Új privát üzeneted érkezett!

Igen Böbi, utána néztünk. 11.6-ért, és 11,8-ért van hirdetve. Azért ennyire 10,5-et mondani, pofátlanság, de egy próbát megért nekik. A piacon ezek a kéglik 10 és 12 millió között mozognak. Természetesen az olcsóbbat újítani kell, és mire az ember beletesz mindent, anyag, idő, ideg, stb, addigra ugyanott van, mintha bemenne a drágább, de készbe!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Böbi, és sikerült pihennetek is?


Jaj, ha kislányom lenne... Annyi édes cucc van nekik. Kisfiúra vhogy nincs akkora választék:(

http://cgi.ebay.co.uk/GORGEOUS-BABY-GIR ... 5883b5d59a

KépKép

Kép
hase
 
 


Zsüci, szerinte, ha ti nemsokára tipliztek, akkor viszont akár még jobban is jártatok így. Hova lesz a séta? Egerbe?
(Mondjuk a Moszkva tér és a vidéki idilli kisváros közt én látok köztes lehetőséget is! :wink: )
Köszi a bókot! Mondjuk a férjeden nem csodálkozom, mert ahogy én ott a babauszin kinéztem, ezután már bármilyen fej csak nagyságrendekkel jobb lehet! :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Trixi, en kicsit tobbert tennem, 1 millat en siman alkudnek.
Amikor idejottunk lakni 6millat alkudtam, vagy lehet tobbet :lol: mondtam a tulajnak h holnaps zerzodes es penzatadas. ok? o meg azt modnta h ok. persze en vicceltem mint sokszor maskor :roll: nem gondoltam komolyan,de ha o igen.. akkor am legyen :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Ha lányom lenne, én már bazári majmot csináltam volna belőle! Szóval jobb ez így mindenkinek! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Trixi, a teszveszen nem próbáltál még meg hírdetni? 5 FT-ba kerül egy hírdetés, háth bejönne egy-két vendég belőle.

Dóri, zeneoktatásban nincs olyan, hogy különóra? A sógornőm matektanár, csak otthon vállal a gyerek miatt, de így is mindig van stabilan 2-3 tanulója. Lehet, hogy zenében nincs ilyen, nem értek hozzá, csak megkérdeztem.

Zsüci, ja ja ez a magyar valóság, itthon tényleg életcél a nyugdíjig megszerezni a lakást, mert a mai magyar nyugdíjakból nem tudnának az öregek még albit is fizetni, mint "nyugaton". Örülnek szegények, ha a rezsi meg a kaja kijön. Ezért hajt mindenki a lakásra vagy több lakásra, mert biztos bevétel, ha azt kiadja öreg napjaiban. Nekünk azért van 2 lakás, mert a másik, 1 szobás lakásunkat szeretnénk majd eladni és a gyerekek között elosztani, hogy ne lyukas fenékkel induljanak az életbe, mint mi tettük. Ott 65 a törlesztés és 50-ért van kiadva. Így nekünk "csak" havi 15 ezerben van. Ehhez viszont kellettek a párom szülei, mert az Ő házuk a fedezet rá.
Merre akartok vidéken lakni? Pest megye vagy messzebb?
Vendég
 


Csilla, igen, naná, tökre kipihentem magam. Főleg szellemileg, nekem most erre volt nagyon szükségem, mert az idegösszeroppanás szélén álltam.

Képzeljétek, ma hívott a legjobb barátnőm, hogy ameddig mi kint voltunk, Őt rosszindulatú nyirokcsomó rákkal operálták. És nevetve közölte, én meg bőgtem. Állítólag 99%-ban gyógyítható, így nagyon optimista. Viszont olyan vastag, fekete vágás van a nyakán, hogy a saját 3 éves kisfia elbújt előle! :-(
Na mára nem hozok több rossz hírt....
Vendég
 


Szofi :lol: :lol: :lol:
Evvel a lányos dologgal én is így vagyok. Szegény lányom, ha lesz 1x. Már látom magam előtt. :lol: Micsoda szerencse, hogy eddig csak fiaim vannak.

