Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünci, remélem, ma már semmi gond! Drukkolok nagyon!

Lara, nekem is volt haematoma-m, 5-ik héttől elkísért egészen a 12-ig. Nekem nem felszívódott, hanem fokozatosan kiürült. Bár amikor rögtön az első uh-n, amikor megállapította a dokink, hogy Lexi úton van, délután elárasztottam a mellékhelyiséget. :oops: Mondanom se kell, elkapáltam ezt a várandósságot is... :oops: Lexit szerencsére nem zavarta, szépen fejlődött tovább. Hetekig az ágyat nyomtam, minimum két hónapig, de megérte. :D
Szegény Hannus. Mi tegnap fordultunk le az ágyról, én hülye fél másodpercig nem figyeltem...:( Szerencsére nem történt semmi baj, az ijedtség nagyobb volt.

Szösz, gratula a hízáshoz! :D

Anyany, a lányod már most kész nő! :D

Winchi, a sztorin jót nevettem. :lol: Aranyos lehetett Matyi nagyon!

Katinka, nagyon édes Lili. :D

Gégéé, fogalmam sincs, alvással mi is nagyon hadilábon állunk. Ami tuti, hidegben a babakocsiban 5 perc alatt beájul.

Jelentem, ma végre a tündérkének jó éjszakája volt, egyszer kelt én kukorékoltam 1-ig, utána negyed 5-től legalább fél 6-ig. Hiába, nem bírom a melegfrontot... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jó reggelt!

tünci, ha tudsz vagy van hír feltétlen írj nekünk!
remélem nincsen semmi baj!

gégéé!
akkor nem tudom

beze!
gratula a jó éjszakához!

csajok!
hogy szoktassam vissza Zsófi a saját ágyába?
nagyon nem jó, hogy ott van mindig köztünk. apját nem zavarja, de engem időnként majd letol az ágyról, annyira bújik. 30centin aludni... mindenem fáj...
1-2körül ébred. iszik, és ha visszateszem, akkor sír.
elaludni meg eddig ringatással, most a nagy ágyon. de ez nagyon nem jó így.
a másik szoba meg úgy be lett pakolva, hogy nem fér el a kiságy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
oda csak akkor tudom áttenni, ha már nincsen kiságy. februárban valószínűleg vissza kell adnunk.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el, itt vagyok, csak kicsit sok volt a házimunka, alig győzöm utolérni magam.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket. Hát sajnos beleléptem a XXX-asok táborába. HÚÚÚ, még leírni is szörnyű, jövőre már nem számolom a szülinapokat, vagy visszafelé. :)

Winchi: kösz a képet, nagyon szuper. Le is mentettem gyorsan.

bál: szuper volt. 7-kor kezdődött, csak 11-ig voltunk, de nagyon jó volt. Az iskolának hoztak létre egy alapítványt, ezért volt a bál. A tanárok adtak elő egy tök jó műsort, nagyon jó volt, nagyon tetszett. Volt tombola is. Nyertünk egy üveg bort is, ja, és apa még táncolt is velem, pedig nem egy táncos kedvű emberke. :)

És képzeljétek, olyan édes volt az én drága párocskám, kaptam tőle szülinapomra egy olyan ajándékot, amire már nagyon régóta fájt a szívem, de nem is gondoltam, hogy megveszi, azt hittem egy szál virággal elintéz. Szóval egy szauna masszázs övet kaptam. Nagyon szupi, olyan jó, ahogy melegíti a derekam, és masszírozgat.

Na, kiörömködtem magam, próbálok majd visszaolvasni, és jövök. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 

 
 

tünci: nagyon-nagyon szorítok nektek, értetek. Próbálj azért jelentkezni, ha már jobban vagy. Nem szabad semmi bajnak lennie!!!!! Nagy-nagy ölelés nektek! Szigorúan tessék pihizni!

anyany: Zsófinak nagyon csini a felsője. Látom, már elkezdődtek a nőcis dolgok.....Dorka is már viszi a papucsom. Felhúzza a lábára, és abban próbál mászkálni.

beze: hurrrá, nyugodt éjszaka!!! Én is úgy vagyok, ha Dorka jól alszik éjjel, akkor én nem alszom. GRRR

sarmi: nagyon szépek a gyerkőcök, és mennyit nőtt már Íriszke!!! Nagyon cukifalat, és Mózes hogy szeretgeti....

