Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:52-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Rövid leszek, mert megyek 2-re a nődokihoz.

Gratulálok az Ifjú Házasoknak!

Katica, ha nem találkoznánk a dokinál, akkor ide írom, hogy kitartás, nem lesz semmi baj! A mi dokink nagyon okos bácsi! :wink:

Kattkat, én is elég közel lakom a Városligethez, a Stadionoknál konkrétan. Te hol laksz? Lehet, hogy tudjuk majd együtt tologatni a piciket!! :D

Kép
zsizell

Én sem lakom túl messze a Városligettől... :lol:

Kép
Kép
szana80

Erusverus: én is így szoktam : ) . Odatelefonálok, megbeszélünk egy időpontot, és amikor megyek, addigra már ki is van állítva, csak kiadják nekem.

Vicky: én ehhez a webes feltöltéshez piszkosul nem értek, de érdekelne, és jó ötletnek tartom.

Pammut: örülök, hogy újra itt vagy, és gratu a fiúhoz. Mióta kijöttél nem is keményedik annyira a pocid?

Kakti: uh, a sárga irigység futott végig rajtam. : ) Gratu a leánykához.

Bea hova tűnt? Ennyire lelkesen dolgozik?

Katica: utána jártam nincs értelme varrni, az anyagköltség majdnem ott van, ahol egy új ruha ára, és akkor még a munkád hol van?

zarja

Tök jó Szana! Mindig jó, ha vannak "tologató" barátok! :D Remélem, szülés után is lesz majd időnk, meg energiánk tartani a kapcsolatot, és találkozgatunk majd gyereklegeltetés közben. :lol:

Kép
zsizell

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:53-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Én is dunántúli vagyok. Veszprém megyében születtem, most Győr-Moson-Sopron-ban élünk.

Múlt hétfő délután óta nem keményedik a pocim. Amikor bementem, attól ijedtem meg, ha felálltam egyfolytában húzódott. Fekve jó volt, de nem maradhattam örökké úgy. Amikor meg bementem a kórházba a dokimhoz, akkor tudtam, hogy az minimum egy hét. Láttam eleget ilyet a nyáron. Egyébként az 5 ágyas kórteremben hárman pocakkeményedősek voltunk és mind a hidegfront idején kerültünk be. Mondták is, hogy lehet ilyen hatása.
pammut

Most láttam, hogy sikerült üres levelet elküldenem a keresztszemes minták helyett. :oops: Bocsi! Holnap este leszek otthon legközelebb, akkor megint megpróbálom.

Én csak irigykedek itt az ország másik végén, hogy ti bármikor el tudtok menni az IKEAba. :(

Reni: a kicsik tényleg imádnivalóak tudnak lenni! Az unokahugaim mindig azt kérdezik, hogy van a pici-baba és mi mindenre fogják tanitani ha kint lesz... :lol:

Zarja: te nagyon ügyes vagy, ha már mindenetek megvan! Nekem néhány ruhácskán kívül szinte semmi, de még listám sincs :oops:

Kakti: nagyon cuki a kislányotok!

Pammut: örülök, hogy minden rendben! Pihenj sokat! és Naaaagy gartula a kis kukacoshoz! :wink:

Katica: le lehetne ütni villámáron, de úgy 10.000 Ft-al drágább és nem nagyon érné meg, mert az majdnem a bolti ára. Inkább izgulok pár hetet. Ha meg elviszi előlem valaki, majd csak találok másikat ami megtetszik :)
Én varrni nagyon nem tudok, csak hímezni. Az hogy géppel fel tudsz varrni néhány nadrágot, sokkal több, mint amit én valaha is tudtam :) Nagymamámnak van egy gyönyörű, több mint 100 éves lábbal-hajtós Zinger varrógépe, ő még mindig azzal varr.
zuzmooo

Pammut örülök, hogy jobban vagy. Vigyázz magadra...

Gratula a fiúkhoz, lányokhoz...

Sok a meló úgyhogy sietek ebédelni utána meg vissza a dolgos hétköznapokhoz. De a héten csak 4 napot kell dolgozni.... Áááááá. De jóóóóó. :lol:

További szép napot.

bellerreni
Eger

elküldtem a közösre a keresztszemes mintákat... bocsi, ha valaki már elküldte ezeket...

