Vacakol a gépem
Most csak csökkentett üzemmódban tudok itt lenni, valamivel kevesebbet tud, de a fórum azért még megy, de nem tudom meddig
Tesóm szerint lehet hogy a winchesterrel van gond, ami elég gáz lenne egy egy éves gépnél... De hát szoktunk mi így kifogni dolgokat
Timi, Törpilla: én is most érzem legjobban magamat a terhesség alatt. Nincs rosszul lét, nincs gyomor égés. Nem keményedik a hasam - ja egyébként doki javaslatára már 750mg magnéziumot szedek, de 1000mg-ot is engedélyezett, csak hát nekem ez is elég. Egyetlen panaszom, hogy a hasam már nagyon nyomja a tüdőmet és nehezen kapok levegőt. Mindemellett a bordáim alatt van már a teteje, és az is nyom. Na és ugye fája derekam. De ezek mind kispályás fájdalmak a korábbiakhoz mérten. De épp elég ahhoz, hogy sokat pihenjek. Tegnap a védőnő még azt is mondta, hogy ne sokszor menjek fel le az emeletről, nehogy nyílni kezdjen a méhszáj. Hát ilyen időben bent is maradunk...
Amúgy jobb szeretném én is, ha decembernél előbb nem bújnának ki a kis pasik, de azért már várom őket. Kíváncsi vagyok milyen egy - pláne kettő - fiú kisbaba. Kíváncsian várom a szülést, hogy befordul e a jobb oldali baba is, és szülhetek e természetesen vagy csaszi lesz. Hogy be kell e majd feküdnöm, meg hogy alakul a karácsony és ilyenek. Sok izgalom jön, az biztos! Na és tudom, hogy nehéz lesz 4 gyerekkel, de ma is az volt az ige, hogy "Én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!" /Ézs 41,13/
Én hiszek Benne, hiszem, hogy ő akarta hogy így legyen, és hiszem, hogy ad hozzá minden mást is, ami kell! Bár biztos nehéz lesz!
Vanda :D
Timi: a babákat a szél megviseli. Bár nekem a fiúk nyugton vannak, de a lányok mindig nagyon ficeregtek ilyen időkben! Forognak odabent??? hát nem semmi csajaid vannak! Akkor még bízok benne, hogy kisebbik kisfickónk is be fog fordulni