Új privát üzeneted érkezett!

Ja a lényeg: a tegnap estét minden lurkó és Apuka/egyéb felvigyázó túlélte???

lola77

Jelentem, itt túlélték a gyerkőcök és apa is a tegnapi estét. Bendi szabályszerűen kitépte a kezemből a mekis zacsit :D.

Valaki mondta, hogy hófehérke házat szeretne a lánya. A Müllerben 14990.- ért van. most hoztam tőlük játékkatalógust.
A törpék 1990.-/db. Hófhérke és a hercege 2390.-/db.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Én is ezt akartam kérdezni, hogy apákok, hogy szuperáltak otthon a manókkal??? :lol:
Gabi???????????????????? És persze mindenki?

Lola: Voltunk a tatai cipősnél. Vannak jó kis bakancsok. Mi is vettünk.
v.erika

http://www.mueller.co.hu/blaetterkatalo ... talog09_hu

Nálunk minden okés volt, Virág éppen fürdés utáni vacsinál tartott, mikor hazaértem. (Ági! Köszi még egyszer!)
Bekopogtattam az ablakon, mikor bejöttem a kapunk, ez a kis kuka meg pizsiben kinyitott az ablakot és úgy kiabálta, hogy szia anya, szia anya! Mint akit egy éve nem látott már! :lol:

Nagyon hüvös van ma is. Mesét nézünk Virággal, várom apát, hogy hazahozza az autót, el kell menni vásárolni, meg porszivót is kellene vennünk. Valószinűleg az Intersparban vesszük meg, apa most porzsák nélkülit akar venni.

Megyek, szétszedte a mini kondigépemet, kicsit vicces, hogy küzd vele, hogy összerakja :D

hugodugo

Sziasztok!

Csak röviden, elég húzós napom van. Majd este tudok még jönni, apa ugye koncertre megy, nem lesz aki foglalja a gépet!

Délelőtt egyedül, gyalog Emesének cipőt venni voltunk (mármint úgy egyedül, hogy egyedül voltam a három gyerekkel! :) ).
A szent borbála téri már nagyon ki volt "rabolva", egy lett volna, mályva sieste, vízálló, az akciós ára volt 13000 ft! Hát (hál istennek) nem tetszett Emesének. Deichmannban hatalmas tömeg volt, meg úgy egyébként a plázában is. Ott kaptunk, inkább csizma szerűt, de jópofa és bélelt, vízálló. De nagyon kevés választék volt! :(

Aztán haza busszal jöttünk, mert csöpögött az eső. Utána még spar, aztán rohanni haza. Most gyorsban sütöttem egy kis csokis muffint, meg csináltam tortellinit, mert 4-kor jönnek sóginőmék (mindkettő), meg val.szeg anyósomék is, aztán uram most megy Dávidért. Estig lesz itt.

Apa el volt a gyerekekkel, tesómmal még okésak voltak, de aztán már többször sírtak Uram szerint. Mindenki fürdött, mire jöttem, Bence evett, lányok a mekire vártak. Nagyon, nagyon örültek nekem, mintha én is legalább fél évre mentem volna el! Emese a kezdeti öröm után gyors hisztit rendezett, szó szerint sírt, hogy soha többet ne menjek el! Kis nyuszikám... pedig 8 éves már. Hát nincs hozzászokva a hiányomhoz, mivel sulin, ovin kívül a legtöbbet velem van.

Na megyek, később jövök még, nemsoká jönnek és még ki akarok teregetni. Úgy döntöttem, közben vasalok, nagyon sok van és hát közben legalább el vannak a kicsikkel.

Ja, a képeket néztem, tök jók! Hogy én mekkora vagyok mindegyiken! :(

Sziasztok

Szilvia

UI: Betti, hogy van a fogad??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, láttam a piacon ma Vikit és Cserierit. Jól vannak, arik voltak. Szegény Cserieri holnap is megy dolgozni, éjjelre is. Durva....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Jó volt tegnap, tényleg rendszeresíthetnénk.

Nálunk Apa tiszta ideg volt, mert Timi állítólag folyton rosszalkodott meg nem fogadott szót, szóval nem volt együttműködő. De szerintem csak Apa volt türelmetlen így péntek du. este.

Én kérdeztem a hófehérke házat, köszönöm az infót. Hát azért így is húzos ára van, de megbeszéljük a rokonokkal.

Szilvianyu
Láttam a Tatán Hannah Montana parókát :))) 3500 ft volt,de elég gagyinak tűnt nekem. A volt fényes áruházban lévő játékboltban.

Na mentem mert Timi mesét szeretne nézni, nekem meg vasalnom kéne,de nemigen fűlik rá a fogam, már kikészítettem vagy 4 napja :))

Jók legyetek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Csak gyorsba,mert anyuéknál vagyunk és nem akarom foglalni a gépet.
Jó volt tegnap csak sajnálom,hogy olyan rövid ideig tudtam maradni.Legközelebb majd megpróbálom máshogy szervezni.

Képek jók,bár az én fejem olyan rajta................ :evil: :cry: :oops:

Szilvianyu!
Köszi a zongorát,Mirus nagyon örült neki egész nap elvolt vele.

Megpróbálok gyakrabban jönni,csak ezek a gépek levannak jelszavazva és csak akkor tudnék irni olvasni mikor itthon vannak öcséim,viszont akkor meg ők gépeznek.szóval :evil:

Ja bunkó módon elfelejtettem Áginak bemutatkozni,már hazafelé jutott ezszembe,ezennel is bocsánatodért esedezem. :oops:

Jó hétvégét mindenkinek!
Sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita:
örülök neki, szerintem is jópofa. De itt nem volt nagy keletje a zongorának! :(

Livi: hú, akkor ezért jöttek el a meki felé? Akkor végül is nem jöttek be, ugye? Megértem apát, hogy fáradt volt, az enyém sem volt a toppon, negyed hétre ért haza munkából, láttam, hogy nyűgös, de nem reklamált hál istennek. Pedig az enyémek sírtak is utánam. Kis dinkák! De ma örült, mert ő ment kimozdulni, fél hétkor indult, szerintem éjjel jön haza. Bár mondtam neki, hogy ésszel, mert holnap hatra dolgozni megy!
Köszi a paróka tippet, de ennek a lyánynak az sem mindegy, milyen paróka, úgyhogy ....

