Új privát üzeneted érkezett!

Na, jól van. Én is így gondoltam. Amikor a 4 órát kiszúrtuk először, arra nem gondoltunk, hogy valakinek a párja csak később ér haza és hát a gyerekek...

Jutte: megértelek! :) Hát még én hallod... Az utóbbi három évben csak terhes voltam és szültem! :) Közben rohangászok az iskola és a lakás között. :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

De jó, hogy később kezdünk, így tényleg nem kések olyan sokat.
És CSajok!!Még mindig van egy szabad helyem fél 6 körül és tényleg bármerre elmegyek, Gabi, ha gondolod nem gond, simán elmegyek érted is!!

Reggel Biust megint vihetem dokihoz, megint egyre csúnyábban köhög, de a torka nem fáj, megint olyan fulladós, most már lehet szólok dokinak, hogy írjon beutalót tüdőgyógyra...Ez már nem állapot..

Kép Kép
joosneagi

Jági: jobbulást Biusnak!
Én kérnék a helyedben egy allergia vérvételi beutalót is, tejre. Attól is lehet a sok légúti betegség. Ne foglalkozz azzal, ha R. nem ad. Harcold ki!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

JÁgi!

Szívesen elfogadom, de csak ha tényleg nem gond, hogy erre kell jönni. És Te meddig tudsz elszabadulni otthonról?

Megjártam a postát, volt még egy pár feladatlan Teszveszes dolgom, meg a hát a még utolsó csekély összegű fűtésszámla.
Gyerekek még fent. Épp most a Bebe Tv a sláger, ezt nézik, de lassan megpróbálom őket letenni aludni. Zoli, Apujának segít kereket cserélni. Hát nekünk ez idén sem adatik meg.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Én sem hagynám annyiban Bius betegségét. Légy erélyes. Danim is így ússza meg (talán) a kukacműtétet.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!

Tényleg nem gond, csak egy kis kanyar..Majd írd meg a pontos címedet, meg küld el a számodat és amikor indulok dobok egy sms-t.
Szerintem 8-ig biztosan tudok maradni, apa el szokott lenni a gyerekekkel, ha nem lesz gond, akkor akár tovább is.

Betti!

Láttam az utcátokban, tőletek pár házzal arrébb, hogy árulnak mézet. Tudsz róluk valamit?Mármint, hogy jó-e a méz és hogy drága-e??

Kép Kép
joosneagi

JÁgi,

Szerintem az ilyen problémával, mint Biusnak van, inkább a pulmonológushoz kellene mennetek. Kérj beutalót. Sajnos nálunk is volt ilyen Máténál, Ajkán a pulmonológián csináltak vérvételes allergiavizsgálatot, verejtékes terhelésest, és még sok mindent. Mi befúvós gyógyszert kaptunk, fél évig kellett bepuffantanom Máténak napi kétszer. Aztán rendbe jött. Neki Xyzalt is kellett szednie, folyékony és allergiára van. Most már ezt sem kell. Ha náthás és köhög, este mindig cseppentek a tejébe Zyrtec-et, és nála segiteni szokott.

Jó a homeopátia, de ha egyszer nem használ valakinél, akkor ne eröltessük már. Nekem ez nem tetszett Rákóczinál. Én emiatt váltottam róla a mostani dokinőnkre. Aki szintén foglalkozik homeopátiával is, sokkal kedvesebb és amióta megállapitotta a gyerekeim alkati homeopátiás szereit és azt szedjük, szinte nem is voltak betegek.
Ha érdekel megadom a számát, egy próbát megér. És nem drága, havonta egyszer kell menni.

Judit
Kép
Kép
jutte

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, hál istennek (apát kivéve) betegség nélkül. Sajnos reggel elromlott az autó, talán ma meg tudja nézni a szerelő, de nem biztos. Még nem tudom hogy jutok le holnap délután, de megyek, az tuti.
Egy hete a porszivónk romlott el, előtte egy héttel meg a telefonom, remélem most már más nem lesz.

