Sziasztok,
ááááááááááááá elszállt amit írtam...
Nem tűntem el, csak odabent pörgés van, 7végén meg jöttünk mentünk, így amikor itthon voltam, már nem ültem a gép elé...
Pénteken amúgy hazajöttem délben, mert a front miatt nagyon lehúzodott a pici, és fájt a hasam tőle... úgyhogy inkább lepihentem, majd főzőcskéztem inkább. Szombaton egész nap takarítottam, meg sütöttem-főztem, délután meg átjöttek tesóim. Este meg Halásztelken voltunk egy szülinapi összejövetelen. Vasárnap alvás, aztán délután elmentünk az EuroParkba, mert ott volt egy makettkiállítás (Feri haverja is kiállított), aztán meg kimentünk a Brendonba... mi is láttuk ezt a fehér "gyönyörűságet"... még mondtam is Ferinek, hogy milyen praktikus... főleg a színe.
Kinéztünk egy csomó jó dolgot ötletnek, de majd inkább anyuval varratom meg, mert úgy sokkal olcsóbbra jön ki. Amúgy tényleg sok szép dolog van, de nem az én buxámnak való...
Nóri,
a babakocsiról lecsúsztunk, felhívtam a csajt, de sajna már elkelt... de ez egy égi jel volt, mert közben kiderült, hogy kapunk egyet (MaxiCosi Citi), esernyőre csukható, és mózes is van hozzá, szóval pont olyan, ami nekünk kell... színe asszem kék, de ez az egy nem nagyon érdekell... Hordozó is van, úgyhogy szerencsére ezeket nem kell megvenni.
Juci,
Álomvirág légzésfigyut vettük, kipróbáltuk, műkszik... de majd kiderül, hogy milyen.
Amúgy megrendeltem a jóidőt hétvégére, de sajnos a meteorológusok szerint én ehhez kicsi vagyok, úgyhogy nem miattam lesz a rossz idő hétvégén, ha lesz... azért szorítok, hogy minden jól sikerüljön... élvezd ki amennyire tudod... biztosan nagyon szép menyasszony leszel fehér bőrrel is... várjuk a fotókat...
Babamozgás... hát az nálunk is van... hiperaktív a kölök... de apjuknak nem mozog... a múltkor ezzel szórakoztunk majdnem egy órát, mire érzett valamit, amúgy mindig mozdulatlan, ha apa fgja a pocót... viszont engem már napok óta nem hagy aludni... nem mindegy neki, hogy melyik oldalamon fekszem, és persze nem azon jó neki, ahol levegőt is kapok az orrsövényferdülésem miatt... Szóval van némi vita, de egyenlőre én vagyok az erősebb...
Tegnap voltunk amúgy dokinál és nem csinált UH-ot... nagyon elkeseredtem, mert mondta, hogy mostmár nem indokolt, hogy csináljon, mert a genetikai UH-on minden ok volt, szóval legközelebb csak a 30. és 38. héten csinál... szemétség, pedig úgy megnéztem volna... de ha ezt tudom, nem mentem volna maszek dokihoz 12e/alk-ért, mert a genetikai részét úgyis megcsináltattam az Istenhegyin... szóval ebből is tanultam az biztos. Amúgy megnézte, a méhszájamat, meg a szívhangot... ezzel minden ok volt. Ja a vérképemmel viszont ez már nincs így, mert iszonyatosan vérszegény lettem a Maltofer FOL szedése ellenére, úgyhogy ha 3 héten belül (akkor kell visszamenni) nem produkálok kicsit jobb eredményt, akkor mehetek reggelente vénás injekcióra... jól hangzik.. nem?
Na jó hosszúra sikerült ez az egész... bocsi, de majd próbálok sűrűbben jönni, hogy ne sokkoljak egyszerre mindenkit a sok marhasággal...
Pá