Kép
Kép
incike
 
 


netti!
A panel lakásoknál ez nem ilyen könnyű. Ott nagyon szűkek a határok!
Én nem adom oda ennyiért, lévén, hogy akkor cseberből vederbe kerülnék. Mire kifizetem az ügynököt, a költözést, felújítást, nem maradna semmi, és mi éppen azért kell hogy eladjuk, hogy a szarainkat ki tudjuk fizetni. Ha nem megy annyiért,akkor maradunk, aztán majd csak lesz valahogy.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Böbi, ennek örülök! Sajnálom, h az idegropi kerülgetett:(((


Dóri!
Szerintem a ringató is jó ötlet, de a különóra/korrepetálás is! És az talán hamarabb és könnyebben megvalósítható. Persze megélhetésnek nem jó, de mellékesnek nagyon is!


Na még 10 perc netet engedélyezek, aztán fürdés, alvás!

KépKép

Kép
hase
 
 


Szofi, Böbi,
hát, lebuktam, valóban Eger a terv! Ismerem, szeretem, ott nőttem fel, ott élnek a szüleim, nyugis, gyönyörű, és ott valahogy más tempóban élnek az emberek. És ez főleg kamaszkorban nem mindegy... (én, ha Pesten lettem volna kamasz, sztem már nem élnék... és ez nem vicc) Úgyhogy a következő évek arról fognak szólni, h össze kell szedni annyi tudást, ismeretséget, amivel ott "új" életet tudunk majd kezdeni (a férjemnek persze könnyű - kertek ott is vannak) :lol:

De komolyan, a múltkor a babával sétáltunk itt a környéken, jött velünk szembe egy csávó, nem alkesz, nem homeless, de az a "rossz arc", értitek... és beszólt egy nagyon durvát... Áh, le sem írom, h mit, mert már érzem, h a vérnyomásom az egekben... Tudom, bolondok és bunkók mindenhol vannak, de Budapesten az 1 m2-re eső őrültek száma bőven meghaladja a még elviselhető szintet szerintem... :evil: :evil: :evil:

Evezzünk szebb vizekre :lol: , Szofi, sztem uszin is csinos voltál. Meg a zuram szerint is. :lol: :lol: Na jó, nem udvarolok tovább, de tényleg nagyon jól áll a smink és nagyon teccik az a zöld felső... :lol: :lol: (egyszer már úgyis ledumáltuk, h férjeinket hátrahagyva lelépünk, nem?) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Böbi,
jesszus, mik történtek, amíg ott voltatok? És senki sem vette észre, h a néni férje meghalt...?! :shock: :shock:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hát Szofi, tudod nekem ugye nincs tesóm.Daninak van, köztük 4,5 év a korkülönbség. Azt mondta, hogy ők nem együtt nőttek fel, hanem egymás mellett.Sok mindent nem tudtak kezdeni egymással.És ha még különböző neműek lennének, még rosszabb lenne.Nem tudom, ebben állapodtunk meg, hogy kicsi korkülönbséget szeretnénk. Egyébként ki lehet még itt húzni pár évig,amíg kicsik.Addig gyűjtögetünk picit.Aztán ha visszamegyek melóba(vagy találok újat) akkorra össze is gyűlik valamennyi, meg mire 2-3 évesek lesznek nem is lesz szükség feltétlenül liftes lakásra, és akkor kiszélesedik a szóba jöhető lakások köre. Mert a régebbi téglalakások nem liftesek. Meg épülhetnek újak is.Esetleg jöhet egy jobb lakásfinanszírozó politika is. De ha most belevágnánk, havi -10ezerre jönnénk ki minimum úgy, hogy megvannak a melóink. Szóval ez olyan orosz rulett számomra. Csak az a lakás olyan álomszerű nekem. Fura mert másoknak(akik mondjuk kertesben laknak vagy azt akarnak) azoknak lehet hogy hasznavehetetlen kis lyuk. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi,
mi lenne az átmenet a vidéki idill és a Moszkva tér között? Agglomeráció?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kutyafüle,
fő az optimizmus!!!! Ésakkormostnempolitizálunk, de: remélem azért, h a következő 4 évben valahogy "visszaépítik" a családtámogatásokat, ideértve a lakásvásárlási/építési támogatásokat is... Talán tényleg érdemes várni egy kicsit...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mi is vidéket nézünk. Én Nógrába húzok, férjuram meg azt mondta neki mindegy csak ne pest. Vác, Kosd környéke már megfelelne a hegyekkel. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi!
Igen,teljesen jól fogalmaztál!Felelőtlenül belevágni nem szabad,de ez mindennel így van!!!

jaj engem is nagyon vonz már vmi vidék....de ez olyan nehéz.Mert itt minden a számban van,szó szerint!És én szeretem ezt a nyüzsit.Mikor visszajöttünk Karcagról...hát mondanom se kell,de fülig ért a szám.Lehet h hülyének néztek az utcán :lol: :lol: Ugyan akkor meg a friss levegő pl...jaj de jó vlt istenem!!!!

