Látom sikerült jól bekavarnom ezzel a gmail- mizériával.
Őszintén szólva nem lennék ellene, ha egy valaki kezelné ezeket a cuccokat, mert szerintem nem mindenki áll azonos szinten a számítógéppel (lássatok engem!). És így legalább egységes lenne a dolog. Bár mondjuk az is számít, hogy kinek milyen op.r és progik vannak a gépén. (Én már most előre rettegek, mert hamarosan továbbadjuk ezt a gépet és lesz helyette másik más op.rendszerrel. sikítós szmájli) Most itt kérdezem, mi az a fw? Ígérem utánanézek, de ha egy-két szóban elmondanátok, azt is szívesen veszem. Ja, most látom, hogy a gmailen lesz egy-két infó az fw-ről.
Kattkat! Ne keseredj el, nagyon rendicsek anyósod van, hogy így melletted áll. Én biza irigyellek a cicád miatt például. Nekem hiányzik egy ilyen dorombgép, akivel néha lehetne aludni vagy játszani.
Zarja! Apa nagyon rendes, ha csak a babóra és az alapítványra kell figyelned. Úgyis a pici lesz az első és az alapítványnál pedig meg fogják érteni a helyzetet. Azért ne csinálj akkora lelkifurikat, biztos hamar beáll majd a rendszer és mindenre lesz időd.
Kakti! Gratula a pici lánykához, szép a kis pofija!
Pammut! Örülök, hogy most minden rendben van, vigyázz magatokra! És gratula a fiúcskához!
Ktc! Akkor holnap már lesz eredmény? Remélem minden rendben lesz.
Boruska! Mi baja van az autódnak? Nem tudnád valamelyik szakértő barátodat rájuk uszítani? Azért ez tényleg sok, hogy ennyi idő alatt sincs még kész a kocsid...
Barbi! Nagyon ügyes voltál a börzén! Akkor megérte kimenni. Azt én is elhatároztam, hogy a legközelebbire kimegyek én is, de most nem volt pénzem Pestre.
Úristen Nóri! Nagyon sajnálom így ismeretlenül is az üzlettárs anyósát. Legalább esélyt kapott volna a gyógyulásra... Sajnos nálunk is vannak hasonló dolgok.
Ronci! Várom a torta recit, én is oroszkrém tortát sütöttem a kedvesemnek a 30. szülinapjára és ezt megspékeltem egy családi meglepetéspartival. Jól sikerült buli volt, alig fértünk el...
De uuutááálom az ilyen napokat!
Bank, orvos, oep, földhivatal, mi kell még? És ami kiderült, a bank és földhivatal dolgot még el kell játszani egyszer-kétszer kb. nov. közepéig. De az is kiderült, hogy a hétvégén feleslegesen bőgtem egy sort egy banki baki miatt, mert elfelejtettem egy dolgot.
A párom nem is értette miért veszem ennyire a lelkemre a dolgot. Csupán csak terhes vagyok...