Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:41-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat!!!
mizujs veled????

Kép
Kép
ronci

Ez egy készlet. A Welcome felirat helyből benne volt, és a kanavász sem textil, hanem műanyag. Ennek az a nagy előnye, hogy teljesen egyenletes szemeket tudsz csinálni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mariann!

Én ezért nem tartottam jó ötletnek, hogy bárki beleszerkesszen a táblába. De mivel nem egyedül az én tisztem dönteni erről, így gondoltam jobb lesz így. Nem azért nem küldtem el minden nap, mert magamnak akartam megtartani... Sőt igyekeztem a hsz-ek alapján kitölteni mindig az aktuális infoval. Szóval nem csak az volt benne, amit priviben kértem.
Én úgy gondoltam, hogy jobb, ha valakinél megvan az eredeti, friss verzió, hogy ne lehessen eltüntetni.... :oops:
Vendég

Kakti: milyen zenéid vannak? Felraksz gmailre egy listát, hogy át tudjuk nézni?

Zuzmoo: had lássuk, azokat a keresztszemeseket.

Molmar: lehet, hogy én se vagyok a technika királynője, mert a dokumentumok közé nem tudtam feltölteni, nem ismerte fel a fájlformátumot, ezért raktam fel a piszkozatokra. De nem egyszerűbb lenne, ha elküldenétek magatoknak? VAgy akkor kikerül a piszkozatok közül?

zarja

Eszter!

Akkor megint az van, hogy nem egységes a cucc. Mindenki elküldi magának, aztán pár nap múlva vissza, de addigra valaki beleírt az eredetibe...
Vendég

szasztok csajok!

bocs,h el voltam tűnve, csak ma halálra kajáltam és aludtam magam.... :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Én pont az aktualitása miatt gondoltam, hogy legyen a piszkozatokban.
Egyébként miért nem jó az hogy "bárki beleszerkesszen a táblába" ? Csak mi tudjuk a közös címet és jelszót, nem? De ha van jobb ötlet, tegyük át. A gmail dokumentum kezelője nekem kicsit bonyolultabbnak tűnt, nem szoktam használni. :oops:
zuzmooo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:45-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, hány órakor voltatok? Te mit szerettél volna? Nem tudom egyébként mi volt ma, de annyi ember volt, mintha ingyen osztottak volna valamit.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Kattkat megelőzőtt a H1N1 hírrel...
Látom mindenki pihizet a hétvégén.

Juci, még 1x gratulálok. Jó pihenést és élvezzétek ki az édes kettest :wink:

Hát lányok, nagyon ügyik vagytok! Én már nem is emlékszem mikor kézimunkáztam utoljára :roll:

Kattkat, ne légy elkenődve, sok kismami megy egyedül mindehova, hiába van "úr" a háznál. Anno én is egyedül csináltam végig, még a szüléseket is (a volt férjem már csak akkor jött amikor végeztem... nem ért rá :shock: ) Hidd el jobb így, mintha 10 év múlva jársz úgy mint én.....

Kép
csipike09

Asszem tanulás alatt sokat lehet gondolkodni. Olyan furi, néha úgy érzem, hogy ezerrel megváltoztatja a babó az életemet, meg a beállítódásomat, máskor meg úgy látom, hogy tulajdonképpen olyan lesz mint eddig. Férjhez mentem és semmi sem változott se bennem se életkörülményeimben. Félek, mert nekem itt van az Alapítvány is és az sem tűri, hogy hanyagoljam hosszabb időre. Hogy fogok ellátni egy újszülöttet és mellette beugrani az Alapítványhoz? Tipródom. Zsolti bácsi azt mondta, hogy háztartásra, kajára ne legyen gondom, azt ő megcsinálja. Nekem csak a babó marad. Meg az Alapítvány. Uh, bocsi, látszik hogy az agyamra ment a tanulás...

Katkat, inkább adj hálát, hogy ilyen jó anyósod van. A pasik meg jönnek mennek...

zarja

Zarja, nagyon rendes férjed van, Bár a CSAk a babómarad + az alapítvany, nagyon is sok lesz az első időben.Szerintem, ha tudod, rendezd úgy, h az első időben csak a babó legyen. Nagyon fárasztó tud ám lenni az az első hónap (főleg, ha nem alszik éjszaka) Amikor pedig már összeszoktatok pik pakk megoldasz mindent :wink:

Kép
csipike09

Pammutról tudtok valamit?