Nagyon húz a szivem amúgy Szolnokra vissza.....Én szerete azt a várost is ,minden hbájával együtt...és én se szeretném ha a gyerek a nyóc kerben kószálna :roll: Iza ugye a nyóc kerben is született,szegény...ezzel fogjuk piszkálni mindig :lol: :lol: :lol:

És mi még vissza is mehetnénk Szolnokra....lakás van,csak apum lakik benne...mellette még el is férnénk amúgy,mert jó nagy lakás.Igaz fel kéne újítani,de akkor abba fektetünk bele.Talán a férjem is át tudná kéretni magát vhova arrafelé....Minnél előbb be kell fejeznem a sulit,és aztán meglátjuk :wink:

annus11
 
 


Zsüc
én is arra várok, hogy visszategyék a családi támogatásokat a helyükre (pl. szocpol.)

Annus
8 ker nem rossz hely csak vannak rossz részei. Én tudom oda jártam oviba és suliba. Még sem lettem rossz embör és a színem sem változott. :lol: Vannak kerületeken belül is rosszab részek nem csak a 8-ban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.16 21:12-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike,
Tesco expressz legalább sokáig nyitva van :)

Böbi,
hány évre vettétek fel a hitelt a lakásotokra? Nekünk is ekkora a hitel, csak jóval több a törlesztő sajnos :(
Az idegenvezetőtök meg igencsak heéyes csávó :) :wink:
Testvéreddel mi újság?

emese1979
 
 


Kutyafüle, kit érdekel, hogy mit gondolnak mások?? Az OTTHON nem a nm-ek számán múlik! Egy garzonba is rengeteg boldogság belefér! Én egy másfél szobás albiba születtem, ahol a nagyszobában a főbérlők laktak hárman, mi meg a félszobában hárman. És a szüleim mégis sokra vitték. Erre gondolok, mielőtt nyavalyogni kezdek! :lol:

Zsüci, egy leszbikus kommuna sírva zokogna öömében, ha két ilyen jó csaj azzal tisztelné meg őket, hogy odaköltözik!8)

Szeged, én is visszavágyom... Nagyon jó volt ott felnőni, kamasznak lenni. de én fordítva vagyok: itt próbálok majd meg olyasmi hangulatot teremteni... Nekünk ott nem lenne új élet. Egyikünk sem tudna hasonló szinten elhelyezkedni. Hátra meg ugye nem szivesen lép az ember...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki!
Itt rengeteg példa van már amúgy arra h nem számít a korkülönbség!!!Lehetnek jó testvérek attól h nagy a különbség,és lehetnek rossz tesók ha kicsi...Nekem csak jó tesókáim vannak,pedig 10 évvel is idősebb nővérem van ugye :wink: Szóval ne ez döntsön,de ez a mínusz...ez inkább lehet ok a nem költözésre!

annus11
 
 


Zsüci, hát igen, arra gondoltam. de akár XI. ker Feneketlen tó se egy Moszkva tér - én szeretem ezt a környéket! És aztán nekem Budaörs a szívem csücske, sokáig ott dolgoztam. de a barátnőmék pl. Érden laknak... Hát ilyesmi...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,Zsüci :lol: :lol: :lol: :lol:

Szofi!
Na igen,vissza lépni nem biztos h jó ötlet...na a MÁV mindenhol szarul fizet,nekünk mindegy :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Így van Zsüci!!!Azért az a 2,4M nagy segítség lenne!!!!Akkor annyit kellene csak felvenni,amennyivel itt indultunk.És az nagyon jó lenne. :wink:
Na jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Incike, nekünk Sződön van a telkünk, Vác alatt van. Oda szeretnénk építkezni, de az alap árát mindig visszaforgatja a férjem a cégébe. Jövőre lejár a 4 év, ha novemberig nincs lakhatási, akkor eladjuk, mert nem fizetünk ki rá 10% illetéket. Kosd nekem is szimpi, ott is kerestünk telket, de eléggé elszálltak az árak. Ja, és az még nem Nógrád, hanem Pest! :-)

