Új privát üzeneted érkezett!

Húú, remélem érted :) :oops: :oops: :oops:
babszi

Húú, remélem érted :) :oops: :oops: :oops:
babszi

Babszi,
értem :lol:
Hát igen, de amikor már nagyon ki vagyok készülve, akkor is várják tőlem az energiát :roll: Ha ismernéd a családomat....magam sem értem hogy bírom így energiával sokszor :roll:

i.kata

Sziasztok

Hbzs
:) jaj de jó hogy nem kell várnod, hanem már holnap reggel mehet is a srácok "fellövése" :D az előző 5 inszemet neked az intézetben vagy valahol máshol csinálták? amikor nekem csinálták az inszemeket a saját nőgyógyászomhoz jártam, ő mindig mondogatta hogy az intézetben jobbak az inszem eredmények, mert ők valahogy előkészítik a srácokat akció előtt és csak a legrátermettebbeket indítják útnak! megadrukkok reggelre! :D

Babszi
szerintem is szedd tovább a gyogyikat, hátha 2 nap alatt összejön az a csík! :D

Belluska
Zsuzskának nagy-nagy drukk holnap reggelre! (én úgy tudom hogy a programozott császárral sosem várják meg a 40. hetet, általában már a betöltött 38. héten megcsinálják)
képzeljétek hogy a IIes női klinikán már 3 nap után hazaengednek ha minden rendben van, még akkor is ha császárral szültél. ha Bencus nem sárgul be akkor akár már hétfőn haza is mehetnek a szép kis babaszobába :D

Tücsike
:D :D :D Nagyon örülök Nektek! Milyen kedvesek hogy mindannyian megnézték veletek hogyan lapul a kicsi mázli a pocakodban! :D Gratulálok!

magunkról:
:( nincs fűtés nálunk, 17 fok van a gyerekszobában. apa elment hősugárzóért, szegény Peti sapkában, hálózsákban + takaróban alszik, délután még az orra is kipirosodott a hidegtől. minden pelenkázásnál libabőrös a feneke, pedig igyekszem a lehető leggyorsabban csinálni. remélem nem fázunk meg.

szép estét mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Kata!
Hát nem irigyellek hallod!Nem lehet semmi a család terhét is cipelni még sok minden más probléma mellett! neked!Nekem annyira szimpatikusak voltatok pároddal együtt,hogy kizárt dolog,hogy ne nagy boldogság köszöntsön rátok hamarosan!

Fitie!
Nem is tudtam,hogy már a II. nőin ilyen hamar engednek haza!Én mindkettőt kedden szültem(túlhordás után) és mindkétszer szombaton engedett haza Sipos doktor!Barninál pedig szintén csúcs szuper dokira bízott(persze a műtét után 1 nappal),amíg ő Amerikába volt!De én már nagyon vártam a haza menetelt!De jó is lesz Zsuzskáéknak! :P
Fitie!Ez a fűtés borzasztó!!!!! :evil: :roll: Miért nincsen?
Reméljük Peti nem fázik meg!Azért borzalmas lehet beöltözve otthon lenni,pláne feküdni!Remélem hamar lesz ismét!Puszi nektek!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Tücsi!
Hatalmas gratula a kis mázlihoz a pocakodban!!!! :)
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Babszi!
Nagyon sokat gondoltam rád, hogy csíkosodjon az a teszt és még gondolok most is, remélem 2 nap múlva nagy boldogság költözik be hozzátok... :lol:
Babaragacsok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy szomorú vagy, szeretnék segíteni, de sajnos ez nem így működik... :? :? :? Sok-sok pozitív energiát küldök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Átérzem, milyen nehéz lehet, ha a család mindig téged talál meg mindennel, ez nálunk is így szokott lenni... :(
Azért NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem most jót tenne neked/nektek egy gyertyafényes vacsora valami jó étteremben!!! :D