Olvaslak titeket esténként, de nincs időm irni, holnap dumálunk egy jót egy-két (három-négy, legalábbis én) kapuccsinó mellett.

Sziasztok, Hugi

hugodugo

Nézzétek mit csinált ma Máté:
Kép Valamire készülök, csak anya észre ne vegye
Kép falfirka
Kép ugye milyen szép lett, anya
Kép anya leszidott
Kép többet ilyet nem csinálok, becsszó
Kép na még egyszer
Kép hehehe, mégegyet rajzoltam csakazértis
Kép imádom

Judit
Kép
Kép
jutte

Na ez jó ötlet, hogy 5-től lesz, akartam Én is javasolni, hogy ne 2-en ücsörögjünk ott Szilvi 1 órát!!!!
Persze elmegyek érted, nem gond!
Szegény Húgod, jól megnyerte a gyerekeket!

Hugi! Érted is fel tudok ugrani, a számod is megvan, mit szólsz?
Csak akkor a hazajövetelt össze kell hangolnunk hármunknak!!!

Jutte! Szuper a fotósorozat! De komolyan a falat firkálta vagy felragasztottál neki nagyalakú papírt?
Az utolsóelőtti vigyori a favorit, azon olyan igazi nevetése van!

Csilla: szuper a betegség nélküliség és a sírásmentesség is!

J.Ági! Én nem tudok Bius gondjához hozzászólni-szerencsére!
Tényleg Antóra mit mondott egyik nap a védőnő? A nemevés-nyűgösségére?

Moncsi! szédülésednek remélem holnap du-ra nyoma sem lesz! Zsóci komolyan segít Neked az ilyen takarításban???? :shock:

lola77

A falat firkálta. Mivel az alkotósarkuk melletti falról van szó, már van rajta festék és ceruzafirka is. Szóval nem ez volt az első paca. Majd pár év múlva ha lesz festés, lekenjük.

Judit
Kép
Kép
jutte

LOLA:
Köszi, aranyos vagy nagyon, de ez tényleg iszonyat kitérő lenne nektek. Most vitte el a szerelő az autót, de mivel van főállása, ezért lehet hogy csak hétvégén tud hozzányúlni. Apa oda tudná délután adni az övét, de azzal nagyon nem szeretek menni, mert puttyonos és nem látok hátrafele a tolatásnál. Mondta apa, hogy akkor buszozzak! :shock: Nem lenne nagy gáz, csak hát innen Felsőről max. buszvégig, onnan meg nagyon nem is tudom hogyan tovább le a Mekiig.
Nem tudom mitévő legyek. Nekem mindegy mikor jövünk haza, mert ha már elmentem és apa itthon van, akkor már nem kell úgy hazarohannom, max. jóéjtpuszira, az meg kb. 9-kor van.

Még megálmodom, okés?
A reggel fél 4-es kelés sajnos már tuti :?

JUTTE:
Én is kiváncsi vagyok, hogy igaziból a falat firkálta-e a kis betyár! Annyira jó az utolsó kép! Igazi, önfeledt, gyerekmosoly!

JÁGI:
Nagyon jó a kising, amit Antónak vettél (veszel). Szerintem se hagyd magad dokiügyben, igenis adjon beutalót, nem állapot, hogy mindig köhög.

LIVI:
Gyors gyógyulást!!! Virág nekem is utálja a szelet, már babakora óta ilyen, szinte allergiás a szélre. Ma ugye pórul jártunk az autó miatt, megint mint a régi szép időkben három szatyorral baktattunk fel a nagy szélben, esőben. Mivel nem volt nálunk harisnya, szépen a benti játszós gatyóját betürtem a zoknijába, úgy adtam rá a nadrágot, két pulcsi (abból az egyik kötött), kendő a nyakába, kabát, sapka. Nem is fázott a lelkem és nagyon ügyesen, gyorsan haza is gyalogolt. Egyedül a keze fázott, az viszont sokszor szokott neki, belebújtattam a kabátom ujjába, úgy jöttünk haza mint akik össze vannak nőve :lol:
Őt is nehéz ilyen időben lefárasztani, most éppen itt futkos fel-alá a két szoba között, nem tudom, hogy lesz ebből alvás :shock:

EBD-anyu:
Sikerült bakancsot venni Emesének? Milyen vitamint veszel neki? Én is Cebiont vettem most Virágnak, de a Vitacolan jobban izlett neki.