szösz: gratula a hízáshoz Réka babának!

katinka: de aranyos Lili! :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Lara: nagyon jók képek, amiket feltettél. Azt hiszem, majd én is megnézem ezt a képkeretezős oldalt. Olyan édi Hannus. :)

anyany: még neked akartam írni, hogy szépek vagytok tesókkal a képeken, és milyen szép hosszú hajad van.
Nurofen tolvaj nagyon édes. Dorka is lop mindent. Még jó, hogy tényleg gyerekzáras a kupakja. Dorkát is érdekelnék a gyógyszeres üvegek, dobozok...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: ha besötétítenél Emmulinak nappalra?

betti: örülök a jó eredményeknek!!!!!! HURRRRÁÁÁÁÁ!!!!Ne aggódj, ha nem mocorog annyit a manócska, most szontyoli idő van, biztosan ő is álmosabb, aluszékonyabb.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Nagyjából a helyzet változatlan, egy kevés barnás,rózaszínes folyás(bocs) van, vérzés nincs(jaj, ne is legyen..), fekszem,csak enni, meg tisztálkodni kelek ki az ágyból..

Inkább nem is olvasok utána, doki mondta ,hogy mitől lehet, nem mondta ,ohgy menjek uh-ra, nem is akarok most rohangálni sehová, azt mondta a legtöbb, amit tehetek, hogy fekszem, szedem a magnéziumot nagy adagban, meg a pipoplhent..nemrég hagytam abba a duphaston hátha az is bekavart.Ha pár nap múlva sem múlik el teljesen, akkor bemegyek azért hozzá.

Amúgy tiszta ideg vagyok, a vécére úgy megyek ,hogy remeg még a lábam is, hogy mit fogok látni..

köszönöm ,hogy gondoltok ránk, puszi csajok

KépKépKép
tünci28
 
 
 


és mit mondott, mitől???????????????????????????


légyszi ne idegeskedj!!!!! görcsölsz is???

próbálj lazítani...ha mész a dokihoz kérdezd meg, hogy nem-e tudna valami természetes nyugtatót javasolni...én a HOVA-t javaslom, hogy próbáld ki, ha lehet terheseknek is.

fontos, hogy nyugodt legyél.

Ancsi: amennyire lehet, be van sötétítve...de éjszakai sötétséget nem tudok csinálni sajna...vagy nem sajna...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


tünci!
kitartás! ne aggódj, az sem jó! (bár mondani azért könnyebb)...
a dokihoz van valaki aki elkísérjen? ha van semmiképpen se menjél egyedül! minél kevesebb mozgás, meg jó ha van aki vigyáz rád!
lehet, hogy nem ártana, ha megnézne!!!

ha Zsófi beteg, elviszem, ha nem vagyok nyugodt 15ször is, ha felesleges, akkor feleslegesen. inkább röhögjön ki az orvos...
Vendég
 


ancsi!
jövőre én is csatlakozom a táborhoz...
a papucsomat és a cipőmet Zsófi is szereti. :D

csajok!
anyós megint csinálja a fesztivált...
besértődött, amikor azt mondta neki a párom, hogy jól gondolja meg, hogy akar e ünnepnapon utazni. 23án. elvileg akkor jön.
már nagyon elegem van belőle. bőgök az idegtől meg a tehetetlenségtől... nagyon utálom ezt az állapotot. még 19évig fizethetjük azt a rohadt házat...
szerintem a vevőket is elhajtja...
Vendég
 


Tünci, van aki elvigyen kocsival a dokihoz???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


tünci: jajj, remélem tényleg nincs semmi baj. Vigyázz magatokra. Most a legjobb amit tehetsz, az tényleg az, hogy pihensz, és pihensz. Szegénykém, elhiszem, hogy remeg a lábad. Izgulunk érted, értetek. Nem lehet semmi baj. Tényleg mit mond a doki? Mitől lehet????
Duphaston, pipolfen??? Nem vagy tőlük rosszul? Én azt hiszem a duphastont szedtem, vagyis pár szemet belőle, de olyan rosszul voltam tőle, hogy azt hittem beledöglök. Fájt a fejem, hányingerem volt, na meg akkor még Dorka a pocakomban egész nap ugrált, de nagyon durván. Teljesen bepörgött tőle. Aztán megbeszéltem a dokival, hogy nem szedtem, mert nem bírtam, csak magnézium-kalcium-ot.