Zsüci, Eger gyönyörű. Férjem is hevesi, de ezt ha jól emlékszem, már írtam.
Nem, senki nem vette észre, hogy meghalt. A felesége meg a lánya találták meg. Nem voltak jóban, válni készültek, de akkor is megrázta.
Vendég
 


Annus akkor visszakérdezek?Ti miért akartok kis korkülönbséget?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na mennem kéne aludni...de még mindig megy a meccs,férjem elaludt rajta...én meg töltögetek,jaj talátam jó oldalt,csomó fitness,meg torna DVDvel :wink:

Má meg nem értem h mért nem volt 2x15perc a 3.helyért??Nem mintha zavarna.De akkor a döntőben meg mért van????Rugják már a 11est oszt csá!

annus11
 
 


hát, mi is szeretnénk majd kerteset, olan igazi kerteset, mert a mostani 28 nm kert nem az :(
anyumék laknak egy házban a III. kerületben, 1200 nm-es telekkel, és még beépíthető, tehát akár felhúzhatnánk oda magunknak egy házikót, anyumék meg férjem is szeretné, csak én nem... nem vagyok benne biztos, h egészséges 3 generáció együtt.

pfű, kutya befingott, mindjárt leszédülök a székről :shock: :shock:

emese1979
 
 


Hááát, én se politizálok, de engem az is bosszant, hogy miért én fizessek bele az adómból mások lakásába? Áh, bonyolult ez. Szerintem ott kéne kezdeni, hogy mind a magánszemélyek, de főleg a cégek ne adócsaljanak (akkor a kulcsokat is lejjebb lehetne vinni). Nem tudom mennyi lehet a fekete gazdaság, meg az adócsalás, de 50% minimum. És hát aki csal, az élvezi a támogatásokat, meg a közjavakat, (sőt felveszi a több támogatást az alacsony bejelentett jövedelmére hivatkozva) beleszállni viszont nekem kell, az ő nevükben is. ÚÚÚÚTÁÁÁÁLOMMMM!!! De ezt már írtam...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Böbi
Tudom, hogy pestmegye még, de már csak hajszál választja el nógrádtól és ez ami nekem nem mindegy. Balassagyarmaton születtem, Felső Petényben nevelkedtem szóval engem már a hegyem látványa is kielégítene, mert az látcik onnan. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Niki!
Hát nem tom,nincs különösebb oka.Mondjuk én szeretem h öcsém csak 10 hónappal fiatalabb nálam :wink: Na meg gyereket csinálni jó dolog :lol: Viccet félre téve én is gondolkoztam rajta h mi lenne a jobb,de mivel erre nincs recept így mindegy.A férjem meg már másnap a kistesót akarta volna...majdnem leharapta a fejem h varratszedésnél nem kérdeztem meg meddig kell várni a következővel :lol: :lol:
Viszont ha össze jön fél éven belül,akkor a 3.babát majd csak 35 év körül vállalnám be,ha beleférne még :wink:

annus11
 
 


Én továbbra is tartom: a korkülönbségen nem múlik a jó viszony! Arra ne számíts! A korkülönbséget magadnak csinálod! Példák: Férjem és nővére közt 7 év van, különböző neműek, mégis nagyon jó. Legjobb baráátnőmék közt egy év van, egy neműek, és ki nem állják egymást. Nevelés, szerencse... Ezeken múlik.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Emese, 20 évre vettük, államilag támogatott forinthitel, így a válságban sem emelkedett. :lol:

Tesóm kérdést köszi, változatlan, tolószék, beszél, de az agya nagyon zavart. Valamelyik nap állítása szerint éppen állásinterjún volt. :-( Idősek otthonát keresünk neki, mert már csak 3 hétig lehet a rehabon, de 1. sehol nincs hely, 2. ameddig nem vagyok hivatalosan a gondnoka nem állnak velem szóba.....
Böbe (Novygirl) ha van ötleted, szivesen venném!!!! Köszi!

Megyek leteszem Gyöngyvirágot, még kinti időszámítás szerint él, de már nem is szoktatom vissza, jövőhéten úgyis óraátállítás.

