Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Hajnal 4-től ébren vagyok…felébredt a baba és annyira mozgott…másfél órán keresztül…hihetetlen, fogalmam sincs, mi a fenét lehet ennyire csinálni :shock:

Bea, Zuzmoo, akkor én is beállok a sorba, az én babám feje is egy héttel nagyobb volt..

Zarja, nem a látvány miatt kell nekem, hogy átforditható legyen a tolókar :) Hanem amikor napsütésben sétálsz és pont szembe süti a nap a bébit, akkor átforditod és mész tovább. Ha nem átforditós a kocsi, akkor húznod kell a babakocsit…ha valahova sietsz, akkor nagyon nyűgös km-ereket húzni, fel a járdára, le a járdáról..Ha meg eléteritessz egy pelenkát, akkor megfő a feje, ha meg már ülve tolod, nem tudsz semmit eléteriteni.
Én a régi kocsimmal nagyon sokat szentségeltem ez miatt.
lara

Hát Csajok! Csatlakozom az aktív babások táborához. Olyan szinten ugrál a pocakomban, hogy azon gondolkoztam lehet, hogy csuklik. Most kicsit mintha csendesült volna, de ma még alig pihent. Jó lesz ha kint is ilyen aktív lesz... Biztos nem lesz mellette pihenés :lol:

bellerreni
Eger

Nálam is megy bent a bikfi-bukfenc-bukferenc... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Azt veszem észre, hogy kaja után, ha jó meleg ven van (sál a hasamon :)), és egy helyben maradok, akkor ficereg többet
Most ebédeltem, és ülök vissza dolgozni, szóval keződik megint a műsor :)

boruska

Sziasztok!

Jó sokat írtatok az elmúlt pár napban, nem is tudok mindenhez hozzászólni.

Nórihoz lenne egy kérdésem, mert úgy vettem észre nagyon értesz a babakocsikhoz. Mondanál nekem véleményt erről a járgányról?

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_880982
Ez néztük ki, csak én annyira hülye vagyok még hozzá, benned jobban bízom.

Tegnaptól táppénzen vagyok, :D Most itthon vagyunk Egerben (Ostoroson) anyuéknál, csütörtökön meg megyünk Mátészalkára kedves férjecském szüleihez. Bár még pár napot be megyek dolgozni, van pár aktám, amit le kell adnom, de azt már kibírom.

Tegnap voltunk 4D-n, ami nagyon jó volt, bár a kislányunk igen csak szégyenlős. Az arcát nem nagyon akarta megmutatni, inkább elbújt a méhlepénybe. Viszont a lábáról nagyon cuki képet csináltak. Mondta is a szonográfus, hogy rájuk is hat ez a csoda front és ilyenkor ők is inkább bújnak elfelé. Rakok fel majd képet róla, ha sikerül lekicsinyítenem.

Tapasztalt kismamáktól kérdezném, hogy mitől lehet az, hogy ha feszül az alhasam, nem görcsöl, meg nem vészes, csak elmegyek pisilni és amikor már nincs semmi a hólyagomban, akkor egy kellemetlen feszítő érzésem van. Mint amikor meghúzom a hasfalamat.

A baba mozgását már határozottan lehet érezni. Már kívülről is lehet látni.

Pocaksimit én sem nagyon szeretem.
:oops:
Vendég

Kismaki, ezt a kocsit én is néztem, és tetszett, nálam ez az egyik lehetséges játékos. Asszem annak idején kérdeztem itt a lányokat, és pozitívumokat kaptam. Csak annyi, hogy vhol meg akarom nézni élőben, anélkül nem döntenék.

boruska

pocaksimi: vicces, hogy mindenki hogy irtózik tőle, én sem nagyon bírom, kivéve, ha a család csinálja, azzal nincs bajom.
De van egy kolleganőm, aki pár éve, a terhessége idején teljesen kiborult, hogy mit piszkálják idegenek a testét, de amikor nekem kezdett nőni a hasam, ő volt az első, aki simizni akart :) gyorsan felejtenek :)

boruska

Kismaki!

Ugyan elsőbabás vagyok én is, de nekem az a pisilés utáni feszítő érzés akkor szokott lenni, ha a vesém rosszalkodik! Bocsi, nem ijesztgetni akarlak, csak mondom a tapasztalatomat!

