

Levi már néha szól, ha pisil... a kakit inkább titkolja (eljön/eljött a bili ideje) :lol:
Megvettem az egyik ajándékát decemerre (Az első laptopom)...
Emlékszem, hogy vettük kb 3 éve Szofinak is, de akkor egy hasonló 5000 Ft volt...
most 3000 -ért vettem a Tescoban. Anyóssal reggel 6 után bevásároltunk - aztán ment dolgozni..

Lassan tényleg visszaolvasok - Bocsi...

Szép napot Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2009.10.22 08:39-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hali :lol:
De jó olvasni a régi neveket (is) :lol:
Szisz, Edith - gyönyörűek a lányok!

Gem :D - Itt is hatalmas gratula Neked :wink: Rebeka édes lehet, ahogy várja a Mikulást...Zsófi hogyan bírja a bölcsit???
Te már régen is szédültél, én emlékszem, hogy ájultál el, amikor Zsófi kicsi volt....Rád férne egy nagyobb kivizsgálás "hármaska" után :wink:

Titti :?
Nincs időm végigolvasni a linket, mert Marcus most ébredezik, de annyit még le akartam írni, hogy öt éve nálam is megcsinálták a konizációt, s utána jött Marcus.....nem lesz semmi baj!
HOgyan érzéstelenítettek?? Ha lesz kedved - akár priviben - mesélj, szívesen "beszélgetek" Veled!! fEl a fejjel!! Még a múlkori hozzászólásodkor akartam írni, hogy ugye milyen fura az élet (ti sem gondolkodtatok komolyan kistesóban eddig), amikor el akar venni valamit (vagy megijeszt vele), akkor annál jobban akarod :roll:

Megyek Marcihoz...még annyit, hogy kedden én is túlestem az eü, kaparáson...jól vagyok (minden téren, úgy érzem), s kb. két hónap múlva újra belevágunk a kistesó projectbe mi is :wink:

még jövök :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Hű, itt ez a majdnem téli ősz és ti jól belehúztatok az írásba. Alig győztem utánaolvasni.

Szilvia először is neked. Nagyon sokat gondoltam rád és sajnálom, ami történt, de valóban így van, ahogy írtad is. Eljön majd az idő nem is sokára, amikor valaki végleg titeket választ.:)

Gem
borzasztóan örülök nektek! Tudom, mennyire vágytatok már rá és nagyon jó lesz, meglátod minden. :) Már a vérnyomásra is van annyiféle szer, amit baba mellett is lehet szedni, meg hát reméljük, ahogy jött, úgy megy is el a gond. És persze kívánom, hogy nagyon szép 9 hónapod legyen! Hol is tartasz most?

Edit
juj, de rég voltál, én már-már azt hittem dolgozol is. Lányaid nagyon szépek és olyan szöszkék, hogy hihetetlen. Jó, hogy így tetszik az ovi Krisztának. Sári nálunk is nagyon unatkozik a nap nagy részében és személy szerint már alig várja, hogy ő is ovis legyen.
Mi a bilivel már nem állunk sehogy. Nyáron volt egy fellángolása, akkor állandóan azon akart mindent csinálni, de elmúlt a lendület, én meg nem is forszírozom. Csak kicsi még, aztán meg ki tudja, lehet, úgy is visszababásodik a kistesó után.

Nyafi
drukkolok, hogy végre találj munkát. Átérzem teljesen, nekem is iszonyú nehéz volt annak idején...

Titti
azért a bajban jó az is, hogy idejében kiderült minden, ugye? Így aztán, ha elérkezettnek látjátok az időt a kistestvérre, már semmi ilyen dolog nem áll útjában...

Kia
gyógyuljatok gyorsan! Házkereséssel hogy álltok?

Szisz
Blani gyönyörű, és amennyire innen látszik, tiszta apukája.:)

Nálam talán-talán lassan egyre ritkább vendég ez a Vuk-gyerek, de azért még időnként sikerül elszólnom a dolgot... Folyton elkapok valami köhögős-náthás vírust, az meg nem tesz túl jót az ügy érdekében. De azért már össze sem lehet hasonlítani a pár héttel ezelőtti állapottal...
Pár napja már érzem a mocorgást is, sőt a védőnőnél még a szívdobogását is megmutatta.:) Igaz, utána jól megrugdosta a szerkentyűt, hogy most már vigyük innen... Most kezdem a 16. hetet.
Juli borzasztóan várja a tesót, Sári csak babát emleget, de ha a nemét kérdezem, egyöntetűen azt mondják: öcsi lesz. :shock:
Na, majd meglátjuk, nekem lánymegérzéseim voltak az elején. Végül is nekünk mindegy!:) Bár nem lenne rossz, ha lenne egy fiam is...

MEnnem kell sajnos, mert Sári nagyon nem tolerálja, ha a szgép előtt ülök. És most is épp a konyhaszekrényre készül felmászni...

