Új privát üzeneted érkezett!

Kandi: sétához mi is majdnem így öltöztettük fel Marcit, de ő nem kapott hosszúujjú bodyt meg vékony sapit sem, helyette beletettük egy őszi zsákba. Mondjuk a héten volt 4 fok is, úgyhogy nem gondolom, hogy ez sok lenne.

Nagyon vagányok a fiúk :lol: :lol:

Én azt várom, hogy Marci mikor akar felülni Apa motorjára! Unokatesóm kisfia 3 évesen csüccsent fel először nagymotorra (persze nem ment vele, csak fogtuk a motoron ő meg vigyorgott) és két perc alatt megtanulta hogyan működik a gáz :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Bea!
Akkor nagyon messze vagy...nem tudunk együtt csavizni!
Nati itt 2és fél volt,amikor már az apja meghülyítette a motorozással....

Kép
Kép

-na jó eltűnök...Velem van tele az oldal...
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi én meg Tatán lakom. Bptől kb 70 km-re :lol: .Csak azért írtam dbeának, hogy Ő neki is kellene téli kabátot vennie, meg kesztyűt stb, de nem tud elmenni a boltba, nah én sem, mert ugye mikor.....Szóval egy cipőben járunk :lol:
A fius képek nagyon jók, és gyere sürűbben :lol:

A sör is malátából készül :lol:

Figyi próbálj meg kicsit lelkileg feltöltődni, pl gyújtsál gyertyát, vagy ha tudsz menj el vásárolni magadnak valamit, vagy ami úgy érzed feltölt. (kozmetika, masszázs stb)

Amúgy a háziorvos nekem sem merte felírni az antibogyót a nőgyógyász írta fel.

Dbea érezzétek jól magatokat de jó lehet most nektek...irigy irigy

Anna nem lehet h szomjas volt Zsigi azért kelt fel? Mert én arra gondoltam h az elmúlt napokban azért kért 2 óránként cicit h túlöltöztettem és melege lehetet. Nah szóval éjelre nagyon nem szeretném túlöltöztetni nehogy elfelejtsen levegőt venni :cry:
De mivel személy szerint írtó fagyos vagyok ezért soha nem tudom mi a jó.

Voltam kinnt vele sétálni 2,5 órát hát a tóparton azt hittem befagy a valagam. És ugye inni is kellene közbe de a víz meg tök hideg kint, nah és majd bepisiltem.... jahj a 4.re alig bírtam feljönni a gyerekkel meg a teli vízhólyagommal :roll:
Gyereket is beöltöztettem elég keményen én is + bundazsák.
November elején lesz Tatabányán bababörze a sportcsarnokban, majd megtudakolom a pontos iőt.
Jövő hét hétvégén lesz a lehalászás már alig várom hogy egyek egy jó kis halászlevet :wink:

még akartam valamit írni de elfelejtettem :roll: :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Levi nem fagyos, ma hosszú ujjú body, kantáros farmer, kötött pulcsi, vékony sapi volt rajta, meg persze takaró. Azért ma vettünk neki kabátot. Ja, két nap tejmentes tápi után ma csak kétszer kakikt és normálisat:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Vagyok én is csak írni nincs időm sosem, ezért csak olvaslak benneteket.

Megkaptuk mi is a kéthós oltást és a prevenart is szegénykém annyira sírt az elsőnél, :cry: annyira sajnáltam hál az égnek nem lázasodott be, egész jól átvészeltük.

Marcus is nagyon fázós, olyan mint én a lakásban 24-25 fok van és én majd meg fagyok ezért állandóan felkapcsolom a fűtést. :oops:

Viszont Marcus mostmár 4 napja nem kakilt van valami ötlet, hogyan tudnám megkakiltatni? lázmérőzni már próbáltam, arra semmi reakció.

NAgyon édesek a gyerkőcök.

Jó éjt
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beusmimi, szerintem a 4 nap nem sok kaki nélkül (ha anyatejes a baba). Várj még, ki fog az jönni magától...

Kép
Kép
Kép
oui

Beus és 24-23 C ban mit adsz Marcira otthon?

Linácska de jó, h rendeződik ez a kaki téma :lol:

Nem okoskodásból szeretném írni csak ezen elgondolkodtam reggel. Lányok akik megvonjátok magatoktól a tejterméket a baba érdekében. Annó azt tanultam szarvasmarha tenyésztésből, ha a tehén nem kap kálcium pótlást akkor a csontábó építi le azt. Azaz ha nem esztek semmi tejterméket amiben van kálcium szerintem vitamin formájában pótoljárok azt a csontok és a fogak érdekében.
(remélem nem morbid a hasonlatom de ő is emlős meg mi is és ő is tejet termel meg most mi is :lol: :wink: )

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri: :lol: :lol: Igen, ez nekem is eszembe jutott már, de kálcium van másban is. A tejtermékekben van a legtöbb, ez igaz, de másban is van: mogyoró, mandula, banán, ... Úgyhogy remélem megmarad a fogunk!!