Ezt a babakocsit mi is néztük, de végül a kerekek mérete miatt elvetettük. Nálunk elég rosszak a terepviszonyok, ezért nem volt megfelelő. De egy jól burkolt városi útra szerintem tök jó. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kismaki! Én egri vagyok. :lol: Nekem az az érzés akkor volt amikor a hólyagomon ült a kis drága, de az 1 nap alatt elmúlt. Ha nem múlik akkor lehet érdemes lenne megemlíteni a dokidnak, nehogy baj legyen... Jobb inkább többször felhívni "hülyeségekkel" is akár szerintem minthogy baj legyen.

bellerreni
Eger

na csajok, megvan a terheléses cukor eredmény: vc: 4,6, oggt: 3,9 :lol: :lol: :lol:
magyarán nyomhatom tovább a csokit 8)

Edit

Kép
ézsóné

ogtt, bocsi :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Kismaki!

Most nem jön be a link valami miatt. De sztem arra gondolsz, amit Bori is nézett. Nekem az teljesen tökéletes az árkategóriában. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok (most ezt légyszi ne dicsekedésnek vegyétek. Bazira nem az én érdemem... :oops: ) hogy nem a kocsi ára, amit először nézek. Így az én kocsim sokszorosa annak, amiket a csajok vesznek. De ha olcsóbbat kellene vennem, ez nagyon bejött nekem. Minden kritériumnak megfelel. Fejből nem emlékszem az árára (talán 69+15 a hordozó?) de nagyon hasonlít a Quinny Buzz 4-ra, ami egy 200eFt feletti kocsi. És irtó könnyű váza van. Nálam (persze a sajátomat leszámítva) abszolút első helyen végzett!!!!!

Barbi!

Hol vagy???? Lecsaptál a hirdetett kocsira?

Más: kislányom kinézett egy macskát a játékboltban. Nyávog meg nyalja a mancsát. 23eFt-ért... Menhelyes igazit ingyen vágják utánunk... :shock:
Vendég

Sziasztok,

ááááááááááááá elszállt amit írtam... :(

Nem tűntem el, csak odabent pörgés van, 7végén meg jöttünk mentünk, így amikor itthon voltam, már nem ültem a gép elé...
Pénteken amúgy hazajöttem délben, mert a front miatt nagyon lehúzodott a pici, és fájt a hasam tőle... úgyhogy inkább lepihentem, majd főzőcskéztem inkább. Szombaton egész nap takarítottam, meg sütöttem-főztem, délután meg átjöttek tesóim. Este meg Halásztelken voltunk egy szülinapi összejövetelen. Vasárnap alvás, aztán délután elmentünk az EuroParkba, mert ott volt egy makettkiállítás (Feri haverja is kiállított), aztán meg kimentünk a Brendonba... mi is láttuk ezt a fehér "gyönyörűságet"... még mondtam is Ferinek, hogy milyen praktikus... főleg a színe.
Kinéztünk egy csomó jó dolgot ötletnek, de majd inkább anyuval varratom meg, mert úgy sokkal olcsóbbra jön ki. Amúgy tényleg sok szép dolog van, de nem az én buxámnak való... :)

Nóri,
a babakocsiról lecsúsztunk, felhívtam a csajt, de sajna már elkelt... de ez egy égi jel volt, mert közben kiderült, hogy kapunk egyet (MaxiCosi Citi), esernyőre csukható, és mózes is van hozzá, szóval pont olyan, ami nekünk kell... színe asszem kék, de ez az egy nem nagyon érdekell... Hordozó is van, úgyhogy szerencsére ezeket nem kell megvenni.

Juci,
Álomvirág légzésfigyut vettük, kipróbáltuk, műkszik... de majd kiderül, hogy milyen.
Amúgy megrendeltem a jóidőt hétvégére, de sajnos a meteorológusok szerint én ehhez kicsi vagyok, úgyhogy nem miattam lesz a rossz idő hétvégén, ha lesz... azért szorítok, hogy minden jól sikerüljön... élvezd ki amennyire tudod... biztosan nagyon szép menyasszony leszel fehér bőrrel is... várjuk a fotókat... :)

Babamozgás... hát az nálunk is van... hiperaktív a kölök... de apjuknak nem mozog... a múltkor ezzel szórakoztunk majdnem egy órát, mire érzett valamit, amúgy mindig mozdulatlan, ha apa fgja a pocót... viszont engem már napok óta nem hagy aludni... nem mindegy neki, hogy melyik oldalamon fekszem, és persze nem azon jó neki, ahol levegőt is kapok az orrsövényferdülésem miatt... Szóval van némi vita, de egyenlőre én vagyok az erősebb...