Kép
csipike09

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 20:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt (hajnalt)!
A férjem úgy horkolt, hogy hamarabb felébredtem, mint kellett volna :?
Remélem Pammutnak semmi baja. Mikor legutóbb írt, húzódott meg keményedett a hasa.

Elküldtem néhány mintát a közösre. Ha másnak is van, én szívesen megnézném. :wink:
Megyek, készülök a munkába :(
zuzmooo

Jó reggelt!

Mindjárt indulunk az UH-ra! Épp csokit zabálok, hogy felébredjen a tündérkém! :)

Amúgy itt olyan hideg van, hogy kapirgálni kell a jeget a kocsiról! :x
Ha végeztünk, és beérek, teszek fel képet - és remélem, információt is a poronty neméről! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: remélem most nem takargatja magát a kicsi és biztossá válik, hogy Lili :)

El is felejtettem írni: Tegnap licitáltam a babakocsira a vaterán. Végignéztem ismét a kínálatot, de ebben az árkategóriában nem találtam jobbt. Ha más nem licitál rám, november elsején lejár és lesz kicsi-kocsink! :D Naaaagyon várom! :D
zuzmooo

Juci!
Sok boldogságot kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat a nászúton!

Kattkat,
Mi is a budaörsi Ikeában voltunk tegnap délelőtt! Lehet, hogy láttuk is egymást? Amúgy mi is az Örsre szoktunk járni, mert ugyebár az van közelebb; de ez t a férjem valahogy jobban csípi, és a Decathlonba is be akartunk nézni.

Kakti,
De irigyellek az uh miatt! Várjuk a képes beszámolót róla.

Kép
Kép
szana80

Kattkat, mi is Budaörsön voltunk, nekünk az van közel. (Fél óra) :lol: Csak mi ugye délután voltunk.
Pammutnak írtam tegnap privit, sms-t akartam, de nincs bent az adatbázisban a száma. Én is aggódom, már egy hete nem jelentkezett. Remélem minden rendben van vele.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Helloka Csajok!

Tegnap ünnepeltük a kis keresztfiunk 2. születésnapját. Nézegettünk régi dvd felvételeket. Hát olyan édes kis fiúcska volt. Már alig várom, hogy a miénk is kibújjon... :lol: A másik tesóméknak kislányuk van. Ő jövő hónapban lesz 1 éves. Hát rendesen terrorizálta a nagyobbat :lol: Húzta vonta a ruhát róla. Most indult el és kapaszkodik a nagyobba ő meg csak nézett nagy szemekkel, meg bújt hozzám... :lol: Olyan édesek voltak. Mondta neki az anyja, hogy ott van a pocakban a baba és húzogatta a felsőmet, hogy hol, hol? Hallgatta a pocakomat meg puszit adott rá. Nagyon édesek voltak. Imádom őket. Jól besütiztem. :P

Tényleg, Pammut nagyon el van tűnve. :shock:

Úgy irigylem azokat, aki ilyen szépeket tudnak csinálni. Nekem sem türelmem sem tehetségem az ilyenhez.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Csipike: hát pont ettől az első pár héttől tartok annyira. Bár megértőek lesznek az tuti, csak az én lelkiismeretem fog mardosni.

Katkat: a szüléshez majd telefonon nyújtunk segítséget. Együtt lihegünk a telefonba. :D Jó? De tényleg, lehet, hogy én vagyok elvadult, de Bp-n szülsz nem? Akkor innen valakinek nem volna kedve támogatni? Sajnos én eléggé messze vagyok.

Bajság van. Most úgy tűnik, hogy mindenféle lista és ép eszű tanácsot figyelembe véve, mindene megvan a Bulcsinak. Még egy nagy Rossmannos vagy Dm-es forduló van vissza. DE belelendültem, nem bírom magam leállítani, egyre csak ezen pörgök, hogy mit lehetne még VÁSÁROLNI, VÁSÁROLNI. Erővel kell kényszerítenem magam másra gondolni. Pl tanulásra :( Alapítványra :)

zarja

Sziasztok!