Gégéé: hát éjszakai sötétséget nem tudsz csinálni, az biztos. Nem tudom Emmulinak mi a jobb sötét, vagy világos.Dorka nappal világosban alszik, nem zavarja.
Lehet, hogy csak anyahiánya van, azért nem akar egyedül aludni. Jobb veled, anyához bújva.

anyany: szegénykém, anyósod már megint hozza a formádat. Te meg ne pityeregj!!!! Nem érdemli meg, hogy miatta sírj! Még neki kéne hálásnak lennie azért, hogy fizetitek a törlesztését! Húúú, de be tudnék olvasni neki!!!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


anyany: formádat= formáját akartam írni, bocsi!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


hát 19évet így biztosan nem fogok kibírni...
ha betelik a pohár, akkor kilépek az egészből és viszem magammal Zsófit. aztán majd meglátom mi lesz.
a kapcsolatunkra is nagyon rányomja a bélyegét ez az egész. nem a párom tehet róla, hogy ilyen anyja van...
szegény munkahelyváltáson gondolkodik, de én nem akarok pestre menni. meg angliába se...
Vendég
 


megértelek, elég nehéz lehet így élni. Persze, hogy nem tehet róla a párod, hogy ilyen az anyja, csak az a baj, hogy ti isszátok meg a levét az egésznek Zsófival. Én nem is értem, hogy mennyire nem érti anyósod, hogy a ti életeteket teszi, tette tönkre.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Már jó a gépem, csak időm nincs sajna. Valami vírus lassította, de durván, kb fél óra alatt mutatta meg a talis képeket, de nem is mindet. De bepótoltam és nagyon- nagyon szépek vagytok, tök jó lehetett!

Tünci: nagyon aggódok értetek, NEM LEHET SEMMI BAJ!!!!!

Ancsi: így utólag boldog szülinapot!!! :wink:

Anyany: anyósod meg sértődjön meg és maradjon a seggén otthon. Ne sírj miatta, nem érdemes. Most nem is jön?

Winchi: hihihi így már mi is fürödtünk, nekünk az volt a legújabb tegnap este, hogy Levi kiabált, hogy anyaaaaaaa Dorcsika belekakilt a vizünkbeeeeee!

Gégéé: az alvással kapcsolatban van egy könyvem, ott azt írják, hogy általában minden gyerek felébred a mély és a felszínes alvás közötti szakaszban, és ha nem abban a helyzetben vannak, amiben elaludtak, akkor azt hiányolják és ezért nem alszanak vissza. Nekem Levi is ilyen volt, mint amit Emmáról írsz, hogy ha ott voltam vele, akkor visszaaludt, ha nem akkor nem. De őt kézben altattam ringatva, énekelve. Dorcsi ügyesen elalszik egyedül az ágyában, néha hallom, hogy felébred, de sírás nélkül visszaalszik, úgyhogy lehet benne valami. Te altatod Emmát?

Betti: örülök a jó eredményeknek! :wink:

Szösz: nálatok meg a hízásnak, de ne aggódj, a képeken sugárzik a lánykádról a vidámság, nincs semmi baja, csak vékony, mint az anyuja.

Katinka: köszi a közvetítést! Remélem a következő talira tudunk menni mi is!

Este próbálok jönni, apa most délutános, de 2-10-ig van, így az esték nehezek, de legalább reggel és délben nem kell Dorcsit is cipelnem az oviba, mert még itthon van. Ma lovaskocsizás lett volna az oviban, a fiam meg úgy félt (nem a lovaktól, hanem az ismeretlen helyzettől) hogy hányt reggel, így nem vittem el. Basszus ezt tőlem örökölte szegény, mert én voltam ilyen szorongós, hányós típus. Furi, hogy miket örökölhetnek a gyerekek nem? A barátnőm fia öklendezik a kakiszagtól. az apukája ilyen ő pedig rá ütött. 2 éves a kölyök, a sajátjától is öklendezik, meg másétól is. Nyáron a focipályán nézte, hogy pelenkázom Dorcsit és öklendezett és mondogatta, hogy kaka, kaka. Nem lehetett elküldeni onnan, mert nézni akarta.

vááá mennem kell.
Vendég
 


jaj Beze, még neked akartam írni, hogy nagyon ügyes Lexi, szinte kétnaponta írtál valami újdonságot, amit csinált, nem semmi!
Vendég
 