Tegnap voltunk amúgy dokinál és nem csinált UH-ot... nagyon elkeseredtem, mert mondta, hogy mostmár nem indokolt, hogy csináljon, mert a genetikai UH-on minden ok volt, szóval legközelebb csak a 30. és 38. héten csinál... szemétség, pedig úgy megnéztem volna... de ha ezt tudom, nem mentem volna maszek dokihoz 12e/alk-ért, mert a genetikai részét úgyis megcsináltattam az Istenhegyin... szóval ebből is tanultam az biztos. Amúgy megnézte, a méhszájamat, meg a szívhangot... ezzel minden ok volt. Ja a vérképemmel viszont ez már nincs így, mert iszonyatosan vérszegény lettem a Maltofer FOL szedése ellenére, úgyhogy ha 3 héten belül (akkor kell visszamenni) nem produkálok kicsit jobb eredményt, akkor mehetek reggelente vénás injekcióra... jól hangzik.. nem?
Na jó hosszúra sikerült ez az egész... bocsi, de majd próbálok sűrűbben jönni, hogy ne sokkoljak egyszerre mindenkit a sok marhasággal... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nálunk jó idő van, bekapcsolta a ház a kazánt. Olyan jók lettek a nyílászárók, hogy fűtés nélkül is 23 fok van a lakásban.

Ma voltam egy barátnőmnél és összeszedett nekem 3 szatyor babaruhát meg ilyeneket. Nagyon jól jártam, bár már annyi bodym van, hogy akár kettőt is ráadhatnék egymásra, akkor sem adnám rá mindet. :)

beneildi: Nekem is sárga a szoba és zöld a szekrény. A kiságy-pelenkázó meg natúr-citrom-narancs színű. Anyu erre vett nekem rózsaszín hercegnős sötétítőfüggönyt! És van még mellette redőny is. Megint egy felesleges holmi tőle, amit talán fel sem fogunk rakni. Nekem világító csillagok lesznek a plafonon, remélem jól fognak kinézni (ha apa hajlandó lesz őket felrakni). Meg valami bordűr meg figurák a falra. Én ennyire gondoltam. Egyébként a mi szobánk is sárga és talán zöld lesz alul.

Pocaksimi: Nálam van egy-két kolléganőm, aki szereti simizni a pocakom, de engem nem zavar. Olyan aranyosak. Ezek a simik már a babának szólnak.

ézsóné: Gratulálok a jó cukor eredményedhez.

barbi: Mi a fene lett ennyire rossz a vérképedben? Ez szörnyű! :shock: Inkább adok magamnak napi két szurit, mint hogy vénásra menjek minden nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Bocsi az eltűnésért. Már teljesen elmerültem a tanulásban (folyamatosan vizsgázok) + szakdoga írásban. Szerencsére Nóri levele kirángatott a "kómából".
Nálunk minden OK. Babó növekszik, terhelésesre 29-én megyek...

Most pedig igyexem képbe tenni magam (azt hiszem visszafelé foglak olvasni titeket)

Kép
csipike09

Lara, nekünk ezen a szembesütős nap gondon egy kocsira szerelhető napernyő volt a megoldás. Később a sportkocsira is fel lehetett szerelni.

Körkérdés: Nálatok lesznek kimondott bababútorok? A férjem nagyon ellenzi ezeket, s bár eleinte nekem tetszettek, igazat kellett adnom neki, egyrészt kicsi a helyünk, másrészt azok olyan picik, hogy teljesen kihasználatlanul hagyják a helyet, s a kicsivel nagyobb (értsd: 3-4 éves) ruhákat már nem lehet annyira összehajtani, hogy beférjenek. Így normális szekrénye van Borinak is, meg Emőnek is olyan lesz. Igaz, nálunk a bútorok zömét apa tervezi és készíti, így maximálisan megfelelnek a célnak! :D És a pihenőszéknek is van jó alternatívája: mi az autós babahordozót használtuk erre a célra, olyan is volt, hogy a galéria gerendájára rögzítve hintázott benne Bori. Élvezte!
ktc

Sziasztok!

Edit gratu a cukrodhoz!

Barbi! A rossz vérképre nem javasolt a doki más készítményt? Lehet, hogy csak váltanod kéne, mert nem minden szervezet dolgozza fel egyformán ugyanazt a vitaminkészítményt. De remélem nem lesz szükség vénás kezelésre.

