Rani, látod, te is attól féltél, hogy nem lesz mit leszívni, és látod, 12 pete lett, ami nagy szó, mert többet szívtak ám le, csak a tisztítás után maradt ennyi!!! Ha pedig mind megtermékenyül, lehet marad fagyibaba is, ami még több lehetőség, ha esetleg mégis kellene - adja ég, hogy ne kelljenek.
Írjál hogyan mennyi termékenyült meg, mert nagyon drukkolok!!!
Nekem a mai is nega teszt lett, amit igazából tudtam előre, mert azt az ember tudja/érzi, ha van pocaklakója. Szóval nem tört le a dolog, volt idő felkészülni rá - lehet akkor török le, ha a sok hormon kiürül a szervezetből. Vagy amikor megjön majd nekem. A héten még itthon leszek, utána lesz kis őszi szünet, így csak november másodikán megyek dolgozni... jobb, ha nem ott szaladgálok majd wc-re
Ki tudja hogy viselem majd a dolgokat; lehet könnyen, lehet nehezen. Majd kiderül. Nagy meglepetést így a végén nem okozott a tesztelés. Remélem februárban össze jön a következő lehetőség, és talán kicsit jobban megterhelik a szervezetem, hogy nekem is leszívhassanak annyit, mint Raninak - több lehetőség lenne akkor nekem is.
Angi, nincs sok hátra már! Addig adok neked egy feladatot - apró pici pozitív dolgot írj nekünk a terhességedről, de azt minden nap
Nem haragszol, ugye? De annyira szeretnék olyat hallani, hogy már nagyon mocorog, vagy apa énekelt neki...
Ubi, összekapom magam, és írok neked a napközidről pár gondolatot ígérem, mert állandóan jár rajta az agyam. De párommal mi már öregek otthonára specializálódnánk
Lehet anyagilag jobban megérné
Na, majd kifejtem miért.
Borcsikám, Sütkének teljesen igaza van - kicsi a csapat, nem hiányozhat senki! Te vagy a napsugaras jókedvünk, a pozitív oldalunk, hát végképp nem hiányozhatsz! De ez mindenkire vonatkozik, még Katapetrára is!
KataPetra, merre vagy? Mindenről lehet írni, nemcsak babás dolgokról!!!!!!!!!