Nagyon drágák vagytok, köszönjük a gratulációkat!
Én vagyok a világ legboldogabb felesége!!! (Na jóóó, tudom, ezzel vitába szállnátok páran
)
Minden szépen és olajozottan ment, a fodrász jó fej volt, laza kis hullámokat kaptam, a sminkes szépet rajzolt nekem. Kérdezte, van-e kívánság, mondtam, rábízom, csinált nekem szép, füstös szemeket, inkább vagány, mint romantikus volt, de szerintem nagyon illett hozzám. Kicsit féltem, Apa mit fog szólni, mert ő a természetesség híve, de el volt bűvölve. Az anyakönyvvezető kijött a Gundelba, szépen beszélt, mindenkit meg is lepett, mert semmi értelmes dologra nem számítottunk. Idézett Shakespeare-t, Adyt, meg József Attilát, az "igen" még ment, kicsi remegő hangon ugyan, de aztán már nekem is folytak a könnyeim, majd a DVD-n jól megnézem, hogyan könnyezem végig a saját esküvőmet
A családok persze jól meghatódtak. Mindenkinek mondtuk, hogy nem kérünk nászajándékot, de azért mindenki hozott, igazán szép, személyes dolgokat kaptunk. A torta isteni volt, és a tortaszeletelés után a jött a meglepetés, mert bár szigorúan szűkkörű családi esküvő volt, de a legjobb barátnőm nem bírta ki, és mivel a környéken jártak, benéztek, hogy csak vetnek egy pillantást a ruhámra, mondván, fényképen az élmény már ugyanaz. Mikor szóltak, hogy egy Rita nevű lány szeretne két mondatot váltani velem és menjek ki, nem igazán értettem, de aztán iszonyúan örültem, és ragaszkodtam hozzá, hogy jöjjenek be. Spontán és őszinte színfolt volt, örülök neki.
Elvileg úgy volt, hogy otthon alszunk és majd holnap reggel indulunk el, de Apa meglepett és egy luxusszálloda nászutas lakosztályában ért minket az éjszaka. Jártam már néhány szép helyen, de ez mindenen túltett
Holnap indulunk Ausztriába, egy hétre. Nem mertem végül repülős utat bevállalni, helyette Karintiában találtam a millstadti tó partján egy romantikus hotelt. Fini kis barangolások a hegyekben, wellness, jó kaja. Csavargunk majd csomót a környéken, gyönyörű látványosságok vannak a környéken. Alapvetően nem mennék be közösségi vízbe, de az osztrákoknak nagyon tiszták a fürdőik, a méhszájam 3000-res, remélem nem lesz gond.
27-én már itthon leszünk, addig is jó babavárást mindenkinek! A fotók addigra meglesznek, majd feltöltök párat a gmailre. Nem tudom, a mozi-téma hol tart, én szívesen mennék, vagy esetleg a múltkori cukis kalandot is ismételhetnénk. (esetleg a nov-i babaexpoval összekötve)