Sziasztok!
2 napig nem írtam, annyi dolog történt közben, hogy már nem is tudok mire reagálni.....
Képek nagyon szépek, babákról is, meg Tunéziáról is!
Böbi!
Üdv újra itthon, biztos nagyon szép nyaralás volt!
Reny!
Nincs fent egy cicás overáll se 80-asban, pontosabban csak egy, de annak már horror az ára
Azért nézegetem még, hátha.....
TALI!
Én is kocsival megyek, el tudok vinni bárkit, ha igényli, a Móricz-ról megyek.
Annus esetleg?
Léna ujján lett ez vízhólyag, azon az ujja hegyén, amit szopizik
Egész délután ment a sírás, mivel nem bírta szopizni, így aludni se tudott.....elringatni nem lehet. Aztán kipukkadt és 1-2 óra múlva sikerült az alvás, most este már nem visított, ha hozzáértem az ujjacskájához
Remélem nem lesz több ilyen és megerősödik a bőr a kezecskéjén, olyan kis vékony ujjai vannak, meg vékony a bőr is rajta.
Ja és nem bírja a sima tápit. Nem eszi a pépet mostanában, este meg nincs már elég tej, meg neki se türelme szopizni eleget. Szóval a HA táp nem kellett, próbálkoztunk egy simával, azt meg is itta, de másnapra tiszta piros ekcémás lett a pofija.....szóval táp kukába, most próbálom kikezelni, de nagggyon ronda.
Annus!
Lénusnak is tényleg hasonló kabija van, de nem tök ugyanez
Nagyon jókat túrtál, a barna kabi iszonyat tetszik!
Tinu!
Tüci nagyon édes és csini a félelmetes kabiban
Én is voltam ma de. túrni az üllőin, találtam Nolcsinak két új cipőt, baromi boldog vagyok. Az egyik egy fekete timberland baki, a másik megy egy kívül belül bőr george baki. Tiszta újak