Új privát üzeneted érkezett!

Barbi,
ha Reninek a cicás 6-9 kicsi, akkor én lecsapnék rá, ha nincs még gazdája, Bogi pehelysúlyú Mirához és Boróhoz képest, rá biztos jó lenne :) :)

Netti,
ja, rákattantam a hagymásra, ebayen sem találok most... bezzeg még nyáron volt fent asszem vaterán 9-12es, csak nem vettem meg :( :(

emese1979
 
 


Képzeljétek Gremese meghozta a MT-t. :lol: Mondanom sem kell, nagyon szép és olyan brutál kényelmes, hogy nem is akartam elhinni. Mintha a 8 kilós culám helyett egy kis 3 kilós babát cipelnék. Úgyhogy a keddi talira már avval megyek. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Emese, ismeros erzes,bar en nem a hagymasra hajtok :(

Panndi, Fruzsi biztos ugy dontott,most pihen egy kicsit :D

Reni, azt tudom ,h draga,de egy no futarszolgalattal akarja a nadragot,vagy utanvettel... hat inkabb fizet 1250et a futarszolgalatnak.. a 400ftos posta helyett :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Reny!
Oké!
Az egyik holnap jár le, majd tudósítok! Licitálás az utolsó 30 másodpercben szokott lenni, úgyhogy még semmi se biztos.......

Léna ujja baromi ronda, a kipukkadt vízhólyag helyén egy nagy seb van, ijesztően néz ki :( :( :(
Holnap viszem dokihoz, kíváncsi vagyok, mit mond.....félek le kell ragasztani, vagy bekötni, de akkor hogy fog aludni?????
Na mindegy, a lényeg, hogy begyógyuljon....
Most szopizza, ha hozzáérek, nem sír, hogy fájna neki :?

Netti!
Majd muti légyszi képet a kardiról, ez most nem ugrik be, hogy melyik :wink:

Annus!
Nem jelentkezett senki fuvarra, akkor ne vigyelek el Titeket kedden? :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Reny, nagyon szép meitaiok vannak náluk, nekem nagyon tetszenek! Több barátnőmnek is van már, és eddig mindenki elégedett volt vele :)
Vendég
 


Emese!
Oké, akkor szólok neki, hogy dobja azt is a csomagomhoz :D
Vettem tőle egy csomó rucit jövő nyárra....... :P :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi ez nem hangzik túl jól, hihetetlen, hogy nem fáj neki.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kép ilyen

huh szegeny Lenus.. ha le kell ragasztani az eleg huzos lesz.. de vhogy meg kell gyogyulnia :(

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi! Hát nagyon szép az biztos. És annyira látszik rajta, hogy az anyag is nagyon jó minőségű. Kapucnist kértem, tépőzáras megoldással van, az is tök ötletes. Ha nem kell, nem is látszik a kapucni helye. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


http://teszvesz.hu/item786047047_next_3 ... 92_es.html
ezek a kis mellenyesek nekem ugy de ugy tetszenek..
csak nagyok :twisted: de kifogtam egy aspenes szettet ami kis mellenyes, varom,kedd szerda kornyeken csak megerkezik :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tök jó :)

Jajj, holnap korán kell kelnem, megyek vérvételre :? Aztán haza, megetetem Fruzsit, aztán irány a védőnő és doktornő, jajdenemszeretem
Vendég
 


na majd felprobalom Borot MT-vel.. kivancsi vagyok :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Reny, és milyen ruhát adsz Mirára ilyen időben, ha MT-ban viszed?
Vendég
 


Meglestem a kis makimat, ilyenkor már nem szopja a kis ujját, gondolom csak elalváshoz kell neki.....olyan érzékeny a bőre :( :(