Bocs, de nem tudok mindenkihez hozzászólni, nagyon nyomi a hangulatom. Még a gyerek sem olyan aktív... , tegnap pedig úgy pörgött mint a veszett búgócsiga.

Hogy micsoda egy undorító az időjárás! Nálunk fújt a szél, esett az eső és rohadt hideg van. Délben 19 fokot mértem a lakásban. De ami meglepő, estére bekapcsolták a fűtést! Ezen tök meglepődtem, azt hittem megvárják a 15.-t. :shock: Annyira nem volt kedvem kidugni az orrom a lakásból, de a dokihoz csak elmentem. Elküldött az urológiára. :? Most, hogy már nem fáj hátul, nem igazán akaródzik elmenni oda. :? Megkérdeztem még a székrekedéssel kapcsolatban, hogy lehet-e szedni hashajtót, de nem ajánlotta. Helyette a Tamarine lekvárt ajánlotta. Egyelőre még nem akarok ehhez folyamodni, mert például az aszalt szilvás Activia úgy néz ki, hogy segít. Csak nem mindig van a boltokban. Pl. a hétvégén a Corában csak az a stósz volt üres az Activiák között. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
molmar

Kismaki,
szerintem nagyon jó választás a kocsid. Én elvből spórolós vagyok, de ez ár-érték arányban is nagyon jó :wink: Korrekt méretei, súlya van, jól jársz vele, azt gondolom.
EGy élőben csekkolást és egy autóba próbálást Neked is ajánlanék, de amúgy szerintem hajrá. Ha nekem kellene most kocsit venni, szerintem ez jó esélyes lenne :lol:

Barbi, terhesgondozási protokoll szerint igaza van a dokidnak, de az enyim pl. mindig felajánlja, hogy ha akarom, rákukkanthatunk a babára. Tudja, hogy én mindig élek vele, múltkor nem is kérdezte, csak így, hogy ugye ránéz a babára :wink: Ilyenkor nem méri száz óráig, de egy magándokitól én is elvárok ennyit :wink:

Katica, nekünk se bababútor családunk van (pedig én azt akartam, de beláttam utólag, hogy Apának igaza lett). Ezek nem vagy csak kis mértékben bővíthetők, de könyvespolc stb. nem igen van hozzájuk. Lillu szobájába pedig már kellenek ilyenek is. Nekünk a gyerekszobában bükk bútorok vannak, a hétvégén Léni kapott is egy új komódot a Kikában :lol: A kiságy és pelenkázó, ehhez passzoló bükk, ill. a játéktárolónk, de a többi "felnőtt bútor". Mi azt gondoltuk, hogy most nem költünk húde sokat flancos bababútorokra, ellenben pár év múlva kapnak majd a csajok időtálló jó bútorokat, az akkor már végleges tetőtéri szobájukba...

KépKép

KépKép
beneildi

Katica: hát nekünk kicsi a lakásunk, és különben is rühellem a bútorokat, jobban szeretem a szabad tereket. Így olyan apróságokat amiket felesleges nyűgnek érzek be se szerzek. Pl nincs dohányzóasztalunk se mert azt is csak kerülgetni kell, a ruháink is a beépített szekrényben vannak, mert az így is úgy is ott van. Még az albérlőnek vettünk egy csodaszép fehér szekrénysort, az van most a kisszobában. Az most a Bulcsinak van félretéve, meg voltam gajdulva a pelenkázóval egybeépített kiságyért, mert hogy azt később szét lehet szedni, és kb 10 éves koráig jó. Ma már nem vagyok magamban olyan biztos, de most az van, és az is marad. Pihenőszékre ugyanezt gondoltam ki, hogy nem veszünk, mert az autós ülés ugyane célt szolgálja szerintem, annyi, hogy az autóba is köthető. Ugyane célból feleslegesnek érzem a járókát. A barátnőméknek se volt, mégse volt gond belőle. Annyi felesleges dolgot képesek vagyunk összevásárolni feleslegesen, aztán meg csak a helyet foglalja (a szabad teret, amit féltve őrzök). Igyekszem épp ésszel végiggondolni, hogy mi az, amit ki lehet helyettesíteni, aminek van normális alternatívája. Na azt nem veszem meg. Nem akarom itthon még a gyerekcuccokat is kerülgetni. Jelenleg a kiskádat a babakocsiban tároljuk :D Erősen filózom rajta, hogy ez is marad a helye, amikor mindkettő használaton kívül van.

