Sziasztok!
Nem sikerült jönni hamarabb ismét... pedig szerettem volna, de nem jutott rá idő egyszerűen... nagyon készülünk a hidegre- vásárlások, beszerzések, a férjemmel együtt is, végre volt egy pár szabadnapja...
Hú, mikre jövök: Tinu, Csongi nem semmi... kíváncsi vagyok a viedóra nagyon..
Elindulás: én is megtervezem már, mióta egyszer- kétszer kiakadt Marci... én szoktam először felöltözni, és utána őt öltöztetem fel, aztán iszkiri ki, nehogy bemelegedjen...
Böbi, detto, a kaki nálunk is sokszor indulás előtt kb 2 perccel lep meg minket.... akkor én is vetkőzhetek le, hogy a poopómosáshoz kellőképpen csupasz legyek...
ha tehetem csap alatt gyorsan megmosom....
Talira mennénk nagyon szivesen, de holnap szabad a párom, megyünk valahova ki a szabadba...
Barbi,
jobbulást kívánok Lénusnak!
Mai tai: kaptunk egyet, nagyon klassz, egy egész nagybevásárlást megcsináltam manócskámmal a madaras tecsóban, aludt benne 1.5 órát:) és a hátamnak meg sem kottyant! Barbi, hála neked, azt hiszem te terjeszetetted el...
Én már annak is örülök, hogy ha előre fel tudom kötni.... Tényleg, mi az előnye a hátra kötésnek?
Reni,
Marci a kenguruba már nem fér bele overálostul, ezért szereztem én is mei tai-t.
Te amikor elalszik így, kinn maradsz vele,megvárod, hogy felébredjen?
Réka,
de klassz ez a hordozótakaró! Gondolom ilyet használtan nem lehet kapni.... jó lenne olcsóbban hozzájutni... én pont tegnap vettem külön egy polártakarót, amit ránk fogok szabni, mint egy niytott poncsót, hogy körbeöleljem vele a babót, hogy ne kelljen túlzottan felöltöztetni a mei tai alá, mert bárhova bemegyünk besül...
MOzza, szuper, hogy jobban van Lili... a sétát nem felejtettem el, csak most épp hezitálok, mert ?arci egyre többször torka szakadtából üvölt a babakocsiban... megpróbálok egy két rövidebb utat úgy, hogy viszem a mei tait is, ha a kombináció bejön, akkor mehetünk sétálnik, amíg nincs mínusz 10:)
Kamillának boldog hatodik hónapot!:)
Szofi,
én is énekelek az ének a bölcsiben-ből:) tényleg, ringatóval kapocslatban lemaradtam.... szervezzük még?
Annus: Taps tőlem is)
Szuper! Csak így tovább:)
Én mamapság nem merek belenézni a tükörbe.. magamhoz képest nagy a változás... na majd dolgozom rajta én is.....
Gyöngyi:) Az a láncos fotó:)
Honnét szerezted?