Reny!
Örülök, hogy bejön a meitai, sztem is nagggyon kényelmes, főleg a kenguru után. :wink:
Én hátra nem tudom egyedül felkötni Lénust, rájöttünk barátnőmmel, hogy miért :?
Ugye 1.80 magas vagyok majdnem.....1.79...így nagy a hátam és rövid a karom, így nem érem el a gyereket, aki billeg a hátam közepén. ha meg lejjebb eresztem, akkor már nem biztonságos, leesik. Na így ejtettem le Lénát 3x.... :oops: :oops: Mondjuk a kanapéra, nem ijedt meg, de akkor se megy, csak ha valaki felköti. Talán ha nagyobb lesz.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi,
Lénus másik ujját nem szokta szopizni?
mondjuk szerintem ha nem sír, h fáj neki, akkor jó! meg ugye a mellkisebesedésre is anyatejet+kisbabanyálat ajánlanak... :)
Az oveálért ezer hála! Lecsaptam rá gyorsan mint tyúk a takonyra :)

ebayen találtam hagymásat, de még 5 nap van hátra, és már 6 fonton áll a licit. :(

na jóccakát, már megint éjfél van...

emese1979
 
 


A háton kötözést nekem majd bizti sokat kell gyakorolni, de mindenképp akarom próbálni.

Panndi! Még nem volt alkalmam MT-ban kivinni, mert Gremese ma este hozta nekem, de úgy gondolom, hogy van egy vastag kabát+nadrág kombónk, olyan polár szerű de annál vastagabb, és azt fogom ráadni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


na nekem Bogi overálban ippeghogy belefér a mei taiba, be birom kötni, de azért nem marad túl sok madzag :)

csóró mostanában h ilyen hűvös van, mindig bealszik benne...
Kép

emese1979
 
 


Azta, jól néz ki benne a kis overáll gombóc. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hát én meg a tüdőmet is kiköpöm, mire a két lányt és magamat puccba vágom, és el tudunk indulni :roll: Cserélgetem a sorrendet, hogy melyik nap kire melegedjen rá a kabát :roll: Van még mit tökéletesítenem a technikán...
Vendég
 


Na munkának vége, megyek zuhanyozni, és bemászom az ágyikómba, és eglészen reggel hatig benn maradok :wink:
Vendég
 


Emese, Bogiból nem sok látszik, jó lehet neki ott anyához bújva :)
Vendég
 


Ne izgulj Panndi ez nálunk is így van. Ráadásul én valamit midig elfelejtek, össze-vissza rohangálok, mint a mérgezett egér, gyerekek meg nagykabátban. Amina szokott rám szólni, hogy Anya induljunk már!

Kép
Kép
g_reny
 
 


En is vegeztem! Szuper.. megyek is az agyba, Gabi a gyerek szobaba dolt ki.. gitarozott Boronak, mostanaban arra alszik el.. aztan ledolt mert elfaradt,meg nem zavartam a helyere! :lol:

szepjoejt

Netti
Kép
maumau
 
 


Na én is megyek aludni, mert már nem látok ki a fejemből. :?
Jó éjt!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Nálunk ma nyugis nap volt, nem mentünk sehová, egész nap pihiztünk. :D Lilla baba eléggé nyűgös volt, ezúttal a melegfrontra fogom, mert fog még nincs a láthatáron.

Tinu: Örülök, hogy megoldódni látszanak az éjszakai kelések. Úgy tűnik, neked volt igazad, és tényleg csak ki kellett bírni, míg magától jobb nem lett. Nálunk most az van, hogy Lilla baba 3 óránként kel. Már megszoktam, akkor is kelek, ha ő alszik...:? Tetszett a fekvőtámaszos kép. :D Lilla baba is valami hasonlót kezdett el produkálni, majd megpróbálom én is lefényképezni.

Alma, párolás: Én eddig nyersen reszelve adtam neki, aztán tegnap a családi ebédnél sült alma volt az egyik édesség, abból adtam neki, nagyon ízlett. A répát felvágtam szeletekre, úgy pároltam meg egy ujjnyi vízben (a második menet sikerült, először elfeledkeztem róla, és persze jól odaégettem :oops: :D). A párolt répát aztán botmixerrel szétzúztam. Most gondolkodom azon, hogy lehet, egyszerűbb lenne egy kiló répát megpárolni és lefagyasztani kisebb adagokban. Még meglátom.

