Új privát üzeneted érkezett!

Hát Tinu nem semmi!Csongi remélem megtanít holnap Izának vmi újdonságot!Tudom h egyáltalán nem vagyunk lemaradva,meg Izának nagy a feje....így nehéz lesz :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Hófordulós babáknak boldog hófordulót!

Dóri, Te, mint gyerekgyűlölő anyuka????? Vagy félreolvastam valamit???? :roll:

Netti, köszi a teszveszes linket, már licitáltam is rá!!! :-) Mostanában imádom a leggingset Gyöngyvirágon, ameddig kisebb volt, nem tetszett, de most megzabálom benne.

Emese, olyan kutyás ruhám van 9-12 hónaposba, hozzá való felsővel, 2000-ért árultam teszveszen, de levettem, mert nem kellett senkinek. :-( Majd leviszem az árát, mert csak a helyet foglalja.

Panndi, nekem rendszeresen akkor kakil be valamelyik, amikor már az ajtóban állunk! :lol:

Kitty, anno a saját kereszfiamnak én is egy hatalmas plüsskutyát vettem keresztelőre! :lol:

Zsüci, én hiszek bene, hogy van ott VALAKI...... Gyöngyvirág rendszeresen mutogat a falra, hogy NÉNI, meg a lépcsőn, ha megyünk, hogy BABA...... Irigó meg ugyanarra a falra nevet! Hol beleborzongok, hol meg a melegség fut el, olyankor beképzelem, hogy valamelyik nagyszülője van ott. (Bár a paradicsomba lenne a helyük, úgyhogy nem tudom, hogy mit keresnek a szobánkban! :lol: )

Barátnő anyós: azzal magyarázkodik, hogy mindenki kislánynak nézte és ő csak a barátnőmmel akart jót tenni, mert még mindig nem dolgozta fel, hogy kisfia született kislány helyet!!!! :twisted: Az a baj, hogy a barátnőm is mindig ráhagyta a férjére, hogy beszélje meg a problémákat a szüleivel, de a férje meg eléggé betoji, így most hétvégén átmegy hozzájuk, leül velük beszélni, mert sok bunkósága volt már anyósnak, ha nem változik meg, akkor elfelejtheti őket. A barátőm zokogott, amikor meglátta a kisfiút. majd teszek képet a blogba, hogy milyen volt a haja.
Vendég
 


Sziasztok!

Kamilla,boldog félévet!
Vili,boldog ötödiket!
Csani babának is!!

Tinu,nem semmi kisfiad van!!!Nagyon halad a mozgással!!
Én is mindig úgy járok mint Te.Mire elindítom a bandát,én már nem vok szalonképes.De ez van!Így is legalább 1 óra,mire indulásra készen állunk.

Niki szép kabát!

Nálunk jól telt az éjjel.Leszámítva,h Hanna még 11kor énekelt!

Zsüci,édes lehet Kamilla a kukucskálós dologban.Hanna is szereti.

Nekem már elegem van anyósból.Ugye én legalább heti 1x fertőtlenítek,szinte mindent.Na ilyeneket h kád,mosdó,kilincsek.Még lehet többször is.Meg a mániám,a kézmosás.Főleg ha kintről jövök be.De ezt Sanyi is így teszi,meg anyámék is.Még nagyim is felfogta.Erre anyós,még soha nem mosott kezet,de a gyereket fogja.Ha rászólunk mos,na de minden alkalommal szóljak rá???Komolyan már én szégyellem.Szerintetek???Vagy én viszem túlzásba??De tegnap is boltból jött.Ott azért elég sok bacival érintkezik nem???

Na mennem kell,Hanna éhes!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Egy kérdés!
Aki már krumpli ,húst,zöldséget ad a gyerkőcnek!Ti szoktátok sózni?Vagy sima vízben pároltok?Én úgy tudom h nem szabad még sót,cukrot.Vagy minimálisat lehet?

annus11
 
 


Tinu, hát ez hihetetlen!!!!!!!!!!! Egyáltalán nem vagy sok, tedd csak azt a képet!!!!!!