Elmentek a vendégek, nem rég. Sóginőm hozott fini csokikat Írországból, meg gyerkőcöknek apróságot. Húgom is volt kint a héten két napot munka ügyben Lengyelországba, ős is hozott édességet, sört apának, sajtokat. Édesek! :)

Bencus alszik, mert nagyon fáradt volt már, nem aludt délután, a vendégekkel akart lenni. Anyósom megfürdette a kicsiket, aztán le is tettem aludni. Dórika még itt van, de ő se aludt ma sokat. Babakocsiban vagy húsz percet.

Emesével asszem beteszünk valami jó filmet, de még gyors felmosok a sok vendég után.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Végignéztem a képeket és nagyon csinik vagytok mind egytől egyig!!!!
Lassan már csak vége lesz nekem is ennek a húzós időszaknak,és akkor én is szeretnék csatlakozni hozzátok!!!
Van egy jó hírem,sikerült a számvitel írásbelim,erős 3-as lett a tanár szerint,de még egy példámat nem javitott ki,tehát lehet még 4-es is ebből,azt mondta,a számtechem meg 4-es lett,2 pont híján 5-ös,na de maikor mentem viszgázni azt mondtam csak görbűljön a többi nem számít :lol: :lol: :lol: .Még a jövőhét az eléggé húzós lesz,végig tanulnom kell,aztán 26-án hétfőn megyek szóbelizni,és végre vége!!!Ígérem akkor már gyakrabban jövök!!!

Kőrkérdés!
Van valakinek sötét színű kanapéja?Mi szeretnénk venni egy újat és ma láttunk az Ikeában egy nagyon tutit,de sötét szűrkés színű,és félek tőle,hogy nem túl igényes szín e?
Esetelg vaalki tudna még pár helyet ajánlani ahol jó minőségű kanapék kaphatók?

megpróbálok lképeket tenni Leviről,nő mint a bolondgomba!!Olyanokat csinál már,hogy félig fekszik a kezemben és felhúzza magát ülőpozicióba.. Nekem ez tök furi mert Dorka ugye a műtéte miatt lassabban fejlődött.Aludni nem sokat alszik Levi,nappal olyan 20-30 perceket,este viszont 8-tól hajnal 3,4,5 mikor hogy kel fel ezsik és egyből visszaalszik.

Jó éjszakát mindnekinek,jó vasalást :oops:

Ági

Kép

Kép
ági01

Akkor jönnek a képek!

Levi alszik
Kép
MOSOLY
Kép
DODÓ CSINIBEN
Kép
KIS PASIM
Kép
Kép

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

SZUPER volt tegnap, nagyon sajnáltam hogy hamar el kellett jönnöm... Elmondom a Lili 10 körül aludt el... :) :) :)
Apával jól elvoltak a gyerekek, megfürödtek és várták a vacsit... :) Máté úgy a nyakamba urgott, hogy majd feldöntött.. :):)
Amúgy meddig voltatok?

EDBAnyu,
szegény gyerkőcök, sírtak? :(

Azért milyen gáz, éppen beszéltük, hogy szinte az összes gyerek kérdezte " ANya hovaaa méééészz? Hazajössz?" ennyire nincsenek hozzászokva hogy az anya elmegy. Persze Apánál ezt nem kérdezik meg, igaz? :) :) :) na ezért kell rendszeresíteni a talit. :)

Csak ennyi, ma én is plázáztam a gyerekekkel - háát izgi volt. A Máténak kellett visszavinni a szandálját, mert széjjelment az oviban, persze most nem lehet kapni, így nem tudom mit vesz fel hétfőn... :roll: Csak gyorsba akartam menni ,de aztán annyi ismerőssel találkoztunk, hogy több mint 3 órát ott voltunk.. :) aztán elbuszoztuk a házhoz, mert a szomszéd utcába ma költöztek a barátaink, a Zoli nekik segített. Aztán ott bandáztunk estig.. Jó lenne már költözni, irigykedtem egy kicsit :) :)

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ági01,
mekkora a Levi!!! Jól megnőtt, nagyon édesen mosolyog! A Dorka nagyon csinos, már múltkor láttam az apukája iwiw oldalán! :) :)
szépek vagytok, gyorsba vizsgázz le, aztán gyere gyakrabban!!!!

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ági: hú, nagyon nagy a Levike. Olyan édes kis gömbölyű! :) Most nem látom annyira hasonlítani Dorkára, mint az elején. Mondjuk a szeme igen.
Örülök, hogy túl vagy a vizsgák nagy részén, nagyon ügyes vagy a jegyekkel is!
Majd jössz, amikor tudsz már!

Zsanka:
hát igen, sajnos sírtak a gyerkőcök, mindhárom nagyon anyás. Szeretik nagyon az apjukat, de hát tényleg velem vannak a legtöbbet. Mindegyik kis bújós kiscica. De hát nem végig sírtak és apa ügyesen el tudta terelni a figyelmüket.
Majd legközelebb Te is tovább tudsz biztos maradni! NE irigykedj csajé, Ti is mindjárt költöztök! Én meg arra irigykedek! :)

Apa fél tizenkettőkor jött haza éjjel a koncertől. Jól érezte magát. Szegény 5,20-kor kelt. Hívtam reggel, jól volt, bár nagyon fáradt. Hát aki éjjel legény a talpán, legyen nappal is! :)
Én megvártam este, nem bírtam addig aludni, míg nem jött.

Most gyakorolunk Emesével kicsit, mindjárt neki áll a versnek is, közben főzök. Gulyásleves lesz, meg kukoricás rizs, fasírt, barack befőttel. Nyami...

Na megyek is főzni!

Verika: elfelejtettem a talira elvinni a kabátot, én marha, majd valamikor fussunk össze és elviszem, jó?

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja és nagyon csini édes kis habcsók Dorka! :)

Beszéltem Szilvivel megint este msn-n. Jól vannak továbbra is, szerdán jönnek haza. Voltak kirándulni ismét. Áron egyfolytában nyúzza a cici miatt, úgyhogy ha hazajöttek, megpróbálja leszoktatni róla.
Nagyon tetszik nekik minden kint, azt mondja Szilvi, hogy ég és föld, nagy az életszínvonal kint, éttermek tele, pl. a túlórával többet lehet keresni, mint a havi fizetésed, szóval ilyesmi. Hát igen...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Nekem is tök örültek a gyerekek, pedig én gyakran vagyok nélkülük, de ugye nem akkor mikor ők itthon vannak.
Szerintem ezért volt mindenhol ekkora az öröm, mert megszokták, hogy az anya az a lakáshoz tartozik... :lol:

Tegnap este apósom elvitte Rolit (már a múltkor ígérte neki) Rékát meg feldobtuk a dédihez aludni, aztán elmentünk biliárdozni meg csocsózni egyet a barátokkal. 0 fok volt mikor jöttünk haza és köd... :roll: Én vezettem Budaörsről...