Barbi

KépKép
hbarbi80

zarja: Tettem fel egy doc-ot a gmailre. Vagy próbáld meg az alapján, vagy ha elteszed a gmail-esre, akkor én majd átmásolom. A többivel is ezt szándékozom tenni, de a hétvégén karbantartás volt az oldalon s csak egyesével hajlandó feltenni a dolgokat és így sokáig tart. Eddig nem így volt, remélem nem is így lesz. Ha bármiben tudok, akkor írj privit és segítek.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbi: nagyon jók ezek a minták!
Ha kész leszek a mostanival, meg is próbálok egy Bambisat! :)
zuzmooo

Nekem is a Bambis a kedvencem... egyik becenevem a "Bambika"... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Pammut, jó újra itt "látni", gratula a fiúcskához.

Kakti üdv a lányos klubban.

Sterilizáló: a bném csak 4 napot volt korházban, de bemet a csecsemő osztályra és amikor meglátta hogyan fertőtlenítenek, kiakadt. Elég komoly színten tanulta a kémiát és azt mondta az ő gyerekének ne adjanak vegyszeres vizet. A mellszívó is kellett ahhoz ,h beinduljon a tejtermelés nála.
Én megvallom őszintén, már nem emlékszem, hogy vittem e be mellszívót...de sterilizálom nem volt-nem is hiányzott.

Felbuzdúlva rajtatok, vettem agy keresztszemes újságot, majd megpróbálom vhogy a képeket betenni. Kérdés mikor lesz rá időm :roll: Úgy szeretnék már csak egy kicsit unatkozni :oops:

Na, megyek tanulni a gyerekkel...

Kép
csipike09

Sziasztok!!
Én is vagyok még, bár egésznap rohangáltam a felújítás miatt..
Most meg főztem, krumplisalátát csináltam, és a rántott csirkét már csak ki kell sütni, mert már be van panírozva...
Zuzmoo! Én úgy szoktam tesz-veszezni, meg vaterázni, hogy nem szoktam licitálni a legvégéig, mert azzal csak nyomom felfele az árat, beállítom megfigyeltnek és mikor jár le, akkor kell az utolsó percben licitálni annyira amennyit még adnál érte, mivel ha más nem licitál rá az utsó percben, akkor úgyis csak a minimális licitlépcsővel magasabb árat fogja a gép kiírni... így érthető volt, ugye? Szóval ha most 10000-ft-on áll, és 500ft a licit lépcső, és Te adnál érte 15000ft-ot, akkor az utsó perc vége felé beírod, hogy 15000 és ha más nem licitál közben, akkor 10500ft-ért fogod megvenni...Ha meg licitálnak de mondjuk csak 14000-t akkor is a tied, mert addig a gép automatikusan licitál helyetted, míg el nem éred a beírt összeget.. ja és én mindig úgy szoktam, hogy mondjuk 15501ft-ot írok be az előbbi pl-t figyelembe véve, mert akkor az az 1ft is számít! Ha mindezt Te is így szoktad, akkor bocsi a hosszú regényért, de hátha így a tied lesz az a járgány, ha annyira szeretnéd!!!
Többieknek bocsi az offért!
Hát én nem tudok kötni, horgolni meg varrni se...valahogy ezek kimaradtak az életemből...Pedig néha jó lenne!
Amúgy mondtam, hogy a gmailen lévő szopipárna szabásminta alapján vart nekem anyósom egyet és nagyon király lett??? Már azt se tudjuk ki nézzen róla az ágyból TV-t annyira kényelmes...
Én majd 2hét múlva megyek terheléses vércukor vizygálatra addig sehova se kell mennem, ja csak előtte a védőnőhöz beutalóért...

Kép
Kép
ronci

Terheléses cukor... én ma reggel voltan egy cukron, ennek ha jó az eredménye, akkor holnap reggel mehetek 7-re a terhelésesre, aztán elugrom a Jánosba a Hepa leletemér, mert nem küldték ki, aztán vissza megint vérgételre... szép kis nap lesz a holnapi... rohangálhatok.
Ja most meg megyek 5-re fogorvoshoz, aztán a többi véreredményemért a körzetihez... talán ma hazaérek még...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ronci,
Nem is írtad, hogy milyen lett a torta!
S tudom már sokszor leírtad, de milyen magnéziumot is szedsz és mennyit? Most már 2. napja nagyon durván keményedik a hasam, le akarom váltani a magneB6-ot.