Sziasztok!csak gyorsan Tüncinek mert rohanok suliba.
Én úgy emlékszem hogy a duphaston tájákoztatójába bennt is van ha abbahagyjuk lehet vérzés tőle.
Én is pipholfent szedtem mikor volt a vérzés.Nagyon szorítok nektek.Nagy nagy ölelést küldök!!!!!!!!!!!!!!


majd este jövök puszi
Vendég
 


mancsa!
végre itt!
Levi hogy bírja az ovit?
de jó hogy ezt leírtad az alvásról. Zsófi a nagyágyon alszik, el, de visszateszem a kiságyba.
ezek szerint vissza kell valahogy szoktatni. 13hónapig ringattam...
Vendég
 


megnéztem amit lara írt:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... letta/8927
"Áttöréses vagy pecsételő vérzés a kezelés első hónapjaiban jelentkezhet egyes esetekben. Ha az áttöréses vagy pecsételő vérzés a már egy ideje tartó terápia közben jelentkezik vagy a kezelés leállítása ellenére is fennmarad, ennek okát tisztázni kell."

tünci!
lehet, hogy a duphastontól van? de nem akarom rádhozni a frászt még jobban.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Mancsa, köszönöm. :D

Tünci, a pipolphent én is szedtem egy ideig, de hamar abbahagytam, olyan voltam tőle állandóan, mint akit fejbe vertek...Drukkolok, hogy ne legyen több vérzés!

Betti, neked akartam még írni, hogy megértem, ha nem szeretnél még vásárolni, de a te anyósod legalább szívesen költ már most az unokára. Az enyém egy ronda bundazsákot vett, szerencsére már nem jó...Azóta se kapott semmit...De nem baj, legalább nem kell hálásnak lennem! :evil:

Anyany, te szegény, hát nagyon nem irigyellek! Mi majdnem elváltunk a drága mama miatt, szintén hitelek folytán. Szerencsére ez már a múlt! Kitartást, talán hamarosan rendeződnek a dolgaitok. Annyit meg tényleg nem ér ez a nő, hogy sírj miatta!!!

Ancsi, tök jó ajándékot kaptál. Én áprilisban lettem 30, kellett pár nap, mire megemésztettem... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


A tündérkénk pont 8 hónap 26 napot töltött a pocakomban, az inszemtől számítva. Kiszámoltam. :D Milyen gyorsan elment az idő... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


megkezdődött a visszaszoktatás a saját ágyába
brutális... de neki is jobb lesz így...
Vendég
 


ajánlom mindenkinek:

http://tilosban.blogspot.com/

Mancsa: itatom, és cumibe, és alszi...vagy nem :D

amúgy most szoktatom le az ágyban ivásról; eddig jól megy (kopp-kopp)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


anyany: kitartás, csak pár nap!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Én holnap megyek a genetikai uh-ra este, majd megírom, mi volt.

Jaj, ez a foci......

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti: gondolunk rád. Biztos vagyok benne, hogy minden okés lesz.
Majd kérj képet, hogy láthassuk a kiskukist :D

pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Betti:Gondolok rád holnap!!!!!!!!!!
Biztos minden rendbe lesz :wink:

Anyany:Biztos nehéz lesz a visszaszoktatás mi ezért nem raktuk Hannust soha közénk nem is alszik el mellettem pedig olyan jó lenne összebújva aludni de mindig ott volt hogy akkor hogy szoktatjuk vissza és így mindenki alszik a saját ágyába.Gondolom úgy nehezebb lehet ha egy szobába alszik a gyerköc a szülőkkel.
Kitartás anyóshoz :!: Szegény!Meg vagytok áldva vele.

Beze:Jaj ezek az esések

:cry: és még mennyi lesz :( sajnos minden percbe nem tudunk ott lenni.Hannus már ügyesen esik, feltartja a fejét és igy nem üti be.
Én is azt hittem vetélés teljesen kész voltam 12 hét fellélegeztem erre a 14-ik héten vérzés doki persze külföldön,szólt hogy pár napig nem lesz és mentünk a veszprémi kórházba ott álltam egy órát mire megnéztek körülöttem pocakosok .....de hála égnek nem történt baj :D

Ancsi:Szuper ajándékot kaptál :D Örülök hogy jól éreztétek magatokat a bálba :D

Mancsa:De jó hogy jöttél :D

SOS jelentkezzen aki szerette a fizikát :!: :!: :!: :!: :!: :!: Kaptunk egy érdekes házi feladatot!