A tegnapi esküvő elég fura volt. Negyed óra volt a szertartás, ripsz-ropsz összeadták az ifjú párt, utána pedig volt egy állófogadás, ami egy órát tartott, aztán már jöttünk is haza. Úgyhogy nem volt nagy buli :lol:

Nálunk is 23-24 fok van, egy hosszúujjú rugdalozó van Marcin és egy takaró.

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!
Adri!
A tehén sem tejet iszik,vagyis logikusan a takarmányből a gabonából van neki kálcium pótlása,és nem a saját tejét issza,meg nem is másét :lol:
Amúgy én sok rosszat hallok olvasok a tejfogyasztásról.Manapság már olyat is hallani,hogy nem használ a kálcium bevitelünknek,hanem inkább elvonja azt.

mimi12

Tejfogyasztás
Rengeteget lehet olvasni róla pro és kontra... és mindenki a beállítottsága szerint veszi figyelembe az olvasottakat.
Vendég

Sziasztok!

Adri...na jó,akkor nem találkozunk...olyan messze nem tudok elmenni...
:wink: Télikabát Nekem is kéne amúgy!

Tudom,hogy kéne lazítanom....de sajna ez az év ilyen....de pont tegnap intéztem egy wellness 3napot!Szóval megyünk pihenni...

"Ca" Én iszok Belcsi miatt kezdtem és a torkom miatt....de tényleg kell a tejtermékek elhagyása miatt a pótlás....Eurovit-et szedek amúgy!

Noémi! Te mindig képben vagy,tök jó!utolsó email-re nem válaszoltál!
:wink:
Ma elkezdtem egy hómeós bogyót szedni,mert este ,olyan mintha kevesebb tejem lenne.....jó tudom,ha pihennék,megoldódna....de ki kellett próbálnom,mert kíváncsi vagyok!
Bea !Nálunk is 23-24 fok van,de ez úgy látszik kevés az "eszkimó fiamnak"!
kandi72
Budapest III. kerület

Bea! Gondolom olcsó is volt az esküvő így! :wink: :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi jól vagyunk. Villő szépen növöget, 3 hónapos korára megduplázta a születési súlyát szinte (4560g)
3 óránként kapja a tápszert, mindig kicsivel többet kér, mint az előírás szerinti adagja.
Kezdi felfedezni a világot, kezd "beszélni" :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ágota:

Nagyon édes Villő!!!!!!

Besumi.

Langyos kamilla tea picit édesítve (szölőcukorral)
nikó

Hello csajok!
Kandi :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, hogy újra itt. Nagyon vagesz a motor és a cabrio is 8) :wink:
Most már biztosan jobban leszel
farkas és a textil szarás D :D :D

Linácska :lol: SZuper, hogy a kaki megállt!!! Akkor készülhetünk a talira!

Adri :lol: én is iszonyat fáztam tegnap : Na, Zsigibogyónak ma orrszívózással kezdődött a nap...
én azért éjszakára úgy öltöztetem, hogy a pizsi(puha rugi) fölött még zsák is van. Így nem tudja magára húzni!!!

én simán eszem tejtermékeket (túró, joghurt, sajt ezerrel), csak a tejet korlátozom minimálisra (tejeskávényi/nap), és nem vettem észre, hogy bajunk lenne tőle. Kaki még mindig 4-5x/nap, úgyhogy velünk baromira jól jár a Libero gyár..... Na, ez az egyetlen pelus, amiben nem csalódtam. A legszarabb a méregdrága Huggies volt.. :evil: :evil:

Tünde :lol: :lol: HOl vagy!!!! Ugye nem tart még a depi!!!!!!????

Tegnap anyóséknál voltunk, és tök szuper volt... Ilyen is van... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Na vagyok én is, csak hétvégén anyunál voltunk, mert eluralkodott rajtam a félelem, és nem mertem itthon aludni. Majdcsak legyőzöm valahogy, szerdán elvileg már lesz riasztónk...