Keresztelő: Én gyerekláncot adtam kereszt medállal a keresztfiamnak és mellé egy játékot. Ti tudjátok, mennyit szántok rá, határ a csillagos ég, de szerintem nem érdemes túlzásokba esni (bankbetét és társai).

Tejkő: Ez nekem nagyon horrorul hangzik, őszinte elismerésem, hogy megoldottad magadnak, Anikó. :shock:

Annus: Lilla baba meg a hátán nem tud aludni, csak max félórát. Éjszaka mindig a hasán alszik (légzésfigyelővel, anélkül nem merném úgy hagyni).
Ma én is rendeltem attól a lánytól, akit írtál a blogodban 2 Coolababy mosható pelust kipróbálásra. Már rég akartam, csak a szopisztrájk közepette nem tudtam ezzel foglalkozni. De most már megoldódott a helyzet, így szabad az út! :D

Kabát: Nekem nincs most szükségem télikabátra, viszont az a gondom, hogy a gyerek a hordozókendővel nehezen fér be a kabátom alá. Így most egy ilyen téli hordozós takarón gondolkodom:
http://www.mamaja.hu/ruhazat-a-hordozas ... 1-ben-2007

Mozza: Örülök, hogy Lili jobban van. :) A vitákkal nem vagy egyedül, mi sem értünk egyet a férjemmel a gyereknevelési kérdésekben. De valahogy mindig megoldódik. Mi kb. 3 hete azon különböztünk össze, hogy éjszaka hagyjam-e sírni, vagy inkább ölelgessem másfél órát, míg elalszik magától. Szerintem egy ilyen kicsi babát nem lehet elkényeztetni azzal, ha válaszolsz a jelzéseire, és kielégíted az igényeit. Ha meg beteg, akkor fokozottan szüksége van rád. Az én férjem belátta, hogy ilyen vagyok és kész, nem fogom sírni hagyni a gyerekem. Én akkor is cipelem 2 órán át, ha egészséges, de nyűgös, porszívóztam már párszor vele a hátamon...

Csilla: A bcg-hez nem tudok hozzászólni, drukkolok, hogy elmúljon a hólyagosodás. Esetleg próbálj mosódióval mosni, azt mondják, az nagyon bőrbarát (én még nem próbáltam).

Na, megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!
Réka

rekap
 
 


Hahó!

Csongi, WOW!!!

Panndi, mi is dokinénizünk holnap... :roll: Nekem is össze kell szednem az emberkéket, ma is mind a kettő már meleg ruhában volt, mikor kitaláltam, hogy mindenképpen kel még 1et ithonról telefonálnom, de meghalt a telefon, keríteni kellett 1 másikat, elő kellett vadászni a pót kocsisülést, és még nemtommik voltak még, és ezek a szegény poronytok közben főttek... :) Nem is akarok gondolni a holnapra... Samu különben is félő, hogy üvöltözni fog, mint a múltkor... Pedig nem szokott, de ez most kitört rajta... Na, meglátjuk, beszéltem vele, hátha megértette és nem fogja ezt művelni. :)
Köszi, ha írsz a fejleményekről!
Jól felbujtottad a népet, itt levadásszák neked a tökjó cuccokat! :)

Gyöngyi, mi játékot kaptunk mind a két manónál, játékot adtunk. Fa játékot. :) Meg a gyerekbiblia náluk is menő ajándék. :)

Mozza! Még én, a gyerekgyűlölő anyuka is többet szoktam foglalkozni a manóimmal, ha betegek. Olyasmit is engedek olyankor, amit máskor nem lehet. Na, nem mindent, de hogy a kedélyük jobb legyen, messzebbre megyek, mint máskor. Szóval nincs semmi baj, hogy körülrajongtad a kislányod! :) Örülök, hogy jobban van! :)
Neked meg pihenést!

Anikó, én is megcsináltam volna a helyedben (Szofi, egyetértek. :) ), csak nem értem, mit csináltál. Arra az esetre, ha ilyesmit kéne művelnem, leírnád (akár priviben), hogy te mit tettél?

