Sziasztok!
Panasznap következik
Egy kicsit én is elmaradtam, mert Miksabuckó lassan olyan, mint egy őrmester, hihetetlenül hisztis lett. A memem-et felváltotta a nem, nemnem, és ezt ordítozza bele a képünkbe ha kell, ha nem...
És már akkor is nyüszít, ha nem rá figyelek, hanem a papához is szólok egy szót, vagy rápillantok a tévére vagy egy újságra. Mászik rám, de ha felveszem, mászik ki a kezemből, egy percre sem marad nyugodtan. Ha meg elindulok kifelé, nahát arról ne is beszéljünk. A fele kajáját klasszul megeszi, de aztán elindul kanálvadászatra, tátja a száját, adom is neki, de akkor egy jól irányzott mozdulattal kiüti a kezemből. Olyan is van, hogy a már szájában lévő kanalat üti ki, aztán ordítva reklamál, mert nem érkezett meg a falat. Tiszta gáz..., már az is átfutott az agyamon, hogy agresszív lesz a gyerek, de aztán jól kiröhögtük magunkat az emberrel
Viszont baromira elfáradok, pedig most még dolgoznom is kéne. Ráadásul az elmúlt héten a 8-9 órás kelést fél 7-7-re cserélte, az sem esett jól, meg mindez párosul azzal, hogy anyukám elment, és mondjuk amíg a konyhában kell egy-két dolgot megcsinálnom, addig nincs kinyalva a kis feneke. Akkor is beszélgetünk, meg énekelek neki, meg minden, de hát nem mászhat ellenőzizetlenül, mert mindent magára ránt, mindenhol föláll, oldalazva lépegetve méterekre eljut a bútorok mellett, fölemeli a 2,5 kilós súlyzómat és hasonlók. Így addig vagy kihúzom a járókát, vagy beültetem az etetőszékébe. Nohát onnét meg aztán csak röpülnek a játékok szerteszéjjel... Tegnap olvastam, hogy ebben a hónapban már másodszor lesz telihold a napokban, hát remélem, hogy attól vannak megőrülve a kölykök, merthogy mások is panaszkodnak. Meg ahogy nézem, Miksának talán már jön is a következő foga.
Ja, és tegnap egy hülye Mercis elbombázta a Lanciám elejét, merthogy kereszteződésben támadt kedve visszatolatni
Széttörte a bal első lámpát, úgyhogy lámpacsere, meg talán egy elem is, majd kiderül. Nagyon megvisel a dolog, annyira megborultam tőle. Azonnal elismerte, kitöltötte a betétlapot, nekünk meg van Cascónk is, meg Assistant biztosítás meg minden szar, na de mégiscsak egy új autó
Egyébként nem én vezettem az ember jött vele éppen az Apehből...
Marycus! Nagyon-nagyon sajnálom, már épp gondolkodni kezdtem, hogy ti is nyaraltok-e vajon, azért nem jössz... Most végülis eltörött a lábad, vagy ízületi sérülés? És tényleg, mit csináltál a lépcsőn hajnalban? És melyik kórházban láttak el? Én nem is tudom, mit csinálnék, ha nem tudnék Miksa után menni, hát nagyon nehéz lehet neked. Jobbulást, és Vikócához pedig gratula, tényleg csoda egy kiscsaj!
Kriszta! Na én is ettől a hanyattdőléstől félek, mert egyszer láttam Miksát hanyattvágódni anyuéknél a parkettán, igaz, hogy akkor még csak 2 napja tudott felülni. És hiába láttam, nem értem oda. Nahát nálunk meg a földszint jó részén kő van, azon egyszerűen nem szabad hanyattesnie. A nappaliba ugyan jó vastag szőnyeget vettünk, ott nyugodt lennék, de azt csak starthelynek használja a mászáshoz, és irány a konyha vagy a terasz. Tényleg csajok, ti a csempén, vagy járólapon vagy mifenén mennyire engeditek el egyedül a kölkecet?
Hanzika! Na ez meg a másik esésfajta, hogy odazúzza magát, ha fáradtan elesik a kiságyban
Nagy-nagy drukk Marcusnak, hogy javuljon meg a kis szája, és soha többet ne történjen ilyen! A frászt kaptam volna én is.
Az Auchanban egyébként meleg sajtos pogit érdemes enni, de mi mindig megtartjuk a zacsit, illetve bemondjuk a pénztárosnak, hogy hányat ettünk meg
Mondjuk mostanában nem tettem ilyet, ugye a diéta az diéta. Egyébként -20 kilónál tartok
szirom