Szép álmokat!
Vendég
 


Sziasztok!

2 napig nem írtam, annyi dolog történt közben, hogy már nem is tudok mire reagálni.....

Képek nagyon szépek, babákról is, meg Tunéziáról is!

Böbi!
Üdv újra itthon, biztos nagyon szép nyaralás volt! :D

Reny!
Nincs fent egy cicás overáll se 80-asban, pontosabban csak egy, de annak már horror az ára :(
Azért nézegetem még, hátha.....

TALI!
Én is kocsival megyek, el tudok vinni bárkit, ha igényli, a Móricz-ról megyek.
Annus esetleg? :wink:

Léna ujján lett ez vízhólyag, azon az ujja hegyén, amit szopizik :(
Egész délután ment a sírás, mivel nem bírta szopizni, így aludni se tudott.....elringatni nem lehet. Aztán kipukkadt és 1-2 óra múlva sikerült az alvás, most este már nem visított, ha hozzáértem az ujjacskájához :?
Remélem nem lesz több ilyen és megerősödik a bőr a kezecskéjén, olyan kis vékony ujjai vannak, meg vékony a bőr is rajta.

Ja és nem bírja a sima tápit. Nem eszi a pépet mostanában, este meg nincs már elég tej, meg neki se türelme szopizni eleget. Szóval a HA táp nem kellett, próbálkoztunk egy simával, azt meg is itta, de másnapra tiszta piros ekcémás lett a pofija.....szóval táp kukába, most próbálom kikezelni, de nagggyon ronda.

Annus!
Lénusnak is tényleg hasonló kabija van, de nem tök ugyanez :wink:
Nagyon jókat túrtál, a barna kabi iszonyat tetszik!

Tinu!
Tüci nagyon édes és csini a félelmetes kabiban :wink:

Én is voltam ma de. túrni az üllőin, találtam Nolcsinak két új cipőt, baromi boldog vagyok. Az egyik egy fekete timberland baki, a másik megy egy kívül belül bőr george baki. Tiszta újak :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Szofi egyetértek! :lol:
Amúgy ez az egy bosszant engem is ezek a szemét csalók és az állami vezetők.Nagyjából ennyi.Ja és az un. "sztárok".Ezeken cseszettül felhúzom magam. Az én adómból eresztik el így magukat és az asztalra nem tesznek semmi értékelhetőt.
Na morgás off,menek megmasszolom azuram,mert fáj mindene. Jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese!
Ha egy ház elfér még akkor kerítés is!Nem hiszem h gond lenne! :wink: k se lesznek fiatalabbak,és kölcsönösen tudnátok egymást segíteni,anélkül h órákat kéne utazni! :wink: Bogi is jól ellegelészne a fűben :lol: :lol:

annus11
 
 


A legidősebb bátyám(+12 év)a féjemnél(+9 év van kztünk) is idősebb és imádjuk egymást.

Kép
Kép
incike
 
 


Böbi! Megnéztem a behúzott pocit. Szerintem nem gáz. Én ha behúznám kb. akkora lenne, mint a tied kieresztve. Gondolom. Csini vagy. De hol az idegenvezető? :roll: :?: :?:

Kép
Kép
g_reny
 
 


na még uccsó. Annus, én sem értettem, hogy hova lett a hosszabbítás itt meg miért van. nem baj, jól jártunk, ez a lényeg, éljenek a fiaink!

Viszont focisok, én úgy emlékszem, mintha a 2006-os felnőtt VB-n már nem játszották volna le a bronzmeccset, hanem mindketten 3. helyezettek lettek. Emlékszik erre valaki???

Választ már csak holnap nézek, hátha addig megcáfol vagy megerősít valaki.
Vendég
 