Böbi! Durva sztori... Nekem nem loknis a szőke nagyfiam, de NE merjenek hozzányúlni a hajához!!! Grrrrrr!

Csilla! Mindenképp mutasd meg orvosnak! Azért, ha ez nem csak az oltás, hanem egy fertőzés is, akkor vmit tuti kell csinálni,és azt jobb mielőbb elkezdeni!

Drukkoljatok holnap, hogy eljussunk a rendelőbe, meg hazajussunk!

Ja, voltam fülészeten, nagyon mérges vagyok, mert nem volt senki, aki várt volna, csak én, mégis megvárattak 1 órát... (Most nincs az ismerősöm, mert szakvizsgázik, csak mondta, mikor menjek.) Dani meg már annyira nagyon éhes volt... :( Az orvos azt mondta, a kórházi betegek ügyeit kell intéznie, de igazából csak megvárta az ebédjét, megette, és csak azután fogadott... Folytak a könnyeim, utálom az ilyen hazugságokat. Inkább mondta volna, hogy nagyon éhes, szeretne megebédelni, mielőtt megnéz...

Nnnna, fejek, atán alszom. Én is 6ig. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Réka, az nagyon jó, hogy megoldódott a szopikérdés nálatok! :) Ennek nagyon örülök. :)

Annus, neked meg nagyon jó szerzeményeid lehetnek! :) Aztán mindenki beszámolt a kabáthelyzetről... Jót mosolyogtam. :)

Netti, én sem hiszem, hogy túl sok felesleg van rajtad.

Natélleg jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni a hétvégén, mert vendégeink voltak, meg se Vilike se az Apja, rólam nem is beszélve nem voltunk valami toppon!
Most pl aggódok, hogy remélem nem azért alszik már tegnap este 6 óra óta a gyerek, mert beteg! Már 13 órája alszik egyfolytában! :shock: Holnap meg elméletileg kapjuk a következő szurinkat!
A gyerek tegnap olyan szépen ünnepelte az 5 hónapját, hogy ihaj, végig sírt egész nap! :? :cry:
Remélem ma már jobb napunk lesz!
Az idő is olyan f*s, szakadatlanul szakad az eső! ÁÁÁ!! Így kimenni sem bírtunk! Lehet, hogy csak ez a baj? Mert mi minden nap kivéve amikor esett mentünk sétálni, igényli a gyerek a levegőzést, és most már 3 napja semmi! :roll:

Na kv :arrow: , aztán meg olvasom vissza a hétvégi termést, ami persze akad! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt :)

Túl a vérvételen, meg egy jó hányáson, reméle nem kaptam el semmit, nem lenne túl jó most betegnek lenni :?

Fruzsi eszik, aztán doki, gyógyszertár, bolt :D
Vendég
 


Na szép jó reggelt!

Na nálunk meg nem fűt a fűtőtest a hálóban :shock: De eddig jó volt,máshol meg van fűtés....remélem nem vmi komoly...csak akkor hova folyik a víz ami nem jut el a hálóig???!!! :roll:

Csilla!
Szerintem is doki,no internet!

Gyöngyi!
Fogalmam nincs,mi anno játékokat vittünk az unokahugaimnak,pedig nem voltunk kersztszülők...

Emese!
Nagyon jópofa a MTos kép!!!


Barbi!
Huuu,szegény Lénus ujja.....remélem meggyógyul hamar!!!
Na jó,akkor megyünk veletek,pedig most akartam magamra kötni Izát :lol: :lol: Hogy és mikor indulnátok?Menjünk elétek?

Izusnak új mozgása van...olyan hernyómozgás,inkább rángatja magát...na nem tom leírni...tegnap is mikor szórakoztatuk,röhögött és mint egy parta vetett hal izgett mozgott köztünk a hátán...halálra röhögtük magunkat,remélem azért ez nomrális mozgás :lol:

Dóri!
jaj....ez a fül dolog...gyógyszert nem tudnak rá adni?Vagy hordj vmi fülvédőt,írtó sexi darabok vannak 8) :lol:


Naa másik...reggelre megtelik az orrunk Izussal és szürcsög,de aztán nappal elmúlk.Akkor most száraz a levegő a szobában???Vennem kell egy párásítót???