Ma megvettem a Hannusnak a csizmát,olyan aranyos benne.

Holnapra sok-sok drukkot kérnénk mert megyünk Hannusal a kardiológiára úgy félek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 20:32-kor.
Vendég
 


kardiológiára????? lemaradtam valamiről....:( miért mentek?

mi az a fizika feladat?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


A feladatot majd privibe írom meg,ki tudja ki olvas minket :shock:

Hannusnak nagyon enyhe szívzörejt hallott a doki néni 8 hónapos korába és elküldött minket szív uh-ra meg csináltak ekg-t is a szivzörejjel nincs semmi gond majd elmúlik most már nem is hallotta a doki.Viszont van egy rés a szivnél aminek záródnia kell egy éves korig és ott azt mondták hogy Hannusnak nagy a rés lehet hogy nem záródik magától és akkor műteni kell :cry: :cry: :cry: úgyhogy 5 hónapja izgulok emiatt alig mertem időpontot kérni mondták hogy 1 évesen megint megnézik de én csak mostanra kértem időpontot hátha addig is van ideje záródni.

Azt mondta a védönő meg a Doki hogy ha szivbeteg lenne akkor nem fejlődne,úgyhogy ne izguljak..........de könnyü ezt mondani :(

(bocsi csak igy tudtam megfogalmazni)
Vendég
 


lara!
miért mentek?
ugye semmi komoly?

amúgy mi is megyünk, majd november 17én . szívzörejt hallottak Zsófinál, lesz vérvétel meg szívultrahang is...


betti!
nagoyn szorítunk!!!!

tünci!
ha meg tudod oldani, menj el dokihoz!
Vendég
 


hűűűűűűű

Lara drukkkkkk

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lara!
biztosan nincsen semmi baj!!!
nagyon szép kislány, nem kicsi! szorítok!!!
Vendég
 


Anyany: háát nem tudom igazából mi a jó alvásügyileg, tudod, mi mindannyian együtt alszunk, tudom ez nem jó, de mi szeretjük. Apától kaptam még Levinél egy könyvet az alvásról, mert én is ki voltam attól, hogy ha nem vagyok mellette, nem alussza ki magát. Ott írták ezt. Az biztos, hogy Levi nagyon rossz alvó volt napközben is, de Dorcsi nem az. Dorcsi nappal a kiságyában alszik, előtte kicsit ringatom, lehúzzuk a redőnyt, énekelek neki, leteszem, megsimogatom és kimegyek. Ha sír visszamegyek, simogatom és énekelek még1x.
Örülök neki, hogy Dorcsinál ez működik, mert Levit ringattam 2 éves koráig, aztán jött a melléfekvés, meseolvasás, utána mesemondás fejből és még énekelszisanyaaa.
Tavaly szoktattam le a nappali alvásról, mert Dorcsival a pocakomban nem bírtam már, hogy nappal 2 órán keresztül este 1 órán keresztül altattam. Ha elaludt nappal akkor aludt 2 órát is, de pocakosan már nem bírtam ennyit kínlódni vele. Azóta nincs gond, de akkor már majdnem 3 éves volt.
Dorcsival igyekszem tudatosabban csinálni ezt az alvásügyet.
Az együttalvás meg nekem nagyon kényelmes, apa is szereti, sőt ő kérte, egyedül akkor nem alszik velünk, ha iszik a haverokkal. (múlt héten volt tejfakasztó bulin, barátnőmnek Emmája született :wink: ).
Van egy gyerekszobánk, egyelőre ott vannak a ruhásszekrények, meg a játékok, de Levinek van külön ágya is, majd átmegy, ha akar. Szerintem majd Dorcsival együtt mennek külön szobába.
Az ágyunkat kidobtuk, 3 ágybetétet vettünk és azon alszunk mindannyian. Így nem félek, hogy leesik.
A kiságy is abban a szobában van, mindenki azon nevet, hogy csupa ágy az a szoba.
Azt meg azért tettük abba a szobába, hogy ha alszik Dorcsi Levi azért tudjon játszani a játékaival.

Betti: gondolok rád holnap, minden rendben lesz!
Jaj, nekünk ma megjött az illeték, 104000 ft-ot kell fizetnünk, mert a nagymamámék telkéből lett tulajdonunk. 15 napon belül természetesen, különben késedelmi díjat is ránkrónak.