Kellene tanulnom.
Hétfőn suli meg kedden vizsga. (vállalkozástan modul)
Aztán az őszi szünteben nem lesz. Ekkor viszont lenne gyakszim amit nem tudom hogy oldok meg, mert Réka ovija bezár a szünetre. (az övé mindig úgy mint a sulik)
Szünet utántól hétfőnként lesz sulim Fehérváron ez már az "anyagismeret, labor" modul lesz.

Épp kacsamell sül a sűtőben, karikára vágott krumplival, meg szilvás szósz lesz...
Várom hogy kész legyen. Közben apa elment a szomszédnak segíteni, szóval őt is várjuk... :lol:

Szilvi,
Hát tényleg jobb kint az életszínvonal.
Ha dolgozol tényleg jól meg tudsz élni.
Itthon sajnos hiába dolgozol...
Nem véltelnen ragadt kint sóginőd...
Tuti Szilvi is kint fog ragadni Áronnal!

Ági,
fúúú de nagy Levi és milyen ügyes.
Jó tanulást neked még, ügyi vagy te is!
Dodo csodaszép!!! :lol:

Kanapé: nekünk s.kék szövet van. Utálom! Midig tiszta folt, szájmaszat, nyál, takony (orrfolyós időszakban), ezek látszanak meg főként mikor másznak fel rá a lurkók.
Legközelebbi bőr lesz, állítólag azt könnyű letörölni csak egy nedves ruhával.

Mennem kell, megég a kacsa...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nagyon jó volt ez a pénteki"buli"!!!! Mikor lesz a következő???

Csajok jól el voltak, de azért a esti mesével megvártak és Apát ki is zavarták a szobából. De azért Nekem nagyon jól esik, hogy így hiányolnak! Imádom a kis suncikat!

Tegnap de sétáltunk, vagyis bicóztunk (Zsócit még tolni kell) a DM-be meg a sparba, mert itt a ltp-n bezárták a spart, átalakítás miatt!! Dec 3-án nyit csak.
Du- meg sétáltunk. Jól kifáradtak este 8-kor már aludtak.
Ma is megyünk sétálni, meg a Dédinek bevásásrolni, mert Ő már nem tud cipekedni.

Lola!!
Igen hideg vízben mosunk kezet! De nem olyan hideg a víz, hogy lefagyjon a kezünk. Kézmosásnál szerintem meg rengeteg víz elfolyik, meg a WC-n. De amíg van víz a Galla patakban addig nincs gond!!!!!!!!!!!! Bár sajna nekünk messze van.

Felkelt a Zsóci, lassan indulunk sétálni és vásárolni!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

Szerintem is nagyon jó volt a tali. Már várom a következőt.
Apa nálunk is jelesre vizsgázott. Le a kalappal elötte.

Anikó,
Küldtem neked emailt. Remélem megkaptad.

Most mennem kell, itt van anyósom.

Judit

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok Csajok!!

Már nagyon várom én is a következő találkát.Ez bizony szuperül sikerült.
Mindenki mosolygós,jó kedvű volt.
Azért már kellett nekünk ez a kis kikapcsolódás.

Amikor hazaértem már sötétben ágyban voltak a fiúk.Uram szerintem már aludt is.Halkan beosontam,mire kisfiam megszólalt:Anyucikám,anyucikám,hát megjöttél.Úgy hijányoztál,Hoztad a szajtbúúgejt. :lol: :D

Nagyon jó volt beszélgetni.Jókat nevettem.Egyszóval király volt.

Ma mindneki milyen jókat főzött.
Mi bontottuk a falat,igy már egybe van nyitva a ház.Mi jóllaktunk a sok porral. :P

Ági
Gratula a szép vizsgateljesitményhez!!
Gyönyörűek a gyerkőcök.Levikém olyan kis husis,nagyon édes.Dorka nagyo csinike volt.Olyan mint egy hercegnő.

ÁÁ Istike letép a székről.
Pedig már úgy unok vonatozni...

Na majd holnap mig bölizik irok bővebben.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Előszöris: Vivinek tegnapra nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk, sokszor puszilunk pici lány!!!

Én is jól éreztem magam szombaton, kár, hogy olyan korán jönnöm kellett..Na majd legközelebb.Meddíg maradtatok?
Jó lenne megismételni, de szerintem kellene keresni egy olyan helyet, ahol jobban elférünk, és nem szakadunk ennyire szét...ú

Biusom délutánra belázasodott. Lefekvéskor (ebéd után) még semmi baja nem volt, aztán amikro ébredt már meleg volt, akkor 38 fokos neki, aztán adtam neki Panadol szirupot, csak melegedett, egy órát vártunk, addígra már 38,7 volt neki hónaljban. De kúp után szerencsére lement neki...

Kép Kép
joosneagi

Kép Kép

Pici tündérkém...

Kép Kép
joosneagi

Tegnap sikerült bakanacsot vennünk Biusank,. Deichmannban vettünk végülis egy aranyos nagyon bundázott, cipőt, neki nagyon tetszik, ma már abba csavarogtunk..űÉs tök szerencsém volt, mert eklőtte beugrottam a bizományiba, hogy esetleg nem sikerült-e eladni valamit és elkelt az egyik Siesta cipőnk is és az állványos hinta is, így megvolt a keret az új cipőre.

Lívia!
Bius nagyon örült a gumicsizmának, egész este meg mélg másnap is itthon abban rohangált..:)

Kép Kép
joosneagi

Ági,
Nagyon csini volt Dorkád abban a ruhában. És mekkora már Levikéd. Nagyon helyes pofija van. Szép nagy fiú.

JÁgi,
Biusod egy kis tündér. Olyan édesen vigyorog. Nagyon jól néz ki az a kötött felső rajta.

Emlitettem az anyatalin, hogy van Győrben az ETO stadion mellett egy használtcikkes piac. Nagyon olcsón lehet vásárolni.
Ma elment tesóm és vett Laurának két bundás bakancsot, az egyik Nike (700 Ft-ért) a másik egy Goretexes nagyon csajos, szoknyához is illő (szintén 700 Ft), Máténak egy Elephanten bundás bakancsot (600-ért). Tornacipőt az oviba 300-ért. Barátnőmék is elmentek ma Tatabányáról, neki is sikerült jól bevásárolnia, és tesóm el is tudta küldeni a bakancsokat velük. Nagyon szépek és nagyon örülök nekik. Az egyik már délután használatba is lett véve.
Szeretnék majd egyszer én is elmenni.