Na picit fáj a foga...megyek,majd jövök!

annus11
 
 


Panndi
bizti terhes vagy :-)

Dóri
ilyen bunkó dokit! Drukkolunk!

Nem is emlékszem mikor volt rajtam szövetkabát utoljára... Columbiában nyomom a hidegben.

Mi szerdán megyünk dokihoz, megkapom a papírjainkat, amivel mehetek majd a biatorbágyi orvoshoz.

Mozza
tök jó, h Lili jobban van. Még szép, hogy ki van nyalva a feneke :-)
Szombaton raktam Mozzaféle pakolást a hajamra, csak az aránypkra nem emkékeztem. Mennyi élesztő meg olivaolaj kellett volna?
pumuklii
 
 


Na utánaérdeklődtem a dolognak. Jogtisztán veszek egy bérleti jogot az önkormányzattól 5,5 millióért, amiért nem kapok semmit. 5 évre ugyan van egy szerződésem, de ha valakinek a valakije úgy gondolja az önkormányzatnál, hogy neki AZ a lakás kell, akkor tutira tudnak olyan indokot találni, amiért kitehetnek. Szóval ha leosztom az 5,5 millát 5 évre,plusz a bérleti díj, ami 20 ezer/ hó, akkor több, mint 100 ezret fizetek havonta. Ennél már olcsóbb az albérlet is! Gyakorlatilag azért kéne ennyit fizetnem, hogy az önkormányzatnál átírják egyik nevet a másikkal. Mert ha fél év után megveszem,ami elvileg lehetséges, a több milliómat akkor sem számítják bele!!!!
Uh ez ugrott, annak ellenére, hogy gyönyörű a kégli!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt!

Na, a szombat reggeli kommentekkel adós maradtam... Majd legközelebb! :lol:
Visszaolvasni még nem volt időm, mindjárt nekifutok a feladatnak. Elég gáz éjszakánk volt, béb többször felsírt... Nem értem, ilyenkor nem szokott felébredni, csak sír egy sort álmában - persze én azonnal pattanok, h mi a baj... Más babája is csinálja ezt? Mi lehet ilyenkor? Rosszat álmodik? :roll:

Ja, tegnap játszottunk kukucskálóst az autóban (a béb jobb elsőbe volt bekötve, én mögötte ültem, férjem vezetett)... Azt a röhögést, amit Kamilla levágott!!!! Totál kivoltam tőle!!! :lol: :lol: :lol:

És még egy dolog (Zili, neked különösen!): Kamilla mostanában gyakran bámulja a szoba egyik részét, ahol csak a gardróbszekrény van. A szekrény teljesen sima, nyírfa felületű, nincs rajta se faragás, se minta, se semmi, fölötte meg csak a fehér fal látszik. Na, gyerkőc bámul-bámul, aztán hangosan kacagni kezd... :shock: Először este csinálta, azt hittem, h a lámpa árnyéka mutat valami - a baba számára- vicces formát, de aztán megcsinálta ugyanezt nappal, amikor nem volt ott árnyék... Vajon mit láthat ott? :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hean üdvözöl mindenkit, de sajnos nem tud jönni a holnapi talira. :( :(

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó reggelt!

Trixi,
sajnálom :(

Dóri,
no comment...

Zsüci,
Bogi is felriadt ma éjjel, cumival visszaalszik. BNem tudom, mi lehet ilyenkor.
Na a nagy semmi meredt bámulása... reggeli szopinál elkezdte bámulni a plafont... jókat vigyorgott meg jrt keze-lába... és erővel sem tudtam visszapattintani a cicire... elég félelmetes számomra az ilyen...

emese1979
 
 


Sziasztok!

Nem tom írtam-e már,de Hanna csütörtök óta átfordul hasra. Azóta szépen gyakorolja is már a dolgot! :)
Ma már kezét is ki tudta húzni maga alól. :D
Úgy örülök,hogy végre beindult.