TALI

Beszéltem a babapihenővel, novemberben a november 21, és a november 28-a szombat is megfelelő nekik, van hely.
Ha jól emlékszem, valaki mondta, hogy a 14-e annyira nem jó, meg nekem is akkor jön haza Hollandiából a férjem, úgyhogy önző módon arra nem kérdeztem rá :oops:

Úgyhogy írjátok meg légyszi, hogy kinek melyik alkalom lenne a jó, és akkor lefoglalom. Meg javaslatokat kérek, hogy mennyi időre foglaljam le, jó??? Gondolom de. 10-nél előbb nem kell, hogy aki vidékről jön, az is odaérjen, de meddig? Mondjuk egy 3 órahosszára? Az du. 1, utána még mindenki tud ebédelni, kisebb-nagyobb gyerekek aludni????

Earhart Kata,
feltennéd a táblázatot alkalomadtán? Mert arra gondoltam, hogy írok egy privát üzenetet mindenkinek, hogy aki ritkábban jár erre, az is tudjon jönni, ha szeretne, ne maradjon ki senki.

Na és akkor rólunk. Azt hiszem elkiabáltam ezt a kakidolgot. Tegnap anyunál voltunk, és kimaradt a Smecta. Na este szopi után, tápi közben már rotyogott is a gatya, megint tiszta nyákos kaki jött, hajnal négykor meg már szinte víz.
Beszéltem a védőnővel, hogy elmegyünk ugyan szerdán a védőoltásra, legfeljebb nem kapja meg. Csak utána már lassan 3 hónapos lesz Levi, és jól elcsúszunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok !

Angelita, Bim-bam
Köszi a kúp tanácsot...nekem nem írt fel előre a doki, úgyhogy ma kérek tőle receptet !

Ltigram
Ilyet még nem is hallottam, hogy tavaszik már nem keresztel egy pap ! :shock:
Én is gondolkodtam rajta, hogy még idén megkereszteltetjük Kristófot, na de ilyen hidegben !!?? Mibe lehet ilyenkor öltöztetni őket, hogy mégsem overálba legyen a keresztelős képeken ? :lol:

Linácska

Olyan koffeinmentes kávé nincs, amihez vizet kell ani ? ...hátha segítene a bajodon ! (én nem kávézom, nem értek hozzá)

Goldplast
Szerintem ha fél órát eszik Ákos az egyik ciciből és a másikból már nem kér, akkor jóllakott, nem ?? Kristóf összesen 20 percet eszik a két mellből és sokszor utána jön ki a tejci, mert túleszi magát !
Nagyon aranyos a fotó ! :lol:

Irdab
Én éjszakára pamutpizsit+zsákot adok Kristófra...na meg arra jön a báránypaplan és akkorákat alszik alatta ! :lol: (éjszakára mi lekapcsoljuk a fűtést, nappal pedig 23 fok van)
Nappal hosszú meleg rugi+takaró van rajta.
Kintre pedig overált adok !

Madaran
Szerencsére nekem sincs semmi panaszom a férjemre, imádja Kristófot és mindenből ki akarja venni a részét, nem akar semmiből kimaradni ! :lol:

Kandi
Vicces ez a ruhagombóc kép ! :lol:

Ágota
Nagyon édes a kicsi Villő !!

Mi nemsokára indulunk az oltásra .... :? :(

Kép
Kép
rilla_

sziasztok!

Itt vagyok én is,csak bejött egy kis dolgocska,de már kezdek a végére érni!:)

Anna,depi elmúlt szerencsére,persze néha visszatér :roll: :wink:

Lina,mi is mamázunk amikor apa nincs itthon,hol ő alszik itt,hol mi nála.Ma mi :) Majd szerdán megbeszélem apával,hogy nekünk melyik nap lenne jó,de egyenlőre mind2ő szabad.
sztem 10-13ig jó.

Ágota,nagyon szépen kikerekedett Villő :) És hogy már maga eszik,ez igen :wink:

Kandi,helyes kispasi Belcsi :) Vagány a cipőcskéje! :) Nekünk még régebbi típsuú nike-nk van,Lucának is az volt :)
klassz az autótok is :) Nati hamar beleszeretett a mocikba akkor :)

Beus,utólag is boldog szülinapot Jázminnak!

Zsombi begurult,mennem kell...3/4 1re megyünk oltásra.2x+rota.
AZtán visszakapcsolódom :)

Kép
Kép
tundi24

Linácska: nov. 28!!!

Kép

Kép
dbea

Rilla,
de, bármelyik kávéhoz lehet vizet adni, csak az a baj, hogy azt nem szeretem :lol: Én magát a kávét meg sem tudom inni, csak így tejeskávé formájában, és nagyon kicsi kávéval, de így imádom az ízét.

