Hahó!
Csongi, WOW!!!
Panndi, mi is dokinénizünk holnap...
Nekem is össze kell szednem az emberkéket, ma is mind a kettő már meleg ruhában volt, mikor kitaláltam, hogy mindenképpen kel még 1et ithonról telefonálnom, de meghalt a telefon, keríteni kellett 1 másikat, elő kellett vadászni a pót kocsisülést, és még nemtommik voltak még, és ezek a szegény poronytok közben főttek...
Nem is akarok gondolni a holnapra... Samu különben is félő, hogy üvöltözni fog, mint a múltkor... Pedig nem szokott, de ez most kitört rajta... Na, meglátjuk, beszéltem vele, hátha megértette és nem fogja ezt művelni.
Köszi, ha írsz a fejleményekről!
Jól felbujtottad a népet, itt levadásszák neked a tökjó cuccokat!
Gyöngyi, mi játékot kaptunk mind a két manónál, játékot adtunk. Fa játékot.
Meg a gyerekbiblia náluk is menő ajándék.
Mozza! Még én, a gyerekgyűlölő anyuka is többet szoktam foglalkozni a manóimmal, ha betegek. Olyasmit is engedek olyankor, amit máskor nem lehet. Na, nem mindent, de hogy a kedélyük jobb legyen, messzebbre megyek, mint máskor. Szóval nincs semmi baj, hogy körülrajongtad a kislányod!
Örülök, hogy jobban van!
Neked meg pihenést!
Anikó, én is megcsináltam volna a helyedben (Szofi, egyetértek.
), csak nem értem, mit csináltál. Arra az esetre, ha ilyesmit kéne művelnem, leírnád (akár priviben), hogy te mit tettél?
Böbi! Durva sztori... Nekem nem loknis a szőke nagyfiam, de NE merjenek hozzányúlni a hajához!!! Grrrrrr!
Csilla! Mindenképp mutasd meg orvosnak! Azért, ha ez nem csak az oltás, hanem egy fertőzés is, akkor vmit tuti kell csinálni,és azt jobb mielőbb elkezdeni!
Drukkoljatok holnap, hogy eljussunk a rendelőbe, meg hazajussunk!
Ja, voltam fülészeten, nagyon mérges vagyok, mert nem volt senki, aki várt volna, csak én, mégis megvárattak 1 órát... (Most nincs az ismerősöm, mert szakvizsgázik, csak mondta, mikor menjek.) Dani meg már annyira nagyon éhes volt...
Az orvos azt mondta, a kórházi betegek ügyeit kell intéznie, de igazából csak megvárta az ebédjét, megette, és csak azután fogadott... Folytak a könnyeim, utálom az ilyen hazugságokat. Inkább mondta volna, hogy nagyon éhes, szeretne megebédelni, mielőtt megnéz...
Nnnna, fejek, atán alszom. Én is 6ig.