Jaj, nem is irtam, voltam tegnap ugye a nődokinál, hát 2 és fél órát vártam, úgyhogy elment az egész délelőttöm. Először is letolt, hogy miért ilyen későn mentem, másodszor meg azt mondta a vérzésre, hogy szedjek fogamzásgátlót. Irt is egyet, hirtelen nem is tudom a nevét, számomra ismeretlen, G betűvel kezdődik, 4700 vagy 4900 Ft volt a háromhavi, most ezt kell szednem.
Remélem most már helyremennek ott bent a dolgok.

Most mennem kell, segitek apának becserkészni Virágot egy fogmosásra és az alvásra. Nehezen megy, mert sirdogál a szobájában, persze nem akar menni.

Sziasztok, jó éjszakát!
(Lola, még délelőtt próbálok olvasni titeket, és legkésőbb délben irni is. Ha tényleg nem gond, akkor lehet hogy igénybevennélek. Előre is köszi).

Hugi

hugodugo

Kiderült, hogy előbb csak szinészkedett a kisasszony és műsirás volt, hogy apa kivigye őt a kezében (persze fejjel lefele, lábánál fogva) a fürdőbe fogat mosni! :D

hugodugo

Sziasztok!

Na, akkor megdumáltuk, holnap 5 óra legyen a tali! Ok? Valaki tud szólni Cirmikének? Ebben a telómban nincs meg a száma. Zsankának küldök ma sms-t, hátha nem olvas ma. Verikának is jó az 5 óra, szól a mekiben is.
Rita is lehet, hogy el tud jönni kicsit, de csak úgy, hogy Mírával, mert nincs itthon apa. A két nagyobb külön órán lesz. Mondtam, hogy nem gond, egy gyerkőc nem gyerkőc! :)

Hugi:
még nem mentünk venni bakit, szombat délelőtt akarok elsétálni velük, ha nem esik. Apa akkor is dolgozik. Most a tescoban voltam, vettem a két kicsinek vastagabb sapit, de még valamilyen kell még 1-1 váltásnak, meg ezek nem védik a homlokukat, csak a fülüket, olyat is akarok.

Fogi gátlót adott, azért nem semmi a doki, kapásból ez. Egy vérvételt előtte kérhetett volna. Melyik doki volt ez?

Jutte:
nem semmi Mátéd, bár én ezeken a dolgokon már nem tudok csodálkozni. Kötélből vannak az idegeim. Itt is volt már firkálás ágyra, szekrényre, falra. Meg mindenféle csínytevés. Ma a számítógépbe akarta betuszkolni Bence az infralámpát. Krémezés volt már számtalanszor.

Lola: köszi szépen akkor, majd holnap még egyeztetünk. Tesómmal is. Hát igen... de aranyos volt, ő mondta, hogy jön, hogy én is kimozdulhassak végre...

Na megyek, altatok még. Holnap délelőtt nem leszek gépközelben, a kórházba megyek rákszűrésre. De dél körül majd olvasok.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Írok reggel sms-t Cirmikének Én! :D

Hugi! Nem gond, legalább viszonozom a vendéglátást (még pár éve mikor szintén volt Nálad babatali... :lol: )
Megvan a számod, majd írok sms-t. Szerintem elindulok érted fél5-kor, majd navigálsz telón, mert tuti nem találok oda, aztán visszafele beugrunk Szilviért Sárberekbe és 5-re oda is érünk! Na jó így? :?:

lola77

Jági!