Mennem kell, gyerkőcök valamin összevesztek.

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

LOLA:
Tényleg, milyen sokan voltak csikosban :) Én is azt sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel rendesen dumálni. Legközelebb máshol tartjuk, aztán kitapasztaljuk, hogy jól lehet a városban legjobban pletyózni :lol: Szegény (főleg sirós) gyereket sajnálom, de hát nekünk, anyáknak is kell ennyi kikapcsolódás. Sőt, én úgy gondolom, hogy apával kettesben el kellene mennünk egy kicsit pihenni valahova, kezd egy kicsit a kapcsolatunk besavanyodni :cry:

JÁGI:
Mi is a Deichmanban vettünk Virágnak csizmát, meg apának is bakancsot, úgyis olyan ritkán jut el vásárolni. Egész délelőtt vásárolni voltunk tulajdonképpen, mert voltunk még az Intersparban is, megvettük a porzsák nélküli porszivónkat (ez volt az utolsó darab), utána még a Tesco. Legelőször voltunk a plázában, akkor még friss és fitt az ember gyereke :lol:
Remélem Biussal nem lesz semmi gond már, igaz Virág is mostanában fájlalja elég sokszor a fejét meg a hasát, lehet hogy esetleg bújkál benne valami. Pénteken, mikor mentem érte az oviba volt egy kisfiú, tiszta kötőhártyagyulladás volt mindkét szeme! Mondta is az óvónéni, hogy ő tutire elkapja tőle, egy asztalnál ültek, úgy játszottak.

ÁGI:
Nagyon tündérke Dorka a koszorúslányruhában! Szép volt a haja is nagyon! Levid is hatalmasat nőtt már, pedig nemrég született!
Ügyes vagy a vizsgákkal, csak igy tovább, már nincs sok hátra!

CIRMIKE:
Nálunk nem zár be az oviba, csak kérdezték, hogy megy-e a gyerek, hát sajna nincs hova tennem, mindenki dolgozik azon a héten, úgyhogy ő megy.
Húú, de biliárdoznék én is egyet :) Nagyon régen voltunk, úgy évente egyszer megyünk :)
Keddre drukkolok, hogy sikerüljön a vizsga!

BETTI:
Nálunk az autózás van állandóan porondon, apával már úgy utáááljuk :) , de ő nem akarja megunni valahogy :)

JUTTE:
Tök jó ez a piac Győrben! Kár, hogy ilyen messze van! Az utazás elég sok pénzt elvisz sajnos.

Most este elhoztam az autót a szerelőtől, remélem holnap reggel nem lesz vele semmi gond, mert állitólag vasútassztrájk is lesz, csak még nem tudom pontosan mikortól és melyik útvonalon, de jó lenne, ha minket nem érintene.

Most megyek, hajat akarok még mosni.

Sziasztok, jó éjszakát!
Hugi

hugodugo

J.Ági! Igen a hellyel az volt a baj, hogy nem tudtuk egymást mindannyian hallani... De a női csalogatók (Latte, forró csoki, kapuccsinó... stb. isteniek voltak)
Biusnak jobbulást, reméljük reggelre nem rosszabbodik!
A pulcsi nagyon tetszik Nekem is, felnőttben is elfogadnám, csini!
A rácsvédőt Neked Antó nem tépi le? Mi a titok, Nekem mindkét fiú ilyenkor már rég leamortizálta mindig!

Judit! Jól hangzik ez a győri vásár! Egyszer - ha sok minden kell - lehet elnézünk mi is, szerintem majd tavasszal! Köszi az ötletet, nagyon jó áron sikerült tesódnak bevásárolni tényleg!

Ja, V.erika+ Szilvianyu+aki még evett karamellás sajttortát, itt a reci:
http://www.tutireceptek.hu/karamellas-s ... afeban-van

Hugi: de jó hogy újra jó a kocsid! Máv: no comment.

Szilvianyu: hogy szálltál fel a buszra a "vonatoddal":

Betti: mi volt a desszert a "porleves", rántott por után?

Zsanka: elhiszem hogy rossz látni másokat hogy már költöznek!

Cirmike: akkor cidriztetek a 0 fokban, mi? Nem semmi...

Noé nemrég fosni kezdett, kábé fürdés előtt 40 perc alatt kétszer kakilt, ma összesen 7-szer. Iszonyatosan fáj neki, p iros a popija. D e mitől??? Nem lázas. Most az előbb is, nagyon ordít.... Kaja? vagy v.mi vírus, remélem nem lesz oda az éjszakánk...
Nincs is itthon Smectám v. v.mi hasmenésre... :(

lola77

Sziasztok!

Na itt vagyok én is!

Nagyon jól éreztem magam én is és az a baj, hogy pont mikor oldódni kezdtem volna, akkor kellett hazajönnöm. Sajna nekem kell egy kis idő a fesztelen beszélgetéshez. Kicsit zavart a nagy hangzavar így mikor beszéltem valakivel nem is mindig értettem, a szájról olvasásra is hagyatkoznom kellett.

Hát ennek a kiruccanásnak az itthoni eredménye, két nap nem valami bőbeszédes napot tudhatunk magunk mögött. Csak a szükségeseket beszélgettük! Nem álltam be pénteken a garázsba, mert az ugyse jó, ahogy én állok be, szóltam neki emiatt, nem érdekelte. Eredmény: autó kint éjszakázott a garázs előtt. Szombaton is én mentem a boltba, amúgy a férjem szokta bevállalni. Na az lendített minket pozitív oldalra, hogy feljöttek az öccséék. Ekkor kezdtünk felengedni, aztán hogy elmentek, akkor beszéltük át a pénteket.

Gyerekek nagyon jól fogadtak. Ami külön jól esett, hogy Dani le sem akart szállni rólam. Nagyon Apás lett a drágám Geri születése óta és ez egy kicsit megerősített azon hülye "meggyőződésemben", hogy a nagyobbik fiam nem szeret. Na jó ez csak hülyeség, de már nem olyan a kapcsolatunk, mint mikor egyke volt még.

Lola!

