Sziasztok!
Nekem is hasmenésem van szombat óta, vízfolyás (bocsi), de nem annyira sokszor. Tegnap este, éjjel nagyon rosszul voltam, fájt a gyomrom, de nagyon. Majdnem elájultam. Nospaval, melegvizes has borogatással és bolus tablettával tudtam csak aludni valamennyit. Durva... nekem megfordult a fejemben, hátha a nőgyógyón szedtem össze valamit. Hurrá....
Lola: Noédnak is jobbulást! Valami vírus lehet?? Sodioral, normaflore... Oksi? (bár előbb lebeszéltük telefonon). Köszi a sajttortás ötletet, ha már nem fosok, megcsinálom!
Jutte: jó dolgokat kapott tesód! Nem semmi árakon!
Gabi: hú, örülök, hogy Dani annyira örült Neked. Biztos jól esett! És biztos, hogy szeret Téged, de nekem is nagyon fájna a helyedben, amit leírtál. Nekem mindhárom nagyon, full extrásan anyás, bár szeretik nagyon az apjukat is. Biztos rosszul is esik az uramnak, de nem mondja, hisz tudja, hogy sokat vagyok velük és foglalkozom velük sokat, és ő azért kevesebbet tud, még ha az itthon töltött időt igyekszik is elég aktívan eltölteni velük.
Sajnálom az otthoni morci hangulatot. Nem igazán értem én sem az Uradat. Persze, hogy fáradt volt, meg péntek, meg mit tudom én (az én uram is egész héten túlórázott, aznap is fél hétkor jött meg munkából), de azért abba gondoljon bele, hogy neki már az kimozdulás otthonról, hogy munkába megy, ha más nem is. Neked meg a bolt, az orvos, meg a séta, anyósodék, más nem jut, nem? Olyan sűrűn nem mozdul ki egy anyuci, hogy azt ne lehessen tolerálni és még utána lelkiismeret furdalást okozzon Neked. Ne is törődj vele! Én láttam Rajtad, hogy kicsit zárkózottabb vagy és kell idő a "megnyíláshoz", de sebaj, majd egyre többször találkozunk és feloldódsz! Ne hagyd magad (párod), mert ez is biztos közrejátszik a zárkozottságodban! Mármint, hogy akarnál társas lénnyé válni, ha nem tudsz kimozdulni? Havonta 3-4 óra nem a világ vége! Ettől Te még ugyanolyan jó anya és feleség maradsz. Szerintem!
Na megyek, még átgondolom, hogy ma visszamegyek e a nőgyógyra, elvileg jön anyósom a kicsikhez, majd meglátom. Így nem biztos, hogy szerencsés.
Ja, Cirmike: ügyik vagytok apával a külön programmal! Drukkolokk majd a vizsgához! Ügyes leszel, biztos!
Jági: nagyon édi Bius, csini kiscica!
Te is tegyél képet a bakancsról! Amikor taliztunk (szombat délelőtt), akkor mentetek? Gondolom Te is a kocsiban ültél, de nem láttalak. Bocsi, hogy későn kezdtem el integetni, de későn kapcsolós vagyok!
A nadrág sajnos nem lett jó, már a mekiben láttam, hogy rövid a szára. Olyan hülye számozás van néha, nem? Nem hiszem, hogy az 92-es méretezés. Úgyhogy sajnálom... valamikor át dobom, jó?
Betti: édes lehetett Istid a szajtbujgerrel!
Porevés: dinka vagy!
Hugi: jól bevásároltatok Ti is! Hát ha muszáj, akkor muszáj... Tegyél képet az új csizmiről. Emese is ma már abban ment. Elég hidegnek tűnt, amikor kinéztem. Hurrá a jó kocsi!
Bírtam a talin a viccességed. De Livi is kellemes csalódás volt nekem, bár előtte őt nem nagyon ismertem!
Moncsi: örülök, hogy Te is jól érezted magad a talin! Mondtál néha vicces dolgokat!
Ja, azt nem mondtam, hogy írta Szilvi, hogy Áron baba is elindult, és hál istennek pont apánál tette meg első lépéseit!
Na megyek, bűzlik a fiam!
Sziasztok
Szilvia