Biztos, hogy ír beutalót a Rákóczi. Nálunk nem erőlteti a homeós gyógyszert. Csak javasolja azt is. Egy papírra fel szokta írni. De ennyi.
Az itteni pulmonológiáról inkább nem mondok semmit. Majd holnap személyesen. De ha kaptok időpontot még ebben az évben, akkor is hideg élelemmel kell menni. Mi 2 1/2 órát várakoztunk időponttal!
És nagyon bunkó a doktornő!

Holnap 5 körül megyek ám!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Akkor holnap 5 óra! Kifosztjuk a sütispultot és a kávégépet! :lol: :lol: :lol:
v.erika

Szívemből szóltál Erika! :oops: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kicsit kómás vagyok, mindjárt bekomálok, de még picit fecserészek Szilvivel msn-en.

Jól vannak hál istennek!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

JÁgi!

Apának mondtam tegnap, hogy jönnél értem és nem rajongott az ötletért. Már nem azért mert, hogy mással megyek, hanem, hogy akkor nem tudok hazajönni, ha esetleg vészhív (még sosem volt egyedül az esti rituálénál a két gyerekkel) Előre meg ugye nem lehet tudni meddig érezzük jól magunkat, így nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de inkább saját autóval megyek, hogyha röppenni kell haza, akkor senkit ne "rángassak" el a jókedvből. Ne hari! :(

EDB anyu!

Na most Te tettél túl rajtam a fentléttel. Még a TV2-n a filmet sem tudtam végig nézni. Gyerekek is jó hamar és nyűgi mentesen elaludtak, megvacsiztunk aztán kidőltünk a TV előtt Apával.

Amúgy már várom nagyon a talit. Lehet még előtte beugrok a szoliba is, így lehet kicsit "büdin" fogok ott ülni. Előre is bocsi, de ha már a közelbe van, akkor kihasználnám még a bérletet.
Dani 6:50-kor jön be a hálóba, húzza le rólam a takarót, ráncigál, hogy TI, azaz kapcsoljam be a TV-t. Hogy honnan érezte, de Miki ment épp akkor a Disney-es csatornán.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Megértelek Gabi..Én is ezért szeretek magam autóval menni, mert ha bármi van, akkor tudok jönni...Akkor jól érzem, hogy apa kicsit fél a feladattól?Kellesz vészatartalékba..:) Apához jön át egyik barátja, aki nagyon jól elvan gyerekekkel, együtt lesznek velük..

Lola!

Most "tárgyaltam" Hugival, és abban maradtunk, hogy felugrok érte én, mert neki is apa később ér haza és a fél 5 még korai lenne neki.De azért nagyon szépen köszöni a felajánlást.

Mi akkor így olyan 3/4 6-6 körül érünk oda..Remélem lesz még helyünk..:)

Voltunk lett dokinál, persze helyettesítés volt. Megint ugyanazt mondták, amit szoktak, nem a torka, nem hallani a tüdején sem semmi( hivatalosan nem beteg..) de a dokinő is hallotta, hogy csúnyán köhög, nem tudja mitől, biztos az előzőből maradt vissza. Újabb kétfajta gyógyszer, hátha segít.Kísérletezzek, hoyg válik be jobban, ha alvás előtt vagy ha utánna adom..frankó...
Védőnénivel beszélgettem, kaptam tőle maszak tüdógyógyáász , allergológus számot, hozzá nem kell beutaló és kb. 2 héten belüli időpontot ad, ő is hozzá vitte unokáját. Pestre akartam vinni Biust, de azt csak úgy lehet, ha a doki ad beutalót ide szakrendelésre és a aszakrendelésről továbbküldenek Pestre.Ez is frankó..Akkor inkább maszek..Állítólag 5-7000 a vizsgálat, de ha azt veszem, akkor havonta költök annyit gyógyszerre és nem hat egyik sem..hÉTFŐN SZERINTEM fel is hívom a nőt, remélem minél hamarbb mehetünk..

Kép Kép
joosneagi

JÁgi!