Hbzs!
Holnapra millió-millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
Már csak pár óra és a karodban tarthatod életed legszebb ajándékát a kisfiadat!!! Gondolok rátok reggel, egy nagy kalappal... :lol: :lol: :lol:
Addig is pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Sajnálom, hogy még mindig kerülget rókakoma. De talán már nemsokáig. :) Egyébként mostanában reggelente engem is elkap egy kis émalygés, pláne fogmosás közben, ami előtte nem volt jellemző, de szerencsére gyorsan elmúlik. :P
A szülés előtti találkozások a II. sz. Női Klinikán vannak, én ott is fogok szülni. :D
Pocaksimi embikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
Utólag is NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska! Beus!
:P :) :D :) :P

Mi holnap indulunk Bakonybélre a "Romantikus őszi hétvégére" Babócával, Apával és Minnievel. Pont azt beszéltük, hogy lehet, hogy téli hétvége lesz belőle, mert azt mondják, ott hóesés várható. :? De sebaj, max nem lovaskocsikázás lesz a program, hanem lovasszánkózás, azt még izgibb is... :wink: Már nagyon várjuk!!!! :D
Egyébként mi is ma vagyunk együtt 6 éve és ebből már 5 éve és 4 hónapja és 11 napja házasok vagyunk... :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Fitie!

Remélem hamarosan beindul a fűtés nálatok. Addig pedig kitartást, talán a hősugárzó valamit segít... :?
Simike Petikének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!!!!!
Vigyázzatok egymásra nagyon! :P

Fitie!
Én olyan h...e vagyok ,hát még gondolom nem kapcsolták be a távfűtést nálatok! :oops:

belluska

Minnie!
Neked ki az orvosod?Mert mi már annyit jártunk oda a kórházba,hogy a fél orvos társaságot látásból ismerem! :wink:
Szerintem szülés szempontjából a lehető legjobb helyen van ott az ember! :D

belluska

sziasztok

jaj de izgi, Zsuzska már a műtőben van :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jó reggelt mindenkinek! :D

Tényleg nagyon izgi! Ha Zsuzska fél 8-ra ment a műtőbe, akkor szerintem már a kezében tartja a kis Bencust! :lol:

Fitie!
Az előző inszemeket is itt az intézetben csinálták. És igen, itt is van előkészítés: válogatás és szuper tápoldatba tétel. :wink: :lol:
10:40-re várnak! 8)
Nagyon sajnálom, hogy a fűtéssel gondotok van! :( Gondolom (remélem), tegnapra végre bekapcsolták a távfűtést, hiszen a fűtési szezon kezdete okt. 15.... :roll:

Minnie!
Nagyon jó romantikázást nektek! 8) Lovasszánkózáshoz most még biztosan nem lesz elég hó, de a lovaskocsizás is szuper lesz, ha nem esik az eső. :D Vigyázzatok nagyon magatokra, és érezzétek nagyon jól magatokat! :D

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat! 8)
hbzs

Sziasztok !

Olyan kíváncsi vagyok már Zsuzskáékra! Remélem, hogy minden rendben ment!!! :)

Hbzs, szerintem most már Ti is ott ültök az intézetben ! Nagyon szorítok ! :) :)

Lányok, tényleg van már ikres kismamink :oops: , de lehet, hogy már ő is bent van a kórházban :)
Szóval kellenek újabb ikres kismamik :wink: Remélem, mindenkinek sikerül mihamarabb elérni !!! :) :) :) Nagyon drukkolok ám !!!

Tücsi, nagyon gratulálok, és nagyon szép kismamiságot kívánok Neked ! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.10.16 09:09-kor.
wepe

Mindenkinek köszönöm, hogy gondolt rám - én nem bízom benne, hogy bármi változás lenne holnapig, hiszen valljuk be - éreznem kellene már valamit. De semmi. Persze, esélyt megadjuk, de ...

Fitie, remélem fűtés rendben lesz! Tavaly 16 fokos volt a lakásunk, mert amíg nem jött f.szerelő, addig nem indítottuk el a fűtést; jobb, ha átnézik. Azért volt ám hideg, én tudom, mit jelent. :( Persze téged nem vigasztal, de én akkor is együttérzek veletek. Gyereknek - főleg kicsinek - pedig nagyon nem jó. Remélem csak erősíti majd az immunrendszerét.