Emese, én inkább elköltöznék Új-Zélandra, mint a szüleimmel össze, nemhogy anyóspajtiékkal! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hát ja, de ha belegondolok, ha kicsi a különbség durván ugyanott tartanak a fejlődésben, el tudnak egymással játszani.Mondjuk egy 4 éves nem tud egy 1 évessel mit kezdeni,mert már más a szintjük nagyon.Szerintem.De mindegyis az ok.Így szeretnénk, és inkább lakunk kis kéróban,minthogy a legfontosabb álmunkról lemondjunk. Ha felvet majd a pénz, lásd Annusék megoldását 35 körül. Nagyon egyhúron pendülünk ám! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Igan, igen, én is úgy emlékszem, h. nem volt ott bronz meccs! A mostanin meg nem volt hosszabbítás és kész. Gondolom nem érdekelt annyira senkit. Csak érdekes, mert az ember azt hinné, hogy vannak a focinak szabályai, miszerint ha nincs döntés, akkor 2szer 15 majd büntetők. Erre ezt egy tollvonással áthúzzák...? Nekem se tetszett a végeredménytől függetlenül.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Barbi!
jaj szegény Lénus!Piszkosul fájhat az a vízhólyag,nem?Őn úgggy utálom :roll:
Kabi:Láttam egy hasonlót is ehhez,csak az nagyobb volt,szintén piros de a belseje más volt.Na micsoda cipőkre leltél!!!Szupi!!
Tali:hát megbeszélhetjük,de hátha van más akit fel kell venni,tudod nekem nem nagy út Csepel :wink: Majd térjünk rá vissza hétfőn,és köszike :wink:
És most mit adsz akkor Lénusnak?Gyümivel nem próbáltad a pépet?

annus11
 
 


Szofi,
:lol: :lol: :lol:

Fú, most sokat tudnék írni, de már rámszóltak hátulról, h fejezzem abba a pötyögést. Szóval jóccak, reggel jövök (ha addig nem felejtem el, mit is akartam írni...)

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mire én max 35 leszek addigra már szeretném lerendezni a 3. babát is. Én max 31-32-ig tervezem a babát és slusszpassz.

A 4 éves pedig nagyon is tud mit kezdeni az 1 évessel vagy kissebbel. Marci imádja pesztráln és még véletlenűl sem fordult meg abban az okos kis fejében, hogy bántsa.Sőt az ovis társainál is megválogatja, hogy ki nézheti meg és ki nem. Édes amikor félti. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.16 21:34-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Még annyi, hogy én tudtam 6 évesen az egy éves tesómmal játszani! Nekem volt a legszebb élő babaám! Aztán, amikor ő 5 volt, én meg 10, akkor iskolásat játszottunk. Én voltam a tanítónéni, és meg is tanítottam olvasni, számolni. Mikor beköszöntött nála 10 évesen a Barbi korszak, én már elhagytam azt, de amíg ő barbizott, én barbiruhát varrtam neki. A gyerekek nagyon találékonyak! És ha szeretik egymást, mindig lesz kellemes közös időtöltésük. Tudom, most az jön, hogy jójó, de mi lányok voltunk. De sztem ettől függetlenül is igaz!
De nem akarlak rábeszélni nagyobb korkülönbségre véletlen se Kutyafüle, csk leírtam.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki!
Amúgy ha belegondolsz,vannak itt kis korkülönbséggel tesók,és most még ők se tudnak mit kezdeni a kis tesóval :wink: Na de ez nem is számít,ha most akartok mégegy babát akkor hajrá!Ennyi!Én már annak örülök h a férjemet le tudtam beszélni a 8-10 gyerekről 8) :lol: :lol: És talán beéri a 3al is....

annus11
 
 


Zsüci, írjad-írjad mooost!!

Lénuskának puszi a meggyötört ujjacskára meg pofikára...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Inci!
Oh hát ez a 35 év...ha ez úgy menne h gondolok egyet!Ki tudja addig hány tesó csúszik be :oops: :lol:

annus11
 
 


Emese!
Hááát, necces a közös telek, az bizti.....én imádom anyumat, de asszem megőrülnék vele egy lakásban, vagy akár egy telken.
Meg bárki mással is a férjemen kívül. Nem vagyok egy egyszerű eset, az tuti :P

Speciel imádok egyedül lenni, nagy szívfájdalmam, hogy soha nem éltem egyedül......gáááááz, igaz :?: :oops:

Annus!
Lénáé hosszabb fazon, ugyanez a polár, csak belül piros alapon fehér pöttyös. :wink:
Most a HA tápit adom, tegnap nagyon szépen lassan ivott belőle 70 milit. Ma meg péppel próbálkoztunk megint, nem túl sikeresen.....holnap megint HA táp jön.
Kicsit hurutos, lehet azért nem megy a pépes, mert mintha öklendezne tőle, lehet ezért....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?