Viszont ma elég nyűgi. Nem jó neki sehogy, enni sem nagyon akar. Most letettem aludni,hátha attól kicsit nyugisabb lesz majd.

Van egy kérdésem! Ti gyerekeitek is csinálnak olyat,hogy hirtelen megrázkódnak? Hanna csak akkor csinál ilyet,ha ül. Mintha kirázná a hideg. Majd megkérdem dokitól is,hogy ez nem baj-e. :shock:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


ó reggelt!

Boldog fél évet Kamillának!!!!!!!!!!

mi sokat keltünk éjszaka, vagyis mocorgott fejét verte a rácsba Lili ezen felhúzta magát és fel kelltt kelnemcumit nyomni...4kor evett, f7kor már kurjongatott :shock: nem vagyok oly kipihent, na.

Lili azt csinálja mint Csongi csak a feje földön van olyan mintha brékelni akarna :lol: homlokon pörög nyujtott lábbal, nyujtott kézzel

off: befagy a nunim... :oops: -1 fok van itt

MT, akkor ezennel megnyugodtam hogy nem vagyok hülye hogy overélba kötöm magamra a gyereket...azt hittem sok lesz...DE ÉN MÉR NEM MEREM EGYEDÜL A HÁTAMRA KÖTNI? :oops: :roll:

tegnap megevett 50ml pépet egyszerre és gyönyörűen nyitotta a száját és nyelt (nem a szopizós mozdulattal) alig lett olyan a szék az előke.. :wink: :arrow: királyság van

Kép
Kép
mniki84
 
 


Réka, ez a hordozókabát amit belinkeltél nagyon tetszik. Melyiket tartanád praktikusnak? A deluxe-ot? Vagy a téli kivitelt? Ha melegen aláöltöztetem vajon kiválthatja az overált ez a cucc?
Marcipán belefér ugyan overálban az ergóba, de aztán szinte moccanni sem tud.

Köszönöm mindenkinek a keresztelős ajándék ötleteket, majd kidolgozom a tervet :-)

Zsüci, kukucsos játék és a kacagás biztos tündéri volt. Marcinál még nem működik a dolog, majd egy kicsit később :-)

Dóri, jobbulást a fülednek. Szegény :-( Olyan sziszifuszinak tűnik nekem ez a küzdelem. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy vágasd le :D Dokinak meg egy :evil:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Boldog ötödiket Vilinek és hatodikat Kamillának!!!! :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adri,
lehet, h ismerem az ügyészt, hogy hívják?

Netti,
nagyon jók a képek, Boró annyira aranyos, mikor olyan halálosan komoly arcot vág!!! :lol: :lol:

Tinu,
Kamilla is csatlakozhat a hajfetisisztákhoz! Bár az enyém rövid, de nagyon kell vigyáznom, h mennyire hajolok közel hozzá, mert egy századmásodperc alatt megkaparint egy tincset, aztán úgy kell egyesével lefeszegetni az ujjait róla... :lol: :lol: És a cetlimánia is ismerős: hiába van az adott plüssszörnyetegen millió-egy fogni/rágnivaló dolog, a bébet csakis a cetli érdekli...

Panndi,
miért a vérvétel? Reggeli hányás: esetleg úton a 3. bébi...?

Böbi,
hajvágós anyós: hát, én asszem egy darabig a közelébe se mennék... Hogy lehet valaki ilyen -már bocs- paraszt??? :shock: :evil: Jesszus...

Csilla,
pusz Gergő BCG-jére, mit mondott a doki?

Niki,
csöcsrevele... :lol: :lol: :lol: És köszi a köszöntést!!

Gyöngyi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese,
igen, engem is zavar kicsit, h nem tudom, mit láthat... :? De akármi(ki) is az, röhög rajta... szóval annyira ijesztő nem lehet!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi,
boldog 5. hófordulót Csaninak!!! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Dóri,
neked jobbulást!!!!! Végülis jöttök a talira holnap?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Dóri, az ilyen emberektől én is tökre kivagyok! Azért, amit mondtál! Ne nézzen hülyének! Mondja, hogy hölgyem, megeszem gyorsan az ebédem, utána tudok önnel foglalkozni...És ha neked erről rossz véleményed van, ahhoz is jogod van.

