Sziasztok!
Tücsi!
Hatalmas gratula a kis mázlihoz a pocakodban!!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Nagyon sokat gondoltam rád, hogy csíkosodjon az a teszt és még gondolok most is, remélem 2 nap múlva nagy boldogság költözik be hozzátok...
Babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kata!
Nagyon sajnálom, hogy szomorú vagy, szeretnék segíteni, de sajnos ez nem így működik...
Sok-sok pozitív energiát küldök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Átérzem, milyen nehéz lehet, ha a család mindig téged talál meg mindennel, ez nálunk is így szokott lenni...
Azért NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem most jót tenne neked/nektek egy gyertyafényes vacsora valami jó étteremben!!!
Hbzs!
Holnapra millió-millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsuzska!
Már csak pár óra és a karodban tarthatod életed legszebb ajándékát a kisfiadat!!! Gondolok rátok reggel, egy nagy kalappal...
Addig is pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabó!
Sajnálom, hogy még mindig kerülget rókakoma. De talán már nemsokáig.
Egyébként mostanában reggelente engem is elkap egy kis émalygés, pláne fogmosás közben, ami előtte nem volt jellemző, de szerencsére gyorsan elmúlik.
A szülés előtti találkozások a II. sz. Női Klinikán vannak, én ott is fogok szülni.
Pocaksimi embikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladiva!
Utólag is NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska! Beus!
Mi holnap indulunk Bakonybélre a "Romantikus őszi hétvégére" Babócával, Apával és Minnievel. Pont azt beszéltük, hogy lehet, hogy téli hétvége lesz belőle, mert azt mondják, ott hóesés várható.
De sebaj, max nem lovaskocsikázás lesz a program, hanem lovasszánkózás, azt még izgibb is...
Már nagyon várjuk!!!!
Egyébként mi is ma vagyunk együtt 6 éve és ebből már 5 éve és 4 hónapja és 11 napja házasok vagyunk...
Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!