Kattkat, az első szülésnél (ráadásul ha abban az időben csak te szülsz és nem látsz más kismamikat apucival) észre se veszed, h egyedül vagy. El leszel foglalva a fájások mérésével, majd pedig a fájások nagyságával és apucit a pokolba kívánod mire a babó kibújik. Aztán meg ott lesz Ő és nem fog SENKI SEM érdekelni :wink:

Zarja, hidd el, a lelkiismereted is a baba oldalán fog állni :D

Vásárlás, én "csak" a baby ruháknak nem tudok ellenállni. Nem emlékszem szerepel e a listán a sterilizáló, de engem a nem régiben szült bném most figyelmeztetett arra, h legalább a kórházban tartozkódás idejére szerezzek be 1-et. Mert, h a mellszívomat és a gyerek cumisüvegét (amit a kórház ad) jobb ha én sterilizálom ott, uis ők csak fertőtlenítő löttyöt használnak és az nem túl jó.... :roll:

Kép
csipike09

Sziasztok!

Juci: Sok boldogságot kívánok Nektek! Érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok magatokra és egymásra!

Lányok, nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen szép kézimunkákat tudtok csinálni. Én leragadtam az üvegfestésnél és a makraménál/bogozásnál, de pl. az üvegfestést most apa nem nagyon szeretné meglátni, hogy művelem, mert hátha túl erős gőzök jönnek ki a festékből. Egyébként meg csak virágtartókat makraméztam, bár állítólag szép fali díszeket is lehet belőle készíteni.

No, mégsem lesz eseménytelen ez a hét sem, bármennyire is úgy nézett ki még pár napja. Ma el kell mennem a táppénzes papíromért, de szerencsére nagyon rendes az asszisztens, mert múltkor, mikor sorba álltam a papírért, mondta, hogy máskor telefonáljak be nekik pár nappal korábban, és mikor megyek érte, nem kell várakoznom, szólok neki, miért jöttem, és ő már ki is tudja adni.

Ééés, ma megyek az első szülésfelkészítőre. Igaz, úgy tervezem, hogy megnézem, hol tart az éppen soron lévő csoport, és, ha már nagyon benne vannak a témában, akkor megvárom, hogy indítsanak egy másikat, hogy ne maradjunk le semmiről.

Hétvégén meg szeretnénk elmenni színházba. Éppen szombaton lenne 5 éve, hogy együtt vagyunk, és fél éve, hogy összeházasodtunk. Remélem, még sikerül jegyet szereznem! :)

Kép
erusverus

Lányok!

Mit szólnátok, ha az fw-n regisztrálnánk egy oldalt? Oda minden olyan infót és fájlt fel lehetne tölteni, ami esetleg nem fér bele a gmail-be (Zenék, később babás képek, infók). Ott meg csak feltöltöd a könyvtárakat én meg teszek fel egy fájlt, hogy mindent könyvtárat és fájlt láthassunk. Na?

Pammut, hol vagy?
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, szerintem jó ötlet. :)

Erusverus, ne riogass, én is akarok üvegfesteni. Gondolod hogy olyan erős vegyi anyag lenne ami nem ajánlott? Ruhából pl. vízzel kimosható ha jól tudom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csipike: Én most vettem 3500-ért egy sterilizálót a tesz-veszen. Remélem jó lesz.

erusverus: Táppénzes papírt nekem is így intézi az asszisztens. Csak be kell kopognom.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is vettem anno sterilizálót, kb. 2* használtam, mivel nekünk nem volt szükségünk cumisüvegre.
Csipike,
A kórházban kellett cumisüveg és mellszívó??? Minek?