Mozza, szerintem tök normális, hogy mindent megteszel azért, hogy a beteg kislányod közérzete a lehető legjobb legyen. Szerintem az a gáz, hogy a férjed egyszer sem kelt éjszaka. Nincs az a munka, nincs az a fáradtság, amivel ez indokolható! Szerintem a saját viselkedésén gondolkodjon el először, aztán rátérhettek a tiedre!:wink:

Gyöngyi, ugye ennek a szegíny pogány kisfiúnak nem volt kereszteleője, és 18 éves kora előtt nem is hiszem, hogy lesz. DE! Kaptunk egy üveg fain házipálinkát a barátainktól, amibe bele van gravírozva, hogy 2027 05 19-én lehet felbontani. Ezen kívül szerintem ha vesztek egy gyönyörű folttakarót, és a monogramját belehímeztetitek, az is szép, személyes ajándék, és sokáig tudja használni. Talán még a saját gyerekének is elteszi. Finduszka fajátékai se kutyák a teszveszen.

Csilla, nyugi, ma doki, és ő majd megmondja a frankót! Szorítok, hogy minden OK legyen!

Réka, de jó, hogy megoldódott a szopisztrájk!! Nagyon örülök!

Emese, majd csak lesz hagymaruha! Ha járok turiban, majd észben tartom!!

Trixi, ez az önkorm. lakás tényleg jónagyátveréses!!

Niki, Niki, nem az éjszakai kelésektől vagy te fáradt! :D

Csani jól aludt, a második visszaaltatás után reggel 8-ig nyomta. Ma beszélek a babauszisokkal, remélem visszaadják a pénzt...

Meg ma jön az új raccsolós védőnő, marha kíváncsi vagyok! Meg megkérdezem, mi lett a régivel... :oops: remélem kirúgták, mert nem végezte el rendesen a munkáját! :twisted:

Gyöngyi, megint tök sokat énekeltünk Csaninak az "Ének a bölcsiben"-ből!

Netti, jólnézőki, oszt helló! Kit érdekel, hogy az hány kiló??

Hmmm, asszem ennyit akartam...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Boldog, boooldog, booooldog féléveszületésnapot Kamiiilllaaa!!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi na jó neked is igazad van egy kicsit :oops: :oops: :oops: :oops: 8) de azért inkááb 100 olyan mint egy cumivisszatétel...na értitek... :oops: :oops: :oops: 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok! Kissé full volt a 7vége.

Dóri! Nagyon szívesen elvinnélek Benneteket, de -mint írtam már- sajna, a Thököly útról megyek Csepelre holnap reggel.

BCG: a kiütés szerintem már nem normális oltási reakció. Én megmutatnám a dokinak -pedig elég laza vagyok...

Keresztelő: Na, tegnap végre lefixáltuk.
Ajándék: nálunk van egy kedves szokás a családban. Minden gyerek kap a keresztelőkor egy nagyobbacska puha, plüss macit (mostanában már kicsit lazábban vesszük, így kutya vagy más is lehet...). Férjem macija ott figyel a hálószobánkban, a szekrényen... :)
Mi nem preferáljuk az ékszekereket.

Gyöngyi! Írtam Neked privit. :oops:

Kép
szkitty
 
 


na kabihoz visszatérve ő még szerelem na aztán kabitémát lezártam
:oops: Kép

ps: egynagyon nagyonkedves ismerősöm most van a szülőszobán, Neki is Lilije lesz, nagyon fáj neki, sír...és nem hiszi el hogy jó az :lol: és milyen jó lesz...jajj remélem nem sokat szenved...bakker átélem ujra a szülésem vele...minnyá sííííjjjjok :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Boldogságos 5.hónapot Csani,Réka és Emese!És Kamilla nagylánynak meg boldog 6.hónapot!


