Sziasztok!
Nekem se volt túl jó napom tegnap..reggel az első pisilésnél láttam egy csepp vért..
ami pont elég volt ahhoz, hogy most napokig idegbeteg legyek..halálra rémültem..próbáltam lehiggadni és tegnap egész nap feküdtem.Majd meglátjuk, sokmindent nem lehet tenni.
Nem is ülök a gép elé sokat, csak most gyorsan picit..
Naspi, tesóm volt ilyen, de egész tinikoráig. elég volt egy icipici nátha, már köhögéskor öklendezett, sőt hányt.Neki mosdták ,ohgy ingerlékeny a garat, meg az akkori gyerekorovs azt mondta ,hogy végülis ez egy szokás..az eslő néhány alkalommal "megszokja, hogy köhögés=öklendezés és utána így rögzül..jobbulást milónak, hátha csak a száraz levegő okozta.
winchi, sajnálom..de abban igazad van, ha választhat vki, ez szép halál, idős korban..ne mszenvedett, ne mtudodd róla, nem fájt a szíve az ittmaradókért...
Ancsi, boldog szülit !!!
Anyany, mekkora a hajad, pedig tudtam, de akkor is!!!
Mi az olcsó, naptártügyben?A Dm-es árak????
Betti, ne izélj már!!!!!!!
Annak ,hogy él a baba, nem csak a mozgása a látható jele, ilyenkor már biztos a méhed is jelezgeti egy kis mozgással, főleg, hogy Neked nincs is háj a pocidon..nekem még így hájason is látszik, hogy összehúzódik néha és azt is tudom, hogy a baba jobb szeret a műtéti heghez képest jobb oldalra húzódni, mert ott van sokat egy teniszlabdányi pupli...Mozgás:nekem is hihetetlen, de néha már azt gondolom, hogy ez a bizsergés, buborékozás Ő, néha meg azt ,hogy áá, még korai.Violát kb a 15-16 .héten éreztem először és a 18.héten már látható volt kívülről is, úgyhogy remélem nem kell sokat várni..meg remélem ,hogy a következő 5 hónapban tegnap láttam utoljára vért...