Húú, ez a Noé fosi nem jól hangzik. Nem is tudom mi lehet. Fog nem terhelheti meg ennyire? Kérdezem, mert nem tudom hogy reagál a fogzásra! Jobbulást a popónak.

Betti!

Szajtburger! Édes Istike! Jó, hogy így elvoltak a mamával.

Judit!

Köszi az infót. Nov elején kell mindenféleképpen mennünk Győrbe. Lehet benézünk!

JÁgi!

Biusnak jobbulást! Remélem semmi komoly!

Livi!

Én is akartam kérdezni a munkahelyváltásról. Na majd legközelebb.

VErika!

Köszi a kérdést. Apa végül azért el volt velük, csak nem érezte jól magát és ezért nem bírta annyira a strapát. Fürdés elmaradt aznap!

Cirmike!

Köszi a fiú témában a bátorítás. Remélem azért a műtétet megússzuk, de hát ha kell akkor nem tok mit tenni! Cicusotok??

Moncsi!

Meleg vízes dolog valami takarékoskodós tipp!?

Megyek mert leragad a szemem! Apa már elment! Még kicsit ideültem "hozzátok" lefekvés előtt!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja, én nem is tudtam, de Boldog szülinapot a kicsi Vivenn-nek! Isten Éltesse!

Gabi: Jaj-jaj, ez nem jó h ogy emiatt a tali miatt lett köztetek nézeteltérés! Írtad, hogy nem szokott a 2 gyerekkel együtt lenni a párod, pedig pár óra azért nem a világ!
Ezek szerint Ő nem örült, hogy eljöttél! Na nem baj legközelebb már rutinosabb lesz! Mért nem hívta át az anyukáját segítségül?

lola77

Szép reggelt Mindenkinek!!

Majd le ragad még a szemem.Tegnap sikerült két filmet is megnéznem.Kb vagy 3 éve nem volt ilyen.
Persze kicsifiunk igy 10 után kómált be(mi éjfélkor),igy borzalmas volt az ébresztő.
Kivittem pisilni,visszaraktam az ágyunkba,és mig a foteltól visszaértem a ruhákkal,már durmolt. :)
Azért nagynehezen felébredtünk.A friss hideg levegő utána jót tett.Végre nem fújt a szél.

Lola
Remélem tényleg nem valami virus lappang Noéban.
Nekünk a fogtól volt fosás,de nem ennyi.
Na megküldték a személyijét a nagyfiúnak?Amúgy utaztok majd,vagy csak jobbnak gondoltátok előbb megcsinálni.?Somának is lesz?
Porkaják után sütöttem vacsira sültkrumplit.
Ma milánói lesz.
Eddig bevált a Sbudgetes darálthús,de már csupa zsir az egész.Igy vettem a drágábbat,de legalább jóizűen tudjuk enni.

Jági
Jobbulást a kicsilánynak.
De jó hogy elvitték a cuccokat.
Ügyik vagytok a vásárlással.

Csilla
Boldog szülinapot kívánunk Viviennek.Bocsánat hogy utólag,de nem tudtam.Vonalzód sincs.Nem csinálsz??
Kecske kiheverte már az ajtótörést? :D

Emeseanyu
Örülök hogy kaptatok Emesédre téli lábbelit.
Édes kicsikéid.Apátok ügyi volt,megérdemelte ő is a koncertet.
Hogy birta végül utána a műszakot?

Engem egyedül az zavart hogy megint hatalmas kupira jöttem haza.Mi lesz még ha 8 órát távol leszek a melóban.Mondtam apának egy mosogatást ő is bevállalhatna majd,vagy legalább a szennyes edényeket tegye a mosogatóba,ne legyen a konyhapult tiszta morzsa meg gané. :)
Vagy törődjek bele mi?
Nektek miket vállalnak be a pasik otthon?

Betti

Kép
berna23

Gabi,
Sajnálom, hogy a tali miatt volt egy kis összezördülés köztetek.
A piac csak vasárnap délelött van Győrben, nehogy potyára menjetek hétköznap.

Csilla,
Vivinek én is nagyon boldog szülinapot kivánok!

Lola,
Noénak jobbulást!
Normaflore-t adj neki, vagy most van egy ennél is jobb. Orvosok szerint a mostani bacikra már nem nagyon hat a Normaflore. Bonolact Re-General a neve. Egy műanyag bevonatos tabletta formájú, de le lehet venni a műanyag boritást, széthúzni és a belseje port, ezt egy kanál kajába elkeverve be tudod adni.

Betti,
Nálunk is kb ennyit segit a férjem a háztartásban. Pénteken nálunk is olyan volt az asztal, mint amitől akkor keltek fel az evés után. De már megszoktam. A kinti munka viszont az övé, ott én nem nagyon tudok segiteni. Fifti-fifti.

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

Nekem is hasmenésem van szombat óta, vízfolyás (bocsi), de nem annyira sokszor. Tegnap este, éjjel nagyon rosszul voltam, fájt a gyomrom, de nagyon. Majdnem elájultam. Nospaval, melegvizes has borogatással és bolus tablettával tudtam csak aludni valamennyit. Durva... nekem megfordult a fejemben, hátha a nőgyógyón szedtem össze valamit. Hurrá....

Lola: Noédnak is jobbulást! Valami vírus lehet?? Sodioral, normaflore... Oksi? (bár előbb lebeszéltük telefonon). Köszi a sajttortás ötletet, ha már nem fosok, megcsinálom! :)

Jutte:
jó dolgokat kapott tesód! Nem semmi árakon!

Gabi: hú, örülök, hogy Dani annyira örült Neked. Biztos jól esett! És biztos, hogy szeret Téged, de nekem is nagyon fájna a helyedben, amit leírtál. Nekem mindhárom nagyon, full extrásan anyás, bár szeretik nagyon az apjukat is. Biztos rosszul is esik az uramnak, de nem mondja, hisz tudja, hogy sokat vagyok velük és foglalkozom velük sokat, és ő azért kevesebbet tud, még ha az itthon töltött időt igyekszik is elég aktívan eltölteni velük.
Sajnálom az otthoni morci hangulatot. Nem igazán értem én sem az Uradat. Persze, hogy fáradt volt, meg péntek, meg mit tudom én (az én uram is egész héten túlórázott, aznap is fél hétkor jött meg munkából), de azért abba gondoljon bele, hogy neki már az kimozdulás otthonról, hogy munkába megy, ha más nem is. Neked meg a bolt, az orvos, meg a séta, anyósodék, más nem jut, nem? Olyan sűrűn nem mozdul ki egy anyuci, hogy azt ne lehessen tolerálni és még utána lelkiismeret furdalást okozzon Neked. Ne is törődj vele! Én láttam Rajtad, hogy kicsit zárkózottabb vagy és kell idő a "megnyíláshoz", de sebaj, majd egyre többször találkozunk és feloldódsz! Ne hagyd magad (párod), mert ez is biztos közrejátszik a zárkozottságodban! Mármint, hogy akarnál társas lénnyé válni, ha nem tudsz kimozdulni? Havonta 3-4 óra nem a világ vége! Ettől Te még ugyanolyan jó anya és feleség maradsz. Szerintem!