Most belenézek abba a valamibe, amit felraktál Gégéé, aztán megyek aludni!

jóéjt
Vendég
 


Hűűű Lara, megy a drukk holnapra! Biztos nem lesz semmi baj.
Vendég
 


Tünci nagyon-nagyon szurkolok neked ,hogy ne legyen semmi gond!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Köszi a drukkokat lányok.ARANYOSAK vagytok :!: :!: :!: :!: :!: :!:



Nekem volt még egy ok hogy Hannus külön ágyba alszik.Paramami vagyok :oops: Hannus még a mai napig légzésfigyelőn alszik :oops:
Mikor 3 hónapig éjjel 3-ig nem aludt akkor mi is odavettük hozzánk de ott se aludt de ha elaludt volna akkor szerintem a mai napig velünk aludna csak nekünk kicsi az ágyunk meg nem kényelmes, neki meg jó kis matracot vettem 24 ezerér :shock:
Vendég
 


Szösz:Megvan már Réka ajándéka ?A tanuló kutyus le lesz árazva a tescóba 22-töl 7990 ft-ra.
Vendég
 


Sziasztok!

Lara: De jó, hogy szóltál! Hozzánk még nem dobtak szorólapot! Épp ma is nézegettem, de mindenhol 10990.-. Van egy bolt, ahol van 10% kedvezményem, ott ma majdnem megvettem,mert úgy csak 9800.- lett volna, csak nem volt nálam elég pénz! Köszi! :D
Még én is használok légzésfigyelőt, de próbálok már leszokni, nappalra már nem kapcsolom be! Csizmáról kérünk képet! :D
Holnapra meg drukk! Remélem minden rendben lesz!
Ja, és fizika háziban, ha kell segítség, nekem küldheted. Ha én nem is, a férjem biztos pikk-pakk megoldja.

Betti: Neked is drukk holnapra! Gyere majd, és hozzál képet! :D Ez a 18. heti?

Tünci: Remélem jobban vagy! :D

Mancsa: De jó, hogy megint vagy! :wink:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Van egy barátnőm, a kisfia 16 hónapos, és most írt, hogy 10 hetes terhes. Kicsit irígykedem, de nekem még egy darabig biztos nem lesz energiám újabb babára. Réka teljesen kitölti az energiáimat. Nagyon sokat gondolkodom mikor lenne jó a kistesó, de nem igazán tudom. A párom minél kisebb korkülönbésget szeretne, de nekem még nincs hozzá erőm. Viszont nincs hova vissza menni dolgozni. Ezen még sokat kell gondolkodnom.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szia Szösz :D
Egyböl te jutottál eszembe mikor láttam az újságot :D Mi is sokat gondolkozunk hogy mikor lenne jó a kistesó.Egyik verzió hogy nyáron levetetem a spirált és jön amikor szeretne vagy Hannus betölti a 3-at visszamegyek dolgozni legalább 1 évre és utánna.-csak ezzel az a baj hogy rossz a helyzet a munkahelyemen és lehet hogy azalatt az egy év alatt elküldenek.szimpatikusabb az első verzió csak úgy nem tudom hogy a suli hogy menne utolsó évbe két picivel.Szóval még mi sem tudjuk.

Küldöm a feladatot :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci továbbra is sokat gondolok rátok! Ugye minden rendben lesz?

Mancsa de jó hogy itt vagy! ÁÁÁÁÁÁ ez a fürdős sztori nem semmi :lol:

Szívzörej? Nem lesz semmi baj Hannusnál és Zsófinál sem hisz olyan szépen fejlődnek, nem betegesek! :wink:

Lara nekem ne küld fizikát, sík hülye vagyok hozzá :lol: Középiskolába volt egy jófej fizikatanárom aki mindig Amállal példálozott, ha a gravitációt tanultuk akkor pl Amált kidobtuk az ablakon és rajzolgatott hozzá pálcikafigurát is :lol: De még így sem tudta velem megkedveltetni ezt a tárgyat...

