Hahó!
Mozza, így is gyönyörű vagy! Efelől nem is volt kétségem, csak az a homlok...
Lilinel annyira aranyos az állgödröcskéje!
Nagyon szépek a fiúk mind!
Szofi, szokás szerint én megint mát írok, dehát... Én Samut ittem kitartóan úszni, bár ő a legelejétől nem szerette. Aztán, amikor tényleg hozzászokott nagyon ügyi lett, szerette.
Aztán beteg lett, kihagytunk időt, és rosszabb lett, mint előtte. Szóval nálunk az jött be, hogy kitartóan csináltam vele, amiről biztosan tudtam, hogy jó program, megszerette, mert velem tölthető idő volt, meg különben is izgi. De kihagyni vele nem volt szerencsés. Hamarosan (ha lesz rá pénz - most nincs), akkor Danival megyünk, remélem, Samuval is megyünk akkor megint, és ismét szépen hozzászokik. Következetesség. Nálunk ez vált be.
Tényleg élvezte 1 idő után. DE az nagyon fontos, hogy én nagyon élveztem, semennyire nem frusztrált, hogy gondok adódhatnak. Senkinek semmi köze hozzá, épp hol tartunk, ez az én időm a gyerekemmel, de nem is nézett senki furn ránk csak azért, mert hangosabb volt Samu esetleg az átlagnál - nem egyszer így volt. Szóval, ha neked nem öröm (nekem a világkedvenc közeg a víz), akkor tényleg hagyjátok. Ha te nem tudsz nem feszült lenni, az csak árt Csani vízszeretetének is.
Bocsi, hosszú lett. Csak szerettem volna, ha értitek, mit írok...
Jó, mindenkinek, aki Debrecen-közeli, szólunk, ha járunk arrafele!
Tinu, hajrá hajvágás!
Trixi, én is szeretnék majd, tudod, csak még nem most. Ha tehetem, mennék kedden én is hozzátok. Samuval együtt- Csak, ne legyen igazam, de úgy láttam, kezd Samu megbetegedni...
Na, megint sok dolog volt még, de mennem kell mostmár...
Jó éjt!
Ildi, örülök, köszi!