Ha Dbeának csak a november 28 jó, akkor folytassuk így a szavazást, hogy így első ránézésre jó lenne a november 28. minenkinek????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Orew és Noémi köszönöm a tippet :wink: Orewé volt sikeres :wink: most már jó a billentyű

Nincs időm most visszaolvasni afejem szétdurran az ácsoktól olyan hangzavart csinálnak a lakás koszban uszik :twisted: Anyámat holnap mütik...szóval minden kész káosz.....
Noli oviban csütörtökön itthon...(ennek most egyálltalán nem örülök)
Majd jövök....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Villő eltűnt... én már nem látom fent... Leszedted, Ágota?

Bea
:lol: esküvő... :shock: :shock: Akkor nem nagyon tomboltad ki magad!? :roll: Én is most ápltam le a körmeimet, iszonyat néznek ki mostanában... tök száraz lett a bőröm.
még jó, hogy a fodrász házhoz jön... A is úgy néz ki, hogy közben felpattanok két ollózás között, hogy betegyem a cumit...
Kozmetikushoz nem tudom,mikor jutok el legközelebb???? :roll:

madaran

Írtam egy csomót azzzzzzzzzzzzzzzzzzt elszállt :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab

Keresztelő:
tényleg én sem hallottam ilyet, hogy fél évig nincs keresztelő???? asszem én is lépnék onnan!
Rilla :lol: Jól öltöztesd be, és rá a csipkés pólya! Az nagyon meleg, és nem kell nagyon ünnepi alá, elég, hogy fehér lv. világos (akár rózsaszín) legyen!!!!

madaran

tali: nov. 28 okés!

madaran

Sziasztok,
nov. 28. nekem is jó, Linácska!

Vendégeskedésekről:
Vendégeskedés volt nálunk hétvégén ( mi is mentünk, hozzánk is jöttek). Valahogy tartok még az ilyesmitől. Bízom a kisfiamban, de nem hiszek benne, hogy felszabadultan tudom élvezni az összejövetelt + rengeteg macera, takarítás, főzés + előre nem látható pityergés és egyebek. És aztán valahogy mégis minden kialakul. Egyrészt nagyon jó, hogy megmaradnak a barátok és jönnek, hívnak, megértőek és lelkesek, pedig sok helyen nincs is baba, fura lehet nekik az egész. Másrészt valahogy mindig kialakul minden. Én nem akarom rázúdítani mindenkire az összes babás élményem, de érzem, hogy most ezzel van tele a szívem és a fejem, és pont az ilyen alkalmak segítenek benne, hogy másfelé is nyitott maradjak, no meg hogy meghallgassam, mi történik másokkal.
Teljesen be vagyok záródva, mint egy kagyló, minden idegszálammal Tücsökre koncentrálok, ezért nagyon egészséges, mikor egy-egy ilyen alkalom után felütöm a fejem: jé, ez nagyon jó volt, és a kisfiam is remekül bírta a dolgot; tegnap pl. szépen elfeküdt az ölemben, és olyan elmélyülten hallgatta idegenvezető barátunk dubai beszámolóját, mintha a főnöke lenne, aki aztán dönt az illető évvégi prémiumáról.

Mindennapok:
Én is nehezen szeretem meg ezt az új életet, és sokszor trükközök, változtatok taktikát menet közben, és állandóan töröm a fejem, hogy lehet a legjobban csinálni. Aztán kiderül: egyenlőre csak "hippisen". Ha Ákos elalszik a játszószőnyegén az elmélyült játékban, akkor gyorsan befejezem a mosogatógép bepakolását, és bedugom a vasalót + halk tévé egy kis hírek reményében. Ha felkelt, evett, akkor (ha épp aktuális, pl. ma délben), megcsinálom a kuckóját a nyitott kanapén és gyorsan melegítek magamnak valamit. Miközben a szalvétától a villáig megmutogatok neki mindent, megebédelek, beszélek hozzá, és gyönyörködöm a dünnyögésében. A zajos dolgokat megcsinálom akkor, mikor még nézelődik, játszik, de ha nagy a baj, akkor felveszem, és a karomban végigjárjuk a lakást, mit lehet félkézzel elpakolni, megcsinálni. Ti is így vagytok ezzel?
Néha elég idegesítő, hogy tervezni lehet, de korántsem biztos, hogy remek ötleteim a következő két hétben megvalósulnak, ugyanakkor bízom benne, hogy a rugalmasság meghozza a gyümölcsét, és idővel ki lehet húzni az ébren töltött idők nyugisabb játékidejét + ha nagyobb lesz, együtt is csinálhatunk dolgokat, segíthet teregetni, bepakolni a mosógépet, főzőcskézni (már találtunk a váci piacon kis gyúrótáblát, pici fakanala már van) hiszen neki ez játék lesz, és mégis élvezheti, hogy együtt vagyunk. Ha nem, hát megint kitalálok valamit. :wink:
Jó, jó, tudom, hol van ez még, de én örömmel gondolok arra, hogy akkor majd csak előveszem, és meglepem vele a manót.