Ez a dokinő dózsakertben rendel?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Gabi: igen, túltettem Rajtad, de meg is lett a böjtje, fáj a fejem! :( Sógniőm tegnap jött haza Írórszágból pár napra, uram kiment ide elé a vonathoz, azért is voltunk későig fent (10,15-re ért ide a vonat Pestről).
Engem nem zavar a büdi, szerintem nem leszel az! :)

Jági: és melyik dokit ajánlották? dr. Sipos Éva?

Képzeljétek, hogy jártam. Mentem ugye a rákszűrésre. Jánoska fődoki volt. Mondta, hogy köztes vérzésem van (én ebből semmit nem vettem észre), ezért nem tudja megcsinálni. Majd hétfőn menjek vissza, ő lesz, 10-11 körül. Nem értettem a dolgot, mert ilyen nem volt még. Azt mondta, peteéréskor lehet, és ahogy kiszámoltuk ott, tényleg kb. az van. Hurrá. Elég szervezést igényelt a mai nap is (anyu jött a kicsikhez), hétfőn megint szervezhetem. Hát ez van...

Mérgemben bementem a dózsakerti sportboltba, már hónapok óta akartam Dórikának nagyobb kis motort, mert kinőtte ami van, az jó lesz Bencének. Vettem is neki, nagyon örült neki, itt motorozik fel és alá.
Megjött a Dorás sapka neki, nagyon jól áll és pont jó!

Még bementem a rossmannba is tápszerért. Hát úgy felhúzott a nőci... Fiatal eladó volt. Kérdezem, hogy nincs e rossmanos 3-as táp. Mondja, nincs, csak kettes. Mondom és az jó e 14 hónapos gyereknek?Mármint, hogy elég e, ami benne van. Kiguvadtak a szemei, hogy én ekkora gyereknek akarom vinni. Mondom igen, mert még nem akarok tejet adni neki és reggel, este ezt eszi. Teljesen hülyének nézett, majdnem hogy azt mondta, szar anya vagyok, mert közölte, hogy a tápszer nagyon felfúj, kövér gyerek lesz belőle. Hát köpni nyelni nem tudtam. Egyrészt mi köze hozzá, másrészt az őskorban él?? A saját termékükről ilyet mond. Meg eleve a tápszert leírta. Én úgy gondolom, mindenki maga döntse el, mit ad a gyermekének, én tejet még nem akarok, ha egy mód van rá. Mindhárom gyerkőcöm kapott tápszert és nem lettek hatalmas, kövér gyerekek. Jó, Bence és Emese se sovány, de nem hiszem, hogy ettől. Én sem vagyok sovány (de még mennyire nem) és nem kaptam tápszert. Érdekes... Hú, úgy felhúzott az a tirpák nő. Nem szóltam be neki annyira, amennyire kellett volna, nem volt kedvem veszekedni.

Bencus alszik, Dórika itt motorozik, asszem elaltatom őt is. Álmosodik.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még azt akartam, hogy én megrendelem most a leo-poldit, nem nagyon reagáltatok, hogy kértek valamit, úgyhogy ezt úgy vettem, hogy nem! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Most néztem az iwiw-en a képeket, nagyon tüneményesek a gyerekek, az tetszik a legjobban, amelyiken Dórika átkarolja Bencét.Imádnivalóak..És a Dórás sapi is nagyon jó. Én még nem kaptam meg a kabátot..:( Pedig már nagyon várom...

Igen a Dózsakertben rendelő Sípos Évát ajánlotta azIlike.. Szilvi, Anikó, 6tudtok róla valamit???Anikó, ugye nem róla írtad, hogy bunkó volt???? Remélem, mert akkor ez a reményem is eloszlik...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Láttam van még valakinek szabad hely, csak nem tudom már ki írta. Esetleg beférnék valahova? Mert a vezetést még nem merem bevállalni főleg a szürkületit, mert akkor a legrosszabb.
A számom 06 20 2693099, ha esetleg valakinél még lenne hely megköszönném, a hazafelét meg tudom oldani.

Remélem még nem szóltam későn.
Köszönöm

Kép
slivia

Sziasztok!