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Én is karácsonyi ajándékokban gondolkozom már. Küldök egy képet, lehet hogy nekünk is laptop kellene? :) Mindenesetre óriási játék apával, hogy felmászik a székre, az apja meg lependeríti.
Kép

Most jöttünk a dokitól. Állítólag szép a szeme és ugyan piros a torka, de azért hétfőn mehet bölcsibe. Pedig szerintem az orrfolyás csak most fog kezdődni. Mindenesetre nagyon várom, hogy a hétvégén a nayszülőknél legyünk. Elszoktam már az egész napos hisztitől:-)

Én is láttam pl. a Három kiscicát leporellón is.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Sziasztok!

Titti, nagyon sajnálom, de bízz benne, hogy most már minden rendben lesz.

Gem, micsoda nagyszerű hír!! Kellemes és komplikációmentes pocakosodást kívánok.

Kismok, olyan jó lehet újra ézerni a mocorgást!! Én annyira imádtam, bár csak a 18. héttől éreztem. Érdekes, hogy Blanit írtál, van még egy barát család, akik így becézik Blankát:-)) teljesen maguktól, úgy látszik, ez csak nekünk nem jutott eszünkbe. Párom Blucinak hívja és mindenfélének, de főleg tündérkének.

Karácsonyi, szülinapi ajándék öteletek nekem is jól jönnének. Most a névnapjára már kapott laptopot a nagyitól, tőlünk meg sírós-cumizós babát. Később könyveket szeretnék még és szeletelhető (tépőzáras) gyümölcsöket, aztán nem tudom a többit.

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 


Sziszi: biztos tudod, hogy most jelenik majd meg a vámpíros könyv 2. része

Ma voltunk bölcsiben, de holnap délután megint doki. Most már családilag köhögünk.

JA, a nagyobb Tesco-k már tele vannak könyvekkel - anyukám mesélte. A bookline-on én is láttam párat, ha a keresőbe a Mikulás szót írtam. Nálunk nagyon mennek a könyvek, főleg ha versesek. Legalább ebben jó példát mutatunk, ha már a kajában nem is:-))

Nálunk végül a szülinapi ajándék már megvan: játszósátor és s.o.s station(garázs autókkal). Egyedül anyósék nem nyilatkoztak még, de ők amúgysem szoktak. Viszont a tavalyiból tanulva most nem kap kismillió ajándékot, hanem összefogva veszünk ezt-azt.Úgyis csak egyetlen dolog érdekli majd.

Én még a "bulival" vagyok bajban. Az lesz az első munkahetem, tehát olyan nagyon nem tudok készülni. És abban sem vagyok biztos, hogy nálunk, a panelban kellene ünnepleni.

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


[quote="sszzilvia"]S írta:sszzilviaziszi: biztos tudod, hogy most jelenik majd meg a vámpíros könyv 2. része


Helyesbítek, ha nem baj: a 3. részére várunk már, de nagyon...

(holnap jövök)

Kép
tittina1982
 
 


Sziasztok!

Levi meggyógyul lassan - már csak az orrát kell szívni, Apa is elég jól van -
nekem még a torkom rosszalkodik... :?

A bilizés... Levi ma belepisilt :lol:

A héten benézünk a bölcsibe... és pontosítjuk az időpontot, hogy mikor kezdődik majd
a beszoktatás... remélem márciust fognak mondani... addig bármi megtörténhet :oops:

Jelenleg várunk két levelet - lakáscsere ügyben.. csomagolnék már szívesen :P :roll:

Visszaolvasok....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Na mi a helyzet lányok, tombol a Twilight-mánia? Én is megrendeltem már a 3. részt a bookline-on, elvileg pénteken hozzák... 8) :lol:
Amúgy a komplett saga fent van a neten - persze angolul. Ha vki nem tudná kivárni, mire a 4. rész is megjelenik majd magyarul vmikor februárban. :D
(Látjátok, mégse vagyunk még olyan öregek, a tini célközönség ellenére mennyire tudjuk szeretni ezt a sztorit?! :D)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Amúgy szerintem a film (és a zenéje) is szuper. Csak a szinkront rontották el de nagyon, úgyhogy érdemesebb feliratosban nézni. :(
A 2. részre is nagyon kíváncsi vagyok, a neten fellelhető trailer-ek alapján jóóóóó lesz az is! :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Még gyorsan a Twilight mániához: :oops:

Kép scrapbook technikával készült

Kép
tittina1982
 
 


Na itt vagyok. Kicsit már megnyugodtam.
Köszönöm a kedves, együttérző szavakat. :)

Kia
Jobbulást Nektek!
Bilizéshez gratu.

(Nálunk volt egy olyan eset, hogy pelus nélkül flangált a Nagysága, a bili elő volt véve. Egyszer nekiállt nyomni, és hiba volt mellette a bili, hiába mondtuk/mutattuk, hogy oda, bele, üljön rá - egyszerűn nem. És a parkettára nyomta. Úgy hiszem, még nem jött el az ideje.)