Játékok, dolgok:
Rendszeresítettem egy dobozt, amibe mindenfélét teszek, ami majd tetszhet neki, és ha sterilizálok valamit, akkor is próbálok leendő játékszerekre is gondolni. Már van a kincses dobozban csipesz, több színes lufi, régi hosszú csicsás nyaklánc, műanyag díszgyümölcsök, kis flakon kaviccsal töltve, színes selyemanyag a karácsonyi terítőből stb.
Mellé kerülnek a játékok is; nálunk mindig csak kevés játék van forgalomban, de azokat gyakran cserélgetem. Most egy kis filckönyvet készülök varrni/ragasztani, illetve csillogó papírból forgót, kartonból hajócskát + a régi kis papírszalagos láncot is kiszedtem a karácsonyi dobozból.
Gyakorló anyukák, mivel szeretnek még játszani a 4-6 hónapos gyerekek? Rágcsálható, manipulálható dolgokra gondolok.

A játékainkat azóta is fejlesztjük, alakítjuk, de most már nem csak passzív résztvevő, hanem eljött az ideje az én jövök - te jössz típusú kis drámajátékoknak is. Pelusozásnál pl. kis behúzott talpait a mellkasomra támasztom, lassan kérdezgetve közelítem hozzá mosolygó arcomat, és ha rúg egyet, akkor eltúlozva hátradőlök és kicsit sikkantok. Eleinte csak bámult és csapkodott lelkesen a karjaival, de most már vigyorog, és koncentrál. Még csak az ismétlődés tetszhet neki, de majdcsak rájön ok és okozat összefüggésére.
Elkezdtem elváltoztatni a hangomat is, de ebből visszavettem, miután egy túl jól sikerült brummogásnál olyan megilletődött képet vágott, hogy meg kellett ölelgetnem őt. :lol:
Összességében élvezem, hogy szórakoztató társa lehetek, még ha ez el is viszi jelenleg a háztartásra és főzésre szánt energiáim jelentős részét.
Kérdés: mitől hízik ennek ellenére a férjem? :wink:

Szép napot mindenkinek, és ha van jó játékotok, rituálétok, osszátok meg!
goldplast

Goldplast,
hát nálunk is így mennek a dolgok. Ha van szabad 10 perc, mikor Levi elvan a játszószőnyegen, akkor gyorsan beteszem a mosógépet, max. több óra múlva teregetem ki. :lol:
Játékok: a lufiban és a nyakláncban, meg a kavicsokban biztos vagy??? Kicsit veszélyesek ilyen pici korban, persze ha végig ott vagy mellette, akkor nem lehet baj.
Mondjuk Lili pl. soha semmit nem vett be a szájába, nem pakolt, a mai napig elől vannak gyógyszerek, tisztítószerek, stb.
Amíg nem tud ülni a baba, addig olyanokkal tud játszani, ami könnyű, és jól fogható, csörgők, rágókák, ha felül, akkor már puha kockákkal, dobozokkal, egymásba tehető formákkal nagyon szeret játszani, meg Lilinek nagyon bejött az a játék, hogy ha megnyom egy gombot, akkor kiad valami hangot. Pl. a Tesco-s lepkén összesen egy gomb van, de hát az milyen szupi szórakozás, ahogy felfedezi az összefüggést a gombnyomás és a hang között. Na de ez még odébb van.

Én most nagyon unatkozom, Levi kb. 2,5 órája alszik. Én már kimostam, elmosogattam, rendet raktam, ki is teregettem, nyugiban megebédeltem, és még mindig alszik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És pont most, 14:00-kor múlt 6 éve, hogy megismerkedtünk a férjemmel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska, nov. 28 OK! :)

