Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés: megvagyunk mind a ketten, nem tudom, hova kopogjam le, de egy ici-pici javulás állt be a szopisztrájkban.
Tegnap éjjel még üvöltés volt, ha közeledtem felé a cicivel, ma meg simán szopizott az éjjel. Kb. 2X kellett csak felállnom szoptatás közben, de egy kis ringatásra megnyugodott, és folytatta. Délelőtt is javult a helyzet, egyre többet szopizik, de ettől, meg a tegnapi 2 szaporító fejéstől nagyon fáj a jobb mellbimbóm. Anikó, nem vagy egyedül!
Azt hiszem, nekünk most van a 6 hós növekedési ugrás 5 és fél hónaposan. Babóka látványosan fejlődött múlt héthez képest: tud többféle új torokhangot kiadni, új nyűglődési hang is van, már nem egyszerűen rúgdal, hanem szó szerint kickboxol, belead apait-anyait.
A kutyázás sem csak úgy szépen lassan megy, hanem szinte már szökne, mint egy szöcske, annyira vadul. Megtanult nagyon szorosan megragadni tárgyakat, csípni és kapaszkodni. Ezt többnyire rajtam gyakorolja, ha büfipozícióba teszem, belekapaszkodik a hajamba teljes erejével, és rángatja. Ugyanezt teszi a cicivel is.
Azt hiszem, emiatt a fejlődés miatt is lett kevesebb a tej. Egyelőre délelőtt szopi után van a kóstolás, és este egyszer tápot kap. Tegnap meg is evett 180 tápot szopi után, hát nem hiszem, hogy én ezt a mennyiséget este valaha is hozni tudnám.
Azon dolgozom, hogy így maradjon, tehát estig elég legyen a szopi. Ja, és híztunk 15 dekát!
Mi még nem ülünk fel magunktól, apa kísérletezett egyszer vele, felültette, ült kb. 3 másodpercig, aztán előre dőlt.
A koszvitaminon én is jót derültem.
Nekünk sem kell már Konakiont adni, azt mondta a doktornő, hogy mivel úgyis kezdődik a hozzátáplálás, már nem kell.
Örülök, hogy megkerült Sanyi cica, tényleg igazi karácsonyi érzés.
Köszönöm a beírt játékokat, versikéket, nagy hasznát vesszük. Babóka első gyerek lévén meglehetősen kicsi a játékrepertoárom.
A betegeknek gyógyulást kívánok, tényleg szörnyű, hogy így ennyi babán végigmegy az influenza (vagy hűlés, vagymi)).
Ez is megerősít abban, hogy továbbra is szoptatni szeretnék.
Lilla baba aludt az éjjel 8 órát egyszeri keléssel, azóta meg ő is csak 2X 20 percet. Biztosan nálunk is a front.
Minden betett kép nagyon szép, édesek a májusi babák.
Na, kiszabadítom Babókát, mert elküzdötte magát a nagy ágyon a falig, és beszorult a fal meg az ágy közti kis résbe.
Evemama: Köszönöm a biztatást és az együttérzést, rám fér. A más póz nálunk a sétálva szoptatás, ha sehogy másképp nem megy, úgy elfogadja. Ezzel csak az a gond, hogy szakad le a kezem a derékszögben való tartástól és a mellszívó nyomkorászásától.
Tiszta súlyzós gyakorlat.
A napi egyszeri táp, és az alma elkezdése tényleg sokat javított a dolgokon, már hízik is, és nekem is jobb kedvem van, mert a férjem is megbékült.
Na, megyek, Babóka sír.
Réka