Anita, én már nem foglalkozok vele, hogy kezet mosassak az emberekkel. 6 hetes korig érdekelt, azóta nem.
Vendég
 


Tinu!
Most olvasom h nem lehet terheseket és gyerekeket beoltani az új vírus ellen....

Ja apa most hívot mi esz a kaja,mit főzök..mondom épp azon gondolkozom :oops: :lol: :lol: erre h csak 2 napra kell..na mondom upsz,megint elfelejtettem h készenlétbe megy...csak csütörtökön jön :roll: Szóval most főzök ezerrel!!!! 8)

annus11
 
 


Annus, cukrot nem, krumplihoz egy minimális vegetát használok.
Vendég
 


Majának meg mindig akkor kell wc-re mennie amikor szoptatok. :-)

Hát én a vegetát jó pár éve száműztem a konyhából. Asszem 8% benne zöldség... tele van minden sz*rral, szinezék, ízfokozó....
pumuklii
 
 


Sziasztok!
Nem sikerült jönni hamarabb ismét... pedig szerettem volna, de nem jutott rá idő egyszerűen... nagyon készülünk a hidegre- vásárlások, beszerzések, a férjemmel együtt is, végre volt egy pár szabadnapja...

Hú, mikre jövök: Tinu, Csongi nem semmi... kíváncsi vagyok a viedóra nagyon.. :)

Elindulás: én is megtervezem már, mióta egyszer- kétszer kiakadt Marci... én szoktam először felöltözni, és utána őt öltöztetem fel, aztán iszkiri ki, nehogy bemelegedjen...

Böbi, detto, a kaki nálunk is sokszor indulás előtt kb 2 perccel lep meg minket.... akkor én is vetkőzhetek le, hogy a poopómosáshoz kellőképpen csupasz legyek...
ha tehetem csap alatt gyorsan megmosom....

Talira mennénk nagyon szivesen, de holnap szabad a párom, megyünk valahova ki a szabadba...

Barbi,
jobbulást kívánok Lénusnak!

Mai tai: kaptunk egyet, nagyon klassz, egy egész nagybevásárlást megcsináltam manócskámmal a madaras tecsóban, aludt benne 1.5 órát:) és a hátamnak meg sem kottyant! Barbi, hála neked, azt hiszem te terjeszetetted el... :)
Én már annak is örülök, hogy ha előre fel tudom kötni.... Tényleg, mi az előnye a hátra kötésnek?

Reni,
Marci a kenguruba már nem fér bele overálostul, ezért szereztem én is mei tai-t.
Te amikor elalszik így, kinn maradsz vele,megvárod, hogy felébredjen?

Réka,
de klassz ez a hordozótakaró! Gondolom ilyet használtan nem lehet kapni.... jó lenne olcsóbban hozzájutni... én pont tegnap vettem külön egy polártakarót, amit ránk fogok szabni, mint egy niytott poncsót, hogy körbeöleljem vele a babót, hogy ne kelljen túlzottan felöltöztetni a mei tai alá, mert bárhova bemegyünk besül...

MOzza, szuper, hogy jobban van Lili... a sétát nem felejtettem el, csak most épp hezitálok, mert ?arci egyre többször torka szakadtából üvölt a babakocsiban... megpróbálok egy két rövidebb utat úgy, hogy viszem a mei tait is, ha a kombináció bejön, akkor mehetünk sétálnik, amíg nincs mínusz 10:)

Kamillának boldog hatodik hónapot!:)

Szofi,
én is énekelek az ének a bölcsiben-ből:) tényleg, ringatóval kapocslatban lemaradtam.... szervezzük még?

Annus: Taps tőlem is) :) :) Szuper! Csak így tovább:)
Én mamapság nem merek belenézni a tükörbe.. magamhoz képest nagy a változás... na majd dolgozom rajta én is.....

Gyöngyi:) Az a láncos fotó:) :) Honnét szerezted? :) :) :)
vanni
 
 


Gyöngyi, fux. :lol: :lol: :lol:

Tinu, akkor is kérjük a képeket MOST!

Dóri, privi ment! A füled meg a doki :( !