Na megyek, még átgondolom, hogy ma visszamegyek e a nőgyógyra, elvileg jön anyósom a kicsikhez, majd meglátom. Így nem biztos, hogy szerencsés.

Ja, Cirmike: ügyik vagytok apával a külön programmal! Drukkolokk majd a vizsgához! Ügyes leszel, biztos!

Jági: nagyon édi Bius, csini kiscica! :) Te is tegyél képet a bakancsról! Amikor taliztunk (szombat délelőtt), akkor mentetek? Gondolom Te is a kocsiban ültél, de nem láttalak. Bocsi, hogy későn kezdtem el integetni, de későn kapcsolós vagyok! :) A nadrág sajnos nem lett jó, már a mekiben láttam, hogy rövid a szára. Olyan hülye számozás van néha, nem? Nem hiszem, hogy az 92-es méretezés. Úgyhogy sajnálom... valamikor át dobom, jó?

Betti: édes lehetett Istid a szajtbujgerrel! :) Porevés: dinka vagy! :)

Hugi: jól bevásároltatok Ti is! Hát ha muszáj, akkor muszáj... Tegyél képet az új csizmiről. Emese is ma már abban ment. Elég hidegnek tűnt, amikor kinéztem. Hurrá a jó kocsi! :) Bírtam a talin a viccességed. De Livi is kellemes csalódás volt nekem, bár előtte őt nem nagyon ismertem!

Moncsi: örülök, hogy Te is jól érezted magad a talin! Mondtál néha vicces dolgokat! :)

Ja, azt nem mondtam, hogy írta Szilvi, hogy Áron baba is elindult, és hál istennek pont apánál tette meg első lépéseit! :)

Na megyek, bűzlik a fiam! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Judit!
Köszi a tippet, most Normaflore van itthon, azt adok, de ezek a nyavalyás bacik tényleg már biztos ellenállók lettek! Azért feljegyzem a nevét!

Betti!
Mikor milyen kedve van férjemnek. Ő elég tisztaságmániás, ezért időnként rájön a takaríthatnék, nem nagyon szoktam ellenállni! :D Viszont ez mondjuk havonta 1-szer van, akkor felmos, port töröl, suvickol fürdőt pl. De a "fenntartó" takarítást nem csinálja, na jó hát ne is tegye, én v.ok itthon! Amúgy a ruháit pl. bedobja a szennyesbe, de tányért, edény még a mosogató gépbe se rakja bele!!!!! :shock: Ez van...
Nálunk amúgy ő a dekoratőr a lakásban, függönyt, díszt, képet, kiegészítőket csak Ő választ. Mondjuk szerencsére egyezik az ízlésünk, de ha rajta múlna 1-2 havonta új stílusa lenne a lakásnak! Ezt a pénztárcánk nem bírja persze! :?

Ja Noéval jó volt az éjszaka, nem kelt-nem fosott, ma még csak 1-szer kakilt a reggeli szokásost, de nem volt étvágya, nem reggelizett. Előbb elrágott egy házt. kekszet+kölesgolyót adok neki. Remélem már nem lesz rosszabb!

lola77

Jó reggelt!

Gyerekek félig meddig megreggeliztek ill. Daninak még folyamatban van. Van, hogy 1 órát is el tud majszolgatni.

Köszönöm a bátorításokat. A férjem nem egy kimozdulós fajta. Mármint Ő nem jár el sehova se, ha megyünk akkor együtt. Talán ezért is nem érti, hogy nekem viszont miért van szükségem kimozdulásra. Míg nem voltak gyerekek én nem voltam egy itthon ülős fajta. Ha pl. Ő délutános volt, minden napra szerveztem valami programot, jártam meló mellett suliba, az is egy kis kimozdulás volt. Meg azért hiányoznak a jó kis nyaralások is. Mióta dolgozom azóta azért éves szintem 1x elmentünk kikapcsolódni, még ha pár napra is és itt nem a rokonok látogatását értem. Ezekre az emlékekre nekem olyan jó visszagondolni.
Na de a lényeg, hogy mondtam neki ugye hétvégén, hogy kell a kimozdulás és jó lenne kettesbe is csak pár órára. És mivel van üdülésink ami megint lejár (dec.02) lehet elmegyünk belőle egy párszor vacsizni és a pláza moziban is elfogadják.

Lola!

Örülök, hogy Noénak nem volt semmi komolyabb estére és ne is legyen már neki semmi. Jobbulást.

Betti!

Én férj is azért sokat segít. Mosogatni bár csak "vészhelyzetben", szennyesbe nem mindig kerülnek be a ruhák, kocsit viszont már csak ő takarít, gyerekjátékokat is pakol nap végén.

Judit!

Ó akkor mégsem tudunk oda betérni, mert a kórházba meg hétköznap megyünk. Olyan sok minden meg nem kell Daninak, hogy külön menjünk csak ezért.

EDB anyu!

Húú ez a rosszullét nem hangzik jól. Remélem a család többi tagja nem kapja el, már ha valami baciról van szó. Nem lehet hogy gyomorrontás?? Jobbulást neked is.

Vivinek boldog szülinapot kívánok én is!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola!

Vlamelyik nap Antónak is volt ilyen fosija.Vagyis neki csak egy , de az szörnyű...Az egész háta tiszta trutyi lett, vinnem kellett zuhanyozni, de azt nagyon élvezte, végig rötyögött, ahogy tusoltam a hátát, fenekét..
Bius estére visszalázasodott, kapott kúpot, de egész éjjel olyan 38 körül tartotta magát így is a láz, meg reggel is. MOst pihizik, előbb jöttünk a dokitól, ahova nem jutottunk be Még mindíg helyettes van és kb. 35-en voltak a váróban és úgy döntöttem, hogy nem teszem ki őket ennek..Antónak sem hiányzik és Biunak sem, hogy még betegebb legyen.. Védőnővel írattam még kúpot aztán jöttünk, de Biust alig tudtam húzni magam után...