Én is a II. nőin vagyok az eredeti dokimmal. Mindent ott végeztek el eddig, és nagyon nagyon szeretem az egész intézményt. Én úúúúútálok kórházban lenni - meséltem már nektek, hogy akkor szoktam párommal extra hosszan telefonozni éjjel... De anővérek is, a dokik is annyira hozzáértőek, hogy bízom bennük.

Zsuzska, hogy milyen szerencsés vagy! Annyira örülök nektek!!

Kata, ne haragudj, nem én küldtem el kétszer az ÉRTED kérdést... :oops: :oops: :oops: :oops: Egyszerűen kétszer ment el. Nesze neked laptető, most kinek ajánljam fel? Hbzs, hátha neked segít majd :):):) Kata, tudom milyen nehéz neked - leszívják az E-d, és észre sem akarják venni mit okoznak. De te próbálj olyan dolgot találni, amivel emelheted. Kikapcsolódás, vagy bármi. A párommal utazást szervezünk. Elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni.

Belluska, csempéssz nekem kis napsugarat a jókedvedből néha nekem is. Olyna sokat jelent. Annyira klassz a kép is - napsugaras. És a kedves szavak hozzá... :)

Fitie, elfelejtettem mondani, hogy amikor csak hirtelen a "logódra" nézek, én mindig gólyának látom azt. Persze látom, hogy botra támaszkodó fehér pamacska, de ha csak átfutom, akkor gólya :) Így amikor jössz, mindig a gólya jön :)

Tücsi, annyira megható, hogy mindenki így ismer téged az intézetben. Ugye otthon leszel majd végig? És rengeteget pihensz!!
babszi

Csajok!
Még nem jött sms,de arra gondoltam,hogyha emlékeim szerint Zsuzskát altatták,akkor nem biztos,hogy nagyon hamar "sms képes"!
Én epidurállal voltam mindkétszer,az más mert ott ahogy betoltak az őrzőbe,már nyomtam az üziket!Csak az őrzőbe adták a kezembe a babókat a műtőbe "csak" puszi volt a kis fejükre,de az felejthetetlen volt(Kata meg is karmolt) :lol: !
VÁROM Nagyon az sms-t és rögtön rohanok a géphez ígérem! :D

Babszi!
Valóban legtöbbször jó kedvem van,ámbár azért nálunk sem felhőtlen mindig minden!De a pozitív dolgok általában valóban jellemzőek rám!És hát természetesen a biztató szavakból sosem fogok kifogyni!Nagyon szorítok nektek és nem szabad semmit soha feladni!Puszillak és küldök napocskát!
Kép

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++++++
Remélem a "srácok" tudják majd a dolgukat és célba érnek majd! :wink:
Majd gyere írni nekünk!

belluska

Sziasztok!

Zsuzskáról még semmi hír?

Fitie,
úúú, remélem ma már melegebb lesz, mert azért a 17 fok elég hideg, a hősugárzó használata meg jó drága. :roll:

Babszi,
most sajnos nem jutunk el sehová, mert páromnak elég húzós a melója. Pedig eredetileg most emntünk volna, de nem jött össze. Viszont nektek majd jó utat!

Minnie,
neket is jó utat, gondolom már lassan oda is értek :lol: Biztos jól fogjátok érezni magatokat, mert a Bakony nagyon szép.

Belluska,
látod, sajnos nem a szimpátián múlik, mikor jön a baba. Különben itt senki nem ezen a fórumon töltené az idejét :roll: mert már mindenhol lenne baba és nem több éves várakozás után.

Wepe,
jól kivágtad magad az ikres témában :lol: :wink:

i.kata

Hbzs,
gondolom már túlvagy rajta. Babaragacsok mennek.
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus,
ugye megkaptad tegnap az e-mailt?