Annus, ügyes vagy!

Böbi, helyben dobtam volna egy hátast a barátnőd helyében. Aztán amikor leülnek megbeszélni az anyós érezze, h soha többet az életben nem tehet ilyet! Eszem megáll!

Blanki megint 3 órás éjszakát tartott, már kivagyok. Lehet, h a foga, vastag és kemény az ínye- tegnap uokatesóm felesége is megnézte (gyerekorvos). Viszont hónapokig eltarthat. :?
Megyek ma fodrászhoz, ha beférek.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Hófordulósoknak boldog 5. és 6. hónapot!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


hofordulosoknak Boldogat!!!!!!! Kamillanak kiemelve, hiszen fel eves :D

Annus, en nemtudom a hsut h kell, en meg par honapig biztos nem adok neki :lol: en enm rajongok a husert :(
de azert engem is erdekel ki hogy vezette be ilyesmi, bar meg raer

ŐŐŐŐŐŐŐ
elfelejtettem mindent.. mi rotan meg meningon tul vagyunk. Boro fel van porogve, nemtudom mit adtak neki,de allandoan forog es rendszeresen felul es borul.. meg jo h nehez a feje es elore a labara es nem hatra :shock: attol parazok h hatra loki magat es jol beveri a fejet.... amikor latom h felkuzdi magat mindig oda teszek vmit moge ha megis hatra zuhanna legalabb puhara.

postastol kivagyok.. nemtudok mit csinalni mar.. ma is bedobalta az ajanlott kuldemenyeket........... es kb 15ezer ft ertekben.. a masik felet meg feltette a keritesre.. ha nem veszem idoben eszre barki levehette volna :( :(
:x :x


Tinu, Csongi sztem nem csak h maszni fog.. de fel is all hamarosan, tuti.... nagyon ugytunt a kepekbol h o bizony fel akar allni!

Netti
Kép
maumau
 
 


Képeket felraktam a blogba. Most komolyan, árulja már el valaki tudorabb, hogy mi a tökömért nem vagyok képes a szöveget a képek alá szerkeszteni? :evil: Hiába nyomkodom az entert, hogy lejjebb menjen, nem megy.

Netti: az a baj, hoyg pár napja megint nem raktam CSongó lábára a lábát, hogy ne zavarja a mászásban. De ez így meg nem jó, mert akkor meg kifli marad neki a lábfeje. Lehet, visszateszem, kússzon csak. De a felállásnál is gebasz, mert ha a lábaiban áll fel, a műanyag meg csúszik. Szóval leállhatna a nagy fejlődéssel, mert még meg kell gyógyulnia a lábfejének!

Kép
Kép
tinu
 
 


Hozzátápi: kattingattam az első répakóstolgatásnál: az alma nem favorit... a répával jobb a helyzet, igaz először ilyen képet vágott Marci:
Kép

Aztán ilyet: Kép

Lehet, hogy mégis finom az a répa? :)
vanni
 
 


Pumukli, nem vegeta, rosszul írtam, hanem delikát. Bár gondolom hasoló az összetétel! :(
Izgulsz már a költözködés miatt?

Én is kaptam a bíróságtól idézést, erre csak bedobta az értesítőt a ládába, fel sem csöngetett! :twisted:
Vendég
 


Homeós: a fecskendős variáció is kudarcba fulladt. Még a tejet is visszahányta. :?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu,
hú, nem semmi Csongi.... tündéri... tényleg olyan, mintha nindjárt fel is állna.... :)

A sókerámiártól készítettem még képeket... még mindíg száradnak, azt hiszem ki fog fehéredni az egész... Ha csinál valaki, jó lágyra érdemes, nehezen tudtam belenyomni a mancsot és a kezecskét... :)

Kép Kép
vanni
 
 


Vanni, ezt házilag készítetted? Nekem brendonos volt, de az nagyon drága.
Hogy álltok az altatatással?

Tinu, meglestem a képeket, nem semmi! Mintha 2 hónappal idősebb lenne!