Kép
Kép
szana80

Kép

A méreteink:
BDP: 5,41cm
HC: 20,31cm
AC: 17,77cm
FL: 4,26cm
Szíve: 156/perc
Becsült súlya: 563g

Ééééééééééééééés:

LÁNY!!! (Bár tuti csak a szülőszobán lesz)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla, nem tudom, igazából fogalmam sincs, hogy árthat-e az üvegfesték, nekem eszembe se jutott volna, hogy ne csináljam, apa mondta, hogy lehet, hogy most más elfoglaltságot kellene keresnem, és kerülni az ilyen vegyi anyagokat. (Ő biológus, és szerintem sokkal jobban ráállt az agya az ilyen dolgokra, mint veszélyes vagy veszélytelen anyagok.) Most elővettem pár tubust, és találtam olyat, amire ez van írva: "Oldószermentes, ... .Nem mérgező, használata biztonságos. ... FIGYELMEZTETÉS! Fulladásveszély!" A legtöbb tubusra semmit sem írtak...
Van, amelyik Németországból, és van, amelyik Koreából származik... Inkább kihagyom, és megtanulok kötni vagy keresztszemest készíteni. :)

Kép
erusverus

Sziasztok!

Csuppancs privát üzenetéből tudom, hogy hiányoltatok. Köszönöm. Majd vissza is olvasok.
Talán a múlt hét eleji hidegfront hatására elkezdett keményedni a pocim, dokim javaslatára bevonultam a kórházba egy hét megfigyelésre. Szerencsére amint lefektettek el is múlt minden keményedés. Komolyabb gyógyszert nem is adtak, kaptam egy nagy adag antibio-t, meg magnéziumot és némi Pipolphent. Pihengettem, megnyugodtam és ma reggel hazaengedtek, némileg szigorúbb pihenésre ítélve.
Egy jó dolog volt, hogy csináltak egy soronkívüli UH-t és szégyentelen gyermekünk feltárta nemi hovatartozását: fiú. Még én is láttam. Férjem ugrált örömében, a család többi tagjára inkább az enyhe csalódás volt a jellemző. Egyébként méhszáj zárt és úgy fest nincs nagyobb gond. Ismét nagyobb lett egy héttel. Most megyek pihizni, majd még jövök.
pammut

Bocs, az előbb nem tudtam befejezni. Szóval ugyan volt sterilizálónk, de a kórházba eszembe sem jutott bevinni. 3 napot voltunk benn, addig folyton a szopit gyakoroltuk, s nagyjából annyi kellett, hogy egyáltalán a tejtermelés beinduljon. Szóval Minó volt a mellszívó…s én a cumisüveg. S mit adtak a picinek cumisüvegből?
Bocsi, hogy értetlenkedek, de ez annyira nem világos…:oops: Vagy olyan sokáig kellett benn maradniuk a kórházban?

Kakti,
De szuper!!! Nagyon édes a kislányotok!

Pammut
Gratula neked is a kisfiúhoz!
Az én hasam is rengeteget keményedik egyébként :cry:

Kép
Kép
szana80

Nóri,
Te ugye a Praxisban voltál 4D uh-n? Mennyivel előre kell időpontot kérni? És milyen a nyitvatartásuk?

Kép
Kép
szana80

No, azt elfelejtettem megkérdezni telefonon, hogy kell-e vinni valamit a szülésfelkészítőre. Valaki tud erről valamit?

Kép
erusverus

Kakti, gratula a puncishoz! A nózija a Tiéd szerintem, nagyon édes.

Pammut, végre valahára! Megmondom őszintén, a legutolsó hozzászólásodból valami ilyesmire gondoltam, örülök hogy minden rendben van. Tessék pihenni, sokat! És üdvözöllek a lányt vártunk-fiú lesz klubban. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Erusverus, nem tudom. Én tudok kötni, keresztszemezéshez van egy csomó anyagom, hímezni is tudok, na de egy télapó mintával még jövő karácsonyig sem készülnék el hogy az ablakba fittyentsem. :(
Majd otthon én is megnézem az üvegeket hogy mi van rajta.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Sikerült végigolvasnom a csütörtök óta keletkezett oldalakat. Nem volt egyszerű. :D

Tegnap este visszaértünk Pestre Mátészalkáról meg Egerből. Mindkét családnál voltunk. Nem is megyünk majd csak decemberben legközelebb. Párom anyukája állandóan tömne kajával, én meg nem tudok sokat enni, meg nagyon késő este nem is eszem, mert fáj a gyomrom. Ezt nagyon nehezen érti meg, sőt nem is érti meg. :?