zarja

Úristen most nézem a vonalzót, egyre közeledik a szétválásunk fájdalmas pillanata.

zarja

ugye zarja? én is ezt sasolom....főleg, hogy most már 01.22-re kalkulálták Pocok érkezését... :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt! Nekünk sem lesz külön bútor, márcsak azért sem, mert 1 szobás lakásban lakunk... :lol: Egy kiságy és egy komód lesz neki, abban remélem elférnek a ruhácskái és kész. Így is van a szobában egy asztal 4 székkel (olyan nappali sarok féle) azt úgy néz ki meg kell szüntetni, hogy elférjünk. Nekünk még minden babadolog anyósnál van a kisszobában mert azt ő úgysem használja úgyhogy ott elfér.

Edit! De jó neked, hogy már túl vagy a cukros izén és jó is lett az eredménye... Nekem még szerintem messze van...

Zarja! De tartanék én már ott ahol te :lol: Jah és már nem én vagyok az utolsó :lol: Kismaki utánam van 1 nappal... Azt hittem ilyen nem lesz :shock: Na de majd lesznek utolsókból az elsők :roll: :roll: Ugye Kismaki! :wink:

Szép napot mindenkinek!

bellerreni
Eger

Reni!
Nem olyan gáz, az a cukros lötty! Facsarj majd bele 1-2citrom levét, és nem gáz az ize!

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok

Köszönöm a válaszokat a babakocsival és a alhasfeszüléssel kapcsolatban.

A kocsit mi is meg szeretnénk nézni előtte, meg tologatni egy picit. Mi majd csak decemberben vesszük meg. Én is néztem drágább kocsikat, de ebbe beleszerettem. :oops:

A vesém miatt miért fájna elől, azt nem értem? Ha ez így lesz a héten is, akkor jövő hétre bejelentkezek a dokihoz, mert ugye most itt vidéken nem tudok kihez menni. Azt sem tudom itt Egerben csinálnának-e velem valamit. Gondoltam én is arra, hogy ráfeküdt a baba, de már két-három napja, és csak akkor érzem, hogy feszül, ha kipisiltem magam.

Bellereni olvastam, hogy egri vagy. :) én is szívesen élnék itt nagyon szeretem. Tervben is van majd valahol házvásárlás, de még két évig van időnk gondolkozni rajta, hogy hol veszünk.

Terheléses cukorra én még nem tudom mikor megyek, majd a választott szülésznőnket kell felhívni és ő intézi a dolgokat.

Kattkat olvastam, hogy te is a Péterfyben szülsz. Én is ott fogok. :)
Eddig csak jót hallottam róla. :lol: :cry:
Vendég

kismaki: én még azt tudnám elképzelni, hogy a nagyon tele lévő húgyhólyagod miatt másképp helyezkedik a méhed és mikor kipisiled magad és az üres hólyag kisebb lesz, megfeszülnek a méhet tartó szalagok.
zuzmooo

Kismaki!

A veséd miatt akkor fájhat elöl, ha előre sugárzik a fájdalom, vagy rosszabb esetben a vesehomok vagy vesekő kifelé haladása is okozhatja! Nem akarok ilyen szörnyűségeket beléd beszélni, de én már mindkettőt megtapasztaltam, és nekem akkor volt ilyen érzés. Illetve akkor is, ha felfáztam! :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ktc: Nekünk csak a komód és a kiságy lesz babás, de azt is lehet használni szerintem később is. Nem annyira babás. A szekrénye meg a beépített marad. Egy kanapét szeretnék még abba a szobába, de azt sem annyira babásba. A pihenőszék helyett én is a hordozót szándékozom használni és a miénk még hintáztatható is, úgyhogy biztos jó lesz neki. Ez hintáztatás is nagyon jó ötlet! Majd lehet hogy veszek olyan kampót az ajtófélfába, amit a hintákhoz szoktak adni. Arra fel lehetne akasztani a hordozót. Nagyon köszi az ötletet.

molmar: Jobb, ha elmész az urolgiára, legalább megnézi uh-val, hogy van-e köved vagy homokod a vesédben.

barbi: Nekem is meg szokta nézni a doki a babát, de nem mindig. Legutóbb pont előtte voltam a 4d-s uh-n és így nem látta értelmét. Most viszont biztos megnézetem majd, mert a cukros dokinénim mondta, hogy csekkoljuk le a víz mennyiségét és a baba méretét. Meg a vesemedencét is ellenőrizni kéne.

zarja: A járókáról nekem más a véleményem. A barátnőméknek nem volt és egész nap rohangálhattak a gyerek után. És persze neki mindig az kellett, amihez nem nyúlhatott hozzá. Szóval mivel nekünk helyünk is van és szeretnék, de csak fából, mert már írtam, hogy a hálóssal nagyon megjártuk a hugomnál. Egyébként a féltve őrzött szabad tereid tele lesznek játékokkal, az sem jó szerintem. Persze majd kiderül, hogy mennyire fogja szeretni a járókát a gyerek.

