Képzeljétek el Lányok, hogy amikor hazaértem megnéztem az e-mailjeimet az üzeneteimet, hogy ki mit írt. E-mailen, iwiw-en, itt a babaneten és mobilon is írtak családtagjaim, barátaim, ismerőseim, hogy gondolnak rám, drukkolnak, szorítanak stb.
Van egy barátnőm, akivel elég régóta tartjuk a kapcsolatot, de kb. 1,5 évvel ezelőtt 1 évre megszakadt közöttünk a kapcsolat, majd aztán ismét felvettük egymással a kapcsolatot és e-maileztünk, meg 1, 2-szer találkoztunk is. Nem sokszor, de havonta mindig írunk, írtunk egymásnak. Tud erről a baba dologról, a költözésről….
A lényeg, hogy szeptemberben írtam neki egy levelet a konzi előtt, hogy megyünk konzira+vizsgálatra a klinikára és reméljük, hogy a prof. a programot elkezdi mert a napot is kiszámolták és a pénzt is mondták, hogy mennyit vigyünk majd. Ő erre párnap múlva vissza is írt, válaszolt a levelemre és a baba dologgal kapcsolatban is írt egypár sort. Nagyon szorít nekünk, tartsunk ki stb.
Ezután az e-mail után, de még a konzi előtt beszéltem vele telefonon, amikoris említette, hogy októberben vizsgái lesznek arra kell majd készülnie. Én meg mondtam, hogy párnap múlva mi meg megyünk majd a klinikára.
Na, hétfőn írtam az egyik barátnőmnek az iwiw-en, (aki 2 hete meghívott minket magukhoz (a hozzá és a párjához vendégségbe), hogy az elmúlt napokban a vizsgálatokra való rohangászás és más dolgok miatt nem tudtunk elmenni hozzájuk és hogy ezen a héten se jó mert ez és ez lesz……..leírtam neki a dolgokat ami a konzin volt és utána. El is küldtem neki az üzit, ennyi.
Mivel volt még egy kis időm, írtam a barátnőmnek, emlékezve arra amit a telefonba mondott, hogy vizsgákra készül, hogy sok sikert kívánok a tanuláshoz, eredményhez stb., stb. stb.. Megköszöntem, hogy az előző levelében írta, hogy szorít nekünk és pársorban leírtam neki, hogyhogy pofára estünk a konzin és hogy páróra múlva be kell feküdnöm a klinikára, ez és ez a beavatkozás lesz és kész.
Hát csajok, nem vártam éneklő koncertet, imát vagy bármi mást, de ma amikor elolvastam, hogy mit küldött eléggé csalódtam benne.
Azt írta, hogy a vizsgákon túl van és eredményt még nem tud, jövő héten tudja majd meg, akkor ír és kész.
Se azt nem írta, hogy sok sikert kíván a műtéthez (pedig írtam neki, hogy félek ettől az egésztől), se azt, hogy jaj, de sajnálom, hogy megint vizsgálatra kell menned vagy azt, hogy jelentkezzél majd ha túl vagy rajta vagy bármi mást!
Tudjátok egy, két jó szó igazán jólesett volna tőle!
Na, mindegy!
Úgy döntöttem, ha jövő héten ír, nem fogok rá írni egy jó ideig!
Akármennyire siet az ember, jó szívből és emberségből egy drukkolok szót v. jelentkezz szót oda tudott volna bökni nem
Szerintem nem érdekelte amit írtam pedig én azthittem......