Emese, csak nextes hagymaruhát keresel? Egy brendonosat találtam.

http://www.teszvesz.hu/item788349424_br ... 86_os.html
Vendég
 


Marci de édes! :lol:

Böbi: igen, TÜcihez képest tényleg 2 hónappal előrébb jár Csongó.

Lányok, így a képeket nézve ruha nélkül olyan soványnak tűnik CSongor, nem? :? Szerdán megyünk dokinőhöz oltani. Lehet, megkérdezem, hogy ne kezdjük-e el a hozzátáplálást. Végülis mind mozgásban, mind fogban már ott járunk, nem? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, sztem Csongo nagyon lemozogja .. szoval nem artana neki mar egy kis mas taplalek, igyis erettebb a koranal :)

Egyebkent Boro fogyott.. de sztem nem a kaja keves, csak az elmult ket hetben tul sok mindent kezdett el csinalni.. es kezben sincs el mert ott is forogni akar.. ugyhogy en sztem emiatt lehet, nem?

Netti
Kép
maumau
 
 


Kicsit le vagyok maradva, kajám még csak most sül a sütőben. Éhen halok!!! Marci ma a "ha eltűnsz anya a látómezőmből én istenuccse üvöltök" című esztrádműsort nyomja. Szóval full service van, ahogy Mozza mondaná :-)

Kitty, válaszoltam, remélem még net közelben vagy.

Csanikám, drága, boldog ötödiket!!! És ez csalhatatlanul azt jelenti, hogy holnap mi jövünk :D

Tinu, persze-persze Csongi oldalán azok a kis hullámzó hurkácskák bizti azt jelentik, hogy Csongi éhezik :-). Ne panaszkodj asszony, nem lehet az ember gyereke egyszerre tornász-és szumó bajnok :lol:
Nagyon ügyi!!

Csilla, mit mondott a doki? Aggódunk ám!!! Tessék jelentkezni.

Adri gyertek-gyertek csak Szigetmikire lakni. Lesz majd jó kis dunaparti dumaparty....kackackac...

Vanni! DruszánkMarci nagyon édesen táplálkozik hozzá, és a lenyomat is szupi lett. Én szerencsére kifogtam egy brendonos bontatlan szettet 2500 HUF-ért teszen, úgyhogy mi azt csináljuk meg a nagyszülőknek, de szerintem Marci keze és lába ezzel a módszerrel is tök tutkeráj lett!!!! Sapi találtatok Marcinak?

Megyek megnézem nem jó-e a már a hami, mert egy fél marhát is le tudnék most nyomni a torkomon.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu
kérdezd meg. Amúgy nem tűnik soványnak nekem. Kolos vaskodabb, de nem is tornázik ennyit :-)

Képzeljétek, nálunk a teraszon üveglapokból van a korlát. És egy ilyen üveglap leesett a 8. emeletről a kertbe, ahol ugye majdnem minden nap megfordulunk. Azért vagyok ideges, mert tavaly október közepén írtam az AL garanciális irodának, hogy kéne jönni megcsinálni a pár repedésünket, meg egy gumitömítést kicserélni az erkélyen, nehogy leessen az üveg. Ott van még az a gumi, csak nem sok tartja. Nem bírtam ki, hogy ne írjak nekik egy levelet. Negyedórája foglalt a telefonjuk.
pumuklii
 
 


Valaki nem jön talira 2. ker, Bimbó u. környékéről?

Kép
Kép
tinu
 
 


Marcinak nagyon macsóóó feje van, edes :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli, én azért bedobnám, hogy amennyiben nem cselekednek rohamosan, tárcsázod a TV2, vagy az RTLKlub híradójának a számát, hogy életveszélyesek a korlátok. Erre tuti ráharapnának. Tök ijesztő!

Netti,postásotok egy igazi görény. Igaz-igaz, én már bele sem merek nézni a mienk szemébe. Ma is négy pakkal jött, tök szégyelltem magam. Mindig azzal nyugtatom a lelkiismeretem, hogy megfizetem a posta szolgáltatását, az a dolga, hogy kézbesítse. Csak kíváncsi lennék, ők vajon mennyit kaphatnak? :?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu, Csongi király(fi)! Mozog tisztességesen- láttál te Benedeken hájat??? :wink: Tüci "pofái" haláliak!