Kép Kép
joosneagi

Hűha...Huss-huss laptető.......

Kép Kép
joosneagi

J, a pulcsi , ami a Biuson van a képen, az , amit a múltkor a Tescos leárazásban eltettetem, volt, hozzá egy hosszú ujjú felső is és így volt 1040 Ft. Én elsőre beleszerettem, és nagyon tetszik a csajszin is..

Szilvi!

Akkor lehet, hogy Dórikád nagyobb, mint Biusom. Ő most nőtte ki..Pedig a C&A-sok nekünk elég mérethűek szoktak lenni..De minden gyerek más, valakinek a lábikója hosszabb, valakinek a teste..
Igen, akkor mentünk vásárolni, amikor integettünk, én hátul ültem, azért nem láttál, nekem ott a helyem..:)

Kép Kép
joosneagi

Fogmosós Babáim.. Kép

Kép Kép
joosneagi

J.Ági! Tényleg jó sok mindent eladtál az eladandó cuccaid közül...
Édesek a fürdős képen, Noénak ugyanolyan foghengere van mint Antónak, csak kék! Tök szereti mikor dörzsölgetem vele a fogacskáit, Ő mindig fordítja kapja be!
Jól tetted, hogy nem maradtál a rendelőben!

Én is teszek képeket!

Iskolás Úrfi:
Kép Kép

Kép
Nápolyit talált az asztalon, lehalászta, eredmény:
Kép

lola77

Jaj ezek az első osztályos fotók, annyira jók. Jó kis emlék.

Ilyen "kincset találtam" nálunk is volt múltkor, csak csokis keksszel. :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Nagyon helyesek a fiúk.Milyen komoly nagyfiú Soma.. És Noé a nápolyis képen..Tünemény...
Antónak is kellett párszor forgatni, mert ő is mindíg fordítva akarta bedugni a szájába, de aztán nagyon rákapott a dörzsis felére.Ezt még annó Biusnak vettem, de ő a másikat a keféset használta, erre a kis időre meg jó lesz ez Antónak..Szerencsére ő még nem válogat a színekben..:)

Kép Kép
joosneagi

Gabi4

Nálunk is volt egy kis nézeteltérés pénteken.. Nem hallottam meg elsőre a telefont, mert nem ott ültem pont a táskám mellett.Apa meg kiakadt, hogy nem vettem fel...Én meg azon, hogy nem tudott pár órát békén hagyni, mert a gyerekek elvoltak..Ő sokat jár el, ha nem megy ek, akkor állandóan itt ül a barátja, szombaton is valami 11-kor ment el..Persze ez nem számít,..De én jól meg is mondtam neki a magamét..Ne sajnáljon már ennyit tőlem...
Egyébként Biust megfürdette, Antónak meg aznap kimaradt.. :oops:

De már alig várom, hogy legközelebb is menjünk..Bár én még mindíg jobban mennék este pancsi után, mert akkor nem kellene ennyire rohanni, nyugodtam lehetne beszélgetni.Csinálunk valamikor olyat is??

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Azt hiszem, te kérdezted a rácsvédőt..Antó elég jól eltűri, bár pont most szakadt le az egyik kötője és most lóg az a fele, még nem volt energiám visszavarrni.De szerintem ebben segített (mármint a leszakításban ) a Bius is... :D

Kép Kép
joosneagi

A legjobbat nem is írtam.Emlékeztek, írtam, hogy Békéscsabán a Müllerben kinéztem Biusnak egy Baby Born hátihordozót, de Anti nem engedte megvenni, hogy majd itt, itt meg nem volt. Nos,leszóltam, hogy a rokonok nézzék már meg, hogy van-e még és van. A héten postázzák is nekem, megesz legalább Biunak karácsonyra.Annyira örülök neki, ennek tutira nagyon fog örülni. És neten eddíg 7000 akatt nem láttam, ott meg 2940 csupán a kiárusításban..Nem semmi...

Kép Kép
joosneagi

Nahát ezek a morgós pasik! Szerencsére itthon nálunk minden ok volt!
Azért kíváncsi lennék, ha a pasiknak kellene egész nap a gyerkőcökkel lenni, főzni, mosni, takarítani, mit szólnának? Ja és tipptopp állapotban, üdén frissen várjanak! És ezek után még legyenek lepedőakrobaták is! :D :P
Mi meg meló után hazamennénk, lecsókolnánk a családot és leülnénk enni meg tévézni. :wink:

Na félre a viccel!

Aki szeretne naptárat, az írjon mélt nekem az eagleszem@gmail.com -ra!

Az A4-es naptárak árai:
Egylapos: 1500.- /db
előhívás nélkül: 1000.-
12+1 lapos: 3000.-/db
előhívás nélkül 1750.-

Karácsonyi képek:
10x15 méretben: 300.-/db
előhívás nélkül: 250.-/db

Juditnak is most csináltam képeket, remélem ad referenciát! :wink:

Picasan van feltöltve pár minta, vmint a blogomon is körülnézhettek, hogy miket csinálok.
http://picasaweb.google.hu/eagleszem/Na ... csonyiKep#
http://eagleszem.blogspot.com

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Túl vagyok a nőgyógyon, most meg tudta csinálni. Két-három hét múlva telefonált. Rendben talált mindent. Mellemet is megnézettem. Mérges voltam, egy órán keresztül üres volt a rendelő, mármint se dokinő, se aszisztens.Pont, mikor siet az ember. Na mindegy, utána gyorsan ment.
Utána gézengúzban vettem ünneplős nylon harisnyát Emesének, szép, magában mintás (fehér), meg Bencének egy sapit. Most neki és Dórinak is így kettő van, legyen váltás.

Dórika most aludt el, Bence most kelt. Szuper. Apukám hozta el Emesét, mert még ma el kell vinnem angolra (kicsikkel), aztán jövünk haza, apa megy érte, utána sietnek haza, mert megyek fogadóórára majdnem fél hétre.
Most tanulunk gyorsan. Szerdára 8 versszakos verset kell megtanulni, de tegnap már megtanult belőle 6-ot. Ma még kettőt, holnap ismételjük. Nem nehéz ez a vers, hál istennek.

Betti: na, azért ettetek akkor rendes kaját is! :) Hú, Istike biztos alig várta ma az alvás időt böliben (mert hogy későn feküdt, korán kelt).