Livi: ugye Dózsakertben laksz? Moncsi van Hozzád szerintem a legközelebb, ő Bánhidán lakik és nála van hely. De ő nem szokott mindennap jönni, bár lehet, hogy olvas.

Nem tudja valaki Moncsi számát? Ha igen, megtenné, hogy elküldi neki sms-ben Livi számát, hogy tudjanak egyeztetni. Én is köszi! :)

Jági: köszi, szerintem is édesek! :oops: Az ölelős képről a finomított változatot raktam fel, mert van olyan, amelyiken szinte megfojtja Bencét Dóri! :)
Ma jött meg a sapi. A pulcsit, amit tegnap vettem, ma fel is adta a lány. Most már kezdek megnyugodni gyerekek ruhája terén.

Holnap délelőtt, ha nem esik, elsétálok velük a plázába, már nincs az a hülye szél. Nézünk Emesének bakancsot akkor.

Jági: Sipos dokinőt én nagyon szeretem. Elég arogáns a stílusa néha, de emellett kedves. Homeopata, először ő is ezzel próbálkozik mindig, de ha kell, ad gyógyszert is. Tüdőgyógyász, úgyhogy ez külön jó. Végez bőrpróbás allergia tesztet. Én szeretem. Elég az a vélemény róla, ha baj van, és a mi dokink által előírt terápiára nem jönnek helyre a gyerekek, mindig őt hívom ki? És még olyan nem volt, hogy ne tudott volna segíteni. A mai napig, ha gondban vagyok, felhívhatom és ha kell, telefonon is elnavigál.
A saját dokink mobil számát nem is tudom. Sosem adta meg. Még a három gyerekemre tekintettel sem. Sőt, volt olyan, hogy keményen beteg volt a két kicsi, és nem jött ki megnézni őket. Lázasan vittem a rendelőbe őket, Bence ott hányta magát össze! Akkor is Sipos dokinő lett a vége...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Moncsi-Livi "ügy" sztornó, megbeszéltem Lolával, hogy beugrunk Liviért mi, útba esik.

Sziasztok, menek dógomra! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Most értem haza a fogászatról.Durva.Fél nyolcra mentem.
Már megint nem lopta az aszisztenskiscsaj a szívembe magát.
(pedig nagyon kis kedves,de sztem még totál kezdő)Ő azt mondta nekem hétfőn hogy minden rendben van a röntgenemmel.
Na ma kiderült hogy van még egy pici valami.
Doki kiszedte.
Ne ijedjetek meg ez kispiskóta volt.
Ugyhogy kutya bajom :D délután falni fogom a sütiket,kávékat!!
Viszont volt ott két nő akik annyira,de annyira ordítoztak,sikitoztak odabennt,hogy szegény doki kétszer küldte ki őket pihenőre.
Szóval én aki eddig azt hittem magamról hogy "hisztizek" a fogorvosoknál,nos megállapithatom hogy én vagyok az önfegyelem mintaszobra. :D

Csillám
Várom a hívásod.

Bocsi hogy most másra nem reagálok,délutánra is maradjon valami.

Betti

Kép
berna23

Jági!

Nem, nem a Sipos dokinő az! Dr. Halász Ilona a bunyesz. Nekem is a Sipost ajánlották, azért kérdeztem csak :).

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Oké, akkor megnyugodtam, hogy nem rossz dokit ajánlottak..Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz és mit mond majd, ha eljutunk... Mert ez már nem állapot..Nálatok hogy derült ki Bendinélaz asztma?

Kép Kép
joosneagi

EDB anyu!

Ez a Rossmannos eladó nagyon durva. Ő a vevőért van, nem ellene. És vettél is végül tápszert ott? Én lehet nem vettem volna , hanem a Kodály téribe, bár gondolom az meg most kiesett neked az útvonalból azért nem oda mentél. Ez a tápszertől felfújt lesz a gyerek is egy ősi legenda. Danit ismeritek milyen és Ő is tápszeres volt, igaz csak 8 hós korától. Ez alkat kérdése, hogy a táplálékot hogy hasznosítja a szervezet.
Remélem a hétfői nőgyógyi látogatásra is sikerül megszervezni a bébiszittit.

