LOLA:
Köszi, aranyos vagy nagyon, de ez tényleg iszonyat kitérő lenne nektek. Most vitte el a szerelő az autót, de mivel van főállása, ezért lehet hogy csak hétvégén tud hozzányúlni. Apa oda tudná délután adni az övét, de azzal nagyon nem szeretek menni, mert puttyonos és nem látok hátrafele a tolatásnál. Mondta apa, hogy akkor buszozzak!
Nem lenne nagy gáz, csak hát innen Felsőről max. buszvégig, onnan meg nagyon nem is tudom hogyan tovább le a Mekiig.
Nem tudom mitévő legyek. Nekem mindegy mikor jövünk haza, mert ha már elmentem és apa itthon van, akkor már nem kell úgy hazarohannom, max. jóéjtpuszira, az meg kb. 9-kor van.
Még megálmodom, okés?
A reggel fél 4-es kelés sajnos már tuti
JUTTE:
Én is kiváncsi vagyok, hogy igaziból a falat firkálta-e a kis betyár! Annyira jó az utolsó kép! Igazi, önfeledt, gyerekmosoly!
JÁGI:
Nagyon jó a kising, amit Antónak vettél (veszel). Szerintem se hagyd magad dokiügyben, igenis adjon beutalót, nem állapot, hogy mindig köhög.
LIVI:
Gyors gyógyulást!!! Virág nekem is utálja a szelet, már babakora óta ilyen, szinte allergiás a szélre. Ma ugye pórul jártunk az autó miatt, megint mint a régi szép időkben három szatyorral baktattunk fel a nagy szélben, esőben. Mivel nem volt nálunk harisnya, szépen a benti játszós gatyóját betürtem a zoknijába, úgy adtam rá a nadrágot, két pulcsi (abból az egyik kötött), kendő a nyakába, kabát, sapka. Nem is fázott a lelkem és nagyon ügyesen, gyorsan haza is gyalogolt. Egyedül a keze fázott, az viszont sokszor szokott neki, belebújtattam a kabátom ujjába, úgy jöttünk haza mint akik össze vannak nőve
Őt is nehéz ilyen időben lefárasztani, most éppen itt futkos fel-alá a két szoba között, nem tudom, hogy lesz ebből alvás
EBD-anyu:
Sikerült bakancsot venni Emesének? Milyen vitamint veszel neki? Én is Cebiont vettem most Virágnak, de a Vitacolan jobban izlett neki.
Jaj, nem is irtam, voltam tegnap ugye a nődokinál, hát 2 és fél órát vártam, úgyhogy elment az egész délelőttöm. Először is letolt, hogy miért ilyen későn mentem, másodszor meg azt mondta a vérzésre, hogy szedjek fogamzásgátlót. Irt is egyet, hirtelen nem is tudom a nevét, számomra ismeretlen, G betűvel kezdődik, 4700 vagy 4900 Ft volt a háromhavi, most ezt kell szednem.
Remélem most már helyremennek ott bent a dolgok.
Most mennem kell, segitek apának becserkészni Virágot egy fogmosásra és az alvásra. Nehezen megy, mert sirdogál a szobájában, persze nem akar menni.
Sziasztok, jó éjszakát!
(Lola, még délelőtt próbálok olvasni titeket, és legkésőbb délben irni is. Ha tényleg nem gond, akkor lehet hogy igénybevennélek. Előre is köszi).
Hugi