Vanni, ügyi vagy, Marci meg édes a répával! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó, ha eljutsz a fodrászhoz, kötelező ám képet rakni! :-)
Sajnálom az éjszakát, gondolom ez a szürke idő sem sokat segít a hangulatodon :? Na, kitartás, igyál egy placebó macit.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Netti, én ma pont láttam postásotokat, hát az egy nő, és eléggé alkesz feje van :roll: Ja, és felhívott reggel Zoli, hogy nem is mondtam, hogy megvan Sanyi, látta útközben :lol:

Jaj mit is akartam még..

Meitai hátrakötés: az az előnye, hogy nem fáj a hátad ;)

Harmadik baba: nem tudok még róla, vérvétel a vasam meg egyebek miatt kell, a terhesség és szülés le szokokott nullázni :roll:
Vendég
 


Csongitól kész vagyok! 8)

Köszönjük a köszöntéseket!

Marci de édi... Hát, nem várom azért a hozzátáplálást!

Gyöngyi, Marcit megviseli, hogy holnap már milyen öreg lesz! :lol:

Itt volt a védőnő. Fiatal csaj, kettéválasztották a körzetet, mert az előző néni már nem bírta, olyan sokan voltak a babák meg a kismamák. Úgyhogy a mi felünk került hozzá. Nem is raccsol, hanem nyúlszája van, ezért lehet nehezen érteni, amit mond... Mondjuk semmi újat nem mondott semmiről...
:?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mindkét lány elaludt egyszerre egy szó nélkül :shock: Azt hiszem jól lefárasztottam őket.

Voltunk ma dokinál, gyógyszertárban, Sparban, aztán hazajöttünk, tízóraiztak, aztán mentünk sétálni, elsétáltunk az óvodához, Zsófi közölte, hogy oda akar járni, elsétáltunk az iskolához, fociztunk a játszótéren, épphogy hazaértünk délre, hát én is hulla vagyok :roll:
Vendég
 


Csongi de durva :shock: De szerintem nem vékony :)
Vendég
 


Emese!
Szerdán megyek az overállért, majd találd ki, hogy mikor adjam oda, oké?!

Tinu!
Eszméletlen Csongi, baromi ügyes!
Sztem nem sovi, tudod hogy áll súlyban egyébként?

Vanni!
Örülök, hogy bejött a meitai :wink:
A hátra kötés 1000x kényelmesebb, mint ha előre van kötve. Én úgy érzem, mintha egy hátizsák lenne rajtam.
Nagyon ari a répás kép, meg a tappancs-mancs nyomat is szuper lett!

Gyöngyi!
Mi volt az ebéd? :lol: :lol:

Pumuklii!
Hú, elég gáz ez az üveglap korlát :shock: :shock:

Léna több mint 3 órája alszik, nemsokára fel kell keltenem, mert megyünk a dokihoz ujj vizitre :?
Meg megmutatom az arcát is, mert még mindig elég piros és száraz.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Panndi, nálatok mikor van beíratkozás? Nálunk márciusban lesz, de nem biztos, hogy felveszik novembetől, mert itthon vagyok.... Ha fel is veszik, akkor is csak délig. (falu)
Vendég
 


Hali!

Köszi a hozzászólásokat....
Megbeszéltem a férjemmel....felfogta-koppkopp-
Persze jól trükköztem, éhi volt, vacsit 2 perc alatt elé raktam...majd felhoztam, hogy Lilit sem szolgálom ki ennél jobban....
Szóval igazából nemis a gyerek popója van kinyalva.....

