Sziasztok!
Ma van a heti elso pihenonapom es mar lassan veget is er. Ugy rohan az ido...
Ami jo az az, hogy hetkozben is rohant, amikor dolgoztam. Szinte eszre sem vettem es mar letelt az ot munkanap. Most ismet lekerdeztem a bent levo szabadsagom szamat es meg 23 munkanapom van azon kivul az oton kivul, amit kivettem, ugyhogy mar jeleztem is, hogy november 15-en latnak utoljara. Utana meg lesz itthon nyolc napom, majd indulas Magyarorszagra.
Ami velunk tortent: a pocakbaba igen aktiv. Szerintem sokkal tobbet mozog, mint Kristof ennyi idosen, igaz, hogy a pocim is nagyobb, en meg kisebb, lehet, hogy emiatt van. Siman kiveheto minden kivulrol, hogy eppen mi tortenik bent. Ez olyan izgi.
En viszont szepen vizesedek het kozben. Amugy en nem vagyok hajlamos ra, szerintem ket dolog tesz be: egyik az, hogy ot napon keresztul folyamatosan allok, a masik az, hogy a hutohazban nagyon nem kivanom a folyadekot, ha eszembe jut, hogy innom kellene, akkor sem tudok eppen kimenni. En egyebkent rengeteget iszom egy nap, most munka utan talan megvan a napi egy-masfel liter, plusz az ot almam, ami osszessegeben nekem keves. Biztosan ezek miatt kezdtem vizet raktarozni.
Eddig csak a bokamon lattam, de most mar az ujjamon is eszre vettem, illetve a combom lett vastagabb. Mondanam, hogy hizas, de nem hinnem, mert egy het alatt nem vastagodhat harom centit szerintem.
Az elmult egy napban ahogy nem dolgoztam kb ket kiloval lettem kevesebb, a combom ket centivel vekonyabb. Kivancsi vagyok, hogy szerda reggelre, meg egy nap pihenes utan lemegy-e az osszes viz.
A csaladrol: mindenki jol van, Kristof valtozatlanul fogzik, most varjuk egyszerre a 10-11-12. fogat. Nagyon izgalmas, mind nagy orlofog. Szegenynek patakokban omlik a nyala, ejszakankent meg-megebred es rengeteget iszik, ami miatt a hajnali peluscseret sem usszuk meg.
Feri ma betegszabinapot vett ki, ami holnap is tartani fog, ugyanis megunta, hogy mi sohasem talalkozunk es itthon maradt velunk.
Ugyhogy ennek oromere ma vegre a hazastarsi kotelessegeinket is sikerult teljesiteni. Mar nagyon nem bantam, mert barmennyire alacsony a libidom ez alatt a terhesseg alatt, a heti max egy alkalom nagyon keveske. Ugyanis jobb esetben ennyit vagyunk kettesben Ferivel. Anyos jofej, meg sokat segit, minden, de valahogy nem esik le neki, hogy nekunk meg mas dolgunk is lenne igy a huszas eveink masodik feleben. Eddig osszesen ketszer sikerult Ferinek celoznia, hogy vigye el a kutyust a kozeli parkba egyedul setalni. En mar emlegettem joparszor, hogy delutanonkent odaadom a berletemet es beutazhatja jobbra-balra az egesz kornyeket. Egyebkent imad csavarogni, de most csak mindig megorul az otletnek, majd megsem indul el. A kovetkezo lepcsofok az angolsuli, holnap elkiserem beiratkozni, mert azt is szeretne.
Nah, akkor minden hetkoznap delutan ket oran at Ferivel es Kristofbabaval lennenk itthon, mint reg!!!
Ma sok finomat csinaltam. Rizses husit, amibol tulettem magam es azt hittem, hogy meghalok. Hagymalekvart, amit imadok kremsajtos kenyerrel, de annyit ebedeltem, hogy meg nem tudtam azota sem megkostolni.
Valamint estere sutottem ket adag islert, gyonyoruek lettek, szerintem. Csinaltam fehercsokisat, tejcsokisat, pottyoset, csikosat, cukorkasat.
Alig varom, hogy holnap legyen, addigra kicsit osszepuhul es ehetunk belole.
Utanajartam a biztositasi mizeriamnak. Siman mehet otthon a terhesgondozas es a szules az itteni biztositasom terhere, csak a leendo korhazammal kell egyeztetni, hogy ok biztosan tudjak-e kezelni az eu-s kartyamat. Ugyhogy lassan tenyleg el kell dontenem, hogy hol szulok.
Mi van meg???
Nem olvastam mindent vissza, de ami eszembe jut:
sterilizalo: mivel Kristof az elejetol tapszeres volt, igy a sterilizalasra en hat honapos koraig igen erzekenyen odafigyeltem. Nem sterilizalom volt, hanem vizben oldodo tablettat hasznaltam, nagyon bejott. Tobb fajtat kiprobaltam es egy mellett leragadtam. Naponta egyszer kellett a vizet elkesziteni hozza, napi egy tabletta fogyott, az uvegeket csak mostam es beleraktam, ezt a fajtat hasznalat elott obliteni sem kellett. 15 perc aztatas eleg lett volna, de folyamatosan is lehetett benne a cucc. Ragokat, cumit is benne tartottam, semminek semmi baja sem lett.
Nah, majd holnap igyekszem visszaolvasni es irni.
Puszi mindenkinek!