Én is bejelentkeztem fogorvoshoz, jövő hét szerdán megyek.

Kép
Kép
szana80

szana: magnex 300! napi 1tabi elég

Edit

Kép
ézsóné

He-he Ronci, én is így szoktam Teszveszelni. Remélem nem izgulunk rá ugyanarra cuccra.

Ma benn voltam az Alapítványnál és boldog vagyok. Nagyon jól alakulnak a dolgok. Esküszöm a Jóisten fogja a kezemet, és úgy vezetget. Most úgy néz ki, hogy lassan de biztosan elindítottam a folyamatokat, és most már nem kell annyit dolgoznom benne, csak felügyelni a folyamatokat. Boldog vagyok.

Bár ma volt egy aranyos közjáték. Hát izé én ilyen nagyon pörgős mindenben mindenhol mindent ennek az a következménye hogy kicsit szétszórt vagyok, mindig rohanok. Zsolti meg a nyugalom és béke szobra. Mindig lelassít, meg ezzel a békés nyugodt természetével esténként kisimogatja a lelkem :oops:
Na elugrottunk ebédelni. Én csak úgy zsebre vágtam a pénztárcát aztán futás, megebédeltünk, visszafele rám szólt, hogy pénztárcát nem teszünk zsebre, mert a zsebesek kiemelik :? (nekem ilyen sose jut eszembe, annyira hiszek az emberi jóságban) és akkor észrevette, hogy már megint nem bírtam jól bekötni a cipőfűzőm, és letérdelt az utca közepén és bekötötte :oops: tutin, hogy estig bírja amíg haza nem érek :oops: ilyen vagy 25 éve nem történt velem. :oops: Köldökig pirultam.

zarja

Varrógép: hát az én varrógépem még anyué volt, így lehet, hogy még nálam is idősebb. De holnap körbenézek a neten. Én meg vagyok elégedve az enyémmel, öreg, zajos, de ami nekem kell, azt tudja.

zarja

Ronci:köszi szépen! Én még elég kezdő vaterás vagyok :oops: A kiságyat ott vettem, de az fix áras volt. Legközelebb megpróbálom, így ahogy írtad. Az az igazság, hogy nem tudtam mennyi a licitlépcső. Lehet azt előre látni, csak én nem találtam? Én tettem az első ajánlatot.
zuzmooo

zuzmoo!!! Igen általában oda van írva, hogy mennyi a minimálisan ajánlható összeg, vagy így van oda írva, hogy minimális licitlépcső...
Zarja! Majd figyelek!!! :lol: :lol:
Szana!!! Igen a magnexet szedem minden este egyet. Nekem nem szokott görcsölgetni a pocim! A tortára mindenki azt mondta, hogy isteni lett, ugyhogy kb 1.5óra múlva dobom is fel a receptet!!!

Kép
Kép
ronci

Ti milyen sűrűn mentek a védőnőhöz? Nekem ma kellett volna, de nem mentem, mert nem láttam értelmét, úgyis csak a súlyom és a vérnyomásom méri meg, ezeket meg én is meg tudom mérni itthon…Minek 4 hetente menni oda, nem? Amúgyis elég lenne csak 4-szer elmenni az egész terhesség alatt. Ti milyen időközönként mentek :?:

Az oviban meg skarlát járvány van, most reménykedünk abban, hogy a fiúka nem kapta el…nem is viszem oviba, már csak a skarlát hiányozna nekem itt.. :?

Nóri, isteni a babakocsi! Nagyon király, gyönyörű szinei vannak és tök jó, hogy egyedi leszel!
Milyen a kabát amit vettél magadnak, nincs esetleg fotód? Én már előre parázok, hogy mi lesz velem télen, nem fog beérni a kabát és most ezért vegyek egy kismama kabátot… De ahogy olvasom, ez mindenkinél probléma :D

Mérleg: 1. gyereknél béreltünk a patikából = megrögzötten mértem. 2. gyereknél már nem volt, csak a gyerekorvosnál mértük =nyugalom a köbön. De ha valakit megnyugtat, annak biztos jó!