Jági:
igen, általában c&a-s méretek elég jók, de Lolával, Livivel már ott a mekiben tényleg azt néztük, hogy elég kicsinek tűnik. Nem hiszem, hogy Dóri magasabb azért Biusnál. Majd megmérem a nacit, meg Dórit is ha felkelt. Sajnálom egyébként, mert jó naci!
Ügyi voltál Bius ajándékával kapcsolatban. Én is úgy tudok örülni, ha meg van az ajándék és pont az, aminek a gyerek tudom, hogy örül! Jó a kép a kis vizes lurkókról!Bencének is ilyen fogkeféje van, Dóriról! :) Jobbulást Biusnak!

Anikó:
én is valószínű, majd rendelek. Mennyivel előtte kell maximum? Mármint, hogy legyen időd megcsinálni.

Lola: jobban van Noé?Ma már nekem annyira nem fáj a gyomrom, mint éjjel, meg használ a bolus is (már vettem be két nap alatt két szemet, mert már napok óta tartott a hasmenés).
Nagyon édik a fiúk a képen! Noét imádom!!Dórika előbb kérdezte megint, hogy Noa,Noa? És akkor mondom, hogy biztos otthon van, és ebédel, vagy alszik. :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: szerintem nem kell ráhagyni a párodra, hogy ne csináljon otthon semmit, főleg, ha már Te is dolgozol (nem mondhatja, hogy Te otthon vagy, ő meg dolgozik). Szóval a minimális dolgokra szoktasd rá: mosogasson el maguk után, ágyazzon be/ki, ha kell, szemét rendezése és azért egy porszívózásba se hal bele néha-néha. Te is fáradt leszel, gyerekkel is kell törődnöd, főznöd, stb. És ha hazamész és rögtön a romok eltakarításával kezded, sokkal kevesebb időd jut a gyerekre is és rá is. Szerintem.

Nekem azért, ha bármire megkérem a párom, megcsinálja. Alapból szinte mindent én csinálok itthon, de ha látja, hogy sok egyszerre, akkor mondjuk ő fürdeti meg az egyik gyereket, vagy megcsinálja addig a tápot Bencének, vagy amíg altatom este a kicsiket, akkor elmosogatja a vacsora romjait, ilyenek. Szemetet ha kiteszem, szó nélkül leviszi. Vigyáz a gyerkőcökre, ha vasalok (csak akkor tudok, ha itthon van), vagy mondja, hogy játszak a gyerkőcökkel, ő felporszívóz. Jó, nem napi szinten, de tényleg meg lehet kérni mindenre. Ettől függetlenül szeretem magam megcsinálni az egészet, de néha nekem is jól esik, hogy kivegye a kezemből! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Viviennek boldog 1. születésnapot kívánok utólag is!

Ritának boldog születésnapot kívánok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem szándékosan lett kisebb Rita üzenete, elvileg ugyanolyan méretben készült! :evil: :shock:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági! Ilyenen Nálunk is volt már összezördülés, hogy mért nem vettem fel a telefont. Bár pénteken 1-szer sem hívott, tök örültem! Szilvia kérdezte is, hogy nem is beszéltem azóta velük??? Nem, minden ok volt, ha v.mit nem talál, nem tud úgyis hív rögtön...

Áronnak gratula az önálló meneteléshez!

Szilvianyu: azóta nem fosott Noé, szerencsére!

Anikó: mit jelent az előhívás nélkül? Nyomtatás nélkül? Karácsonyi fotót mindenképp szeretnék, naptárat meglátom, mert melóba is csinálunk/nak Nálunk... Neki is állok együtt lefotózni őket, ami nem egyszerű esemény!
Megnézem a blogodat is majd!

Na megyek, én ma vadast csináltam, még nem ettem...

lola77

Sziasztok,

Először is köszönöm mindenkinek a kedves köszöntést Vivi nevében is. El sem hiszem, hogy az én picikém már egy éves, hisz még csak most született.

Sajnálom, hogy valahol az apák nem birtak a lurkókkal. Nálunk minden rendben volt, Niki állítása szerint nem is hiányoztam neki. Vivi azonnal a karjaimba borult. Azért Niki estére odasugta, hogy "anya nagyon szeretlek".
Nekem apa azért elég sokat van ithhon a két gyerekkel. Szoktam járni körmöshöz, az Axyba és ilyenkor vagy egyedül van velük, vagy jönnek anyósék. De ő nagyon jól elvan a két gyerekkel is.
Niki néha rosszul viseli, ha nem vagyok tthon, és szokott apának hisztizni, de hamar lenyugszik.

Hétvégén B.györökön voltunk a párom részéről volt egy családi találkozó az erőműs üdülőben. Mivel náluk elég nagy a család, igy évente egyszer össze szoktunk jönni. A csajok élvezték, Vivinek félig megtartottuk a szülinapját, a másik fele majd most lesz pénteken. Akkor már itt lesznek tesómék meg anyuék.

Anikó.
Nagyon jók a képek amiket Judit gyerkőceiről csináltál. Lehet ilyenre én is benevezek. Meg kellene majd karácsonyi kép és lehet naptár is.

Lola,
Vivi is higabbakat kakil mostanában, lehet a foga miatt. tök érdekes, hogy talán már fél éve nem jöttki neki új fog. Az elején hamar kinőtt neki hat és azóta is ennyi van.

Betti,

Van, vagyis volt vonalzóm, nem tudom hova tűnt, de majd elővarázsolom megint.

Jági,
Köszi a köszöntést, nagyon ari vagy, hogy mindig gondolsz a csajokra. Adtam neki puszit és mondtam, hogy te küldöd. Remélem Bius hamar meggyógyul. A héten még bizti nem lesz RÁkóczi. Legalábbis szerdáig.
Vmi tovább képzésen van.

Na most megyek.

Csilla
lexyca

Lola!

Nyomtatás nélkül. A 3000.- meg nyomtatással és spirálozással együtt van.

És mindenki, aki szeretne!

Szerintem válogassátok ki, hogy melyik képekből szeretnétek! Azt is lehet, hogy konkrétan melyik hónaphoz kerüljön.
Aztán küldjétek át e-mailben. És akkor neki tudok állni, hogy mindenkinek meglegyen. Így kényelmesen el tudok vele készülni. Bár Juditnak összesen 8 féle képet csináltam tegnap délután óta! Csak a gyerkőcök is engedjék, hogy haladjak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.10.19 13:53-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?