Voltam tegnap a dokinéninél és még mindig 70,8 kiló vagyok. Tehát megint nem híztam semmit. Viszont a sok 7 feletti mérésem miatt jövő kedden reggeli és ebéd után is be kell mennem mérni, hogy lecsekkoljuk a mérőmet. Szóval el leszek jövő kedden. De legalább nem lettem lebasva, hogy néha több szénhidrátot eszem (persze nem sokkal, mert akkor híznék). Vérnyomásom jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekünk ez a bababútor.
http://www.faktumbutor.hu/frameset.php A Mókus családból van átalakítható pelenkázós kiságy (átalakítva Lucának) egy könyvespolc (kellene még egy, de nincs hely) egy bazinagy sarokszekrény (elfér benne Mimi motyója is) és egy fiókos komód, amire lehet venni pelenkázó lapot. Noncsinak bölcső-ágy lesz. Azért, mert csak az fér el.
Ha költözünk, kicsi megkapja Luca ágyát rácsokkal, Luca meg kap egy rendes ágyat. Vagy emeletes csúszdásat, alul kuckóval, ha találunk olyat, ami megy ehhez a családhoz!
Vendég

Nálunk sem lesz nagy bababútorozás!
Kiságy meg penekázó, aztán slussz, nem fér el más, kicsi a lakás.
A szekrényben kiürítek néhány polcot a babónak, és ott el kell férnie.
Így is át kell vinni a számítógépeket a mi szobánkba, szóval lesz nagy zsúfoltság, előre félek.

Tegnap este végre sikerült felvetnem a költözés kérdését az uramnak, illetve azt, hogy talán el kéne adni azt a lakást, ami az ő öröksége, és most üresen rohad le, és a kettő árából talán tudnánk venni valami nagyobbat. Ez nagy fegyvertény, de a szüleit kell erről meggyőzni, szóval ez nem egy menet lesz, attól tartok...

Na, mindegy, elleszünk vhogy addig.

Ma végre van egy kis szabadidőm, és anyuval elmegyünk a Brendon outletbe egy kicsit körbenézni, meg tájékozódni. Megígértem Csabinak, hogy nem veszek semmit nélküle, csak szopipárnát, mert az már nagyon hiányzik az alváshoz. Mindig a takarót gyűröm be a hasamhoz, így aztán kitakarózom, és még jobban megfázok.

Megfázás: nem nagyon javul, ugyanolyan taknyos vagyok, meg fáj a torkom :(

boruska

Szerintetek akkor mi van, ha valakinek mindig óramű pontossággal jön meg, de most 5. napja késik. 1éve próbálkoznak, de a tesztek mind negatívak. Most is még a 10-es érzékenységű sem mutat semmit!!!!
Vendég

Nóri, nekem sem mutatta ki sokáig! várjanak még 1-2 napot!

boruska

Nóri, egyébként mgegyógyultál már?

boruska

NEM
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nálunk sem lesz nagy vásárlás, ami a bababútorokat illeti, ugyanis, 1 szobánk és egy nappalink van, illetve egy padlásszoba, amit imádunk, de oda még én is félek néha felmenni (nemhogy a gyereket vigyem fel, még egy óvodást/kisiskolást is féltenék) mert bár van egy nagyon frankó kis lépcső, de le lett lakkozva, illetve volt egy rossz élményem: akik beépítették, nem figyeltek rá, hogy elegendő alátámasztást készítsenek az egyik fok alá, és pont az a fok két részből, két lapból áll,, aminek az egyik fele pont alattam (a leggizdább alatt) tört le... még jó, hogy csak a 3 lépcsőfok volt (alulról), de így is akkorát zuhantam, hogy a férjem húga, aki két emelettel alattunk lakott akkor, ő is hallotta az esést... Szerencsére nem lett nagy bajom, meg azóta megtanultam rajta közlekedni, mindig tolatva jövök lefelé. :) Szóval egy szobában kell gondolkodnunk, aztán lehet, hogy egy éven belül meg már nem is itt lakunk... én legalábbis nagyon szeretnék elköltözni, főleg a 4. emelet miatt. De az ilyen dolog ugye nem megy egyik napról a másikra.