i.kata

Sziasztok! Most jöttem meg! :D Minden rendben ment természetesen. :wink: Csak az eredmény is legyen majd "rendben"! :D Kérdeztem is Sipos dokit, hogy mennyi az esélye, hogy valakinek a 6. inszemje jöjjön be - vagy a 6. inszem egyértelműen lombikot jelent? Csak annyit mondott, hogy volt már olyan, hogy valakinek a 6. lett eredményes. :wink: Én leszek a következő ilyen! :lol:
Képzeljétek, volt egy nagyon ciki dolog is: elfelejtettem pénzt vinni (már másodszor)!!! :oops: Mentségemre szóljon, hogy május már régen volt, és azóta elfelejtettem hogyan is mennek a dolgok... :cry: :lol: S ami a slussz poén: szerdán, a kórházban a férjem elkérte az összes kártyámat (biztonsági okokból - amire viszont végül nem is volt szükség 8) ), így pénzt felvenni sem tudtam. Még jó, hogy jött értem az apósom, s bár nála sem volt ennyi kp., de ő már tudott automatából felvenni... :oops: De Sipos doki nagyon megértő volt! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Ja, és még annyi: azért kérdeztem S. dokit a 6. inszem eredményességéről, mert egyúttal megkaptam azt a lapot is, amivel - ha nem sikerülne ez az inszem - a következő ciklus 3. és 21. napján jelentkeznem kell vérvételre... :cry: - Ez nem vidított fel túlságosan... :cry: De megértem, hogy így praktikus, és nekem is sokkal egyszerűbb, mert nem kell mégegyszer, csak ezért bemennem az intézetbe... :roll: Egyébként a sorszámommal már most kellene jelentkeznem, hogy novemberi kezdés legyen belőle - így eltolt decemberre................ De nagyon remélem, hogy se novemberben, se decemberben, se januárban, se semmikor máskor nem kell lombikra jelentkeznem!!! :roll:
hbzs

Sziasztok lányok, Zoli vagyok, minden ok, 3.1 kg 54 cm Bencuska.
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon gratulálunk Zsuzskám!
Gyönyörű a kis Bencus és hát ez a kép fantasztikus!!!!!!!!!!!
Jó egészséget,sok örömöt és boldogságot kívánunk nektek!!!!!!!!
Istenem de fantasztikus!!!!!!!!!!!!
Kép
Köszönjük a képet Zoli! :D

belluska

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratulálok!!!!! Kedves Zoli, ha olvasol minket légyszi add át Zsuzskának hogy gyönyörű Bencike és természetesen Neked mint kispapának szintén gratula!

fitie

Szia Zoli!

Szívből gratulálunk párommal együtt! Bence egyszerűen csodaszép kisfiú :lol:
Sok boldogságot kívánunk az újdonsült családotoknak!
És köszi a képet! :lol: (Majd hozhatsz még :lol: )

Hbzs,
ne is törődj azzal a papírral. Rakd el jó mélyen egy fiókba, mert nem lesz rá szükséged :wink:

i.kata

Zsuzska és Zoli!
Gyönyörűséges kisfiatok van!!! :D Sok szeretettel gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :D

Kata!
Köszi! Így fogok tenni! :wink: :lol:
hbzs

Nagyon szép kis aranyos ez a Bencus,ugye lányok?

salygabó

Én is ilyet szeretnék!:)Hbzs!Megadrukkom a tiéd most 2 hétig! :wink: :lol:

salygabó

Kedves Zsuzska és Zoli !
Nagyon gratulálok Bence babátokhoz ! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit ! Nagyon szép kisbabátok van ! :) :) :) :) :)
wepe

Zsuzska,Zoli!
Most végre nyugodtan leültem a gép elé és csak gyönyörködök a kis Bencében!Csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Zoli!
Nagyon vigyázz a kis családodra és nagy-nagy gratula még egyszer! :P

belluska

Hbzs!
Nagyon drukkolok nektek és a másik papírkával most ne is törődj! :D :wink: Pihengess és csupa szép és jó dolgok járjanak a fejedben!
++++++++++++++++++++++

Tücsi!
Sokat gondolok rátok!!!!!!!!Poci simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Férjikéd is képzelem milyen boldog ugye?
:P Puszillak!

Kriszta!
Remélem a hétvégi bababörzén tudtok majd vásárolni!Majd írjál mit sikerült beszerezni! :)
Sok simi és rosszullét űző! :wink: Puszi nektek!