Kismaki, Zsizell, Kakti nagyon édesek a babák a képeken :D

Juci, gratulálok én is nektek!!! 8)
lara

Én is így szoktam vásárolni, csak én nem bírom kivárni azt a pár percet. De aznap szoktam csak licitálni.

lara: Én 4 hetente járok. Akkor szoktam menni hozzá, amikor a dokihoz is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.19 17:46-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara, én eddig kétszer voltam védőnőnél.
Én vastag poncsót tervezek venni, télikabátot nem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Látom sikerült jól bekavarnom ezzel a gmail- mizériával. :oops: Őszintén szólva nem lennék ellene, ha egy valaki kezelné ezeket a cuccokat, mert szerintem nem mindenki áll azonos szinten a számítógéppel (lássatok engem!). És így legalább egységes lenne a dolog. Bár mondjuk az is számít, hogy kinek milyen op.r és progik vannak a gépén. (Én már most előre rettegek, mert hamarosan továbbadjuk ezt a gépet és lesz helyette másik más op.rendszerrel. sikítós szmájli) Most itt kérdezem, mi az a fw? Ígérem utánanézek, de ha egy-két szóban elmondanátok, azt is szívesen veszem. Ja, most látom, hogy a gmailen lesz egy-két infó az fw-ről. 8)

Kattkat! Ne keseredj el, nagyon rendicsek anyósod van, hogy így melletted áll. Én biza irigyellek a cicád miatt például. Nekem hiányzik egy ilyen dorombgép, akivel néha lehetne aludni vagy játszani. :(

Zarja! Apa nagyon rendes, ha csak a babóra és az alapítványra kell figyelned. Úgyis a pici lesz az első és az alapítványnál pedig meg fogják érteni a helyzetet. Azért ne csinálj akkora lelkifurikat, biztos hamar beáll majd a rendszer és mindenre lesz időd.

Kakti! Gratula a pici lánykához, szép a kis pofija!

Pammut! Örülök, hogy most minden rendben van, vigyázz magatokra! És gratula a fiúcskához!

Ktc! Akkor holnap már lesz eredmény? Remélem minden rendben lesz.

Boruska! Mi baja van az autódnak? Nem tudnád valamelyik szakértő barátodat rájuk uszítani? Azért ez tényleg sok, hogy ennyi idő alatt sincs még kész a kocsid... :cry:

Barbi! Nagyon ügyes voltál a börzén! Akkor megérte kimenni. Azt én is elhatároztam, hogy a legközelebbire kimegyek én is, de most nem volt pénzem Pestre.

Úristen Nóri! Nagyon sajnálom így ismeretlenül is az üzlettárs anyósát. Legalább esélyt kapott volna a gyógyulásra... Sajnos nálunk is vannak hasonló dolgok.

Ronci! Várom a torta recit, én is oroszkrém tortát sütöttem a kedvesemnek a 30. szülinapjára és ezt megspékeltem egy családi meglepetéspartival. Jól sikerült buli volt, alig fértünk el... :D :D

De uuutááálom az ilyen napokat! :evil: Bank, orvos, oep, földhivatal, mi kell még? És ami kiderült, a bank és földhivatal dolgot még el kell játszani egyszer-kétszer kb. nov. közepéig. De az is kiderült, hogy a hétvégén feleslegesen bőgtem egy sort egy banki baki miatt, mert elfelejtettem egy dolgot. :? :) A párom nem is értette miért veszem ennyire a lelkemre a dolgot. Csupán csak terhes vagyok... :shock: :D

Kép
Kép
molmar

molmar: Az fw a freeweb rövidítése. Ez egy ingyenes tárhely, ahová másolhat fel bárki bármit, ha van regisztráció. Ezen csináltam a babám oldalát is, csak most azzal az oldallal valami gond van. Szóval ez egy honlap. Ide lehetne olyan fájlokat feltölteni, amik most keverednek a gmailon. És akkor ott csak egy levelet írnánk, ha teszünk fel új dolgot az fw-re. A gmailre feltett infóban az van, hogy lehet feltölteni dolgokat. Ha tudok segíteni, akkor szólj nyugodtan, akár priviben is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.19 20:38-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Molmar: fw = freeweb = ingyenes weboldal. Legalábbis én így tudom. Ha nem jól, javítsatok ki.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi lányok!

