Kiságy: a miénk átalakítható 70*140-es. Eleinte elveszett benne Minó, de én most is ezt a méretet venném (természetesen, ha van eélg hely hozzá.) Mi kb. 1 éves korában alakítottuk át, azóta leesésgátlóval használja. Mondjuk Jázminnak egy franciaágy is kevés, annyit vándorol éjszaka, szóval elég sokszor felébredek a koppanásokra. Most egy 90*200-as fekvőfelületűt kap mindenképp.
Szopis melltartó: én tavaly a vége felé vettem meg, az eladó győzködött, hogy csak egy kosár pluszt számoljak a jelenlegihez…mondanom sem kell, hogy kicsi lett. Egyébként én már rég kinőttem a normál méretemet, de már a 3évvel ezelőtti szopis is kicsi.
A bugyikat már én is szelektálom, mert kényelmetlenek – viszont képzeljétek el, kiderült, hogy ez a hirtelen hízás a vizesedés miatt volt. Tegnap krumplinapot tartottam – na jó nem olyan szigorúan
, az nekem nem megy – és ma reggelre -3kg. Ezt nem is gondoltam volna.
Mérleg: mi nem vettünk, aztán támadt némi komplikáció, ami miatt mérni kellett Minót, így kölcsönöztünk 1 v. 2 hóra. Engem nem ragadott magával szerencsére, pedig első babásként tudtam parázni mindenen.
Remélem most nem lesz komplikáció és bérelnünk sem kell.
Légzésfigyelőt viszont vettünk, azt tényleg nem lett volna érdemes kölcsönözni. Ez az a dolog, amihez most is ragaszkodom, de szerencsére épségben van Minóé, úgyhogy ezt sem kell újra venni.
Játszószőnyeg: Szerintem is nagyon hasznos, Jázmin is imádta; de ez még ráér szerintem egy pár hónapot.
Zarja,
Én is sajnállak, és abszolút átérzem a helyzeted…mármint tanulásügyileg.
Barbi,
Mi már rég kaptuk ezt a kedvezményre jogosító kártyát, ha jól emlékszem első vásárlás alkalmával. Talán még összeghatárhoz sem volt kötve, viszont eddig csak 5 %-ot adtak. Igénylőlapra sem emlékszem, szerintem csak be kellett mondanunk az adatokat és kész.
Reni,
Rizs és eredeti elképzelés szerint bakonyi csirkemellcsíkok, de aztán összevissza kutyultam, amit találtam + gomba helyett sárgarépával készült – köze nem volt a bakonyihoz
, viszont isteni lett + férjemnek kolbásszal töltött csirkemellet készítettem.
Ronci,
Ha bevált a recept, engem érdekel! Én fekete-erdő tortát sütöttem a férjemnek szülinapjára, nagyon jól sikerült, az oroszkrém volt a másik versenyző, de Jázmin meggy-mániás így ő döntött. Csak a méret lett brutál hármunknak, úgyhogy bármilyen isteni volt, fele a kukában landolt.