Goldplast, köszi a beszámolód, megint nagyon tetszett! A legjobban a brummogás - megilletődés tetszett! :lol: Nálunk is volt egy hasonló vicces story: apukám ringatta Bettit, közben szólt a rádió, Beatles - Yesterday ment. Apu nagy beleéléssel énekelte a rádióval együtt Bettinek a dalt, egészen addig, amíg egy új versszaknál elérkezett megint a Yesterday - kicsit intenzívebben sikerült énekelnie a többi résznél, egészen úgy hangzott, mint egy tüsszentés, szegény Betti meg egész testében összerezzent ettől! :lol: :lol: :lol: Volt nagy vihogás az egész család részéről, Betti meg csak kerekítette a kis szemeit! :shock:
Betti a legjobban egy hupilila kacsával szeret beszélgetni: megnyomom a kacsa hasát, az elkezd hápogni, mire Betti válaszolgat neki, de olyan lelkesen, mintha tényleg megértenék egymást! :roll: :lol: A hóóó és hőőő már alap, most már kombinációban jön a hűűűeee, haaaúúú és társaik! De mássalhangzó még nincs a repertoárján... :(

Kép

Kép
hmbori

Szia, Linácska,
Ákos is bealudt... Már úgy megszoktam, hogy be vagyok fogva, erre tessék.
Köszi a tippeket, felírogattam valamennyit. A lufival azt játsszuk, hogy rárajzolok alkoholos filccel egy mosolygó arcot - az ő látómezejéhez illeszkedően - és kicsit felfújom, aztán felakasztom a játszószőnyegre. Imádja bökdösni, és mivel könnyű és kicsi, mindig kileng. Nyaklánc - ezt is most játsszuk, csillogó, szereti huzigálni, fogdosni és még kicsi hozzá, hogy elszakítsa. :wink:
Kavics - flakon - ezt későbbre készítettem, egy barátnőm kisfiának ez volt a kedvenc zörgőse. Nagyon erősen rácsavart flakonban vannak a kavicsok, de azért persze majd felügyelem az én kis zenészemet, köszi. :lol:
Rájöttem, miért hízik a férjem: mindig későn jön haza, és még vacsizik... Lehet, hogy egyedül nevelgetem a manót, azért vagyok kicsit zizi????????? :roll:
Na megyek, maradt még juhtúrós pogi tészta, meg kellene sütni, csak az a baj, hogy akkor meg is eszem. Más is sokat eszik mostanság is? Sajna én igen :oops: . Majd igyekszem nov. 28-ra gatyába rázni magam! :D
goldplast

Linácska, gratula az évfordulóhoz - és még legalább 10x ennyi évet kívánok nektek egészségben, megértésben, boldogságban!!!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Nov. 28 nekem okésnak tűnik.
Vendég

Sziasztok!

Linacska: Nekunk pont a november 28. lett volna jo amugy is, mert 22-en jovunk haza Angliabol. :)

Bim-bam: Orulok, hogy tudtam segiteni. Elvegre, csak ezzel foglalkoztam tobb mint egy evig, hogy ilyen es ehhez hasonlo problemakat oldjak meg. :) Ugy latszik meg nem hulyultem el teljesen.

Kandi: Mi is szeretnenk elutazni egy par napra, hogy egy kicsit kiszakadjunk a hetkoznapokbol. Na meg meg van tavalyol udulesi csekkem es azt is fel kell meg iden hasznalni.

Goldplast: Megint olyan jo volt olvasni teged. :)
En mindig aggodom, hogy nem eleg ingerdus a kornyezete Zaranak... :( Nekem egyszeruen nem jonnek igy az otleteim jatekok teren. :( Azt figyelem, hogy anyuek valahogy mintha tobb energiaval is rendelkeznenek ahhoz, hogy jatszanak vele. En sokszor nem erzem magam eleg turelmesnek. Nem tudom mikor jovok mar vegre bele ebbe is. :(
Amugy en is teljesen szetszortnak erzem magam. Neha meg az angolomat sem erzem olyan jonak mint amig dolgoztam pedig Daviddel csak igy beszelunk.
Ma is fizettem kartyaval, jova kellett volna hagyni az osszeget erre en meg mar utom be a pinkodot es nem ertem, hogy miert nem jonnek a kis csillagok... Utom vagy 3szor egymas utan mire leesik, hogy elobb a zold gombot is meg kell nyomni. Neha mar felek, hogy leepuloben van az agyam azert vagyok ilyen... Vagy melyik bolygon vagyok ilyenkor? Teny, hogy Zara ekkor eppen orditva sirt mogottem es ocsem meg a baratnoje probaltak megnyugtatni...
Eszrevettem, hogy ha sir egyszeruen keptelen vagyok masra figyelni, olyankor tenyleg teljesen megzavarodom.

Zara ma kapta volna az oltasait, de meg mindig nathas ugyhogy ez most elmaradt. Ha jovoheten kedden mar jol lesz akkor kapja meg oket.