Ha nem gond és tényleg lesz tali abban én is benne lennék.

Juci gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot kívánok.

Nóri, hová mentek wellnessezni. Mi is tervezünk novemberben egyet, de kedves párom nem nagyon akar beengedni a vízbe, meg sehová, mert biztos árt a babának. Gondolom te sem azért mész,hogy a medence partján csücsülj.

Nekem hála az égnek elmúlt a alhas fájásom, de a vesém az kétszer elkezdett fájni a hétvégén. Lekopogom azóta az sem fájt. A derekam viszont annál jobban fáj. Nem jó sehogy ülni, feküdni sem. A tegnapi autókázás kb. 350 km kicsit rossz érintett.

Most hirtelen ennyi elég is belőlem, majd jelentkezem. :wink:

Kata
Vendég

Szana!

Én jóval előre bejelentkeztem, mert HK-hoz akartam menni. De lett volna hamarabb is időpont, csak nekem elég volt később. Ha genetikai dolgok miatt mentek, akkor ragaszkodnék HK-hoz. Ha a pofiját akarjátok látni, akkor ne a Praxisba menjetek. A 12eFt-os vizsgálathoz egy DVD-t és két db rossz minőségű fekete-fehér képet kaptunk.
Lucával kb 14eFt volt 3éve, de akkor CD-n megkaptuk az összes színes képet. Egyet nagyban kinyomtatva és a DVD-t is!
Azon a pofija is tök szépen látszott. Szóval ha azért mentek, sztem inkább máshova!

Kismaki!

Alsópáhokra megyünk a Kolpingba. Biztos 1000ember lesz... :oops:
De ott van kifejezett várandós csomag. Meg babaúszás. Szóval sztem a víz is jó minőségű kell legyen!
Ha pénz nem számít, csak hogy várandósan is tuti ne szedj össze semmit, akkor ezt ajánlom:
http://www.sonnenpark.at/index.php?id=352&L=2
Vendég

Pammut, jó, hogy jobban vagy, és gratula a fiúcskához!

Kakti, nagyon édes a kislányotok, gratula nektek is!

Kattkat, pont tegnap késő este akartam én is érdeklődni felőled, de amire beértem a fürdésből, férjecském kikapcsolta a gépet... :shock: Ronci ma reggel megelőzött.

Megvolt reggel a vérvétel, holnap délután rendel a doktornő, akkor tudom meg az eredményt. Kicsit jobban vagyok, sokat járok a friss levegőn, szerencsére nagyon szép idő van, kint nagyokat szippantok, hogy sok oxigén jusson a testembe. Bőrérzékelésem azonban továbbra is renyhe, így sejtem, hogy nem vagyok rendben. :?

Sterilizálóm nekem nem volt, Neomagnollal fertőtlenítettem, kifőztem és ecettel vízkőoldóztam a dolgokat, mondjuk nekem elég szigorú fertőtlenítő időszakaim voltak, először Bori koraszülöttsége miatt, aztán meg amiatt, mert anyatej-adó voltam. Lehet, a sterilizálóval könnyebb lett volna, de így is pompásan meg lehetett oldani.

Zarja, nyugi, babó születése után csak rá fogsz tudni gondolni, koncentrálni, így az Alapítvány miatt nem lesz lelkiismeret-furdalásod. Ők meg meg fogják érteni, hogy milyen élethelyzetben vagy, elnézőek lesznek!

Erusverus, majd írj, mi volt a felkészítőn! Drukk, hogy tudj jegyeket venni!

Csuppancs, jó, hogy megvan az áhított polc.

Zuzmoo, Kakti, Boruska, nagyon ügyik vagytok! Nekem most nagy teljesítményem volt a hétvégén, hogy varrógéppel felhajtottam magamnak 2, Borinak 1 nadrágjának a szárait... :oops: Sajna varrni nem tudok. Pedig egy-egy szoknyácskát, ruhácskát nem lehet túl bonyolult elkészíteni, egyedire lehetne öltöztetni a csajokat.

Zarja, én is elküldöm a gmailra a listámat, hogy milyen zenéink vannak. Akit érdekelnek, szóljon.