Betti!

Hát még mit bányásznak ki a te kis ínyedből? Félelmetes! De a lényeg, hogy mostmár (talán) rendbe jön a dolog ott. Örülök, hogy változott magadról a véleményed. Sok mindent nem is tud magáról az ember, hogy miket kibír, mikre képes. Én még fogorvosnál ilyen sikoltozásokat nem hallottam, hál isten. De viszont a szülészeten igen, ettől kicsit meg is rémültem. Engem nagyon megviselnek az ilyenek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Örülök, hogy sikerült megtalálni a megfelelő dokit. Remélem hamar kaptok időpontot. Köszi a megértést. Apa kicsit fél e téren, és itt ütközik az ki, hogy nincs sokat egyedül a gyerekekkel. Danit szokta vinni magával sokszor pl bolt..., de Gerit még nem vállalta be, csak ha én is ott vagyok.

Hát csajok!

Rávettem magam, hogy csinálok lekváros derelyét. Hát kezdem azzal, hogy a tészta receptje nem volt pontos. Össze vissza ragadt és bazi kemény is lett mikor megfőtt. Egy pár darab sikerült ezeket főztem meg próbának. Hát a többi ezek után ment a kukába. Ami pozitív volt ebben, hogy Dani segített közbe nekem. Nagyon élvezte, hogy mázolhatott, gyúrhatott, lisztezhetett.
És már el is aludt. Nem hiába, 7 óta fent van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi4

Sajnálom a derelyét, de a játék része jó lehetett.Én tegnap délután palacsintát sütöttem, Bius meg alig várta, hogy megkenhesse őket.Csinált kakaósat és lekvárosat, ő is tök élvezte és utána olyan büszke volt magára..:) Olyan aranyosak, amikor így segítenek..

Nekem szerencsére már többször volt Antó is apával, már a kezdetektől..Én már aznap, hogy kijöttem a kórházból itthagytam őket, hogy el tudjak menni vásárolni. (Pont szilveszterkor jöttünk haza..) Múltkor, amikor Huginál volt a tali, akkor is ő vigyázott kiskukisomra, ügyik voltak.Remélem most sem lesz gond és nem kell rohannom, meg persze nálatok is veszi apa az akadályokat...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Gabi:
ügyi vagy azért, már a derelye készítés tervével is két kicsi mellett! :)

Emese ma barátnőzik, de addigra hazahozzák, mire jön húgom. Hogy ők is együtt lehessenek.
Előbb hívtam a kincsemet, 5-ös lett a matek dolija hál istennek. Ügyeském! 98 %-os lett neki.

Dórikám alszik, előtte elrámoltam a hatalmas hurrikán rumlit a kisszobában, Bence itt vagánykodik, gyorsan addig felmosok. Aztán megyek hajat is mosni.

Sziasztok, szerintem már csak a mekiben.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Emese már megint nagyon ügyi volt. Tényleg nem baj hogy nem gyakoroltatok. :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én is lépek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: igen, nagyon ügyi volt! Jó, a dogára nem gyakoroltunk, csak átbeszéltük, de azért sokat gyakorlunk amúgy. Tegnap is vettem neki két gyakorló füzetet a tescoban. Szöveges feladatok az egyik (1-2-3.osztályos feladatok), amit utál (én is), a másik már a szorzáshoz lesz jó.

Most telefonált Rita, hogy ő is jön, Mírussal. Őt nem tudja kire hagyni.

Akkor jelentem, majdnem teljes lesz a létszám.

Akik nem lesznek ott:

Szilvi (igazoltan van távol Skóciában), Cserieri (igazoltan van távol munka miatt), és Melus. Vagyis róla nem tudom, hogy jön e, nem írta.