Ami nagyon bosszant perpillanat az az, hogy meg mindig nincs meg a normalis anyakonyvikivonatat. Meg mindig az en csaladnevemet viseli szegenyke. Na es persze amig nincs meg az anyakonyve addig szemelyit sem kap. Szemelyi nelkul meg nem utazhat. Ugyhogy ma mar nem tudom hanyadszor de megint felhivtam azt az anyakonyvi irodat akik intezik az egeszet, hogy jo lenne, ha mar csinalnanak valamit. Ket honapos mult a lanyom csutortokon es meg mindig ideiglenes neve van... :( Felhaborito... :(

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Gyorsan elköszönök, mert holnap reggel utazunk Sárospatakra, öt napra, laptopot kivételesen nem viszünk. Viszont helyette elvisszük a fél házat, hogy Marcinak mindene meglegyen, majd vasárnap jövünk haza. Remélem tudunk majd nagyokat sétálni. Hozok majd képeket :lol:

A mai napunk egyszerűen rémes volt. Nem tudom Marci mikor hagy fel ezzel a non-stop sírással, de ma nagyon kivoltam tőle. Evés után szép nyugodt, lerakom, akkor játszunk kicsit, beszélgetünk, mosolygunk, aztán 10-20 perc után oda a nyugalom, legörbül a szája, aztán indul a műsor. Ilyenkor már semmit nem lehet vele kezdeni, csak akkor hagyja abba, ha felveszem. Persze ilyenkor rögtön megnyugszik, aztán ahogy leteszem, folytatja tovább. :shock: :shock:

Linácska: gratulálok az évfordulótokhoz!!!! (mi nemrég ünnepeltük az egyéveset :lol: :lol: )

Kép

Kép
dbea

Dbea: Jo utat nektek! Sarospatak nagyon szep hely, biztos jol fogjatok magatokat erezni.
Nekunk most volt 10-en az egy eves evfordulonk. :)
Nem lehet, hogy faj Marci hasa? Szokott rendesen bufizni kaja utan? Zara akkor volt regen nagyon nyugos kb ennyi ido utan kaja utan, ha nem bufizett eleget. :(

Orew

orew

Sziasztok!

linácska: Gratula a 6 évhez! :wink: még sokszor 6 évet kívánok nektek!

goldplast: nagyon tetszik, hogy így leírsz mindent ami veletek történik! Nálunk is így mennek a dolgok, és én is ziznek érzem magam, mert egésznap a kiscsajommal dumálok, meg idétlenkedem! Ha valaki látná mit művelek..... lehet hogy zártosztályra vinnének! :lol: De mindeketten élvezzük!
Képzeljétek azt vettem észre, hogy ha csak ketten vagyunk itthon sokkal nyugisabb a Domi!

Gp: én is sokat eszem! Én csak 50 kg vagyok, elvileg nem nagy baj, ha kicsit szedek magamra! :lol: állandóan sütit sütök! ma sajtos rudat, és rákoczi túrós csináltam!

kovisziszka

Sziasztok!

Orew! Mi is üdülési csekken megyünk!Gulliveren licitáltam egy tök jót.....szeretem ezt az oldalt,jól ki lehet fogni....szeretnél meghívót rá???

Ágota! Nagyon édes Bömbike!Milyen nagy lett Ő is!Nagyon irigylem,hogy Ő nem fázoska,mint Belcsi!

Annácska! Köszike!!!!De jó Neked....irigy vagyok a tejtermékek miatt!Ill. tej annyira hiányzik Nekem és a trapista sajt- tejfől!

Goldplast! Jók a játékok,amiket gyűjtögettél...
Nekünk van egy játékunk....a munkahelyemtől kapta Belcsi...ez egy forgó féle ...ágy szélére kell tenni,vagy hordozóra...na szóval forog-zenél-hangérzékelős és mozgás érzékelős ...állathangokat utánoz a zenélésen kívül stb...ja és azon is van állatka ami forog.....na ezt amikor megláttam....háááát néztem bután(mint mindig)....mondtam magamba,na ezt soha sem fogjuk használni....de másnap mégis beüzemeltem....na csak néztem....Belcsi máshogy látta a dolgot!Imádja,beszélget a játékhoz....ha elalszik a bébim ,akkor leáll a játék,ha felébred mozog-rikkant egyet ,akkor elindul!-és a dobozára rá volt írva,hogy nyugtató játék....el se hittem volna,ha nem saját szemmel tapasztalom....de működik a játék!

Tündi! Örülök,hogy jobban vagy!
Én is szeretem ezt a cipőt,mert nagyon könnyű ráadni!