Zuzmoo, megy a drukk a babakocsi ügyében! Nem lehet licit nélkül leütni? Vagy úgy drágább?
ktc

Nóri, ha Alsópáhokon vagytok, majd jussak eszedbe - a szomszéd faluban, Sármelléken nőttem fel. Ki Dunántúli még itt?
ktc

Katica, nem olyan nagy ügy ám megtanulni varrni, simán menne Neked is. Én is csak hobbivarró vagyok, de Beninek is varrtam anno gatyókat, magamnak pulcsit. A szabás a nehezebb része szerintem.
Én dunántúli vagyok. K-E megye.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Megcsináltam a regisztrációt az fw-re. A gmailre megírom a felhasználó nevet és a jelszót a piszkozatba. Feltettem rá egy táblát, amit én töltöttem le még régebben. Ha mindig csak egy ilyen fájl lesz fent, akkor az aktuális lesz. Fájlokat feltölteni eddig csak a total commanderrel tudtam feltölteni, de ez a program ingyenes. Lehet hogy windowson belül is meg lehet csinálni. Tettem fel a gmailre írok infót, hogy hogy tudtok feltölteni. Most valamiért csak egyesével enged feltölteni, de ez általában nem így van. A képernyő kinézetét is majd kiglancolom később egy kicsit. Egy nagyon fontos, hogy ne legyen a fájlnévben vagy könyvtár nevében szóköz vagy ékezetes betű, mert akkor nem nyitja meg.

szana: Hát nekem is ez volt a véleményem a cumisüvegről és a szopiról is, de mivel cukros vagyok, ezért cukros vizet biztosan kapnia kell majd a babának és nem is biztos hogy ki fogja tudni szívni az összes tejemet, akkor meg a maradékot le kell szívni. Sajnos most eléggé parázok a koraszüléstől, mert 3 kismama is megszült hamarabb és abból kettő cukros volt. Szóval én szerintem majd beviszem, legfeljebb nem kell.

Gratula az uh-khoz és a nemekhez. Én holnap megyek dokihoz megint, majd kérek egy uh-t is.

pammut: Örülök, hogy már jobban vagytok. Pihenj sokat.

kismaki: Ezzel a kajáltatással nálunk is így vannak, néha össze kell vesznem anyuval, mert szerinte túl komolyan veszem a diétámat. De hát inzulinos vagyok, az isten szerelmére!!! Nagyon tud dühíteni, de már úgy látom kezd leszokni a tömésről, mert otthon mindig magas cukrot mértem és mondtam, hogy emiatt megszülhetek sokkal korábban. Mond te is hogy ezzel lehet ogy az unokáját veszélyezteti s akkor talán leszáll rólad.
vicky79
Budapest III. kerület

Katica, mindenképpen írok majd a felkészítőről. Remélem, hogy az eredményeid jók lesznek!!! :wink:

Egyébként én is dunántúli vagyok, csak az egyetem miatt jöttem Szegedre, és a szerelem itt tartott. :) Nagykarácsony biztos mond nektek valamit. :)

Kép
erusverus

kakti, nagy gratula a kicsi lányhoz! Nekem is feltűnt, hogy tiszta anyja az a pofi! :)

Voltam ma reggel a védőnőnél, egy csomót kellett várni...
Mindenem OK, már súlyra 3 kilóval többet mért, mint az otthoni mérlegem, mondjuk ruhában voltam és volt bennem egy nagy bögre tea + nem tudtam WC-re menni reggel :(
Mindegy, tette a célzásokat, hogy ne egyek annyit sót, meg kb. semmit, mert 5 kiló hízás eddig az sok :(

Sírdogálok itt csendben, mert még mindig nincs kész a kocsim, és már március óta javítják, és június óta azzal hitegetnek, hogy még két hét. És soha nem lesz kész, nem hiszek már benne, hozhatom haza a kiságyat meg a babakocsit buszon. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, üvölteni szeretnék!

boruska

Nóri,
Köszi az infót, közben felhívtam őket és nov. 7-re kaptam időpontot Hajdú Krisztinához. Igazából a genetikai része most jobban érdekelne, szóval nem gond, ha nem túl jó minőségű a kép.