Na kéretik tapsolni!Életemben először RR-re tornáztam!20 percet így elsőre...hát az utolsó 5 perc már nehéz volt...holnap a másik 20 perc jön!Jól megizzadtam!!!Szóval mentem is zuhini! :wink:
Elhatároztam h apa karácsonyra bomba nőt kap ajándékba,persze szerény személyemben! :oops: :lol: Szóval van munka rendesen.....de még időben kezdtem,2 hónap nekem elég lesz ebből...aztán jöhet a kistesó! :lol:

Iza is játszik a setlivel,de amúgy mindennel...a cumijával is olyan jól elvan...forgatja,nézegeti,néha rágcsálgatja stb :lol: :lol:

Mozza!
Szerintem is természetes h többet foglalkoztál Lilivel!Ha belegondolsz,ha a férjed beteg akkor ő is el van kényeztetve,nem?Legalábbis nálunk így van.A betegeket igen is ki szoktuk szolgálni,kedvükben járunk stb.Amúgy lehet h egy beszélgetést megérne a férjed,mert Lili többet ilyen pici nem lesz!Nem kéne neki kimaradnia ezekből a dolgokból...és ne csak akkor legyen ott amikor vigyorog a gyerek!
Én még az elején mondtam a férjemnek h nem lesz több tesó ha ezzel az eggyel se foglalkozik eleget...szerintem megértette,mert azóta sokkal sokkal jobb a helyzet!Persze bizti sokat jelent h most már tud huncutkodni vele,és imádja a kis grimaszait,ahogy röhög stb.De sokszor pl direkt nem ugrom már,megvárom míg ő pattan!Szoktatni kell ezeket a pasikat picit,hiszen nincsenek annyit a gyerekkel! :wink:
Nálunk mondom az hazsnált h leordítottam afejét egyszer és "megjavult"! 8) :lol: :lol:


Indulás!
Jaj nekem 1 gyerekkel is borzasztó...folyik rólam a víz mire elkészülünk...tegnap meg 3an mentünk,na akkor még az uram is...hogy öltözzön már,hogy mosott fogat,evett,ivott,pisi,kaki,zsebkendő,pénztárca mobli stbUgyan ezt magamon is végigzongoráztam,aztán Iza "kellékei",mert hogy az euro parkban ebédelt 8) :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÉs mi lesz ha lesz kistesó???Haditervet kell szőnöm addig!!!!

annus11
 
 


Niki
nem rossz. Kapucni nincs hozzá? H und M-es? Mennyi?
pumuklii
 
 


Csongi visszavonhatatlanul kúszik. Egy hetet adok neki és szerintem mászni fog. A képeket majd felrakom a blogba akkor, csak nem akarok túltengeni.

Hát elindulni 2 gyerekkel meg egy férjjel logisztikai mutatvány. A múltkor az uram kiröhögött, mikor kihangosítottam a fejemben cikázó kérdéseket: melyik gyereket milyen sorrendben öltöztessem. Pedig szerintem tényleg komoly haditerv kell hozzá. Általában én vagyok az utolsó, mert felkapok két pulcsit és mehetünk. Igaz, a megjelenésem nem annyira trendi, de szükség van a gyors öltözésre, nincs idő tökölni, hogy akkor mit is vegyek fel.

Annus: taps, taps!

Pandi: 2 kiló nem látszik meg még a legsoványabb emberen sem. Szóval fogalmam sincs, hova akarsz fogyózni. :roll:

Trixi: nekem anyum önkormi lakásban lakik, sőt ez neki már a második. MÉg sose volt vele semmi problémája, pedig az is szépen felújított lakás. Senki nem akarta kitúrni vagy ilyesmi.

Zsüci: éjszaka nálunk is így indult. CSongi másfél órán keresztül játszotta, hogy 5, majd 10 percenként felsírt úgy 5x-6x, aztán már csak negyed óra és fél óra múlva. Utána meg 3 óránként kelt. El is felejtettem megnézni, hogy kibújt-e a második foga. Nagyon arra gyanakszom, mert fájdalmasan sírt fel, először álmában, aztán fel is ébredt rá.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?