Baba fotót nem tesztek??????
kandi72
Budapest III. kerület

Bea!Jó utat és vigyázzatok magatokra!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Túl vagyunk az oltásokon,elég jól viselte Zsombi :) Remélem lázas sem lesz.Most már mind a 2en alszanak :)
3napja nem fektetem le Lucát délben,mert este 10fél11ig felvolt és már nem bírtam :? És így már 7kor kidől.

Lina,boldog évfordulót nektek! :) A riasztót mennyiért sikerült beköttetnetek?De én azt hiszem úgy is félnék...nem tudom miért vok ennyire foszosz :oops: :roll:

Goldplast,még mindig tetszik ahogy írsz! :) Írigylem a kreativitásodat a játékokat illetően.:)

Orew,nem sietik el ezt az anyakönyvi dolgot :( És ha nem lesz meg,nem lehet a mostani nevével csináltatni neki egy útlevelet s.o.s-ben?De szurkolok,hogy minél előbb megkapjátok!

Sissi,nagyon el vagy tünve :( Jól vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Tündi:minden okés velünk. :D Bevallom csak olvasni szoktam.
Ati jól van szépen növekszik még elég sokat alszik ez nekem kicsit furcsa de ugye elvileg Ő is 2 hós az orvosok igy foglalkoznak vele.
Már sokat mosolyog és neki is van kedvenc állata egy boci.Imádja.

Kandi:mi annak a játékn ak a neve,mert jól hangzik.Megnéznem Atinak.

Bea:jó utat nektek.

Tündi:ha a konduktor azt mondta,hogy nincs gond mozgásilag Atival akkor ugye nem kell Dévény tornára vinnem?
Vendég

Márk is több hete 2 körül alszik el adélután de én hagyom aludni nekem kell annyi pihenés :oops: ma például aludtam velük.
Vendég

Kandi: Erdekesen hangzik ez a Gulliver dolog. Mi ez pontosan? Meg nem hallottam rola eddig. :oops:

Tundi: Anyukam pontosan ugyanilyen felos. O mindig ilyen volt. Szoval szerintem ez normalis. Nem vagyunk egyformak szerencsere.
Sajnos nem hiszem, hogy az utlevel keszen lenne ennyire rovid ido alatt. A szemelyit meg nem erdemes megcsinaltatni erre a nevre, hogy aztan kicsereltethessuk ezt is. Viszont elvileg 22 munkanapjuk van arra, hogy megcsinaljak az anyakonyvet, ami, ha jol szamolom nemsokara lejar.
Az anyakonyvvezetono, aki meg majd a szemelyit is intezi, tudja, hogy mennyire fontos ez nekunk. Ma mondtam neki, hogy utaznank es enelkul nem vihetjuk ki Zarat az orszagbol.
David belebolondul ha nem mehetunk... Tobb mint egy eve nem volt mar otthon. Arrol nem is beszelve, hogy a repjegy arat ki fogja nekunk kifizetni?

Linacska: BOLDOG EVFORDULOT! :)

Orew

orew

Sissi!
Sajna a dobozát kidobtam....totál azt hittem gagyi az egész,semmire se lesz jó....de holnap lefényképezem...hátha esetleg látod...megismered az üzletben esetleg,ha olyan helyen leszel!?Oksika?

Orew!
Ha adsz mail címet,írok rá meghívót és akkor megnézheted!-semmi kötelezettséggel nem jár!-és minden pihi lehetőségnél fel van tüntetve,hogy mivel lehet fizetni...stb.

Mi ma voltunk a Budai Gyerek kórházban has-koponya Uh-on ill. Belcsi jobb veséje miatt....tudjátok,volt tágulata ég a pocakomban és hála....sokkal kisebb,13mmx8mm helyett ma 7mmx2mm volt csak!
Köszönöm még 1x,azoknak akik anno megnyugtattak...igazatok volt...de így még jobban megnyugodtam!

Jó éjt!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi: Orulok, hogy Belcsi jol van! :) Ez igazan jo hir!!!
Kuldok privat uzenetet az email cimemmel. :)

Orew

orew

Ime nehany kep:

Megteveszto a kek szereles, bar szerintem Zaranak kifejezetten lanyos arca van:

Kép

A ket honapos Zara apaval, plusz egy kis felmosoly:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Orew

orew

Ja, es azt nem is mondtam, hogy ma mertek Zarat megint. Most 4480 gramm es megint not ket centit, szoval most mar 62 centi. :)

Orew

orew

Kép

Orew

orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?