Én is úgy szeretnék varrni, de ahhoz nem ártana beszerezni egy varrógépet… Zarja, te nagy szakértő vagy ebben, mit ajánlasz?

Zenék,
Nekem is van egy halom babazeném. Majd elküldöm a listát.

Katica,
Én is dunántúli vagyok.(Somogy)

Kép
Kép
szana80

Szisztok,

JUCI!!! Nagyon sok boldogságot nektek, és érezzétek nagyon jól magatokat a nászúton... :)

Nóri,
egy köszi az évfordulós gratulációt, bár Zsófia nap szeptemberben van... :D

Bababörze... én kimentem a húgommal... olyan rucikat vettem, hogy beszarás... rövidújjú body 50Ft, hosszúújjú 150Ft/db... nagyon szépek, szerintem egy csomó nem is használt... vagy tényleg csak alig... elköltöttem 4.500 Ft-ot, és alig fért bele egy nagy szatyorba, holott a babaruhák nagyon kicsik...
Vettem 15 bodyt, 2 pizsamát, 2 rugdalózót, egy nadrágot (zoknis), 2 farmerruhát, és egy kis pillangós ruhácskát nyárra... szóval megérte... ráadásul hívott vasárnap anyu, hogy kaptam egy nagy zsák ruhát az unokatesómtól... amiben a bundazsáktól kezdve a cipőn át, szabadidőruha, body hegyek... szóval minden van... úgyhogy fel van ruházva a gyerek, már semmi ilyent nem kell neki venni...

Zuzmoo, nekem is vannak mintáim, el is küldöm őket én is a közösre.

Úgy tűnik, ez az Ikeás hétége volt... vasárnap délután én is ott voltam Budaőrsön a barátnőmmel... vettem is 2 ágytakarót... pedig úgy indultam el, hogy nem veszek semmit.

Kakti...
gratula Lilihez... nagyon édi!!!

Szép napot mindenkinek...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi!

Tök ciki... :oops: Én tudom is, hogy akkor van. Meg a tali is akkor volt... De valami honlapon jártam, ahol ki volt írva, hogy Zsófia nap van. Nem is gondolkoztam, csak írtam. :lol: :lol:

Most hívott a Laci, hogy az üzlettársa, aki otthon van a két picivel (2éves, meg egy 8hós) és az egyetlen segítsége az anyósa. Szóval múlt héten nem ment értekezletre, mert anyósnak becsípődött valami ideg a derekába. Erre most derült ki, hogy csont és tüdőrákos. Már altatni kell. Max 1hete van hátra. :cry:

Szana!

HK nagyon profi. Tulajdonképp a legprofibb az országban. Ez elég megnyugtató!
Vendég

Én voltam a Tescoban vasárnap. Naiv módon soha nem mértem össze az árakat az Auchannal. Hát most kifejezetten fájt, amit láttam. Luca egyetlen narancslevet hajlandó meginni és mivel a Béres cseppet nem szívesen adom vízben, így megveszem. Szóval Pfanner bio narancslé.
Auchan: 609Ft Tesco: 439Ft
Bio tartós tej (általában kocsiról veszem, de most a pasztőrözetlen nem annyira ideális.
Mizo bio tej
Auchan 394Ft Tesco: 248Ft
Melleslag vettem még 1-et fizet 2-t kap akcióban mosogatógép tablettát. Domestost, illatosítót...stb.
Viszont a gyerekholmik meglehetősen drágák. 1db Bambi-s body 1650Ft. Melegítő 3hósra 5300Ft. A sima, fehér cucc olcsó, de a többi! Ennyiből simán veszek valami jobb márkát is! Ami valamivel azért tényleg jobb anyag is!
Vendég

Nóri, az én férjem Cora párti. Auchanba nem is próbálom elrángatni, mert szökőévente egyszer sikerül csak, de a Tesco-ra azért már sikerült rászoktatnom, mivel a Cora sem olcsó. Persze most már vannak dolgok amiket célzottan veszünk meg pl. az Aldiban, mert ott jó. Cora-ban is azért 1-2 dolgot, hogy ne legyen perpatvar otthon.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?