Wepe!Simi a kis pasinak! :P

belluska

Sziasztok

Hbzs
:D az "Egy úr az űrből" pózt felvetted, ugye? nagyon drukkolok Nektek! Kívánom hogy ne legyen szükséged arra a papírra :) Nagyon megértőek minden szempontból az intézetben.. tapasztalat :D máskor/máshol nem szoktam túl elesett lenni, de amíg a forgácsba jártam olyan dolgokat műveltem mintha nem is én lettem volna :) elfelejtettem telefonálni az eredményért (ezt többször is eljátszottam, volt hogy Sipos dr csörgetett meg), az egyik gyogyit 2 nappal hamarabb kezdtem el szúrni mint ahogy kellett volna... amikor kiderült hogy sikerült a lombik, annyira boldog voltam hogy a kék zacsipapuccsal a lábamon beültem a kocsiba és hazajöttem :lol: azóta sem vittem viszza a zacsipapucsot :oops: szóval szerintem nagyon megértőek, elvégre amikor az ember lánya ilyen ügyben jár hozzájuk nem azon jár az esze, hogy van-e kp nála :D

Babszi
azért holnap reggel tesztelsz még egyet ugye?

mint kiderült, nálunk leghamarabb csak hétfőn este lesz fűtés mert szerelnek valamit a ház fűtőrendszerében :? kaptam kölcsön két kis olajradiátort, de nem érnek túl sokat, szegény Pepe 2 rugiban (az egyik polár) és sapkában van egész nap, egész jól viseli ahhoz képest hogy úgy néz ki mint egy kis eszkimó. ma már egy fokkal jobb a helyzet, mert tegnap még meleg víz sem volt!

Annyira helyes ez a kép Zsuzskáról és Bencusról :D Zsuzska tekintete mindent elárul!

Kellemes 7végét mindenkinek :)

fitie

Ja,
Babszika :D :D :D nagyon aranyos amit írtál
szívem szerint hoznék én babát mindenkinek aki vágyik rá! (de az egy lábon álldogálást inkább nem vállalom ;) )

fitie

Babszi,
holnap reggelre egy óriási kalappal. Remélem pozitívat tesztelsz! :wink:

i.kata

Sziasztok Lányok!
Jól emlékszem,hogy azt írtátok,elfogadnak máshonnan hozott vizsgálati eredményt az Intézetben?Nem veszi rossz néven Sipi,ha beállítok egy más doki által kiállított lelettel?
Múltkor ugye felvetette az átjárhatósági (HSG) vizsg. gondolatát,hogy meg kellene ejteni. Így egy kicsit utánanéztem és ma kiderült,hogy a területileg illetékes kórházban TB-re elvégeznék.
Nem ciki szerintetek?

Zsuzska!
Gratulálok!Nagyon édesek vagytok!Bencus nagyon tündéri Manó!

puszi
Vendég

Szilvi,
dehogy ciki, szerintem örülnek, ha nekik kevesebb vizsgálat marad, mert akkor jobban haladhattok. Nyugodtan csináltasd meg. :wink:

Babszi,
na teszeteltél?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.10.17 08:36-kor.

i.kata

Sziasztok !

Szilvi, de hogy baj, sőt! Engem vissza is küldtek átjárhatósági miatt a nőgyógyászhoz :!:

Szép hétvégét Mindenkinek ! :D
wepe

Kata teszteltem, de semmi meglepőt nem tapasztaltam. Szóval gyogyók már nincsenek, várom sorsomat.
babszi

Babszi,
nagyon sajnálom! Mikor lesz folytatás?

i.kata

Babszi!
Sajnálom nagyon! :cry:

Kata!
Szuper a vonalzód!Kitartás!Sok erőt hozzá és meglesz az eredmény minden téren!

belluska

Most meg kell jönnie

aztán még egyszer, és akkor konzultálunk a változásokon vagy vizsgálatokon

sorszám szerint kb február

Kép
babszi

Kép
babszi

Remélem az már sikerül, és minket is választ egy kis babó, vagy több kis babó
babszi

Sziasztok

Babszika
nagyon sajnálom :cry:

fitie

Sziasztok lányok!
Bocsánat az eltűnésért de 3 hétig kórházban voltunk, és nem volt net.
Örömmel értesítelek titeket, hogy október 7.-én megszülettek az osztály legnagyobb ikerbabái 36.-ik hétre a kisfiú 3020gr, a kislány 2840gr.
Tündériek!!!!Velünk minden rendben, rengeteget esznek,és tejcsi is sok van.Haza is engedtek már 4 nap után. Csodálatos ez az érzés....Nagyon boldogok vagyunk!!!Kívánom,hogy mindenki mielőbb átélje!!!! Visszaolvasni nem volt még időm, ha tudok jövök!

