Sziasztok, jó éjszakát!
Nálam ma volt eddig a netmentes nap, csak most jutottam oda, hogy vissza tudtam olvasni.
Babóka az elmúlt éjjel szintén úgy döntött, hogy elég volt az alvásból, így éjjel 4 és 6 között boldogítottuk egymást.
Már lassan kezdem megszokni. Napközben próbáltam szakaszosan aludni, amikor ő aludt, kevés sikerrel. Nagyon hamar elment a nap.
Köszönöm a dicséreteket a tegnapi képekkel kapcsolatban. Azért nem póréhagymán tartjuk a gyereket.
Az úgy esett, hogy pont főztem, és pucoltam a zöldséget. A zöldségek le voltak téve egy tálcára a asztalra, és pont oda ült le a férjem Babókával. Ő meg mindent a kezébe vesz, hát gyorsan elkapta a hagymát. Az, hogy milyen élvezettel szopogatta, engem is meglepett.
SZofi: Akkor hogy is lesz?
Gyorsan visszaolvastam, de nagy szervezkedésben kezdtem elveszíteni a fonalat, hogy kivel jutunk el Trixiékhez.
Csak akkor pofátlankodnék be akár hozzád, akár máshoz, ha nem okoz gondot, egyébként a Bkv is ok, már nem olyan rossz az idő.
Lakáshitel: Nekünk is van, 25 évre... szerencsére forint alapú. Nekem is az álmom egy kertes ház, ehhez képest egy erkély nélküli panelban élünk. Na de lesz ez még jobb is, most gyűjtünk.
Nekem sincs, ahova teregetni, a szárító elfoglalja a fél szobát, de ez van, legalább nem albérlet.
Kistesó: Mi is kis korkülönbséget szeretnénk, de csak Babóka 1 éves kora körül kezdünk élesben akciózni.
Szeretném itthon tölteni vele a maximális időt (a gyest nem számítom bele, abból felkopna az állunk). Az orvosom is azt mondta, nem árt a szervezetnek egy év pihenő két terhesség között.
Emese: Én bekrémeztem Babóka orrát Gabi babakrémmel, mielőtt kivittem, de tegnap így is tiszta vörös lett neki.
Na, megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!
Réka