Pammut, jó, hogy jobban vagy, és gratula a fiúcskához!
Kakti, nagyon édes a kislányotok, gratula nektek is!
Kattkat, pont tegnap késő este akartam én is érdeklődni felőled, de amire beértem a fürdésből, férjecském kikapcsolta a gépet...
Ronci ma reggel megelőzött.
Megvolt reggel a vérvétel, holnap délután rendel a doktornő, akkor tudom meg az eredményt. Kicsit jobban vagyok, sokat járok a friss levegőn, szerencsére nagyon szép idő van, kint nagyokat szippantok, hogy sok oxigén jusson a testembe. Bőrérzékelésem azonban továbbra is renyhe, így sejtem, hogy nem vagyok rendben.
Sterilizálóm nekem nem volt, Neomagnollal fertőtlenítettem, kifőztem és ecettel vízkőoldóztam a dolgokat, mondjuk nekem elég szigorú fertőtlenítő időszakaim voltak, először Bori koraszülöttsége miatt, aztán meg amiatt, mert anyatej-adó voltam. Lehet, a sterilizálóval könnyebb lett volna, de így is pompásan meg lehetett oldani.
Zarja, nyugi, babó születése után csak rá fogsz tudni gondolni, koncentrálni, így az Alapítvány miatt nem lesz lelkiismeret-furdalásod. Ők meg meg fogják érteni, hogy milyen élethelyzetben vagy, elnézőek lesznek!
Erusverus, majd írj, mi volt a felkészítőn! Drukk, hogy tudj jegyeket venni!
Csuppancs, jó, hogy megvan az áhított polc.
Zuzmoo, Kakti, Boruska, nagyon ügyik vagytok! Nekem most nagy teljesítményem volt a hétvégén, hogy varrógéppel felhajtottam magamnak 2, Borinak 1 nadrágjának a szárait...
Sajna varrni nem tudok. Pedig egy-egy szoknyácskát, ruhácskát nem lehet túl bonyolult elkészíteni, egyedire lehetne öltöztetni a csajokat.
Zarja, én is elküldöm a gmailra a listámat, hogy milyen zenéink vannak. Akit érdekelnek, szóljon.
Zuzmoo, megy a drukk a babakocsi ügyében! Nem lehet licit nélkül leütni? Vagy úgy drágább?