Betti gondolok rád ma, majd mesélj mit mondtak, mit láttatok! :wink:

Anyany ez az anyós dolog engem is kiakasztana egy pillanat alatt az biztos. Meg amikor a többiek is írják, hogy másnak is van "kedves" anyósa akkor elgondolkozok, hogy nálunk vajon mikor lesz ilyesmi, mert azért vannak fura húzásai nálunk is... Páromnak van egy öccse meg egy húga de anyós szemében csak az öccse a szent pedig az én meglátásom szerint tőle kap a legkevesebb viszonzást...
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy remélem én jó anyós leszek

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, olvasni még mindig nem tudok és bocsi, de a privátokat is csak megnyitottam, átfutottam ,de nemigen tudok válaszolni.Tegnap tünetmentes napom volt, remélem így is marad.Most megyek a védőnőhöz, meglátjuk Ő is mit mond.

köszi a sok aggódást, remélem picurkám jól érzi magát odabennt, beígértem neki, hogyha kinnt lesz 4 kilósan(minimum), akkor majd tisztázzuk ezt a dolgot, hogy mért is riogatjuk a mamát, meg a papát?!!!!

Majd jövök, remélem hamarosan!

puszi nektek!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Jól van Tünci, akkor a srácokat majd a szülés után küldöm.... :D
A másikban beígértem neki, ha nyerek a lottón küldök egy pár szörfös, csak konyhakötényes, napbarnított fiatal pasit, kizárólag házimunka végzésre. Nyilván sokat látogatnám Tüncikét...... :D

Szosz, ma kezdem a 20. hetet, úgyhogy ez már 20. heti lesz, de a klinikán meg csak a jövő héten nézik.
Az én barátnőmnek 16 hónapos lesz a fia, mikor januárban megszületik a másik kisfiú.

Mozgás ügyben változatlan helyzetek vannak. Kissrác tojik a világra.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Gázos tegnap estére ígérte, hogy kijön, hát én 10-kor lefeküdtem...kicsit kezdem unni már. Egy hete minden nap telcsizek neki....

Érint még valakit, hogy indul a vészhelyzet és a grace klinika jövő héten? :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lara, hugicám most 16 éves és neki is volt szívzörej, még mindig van egy kicsi, de általános iskolában versenyszerűen úszott. Remélem nálatok sem okoz ez nagyobb problémát, mint nálunk okozott, gyakorlatilag semmit. Évente azért ránéznek.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Lara: nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj Hannussal!!!!
Biztosan rendben lesz minden. Fizikából én sem voltam egy ász, pedig szakközépben 3 évig tanultuk..... :)

tünci: örülök a tünetmentes napnak!!!! És ez már maradjon így amíg meg nem születik a kis pocaklakó. Pihi-pihi-pihi.

betti: én is gondolok rátok ma!!!! Majd gyere mesélni!!!

mancsa: de jó, hogy újra itt vagy! Jó lehet ennyien együtt aludni. :) Néha én is hiányolom, hogy Dorka nem alszik el velem, nem bújunk össze, de nálunk apa nagyon forgolódós, és így félek, hogy megütné Dorkát álmában. Levi sír még az oviban?

szosz: hát igen, jól meg kell gondolni ezt a kistesó dolgot. Én is gondolkoztam már, hogy jó lenne......de amíg Dorka nem alussza át az éjszakát, nem lenne lelki erőm mégegy babához felkelni, és rendezni....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Gégéé: ez az oldal amit belinkeltél, itt letöltheted ezeket a könyveket, cd-ket, vagy meg lehet venni, vagy mi? Bocs, ha hülyét kérdezek, de nem nagyon volt időm belemerülni....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi: kattints rá, és le tudod tök ingyen tölteni!!!

A Tapmancsba ma 3kor ingyenes Helen Doron angol lesz, bölcsis és ovis korosztálynak, aztán kézműves foglalkozás. Mancsa, Katinka, Sarmon, jaffa, esetleg nézzetek el :D


szösz: az egyik internetes ismerősömnek a lánya, napra pontosan akkor született, amikor Emma. És már terhes. 6 hetes.

Tünci: feküdj továbbra is azért.

Betti: képet kérünk :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sziasztok!
a tegnapi kiságyba visszaszoktatás sikeresnek mondható... nehezen aludt el, de végül átaludta ismét az éjszakát. nem vettük ki.

Mancsa!
igazad volt,hogy ha éjszaka kicsit fel is ébred, szépen visszalszik, ha ott van, ahol elaludt.
belegondolva nagyon ijesztő lehet máshol ébredni...

mi is nagyon szeretnénk majd kistesót. de amíg nem lesz lakás...

tünci!
nagyon szorítunk neked! pihenj sokat!!!!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?