Örülök, hogy szép számmal leszünk! Reszkess meki, jövünk! :lol:

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na pont ma nem tudtam jönni, mikor aksön volt... bocsi.
Lívi persze elmegyek érted, tudom is hol laksz, remélem akkor Szilvivel ledumáltátok!

Mi ma férjemmel egész nap gőzkacsával végigsuvickoltuk a lakást... aztán ebéd, rohanás Somáért!

Lecke kész, még van holnapra szorgalmi+verstanulás+gyakorlás!

Na a lényeg, a lényeg, akkor mi odaérünk 17.15-re, ha Szilvianyu és Lívia elkészülnek időben! :D 17.10-re megyünk akkor Lívi fekete suzukival!

lola77

Én kész leszek! És az idő is szép lett, hurrá!!! :)

Ja, kifelejtettem az igazoltan távollévőktől a két kisbabás Anyucit, Angit és Ágit! Bocsi! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ügyesek vagytok Lola!Milyen az a gőzkacsa? Láttam már olyat, a kérdésem, hogy jó is?

Gabi: bocsi, szóval igen, vettem tápszert,mert muszáj volt. Pedig nem is hármas, csak kettes, de tudtam, hogy most nem megyek a Kodály térre és estére már nem volt kukacnak.

Kép
Kép
Kép
emesedora

SZUPER VOLT!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csajok!
Muszáj lesz bevezetnünk, hogy rendszeresen legyen anyatali!

Egyetértek EBD-anyuval! SZUPER VOLT!

hugodugo

Jó volt Csajok!!!!!!!!!!!!!!
v.erika

Csajszik!

Nagyon jól éreztem magam! Szuper volt!

Képek itt!
http://picasaweb.google.hu/eagleszem/Mamatali#

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Nagyon szuper volt csajok.....

Tényleg csinálhatnánk rendszert belőle :-)
lexyca

Szerintem is legyen rendszeres!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Nagggyooon jó volt!!!!

Képek is szupik!!!

Betti

Veri
Megvan a levél,válaszoltam is Neki!!

Kép
berna23

Húúú mindenki milyen szűkszavú, látszik hogy tegnap kidumáltuk magunkat! :D

Anikó, jók a képek tényleg, köszi hogy fotóztál. Látszik hogy mindenki milyen felszabadult volt!

Amit ott a helyszínen nem figyeltem meg mennyien voltak csíkosban!!!

Kár hogy nem tudtam mindenkivel dumálni, de ezért kéne rendszeresen legyen ilyen, akkor mindenkire lenne idő!

Szilvianyu: látod Anikónak sikerült azért rólam is normális képet csinálni!

Amúgy lányok annyi mindent akartam még megdumálni mindenkivel, de elrohant az idő! De nagyon jókat röhögtem, rég volt ilyen Nekem tényleg!

Szóval akkor a köv. tali időpont???

Moncsi, a villanyszámlámra reakciótok miatt ma délelőtt gyorsan leolvaszottam a hűtőt képzeldd! De a melegvíz elzáráson agyalok, hisz akkor ezek szerint napközben Te nem mosol melegvízzel kezet pl.? Hogy bírod, nekem lefagy a hidegben!

Szilvianyu: Galla patak mára már kimerítve! :D :D

J.Ági, Judit, Csilla, Betti: elmesélhetnétek Ti miről dumcsiztatok ott a másik felén???? kíváncsi v.ok na!

Mi ott az alvégen: Hugi melóhelyéről (droidok) Suli-tanárnénik igényei, építkezés (V.erika) Cirmike (kozmetika, Szőlősi suli) pelenkafajták+gyerekek (Gabi)... munkahely váltás (Lívia) hú meg még sorolni is sok! Ja meg Szilvianyu röhögtetett, hogy kiállunk a sarokra lassan az anyagi helyzetekre, férjek melóhelyére való tekintettel!

Cirmike: kozmetika nyitóparti jó ötlet!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.10.17 12:38-kor.

lola77

Sziasztok!

Én is feltettem az oldalamra a képeket.

hugodugo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?