Edit, te nézegetted már a szegedi bababoltokat, hogy melyikben érdemes inkább vásárolni? Nekem még nem igazán volt lehetőségem személyesen felkeresni őket, csak neten tájékozódtam egy kicsit. Ha tudsz valami jót, olcsót (?) javasolni, azt megköszönném, nagy segítség lenne.

A szoptatóspárnát hogyan használjátok alváskor? Bocsi, de lövésem sincs, hogyan igazítjátok magatokhoz, és miért jó...

Kép
erusverus

Nóri, nekem a Vörös Róka volt a nagy szerelmem ebből a bútorcsaládból :wink:

Én a lány helyében várnék kb. egy hetet, addig poziba is fordulhat a teszt, ill. ha akkor megy egy jó géppel és jó szemmel rendelkező dokihoz, egy szikhólyagot tuti látnak... Nekem van olyan ismerősöm aki csak 35-38. nap között tesztelt pozitívat, reméljük itt is egy későn fogant baba lesz :wink: Drukkolunk Nekik és sok türelmet kívánok ehhez a héthez, én tuti bediliznék az izgalomtól :oops:

Lányok, én is gondoltam azt, hogy nem lesz pihenőszékünk, nem is volt... egy darabig. Aztán Lillu kapott egyet, marha jó befektetés volt és a babának sokkal kényelmesebb, mint a hordozó :wink: Jó én könnyen beszélek, nálunk nincs négyzetméter hiány :oops: de nagyon megérte, ma ez tuti első megvásárolt játék-cuccok között lenne :lol:
És nekünk járókánk is volt. Én nem mondom, hogy egész nap tárold abban a gyereked - Lillu nem mászós kálváriájából tanulva Léni sokkal többet lesz földre kényszerítve, de nagyon sok esetben praktikus tud lenni, az a nyamvadt járóka. Nem beszélve arról, hogy egy pár hós gyerek már olyan kupit tud a járókában csinálni, hogy én azt pl. a kiságyában nem szeretném látni :lol: Szóval, ahova fér, nagy nappali, oda ez nagyon jól tud jönni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, a tesztes kérdéseddel kapcsolatban, nekem is az a véleményem, hogy várjanak még. Ha fogamzásgátlót szedett eddig, az gyanús, lehet, akkor szerintem elképzelhető, hogy baba van a dologban, de ugyanakkor be is zavarhat szerintem, ha mostanság állt le vele, egyébként meg annyi minden közrejátszhat, hogy nem jött meg pontosan. Hallottam már olyan csajról is, akinek mindig szinte napra pontosan jött meg, de minden évben volt egy bizonyos hónap, amikor rendszerint kimaradt... Fura, nem?
Nekem nagyon rendszertelen volt, szerencsére az évek folyamán már megtanultam a jeleket, amik arra utaltak, hogy nem sokára megjön. Fogigátlót nem szedhettem, mert fájtak a lábaim. El is küldtek egy csomó vizsgálatra (erek állapota rendben, nem vagyok hajlamos a trombózisra stb.) egyedül az MRI mutatott ki két kezdődő gerincsérvet, melyek valószínű, olyan idegszálakat nyomnak, amitől fájhat a lábam, de a nődoki ennek ellenére sem írta fel a tabit, azt mondta, csak a saját felelősségemre. Végül azért valamennyire örültem, hogy nem szedem, persze a ciklusaimat legalább rendszerben tartotta volna... No, mindegy.

Kép
erusverus

erusverus: megmondom őszintén, én nagyon sok mindent kapok... de szegeden nemis nagyon vásárolnék...a használt cuccos boltokon kívül minden állati drága. Mi kiegészítőket az Ikeában fogunk venni (ami majd csak később kell: etetőszék, játszoszőnyeg,stb,stb). Babakocsit a neten néztünk, amíg ki nem derült hogy kapunk azt is.

Szopipárna: a lábad közé veszed, a pocak alá rakod, és a vége a fejed alatt van, így támasztja a pocakot, és nem esik le úgymond, amikor oldalt fekszel :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Ildi!