Ma már minőségi javulás van...Lili kacag, dumál, huncutkodik....
Sőt ha felkel, nem is sír fel, hanem eldumálgat magában...olyan kis cuki....
Ja, és étvégya visszatért, tegnep 1 kiló felett zártuk a napot.....
És és eszi a zöldséget is!!!!!Sőt falja!!!! :D
Szóval veriheppi vk. :D
Ja, és lejjebb kell rakni az ágybetétet....reggel arra mentem be, hogy Lili ki akar mászni az ágyból!!!! :shock:
Az egyik kezével támasztott hason,a másikkal meg az ágyszélébe kapaszkodva húzta magát.....
Komoly csaj...mászni, ülni még nem tud...de már a szabaduláson jár az agya....megzabálom! :lol:

Pumukli!
Arány: én 1 ek olívát és 1 élesztőt teszek bele. Nekem úgy elkezdett nőni a hajam, hogy elől a homlokomnál tele van 'bébihajjal'....talán lassan kezd a hormonszint visszaállni...bár szopi után biztos felgyorsul. :roll:

Tinu!
Blogban van kép Csongiról?????

Kép
mozza
 
 


Zsüci!
Kamillának boldog 6 hót! :D

Szofi, Nóri!
Csaninak és Vilinek meg boldog 5.et! :D

Annus!
Van két hordi a kocsiban, szóval értetek megyek, ha az jó!
10 körül jó lenne?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Csepeliek! A Petzl Ferenc utca nem tudjátok, hogy merre esik?
Vendég
 


Mozza: igen! Tök jó, hogy meggyógyultatok! Szeditek még az antibigyót?

Trixi: mossak hajat, vagy majd csak nálad vágás előtt? :wink: A pízt is írd meg püben. Betápláltam a címet a gps-be, úgyhogy már tuti megyek egyedül ótóval. Hányra menjek? Korán akarok, de kb. olyankor, mikor már van ott valaki, aki tud vigyázni a dedekre.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi, nálunk áprilisban azt hiszem, és nálunk sem veszik fel a kistesó miatt, bár törvény szerint muszáj lenne nekik... Hát remélem felveszik, nekem elég, ha csak délig van ott, aludni itthon is tud :) Ha nem veszik fel, akkor megy családi napközibe.
Vendég
 


Böbi: dehogynem, ott laktam! :) De Petz Ferenc. Jó hosszú utca. Melyik része kéne? Egészen az önkormitól kezdődik és lemegy sokáig, tán a Plázáig is. Párhuzamos a RÁkóczi és a Kossuth utcákkal. Tízemeletes házakból áll.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kár, hogy kozmetikus nem lesz holnap. Valahogy nem jön nekem össze ez a szemöldök és pilla rendbetétele. :? Eltűnt az arcom, nem látszik belőle semmi, mert mindenhol szőke. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na én megyek aludni, hulla vagyok :?
Vendég
 


Zsuzsi, még neked akartam írni, hogy Marci csak akkor produkál ilyen megremegéseket, amikor beadom a Cebion cseppet. Nem lehet, hogy fázott és végigfutott rajta a hideg?

Meg Annusnak akartam valamit válaszolni, de már a kérdés sem jut eszembe :roll:

Barbi, rakott krumpli :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bujkáló májusi babás kozmetiku kerestetik!!!!

Nálunk se esélyes a felvétel alapban. De mivel most 80 gyerek elballag az oviból, van egy kis remény.
pumuklii
 
 


Csaninak és Vilinek boldog 5. hót!

Tinu,
tudod, Marci hasonlít egy szumósra, de nem bánnám, ha inkább forgolódna... ha megnézzük akár itt a fórumon a csöppségeket, akik nagyobbak, lassabbak a mozgásfejlődésben... a dokinő biztos tudja a tutit...

Böbe,
a sókerámiát házilag készítettem, Gyöngyi receptjét végül.... csak kicsit lágyabbra érdemes csinélni, és talán vastagabbra hagyni a tésztát. hogy jobban belesüppedjen a mancs és a tappancs:)

Altatás:
Az altatást akartam írni korábban, csak hetente változik a helyzet... hát, nem állunk a legrózsásabban... a derekam leszakad... Amikor álmos napközben, akkor ha beteszem a kiságyba hason, (mert úgy szeret aludni), sír. ( azért megpróbálom mindíg, hátha... 50-ből 2-szer el is fogadja a helyzetet, és ujját be a szájba, és csucsukál... de a másik 48-szor: sajnos a popórázás neki nem jött be. Próbáltam még a popó enyhe paskolását is, amit Gyöngyi alkalmazott Marciján, de nem használ. Nálun kaz jött be, hogy amikor a vállamon már bevezsi az ujját, akkor tudom, hogy 5-max 10 percen belül elalszik.... a vállamon van, énekelek neki, és szépen lehelyezem a kiságyba.. ha kellőképpen lelassult, akkor nyert ügyem van, ha nem, akkor kezdhetem elölről.... Este teljesen más e helyzet: tele pocival büfi után beteszem hanyatt, mert még nem alszik el, hiába teszem hasra, sír... és otthagyom egyedül.. ő pedig elvan úgy fél-1 órát is,. Sokszor elalszik egyedül, de ha nem, akkor méltatlankodik, kiabál, sírdogál, akkor megyek megfordítom, és alszik is.... Szóval nem értem miért ennyire más a napközbeni és az esti elalvása... De nagyon köszönöm, hogy anno tanácsot adtál. az adott erőt ahhoz, hogy elkezdjem rászoktatni az egyedüli elalvásra... több-kevesebb sikerrel... Tényleg, lányok, volt, van valaki hasonló helyzetben? Ti hogy álltok az altatással? Ja, és cumit nem fogad el még mindíg....

Gyöngyi,
te nagyon ügyi vagy a netes turizásban.... én meg sem kíséreltem "használtan" tappancslenyomatot keresni.... (Találni sem találtam:)
Én is olyan farkas éhes voltam, kb 2 felnőtt helyett sikerült ebédelnem:) Legalább nem lesz rá gondom délután:)

Pumukli, szólok a férjemnek, ma is dolgozik... lehet, hogy tényleg ráharap a felelős szerkesztő a dologra... Na, megkérdeztem a férjem, azt mondta, hogy a MÁV sztrájk és a tüntetések miatt valószínű ez most nem lenne náluk téma, hacsak nem halt meg valaki... durva.... ezért nem nézek én híradót....

Mozza, Lilinek a szabaduláson jár az esze:):) :)

Tinu, ha beleszólhatok, Zsüci megy a Moszkva tér felől,nem tudom jön -e még ma a fórumra, hogy tudjatok esetleg beszélni.... (Mi sajna nem tudunk menni, pedig a Bimbónál lakunk...)
vanni
 
 


Tinu, köszi, akkor központ, ugye? Mert vettem egy thomas duplot a teszveszen, ott laknak és ha központ, akkor a párom kolleginája elhozná és nem kellene Sanyának elmenie érte. Én a víztoronynál laktam! :-) Kossuth 114. V. emelet! :-)

Vanni, ez az esti alvás már teljesen rendben van, szépen rá fog szokni, hogy még ennyi nyűglődés sem lesz. És ha nappal is ezt a módszert alkalmazod, az nem használ?

Gyöngyi, ezt a sóizé receptet leírnád megint???? Erről lemaradtam! :oops: Köszike!!!!
Vendég
 


Panndi, jó pihenést! Nálunk is van csana, de 60 ezer egy hónap. Ha fél napra adom be, akkor is 40, amit nem értek, mert csak 2 kaja 4 helyett és max fél 1-kor el kell hozni.
Vendég
 


KittyKitty jelentkezz...jelentkezz... mennék ma a pulcsiért (fél 5-ig kellene odaérni), de nem tudjuk beazonosítani, hogy konkrétan melyik pulcsiról van szó. Küldj egy linket légyszi!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Lányok! Nem lakik valakinek ismerőse Oroszországban? S.O.S segítség kéne onnan.
Köszi
Tinu!
Nekem 8, hogy hányra jöttök, csak Macit kell elvinnem az oviba, utána szabad vagyok!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


huhhh
ettol az oltastol felporgott a kisasszony :shock:

doki kiadta a parancsot h tegyuk lejebb a kisagyat :lol: mondom ez mar megtortent miota felhuzza benne magat kilogatta a nehez fejet :oops:

Nekem Csongi sztem Boro miatt tunik vekonynak. Kb minden babat annak latok aki nala kisebb :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi, a postast jol lattad.. :?

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?