Kép
babyonboard77

Baby!
Nahát,jól sejtettük!!!!!GRATULÁLUNK!!!!!!!
36. hétre nagyon szép súllyal születtek,NAGY BOLDOGSÁG AZ BIZTOS!!!!!!!
Sok örömöt,boldogságot és jó egészséget és továbbra is sok tejcit kívánok nektek!!!!!
Millió ölelés és simi a kicsiknek!
Neveket elárulod? :oops: :wink:
Kép
Képet nagyon szeretnénk a kis picurokról!!!!!

belluska

Sziasztok Lányok.

Nagy viharok voltak, és nem volt netem, már megint:(

Kata, igen megkaptam a mail-t, nagyon szépen köszönöm. Rengeteget segít.

Babszi, nagyon sajnálom:( a következő biztos sikerülni fog!!!

Zsuzsa,Attila gratulálok.Gyönyörű a kis Bencus, eddig, csak pocakba láttuk:) Zsuzsa is jól néz ki, boldog kismama:D

babyonboard77 Gratulálok:D Ügyesek vagytok!!

Fitie, hbzs, Belluska, Wape, Szilvi, Salygabó, puszi nektek:) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
beus84

úúú, jajajjjj Bocsánat, Zsuzsa férjét Attilának irtam :oops: :oops: :oops: :oops: , és közbe ZOLI.
Nagyon sajnálom figyelmetlen vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

beus84

Baby!
Sipos doktor is biztosan megdicsért,hogy ilyen szép nagy babókat növesztettél! :P :wink:

Beus!
:D

belluska

Babszi!
Nagyon sajnálom!!! :cry:
Drukkolok nagyon, hogy a következő lombik egyben az utolsó is legyen gyönyörűséges babákkal! Vagy, ami még jobb: addig spontán összejöjjön! :wink:

Kata!
Szuper a vonalzód! :cry: És ez hogy fog mérni? Adott időközönként kiírja, hogy mínusz x kilónál kell tartanod? :wink:

Baby!
Annyira örülök!!! :D Megmondtam, hogy ez van!!! 8) Tiszta szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
hbzs

Baby,
szívből gratulálok a gyerkőcökhöz!Sok boldogságot Nektek! :lol:

Babszi,
gyorsan eltelik majd az idő, meglátod. Én is kicsit megijedtem a januártól, aztán belegondoltam, hogy az gyorsan itt lesz, mert elég sok ünnep is lesz közben, idén végre lehet eljutunk síelni is.
Mióta próbálkozunk, egyszer sem voltunk, nehogy pont akkor jöjjön össze a baba és ha taknyolok egyet, akkor annyi volt.

Hbzs,
hát szernitem csak akkor látszik majd a változás, ha átállítom, úgyhogy elég macerás :roll:

i.kata

Hbzs!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihengessél,úgy is olyan rossz idő van!Remélem valaki nagyon célba akart érkezni a kis "katonák" közül!Aztán pedig megindul a befészkelés odabent kilenc hónapra! :D :wink:

belluska

Kata! Te 1 héttel voltál előttem, és januári a sorszámod, enyém meg már februárba csúszik? Ajjaj... lehet fel kellene hívnom az intézetet, hogy tuti visszatettek-e a listára. Mert Tanár úr felírta ugyan, de mint tudjuk, elkeveredhet minden önhibáján kívül is. Nagy baj lenne szerinted ezért zavarni őket?
Síííííelés. Igazából nagyon szeretek síelni, de csak közepesen tudok. Azaz nem síelek szépen, de élvezem nagyon :) Ti mióta, és merre szoktatok?

Hbzs, sajnos nekem nem lehet spontán, hacsak nem történik valami hatalmas csoda - de a csodák mindig mással történnek... Szóval nagyon örülök a biztatásnak, de sajna nem hiszek benne :(
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?