Egyetértek Veled a pihiszéket illetően. Lucának is volt. Eleve a hordozó nem lélegző anyag. Abba mindig beleizzadt még textil pelussal is. Nekünk nagyon jól jött.
Ilyen volt: http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... pihenoszek
13eFt-ért vettem valami akcióban. Miután kinőtte Luca, eladtam 10eFt-ért. Hátha ketteske fiú lesz!
Most egy ismerősét vettem meg használtan. Nagyon jó áron. Luca jobban szerette, mint a játszószőnyeget. Eleinte abban etettem, amíg nem tudott ülni. Még Görögországba is vittük magunkkal.
Sokszor abban aludt a konyhapulton, amíg én főztem!
Vendég

Sziasztok,

a vérképemben konkrétan vörösvérsejtek mennyisége, minősége a rossz, fehérből sok van, vörösből kevés, így nincs ami szállítsa az oxígént a pocoknak, ezért kapnék vérképző szurit... állítólag nem olyan gáz... sőt felpörög tőle az ember ezerrel... na majd kiderül... mindenesetre eszem a vörös gyümölcsöket, vörös húsokat ezerrel, hogy elkerüljem, de mindent a babóért... :)

Nóri,
hát jobb esetben baba van a dologban, de az is lehet, hogy csak kicsit stresszesebb időszakban van, felfázott, vagy roszabb esetben valami ciszta féle... mindenesetre pár nap múlva teszt, aztán doki. Neked viszont jobbulást... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Áá!, Edit, köszi az infót a boltokkal és a párnával kapcsolatban is. A boltokat én is nagyon drágállom, a párna meg ilyen hosszú, hogy a fejedtől egészen a combodig ér? Ez igen! Bocsi, de tényleg nem láttam még élőben, pláne nem használat közben. Csak egy kérdés merült fel bennem: egész éjjel nem egy pózban alszunk... vagyis pont én alig mozgok szerintem, de valamelyest így is úgy is elcsúszik, nem? No, nem számít, akinek jól esik, használja, azért nem hangzik rosszul.

Ja, egyébként regisztráltam a vaterán és a tesz-veszen is, de mivel nincs autónk, így nem hiszem, hogy megérné pl. Vas megyéből kinézni mondjuk egy babaágyat. Egy megyére még csak-csak érdemes leszűkíteni a keresést, de így meg alig van találat... Úgyhogy szerintem nekünk maradnak a bababoltok, vagy addig még hátha bejelentkezik valamelyik ismerős, hogy van felesleges cucca!

Kép
erusverus

Amúgy bútorvásárlás nálunk sem lesz...
A két kisszoba, háló és gyerekszoba mindössze 8nm 230*350-es... szóval belefér a kiságy (már megvan), egy pelenkázós komóddal (ezt a párom haverja csiálja), valamint a kedvenc fotelem, amiben majd szoptatom a picit... most egy kihúzhatós ágy van bent, de az kimegy a nappaliba a másik 2 személyes kanapé mellé, így mindenhol elférünk... :) remélem...
Persze polc stb... lesz még, de az már nem foglal nagy helyet... nem szeretem a zsúfoltságot... van 1 hatalmas gardrobszekrény az előszobában (2m-es), és karácsonyig meglesz egy másik is a nappaliban ami, 3.5M-es, egy teljes falfelületnyi. Szóval ha ebben nem férünk el, akkor sehol.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Megjött a babakocsiiiiii!!!!!!! Gyönyörű! Rohadt sok cucc van hozzá! Alig várom, hogy eltűnjön a gyerekszobából!!! :lol: :lol: Holnap viszem is anyámékhoz! :lol:
24. hetes meglepi! :D
Vendég

Katica, ha szembe tolom napernyővel a babakocsit a napnak, akkor még tűz is rá a nap, de ha megfordítom a tolás irányt, akkor árnyékban van.

Bababútor: nagyon aranyosak, szépek a babaszekrények. Ám csak pár hónapig lehet őket jól kihasználni, utána meg hova teszi őket az ember, utána bajlódni kell az eladással (fele áron), mert a nagyobb méretű ruhák már nem férnek bele.

Boruska, hol van a Brendon outlet?
lara

nálunk nem lesz bababutor, csak a kiságy. fuu de bekajáltam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nóri!
képeeeeet :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Vendég

http://picasaweb.google.com/home

Ide feldobáltam a képeket. Ha valakit érdekel a babakocsi. Majd később leszedem...
Vendég

Nóri, nagyon szép! Csajos kis kocsija lesz Miminek! :)

boruska

Nóri: nagyon zsííííííír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri,
nagyon dögös a kocsi... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: