Sziasztok!
Tücsi, nagyon gondolok Rád ma! gyorsan gyere a jó
hírekkel!
Bri, Te is ma mész, ugye? nagy drukk a kezdéshez!
Csomee: én is nagyon bízom-bíztam ebben a hónapban, de tegnap voltam a dokinál és bebizonyosodott a félelmem, van valami gyulladás, kaptam kétféle antbiotikumot és egy kúpot
nem tudom, ezek után egyáltalán együtt lehet-e lenni Apával
Már nagyon utálom ezeket a fertőzéseket, én nem tudom, mitől vagyok ennyire hajlamos rá
pedig már mániákusan ügyelek mindenre. Nagy drukk a lombik kezdéshez!!
A progi-injekciót azt én kérhetem az UTro helyett, vagy annak milyen javallata van? LEgközelebb inkább injekciót kérnék az utro-dugdosás helyett, emiatt is lehetett a fertőzés (hiába mosok kezet előtte mindig intim szappannal )
Brizo: szia!!! NAgy nagy drukk a kezdéshez, én épp tegnap voltam az RK-n és ismét meggyőződtem, hogy jó kezekben vagyok-vagyunk !
képzeld, a transzfer napján hárman feküdtünk egy teremben és mindkét lánynak sikerült a lombik (második, illetve harmadik lombik volt), ez mindig erőt ad nekem, hogy egyszer ránk is sor kell, hogy kerüljön!
Vkrisz: gratula a nyelvvizsgához! remélem Párod hamar talpraáll, csak pozitívan!
HAjnoca, megcsináltam tegnap este a sütireceptedet, teljes kiörlésű lisztből és édesítővel (az IR miatt
), nyami lett!
Lencsiről és a Ranacicákról nincsenek képek?
Nálunk most betegeskedés van, Benikém négyszer hányt az éjjel
valami rohadék vírus, de most szépen alszik, remélem ki tudja pihenni magát. Én meg lehet, hogy munkahelyet váltok, emiatt sokat agyalok, éjjel is sokat fenn voltam,
nem tudom, mi lenne a jó lépés. Másfél éve is azért nem váltottam, hogy majd terhes leszek és előtte már nem kellene új munkahelyre kerülni, de most úgy érzem néha, hogy mi van, ha tíz év múlva is ugyabban az irodában ülök még, arra várva, hogy jöjjön a tesó
Ez megriaszt, nem akarom, hogy minden lehetőség elmenjen mellettem, mert gyereket akarok.
remélem, értitek, most gyorsan döntenem kell megint, és nem tudom, mit tegyek.
sok puszi, szép napot