Jajj Csajok, sokatoknál előbb van a 2. szülinap, mint a karácsony. Olyan furi, hogy már erről beszéltek...

KM
Karácsonykor már túl leszen a félidőn is. Hogy rohan az idő... Mi a háziorvosnál hallgattunk szívverést legelőször - még a szeme is könnyes lett (tudod első baba volt). :)
Jut eszembe: kreatívkodsz még? Van rá időd? Emlékszem a tavalyi adventi naptárra, amit Julcsinak készítettél. Most is csinálsz valamit?

Szilvia
Küldök majd pü-t!
Sajnálom az eü kaparást, remélem azóta is jól vagy... Nem jelentkezel.

Nyafi
Nagyon rendes Párod van, ha már akkor ennyire odaadó volt. :)

Sedith
Ügyesek vagytok, hogy minden gond nélkül elhagytátok a szopit. Szép hosszú ideig tartott Nálatok ez az időszak, gyönyörűek a szőkeségeid!

Dorottya
Mi a helyzet Bercel babával? Nem nagyon írsz róla... Hogy bírsz el a kettővel?

Nálunk nincs változás. Nem beszél, fogai jönnek egymás után - rosszul alszik, nehezen alszik el. De amúgy egy tündér - és imádom!!!
Hát most csak ennyire tellett tőlem.

Ez mostani:

Kép

Kép
tittina1982
 
 


jaj de szép ez a kiccsaj! még így is, hogy alig látszik a képen. Alkonyat nekem is bejön. Szerintem , ha valami jó, akkor nem csak a célközönséget fogja meg! Ez látszik is rajtunk! :D
Cas ezt te csináltad?

Kép
nyafi
 
 


Csaltam ám, mert ez az egész Twilight-mánia nálam még csak elméletben létezik. Nem nagyon szeretem félbe hagyni a dolgokat, inkább majd egyben olvasnám el. Szóval csak úgy hangzik, mintha tudnám miről beszélek. A számokat is azért rontom el, mert keveredik a film és a könyv.

Engem is érdekelne, hogy mivel lehet szupi kereteket, egyebeket csinálni a képekhez.

Mi most újra betegek vagyunk, egy napig járt bölcsibe, aztán a gondozónő szólt, hogy szerinte hörög. Úgyhogy ma dokinál voltunk - megint. Most már szépen köhög és továbbra is folyik a sok trutymó az orrából. Most már én mondtam, hogy inkább itthon maradnék vele a héten.
Persze így nem halad semmi, főleg az ablakpucolás és a takarítás nem, de már nem is érdekel.

Nálunk a ma készült őszi művészfotó:

Kép

Szilvió

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
sszzilvia
 
 


Nyafi
nem én csináltam, hanem Titti. :D

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Most csak Twilighthoz...Úgy örülök, hogy itt sem vagyok egyedül ezzel a mániával. Annyira jól esik rajongani!!!Fent vagyok már ilyen témájú fórumokon, de ott nem ismerem anniyra a közönséget, mint titeket, de remélem ennyi off itt is belefér. Én is megrendeltem ám a 3. könyvet, de már mindet olvastam, itt vannak a magyar fordítások:

Stephenie Meyer:

1.Twilight(Alkonyat):
http://data.hu/get/1528790/Meyer_Stephe ... t.pdf.html


2. Now Moon(Új hold):

http://data.hu/get/1528818/Stephenie_Me ... d.doc.html


3. Eclipse:

http://data.hu/get/1528894/3Eclipse_-_N ... s.doc.html


4. Breaking down:

http://data.hu/get/1528897/4Breaking_Dawn.pdf.html


Midnight Sun:

http://data.hu/get/1528899/Meyer_Stephe ... p.pdf.html


Az 1. és 2. kötet fordítását nem néztem milyen a színvonala, de a 3. nagyon rossz, csak nem bírtam magammal és végigolvastam. Viszont a 4. szerintem színvonalasan van lefordítva, szóval Szilvióó hozzákezdhetsz!!! Persze ami megvan könyvben, azt mindenképp úgy ajánlom.
A Midnight Sun is nagyon érdekes (Twilight a srác szemszögéből,) de sajna csak félig van kész, szóval azt angolul is csak neten lehet olvasni.

Szégyen, de én most kezdtem újra olvasni, másodszor vagyok túl az 1. köteten és olyan jól esik...Mi lehet ebben ami ennyi embert megfog????Persze én sejtem nálam mi...

Titti, nagyon jó a montázs és Szilvió ez a kép is nagyon jól sikerült.

Ja és jön az utolsó 4 fogunk, már 19-nél tartunk (utolsó 3 félig kint)!!!!

Sziszi

Kép

Kép
szisz05
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?