Megyek is kuksizni és tanulni! :wink:

Kép
Kép
molmar

Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de ha kitesszük egy honlapra a táblázatot, szerintem vegyük ki belőle az "Elérhetőségek" részt. Egyébként nekem tetszik a fw-es megoldás.
zuzmooo

Mivel nincs magándokim, nekem együtt van a doki a védőnővel. Így amikor dokihoz kell menni, akkor látogatom meg a védőnőt. így nekem egyszerűbb, mint mindenhova más-más városba kéne rohangálni. Szerdán megyek cukros tesztre. Tehát megint lesz védőnő és turkász is.

zarja

Ja, a táblát ne tegyük ki, személyes adatok vannak rajta.

zarja

Asszem ez lesz a befutónk, már csak narancssárgában kéne találnom.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=4099

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Most ugyan feltettem a táblázatot, de keresővel szerintem nem hozza ki az oldalt, csak mi tudjuk egyenlőre hogy létezik. Ha gondoljátok rátehetem ugyanazt a jelszót, ami a gmailes. Az a baj, hogy most megint valami karbantartás van és nem hagy csinálni semmit. Remélem holnapra jó lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát most biztos hülyének fogtok nézni, de bevallom őszintén, hogy nekem rohadt rosszul esett, hogy eddig én szerkesztgettem a táblázatot, aztán senki meg nem jegyezte, hogy neki ez így nem jó, csak egyszer ki lett kerülve a dolog... :oops:
A freeweb linkjét épp most tette ki Viki az oldalra. Innentől csak az nem nézi, aki nem akarja. Nem egy esetet hallottam, ahol visszaéltek adatokkal, képekkel.
Ezért tartottam volna jó megoldásnak a jelszavas védelmet, ami ugye a Picasa-n meg van. A tábla is eszerint lett kezelve. Legalábbis a részemről. Én csak az első oldalát tettem ki nyilvános helyen. Főleg, hogy volt valaki, aki azt is kérte, hogy még az se legyen benne, hogy hol lakik pontosan.
Elég visszaélést láttam már sajna...
Ezt sajnos el kellett mondanom, mert nagyon bánt a dolog. Attól függetlenül, hogy nem az én táblám, elég sokat dolgoztam vele és nem esett jól. Persze nem dőlök kardomba meg ilyenek! Csak kikívánkozott belőlem! :roll:
Vendég

Sziasztok,
na végeztem a fogorvosnál, de a körzetihez már nem mentem be, mert eleredt az eső... elkeseredtem, mert azt hittem, hogy semmi bajuk a fogaimnak, és kiderült, hogy mégis van egy pár lukacska... mivel elég szorosan vannak a fogaim a számban, és persze a fogak között van a lukacska, így lehet, hogy 3, de azis lehet, hogy 6 luk van a számban... :( viszont érdekes, hogy csak a bal felső rész a "rossz" a többinek kutya baja... na mindegy, majd lesz valami, úgyhogy most minden héten fogászatra járok egy ideig... persze egy vagyonért... na mindegy, a lényeg, hogy rendben legyenek... hamár megvan mind a 32 fogam, legalább vigyázzak rá...
Viszont a gyerkőcnek nem nagyon tetszett a fúró hangja... végig rúgkapált... azt hittem bepisilek ott a fogorvosnál, néha úgy hólyagon rúgott... úgyhogy egy tömés megvan, jöhet a többi... :(

szép estét mindenkinek!

Barbi

KépKép
hbarbi80

A teljes táblázat nyilvánossá tételén én is kiakadtam... Most, hogy írtátok megnéztem, mert eddig abban a hitben éltem, hogy csak az alaptábli van kinn, de NEM :!: :evil:

Kép
Kép
szana80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:00-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Igen... szerintem se legyenek publikusak az adataink... mégha egymásban meg is bízunk, azért másnak ezekhez semmi köze...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri, én ugyan támogattam az fw oldal létrehozását, de nem azért mert nem felelt volna meg a táblakezelésed. Én kizárólag zene és nagyobb fájlok tárolása miatt gondoltam jónak. De a táblánkat én sem szeretném ott fönt látni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Az előttemszólókhoz csatlakoznék. Nem szeretném, ha az adataim és képeim (bár még nem töltöttem fel) közkézen forognának...
Persze legyen fw oldal a zenéknek, hobbinak, érdekes cikkek stb,

Kép
csipike09

Csajok, lenne egy hülye kérdésem. A Graco-t hogyan kell kiejteni? Holnap telefonálnom kell, mert apa hajthatatlan narancssárga ügyben.
Megvolt az én első keményedésem is, valszleg hirtelen mozdulattal helyezkedtem az ágyban.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Írtam privit... M.o.-on GRAKÓ-nak mondják... Mint a koton csak G-vel! :lol:
Vendég

A Graco honlapja szerint az idei színválaszték kék és piros... :roll:
Lehet, hogy újat nem kapsz narancssárgában.
Én régebben néztem ezeket a kocsikat:
http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html
de fingom nincs pl a súlyáról vagy a méretéről!
Vendég

A paranoiásak kedvéért levettem a linket. Aki ennyire félti az adatait, az miért is adta meg? Leszedem az oldalról is (amint tudom) és befejeztem. Én csak jót akartam (ezen próbáltam ki, hogy egyáltalán működik-e a fájlom, amit írtam), de ha valaki csak fikázni tudja, akkor inkább nem foglalkozom többet azzal, hogy segítsek. Köszi és bocsi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.19 20:45-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki már bocs, de én nem beszéltem ilyen stílusban. Sztem manapság nem olyan nagy kérés, hogy valaki ne tegye közzé a telefonszámomat és az email címemet. Vagy igen?
És már bocs, de mi az, hogy CSAK fikázni tudok, mikor eddig én csináltam!!!??? :oops:
Ez csak egy észrevétel volt a részemről. Sajnálom, ha megbántottalak.
Vendég

Akkor csináld továbbra is te, én nem nyúltam bele. Én csak olyat szerettem volna feltölteni elsőnek, ami mindenkit érint és nem volt más. Több millió lap van a weben, kinek kellene pont ez a tábla. De ha valakit ebből ér kár, akkor vállalom a felelősséget érte.
vicky79
Budapest III. kerület

GRACO = grékó

Amúgy sztem sem túl jó a freeweb. Nem lenne rossz az elképzelés, de ahogy gondolom, a csapat nagy részének nem olyan egyszerű az ftp-zés és az sem biztos, hogy túl nagy mennyiségű zenei és képes anyagot lehet rajta tartani.
Én pl. nem szívesen tenném fel oda a zenéket. Nem azért, mert irigy vagyok, hanem mert nem szeretnék semkinek kellemetlenséget okozni - pláne nem magamnak. Nem túl legális az ilyen dolog, hiszen azért ezek jogdíjas cuccok...
Szóval szívesen felteszem a gmail-re, hogy milyen zenéim vannak, és akinek kell, szívesen adok belőle egy-egy példányt. Én is maximálisan a jelszóval védett gmail mellett állok. (bocsi vicky - ez nem ellened szól)

Megyek fürcsiztetni Lilit. :D Olyan jó érzés, hogy végre néven tudjuk szólítani... Csak aztán nehogy megtréfáljon bennünket, mert sosem bocsájtja meg, hogy 4 hónapon át Liliztük, mikor fiú! :lol: De bízom a dokinéni szakavatott szemében! (Pláne, hogy ezt a lányságot már a 16. hetes genetikain is sugallmazták.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki, szerintem ezen nem érdemes besértődni. Az adatokat nyilván mindenki csak ennek a zárt közösségnek adta meg. Az ötlet igenis jó, de inkább zenék és hasonló nagy fájlok feltöltéséhez. Szerintem. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja!
A GRACO Quattro Tour talán itt, a Máriában volt narancs színű, de nem vagyok benne biztos. Érdemes lenne elnézni hozzájuk! Egy nagyobb darab, kedves, szőke csajszi mutogatta nekünk a raktárban a színeket. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?