Sziastok!
Köszönöm Csani nevében a dícséreteket
Tényleg inkább apára hasonlít ő is, a szeme, orra, szája , de a fejformáját tőlem örökölte
Meg a vérét is, mint Julcsi
Az időjárás egyszerűen szörnyű! Majd meg fagytunk míg beértünk az óvodába. Szegény Julcsi is nagyon utálja a szelet, főleg ha még ilyen hideg is! Harisnyát még én sem adtam rá, de holnap biztos fogok, mert mondta, hogy fázik
Ruha ügyileg mi is elég szarul állunk Julóval, de már ezerrel teszveszelem én is a bundás gatyákat, bakit meg még nem tom hol fogunk venni, és persze, hogy mikor ... Reggel már bundazsákba raktam CSanádot és a mózest is le kellett takarni egy takaróval, hogy ne fújjon be hozzá a szél. Szerencsére így ő nem voltjég hideg, velem ellentétben. Szombaton vettem egy úgy mellényt magamnak, de lehet hogy az idén nem fog elkopni...
JÁgi!
Jajj, nagyon édes Bius a fotókon, ahogy örül
tündéri. Olyan jó hogy a gyerekek még ilyen őszintén örülnek
Antó is cuki a kiságyban, gondolom azért ilyen pillantásokra kiveszed te is onnan
Jó sok meló van a lakással Nektek, Remélem ezek után sikerül valami normális albérlőt találnotok!
Betti!
Szegény fogad! és szegény Te! Nekem is 17 éves koromban 'műtötték' ki 3db bölcsességfogamat, emrt ferdén nőttek olna, vagyis nem tudtak volna kibújni, mert nem fértek volna el a számba
Nagyon durva volt, utána én is napokig alig tutam enni, beszélni ( és így jártam suliba, a helyes felduzzadfejemmel
) De akkor még nem szedtem be rá semmit
ma asszem belehalnék annyira nem bírom már a fájdalmat mint anno. Egyszer ráadásul a doki azt hitte, hogy csak úgy kikapja, nem kell annyit fúrni- faragni és miután kínzott egy darabig ,mondta hogy hát ez nem jön, úgyhogy egy hét múlva akkor kiműti. Ez volt plusz egy vágás a pofimban... Na de aztán a harmadiknál már ln is minden félelem nélkül mentem, anniyra megszoktam. De hamar elmúlt ez ,mert most sem lehet 6 lóval sem elvontatni fogdokihoz, csak ha nagyon muszáj!
DE bizti minden ok lesz már nálad és akkor le van a gond
Lola!
Férjednek jobbulást kívánunk továbbra is! Tömjétek magatokba a vitaminokat, nehogy elkaojátok Ti is. És most akkor megnézik, hogy milyen influenza?
EDBanyu!
Drukkolok hogy sikerüljön a licitálás
Szegény Emese
édi lehet ahogy panaszkodik. De biztos megérti , ügyes,okos lány!
Én is pont most gondoltam bele, hogy ha neadjIsten Csani beteg lenne akkor Julót hogy viszem-hozom oviba. Max a mama tudja intézni, de hát őt sem akarom állandóan ugráltatni. Meg ugyanez lenne, hogy miért nem én megyek... Már a multkor mondta, hogy miért nem apa megy érte? úgy megszokta az 1 hét alatt
Gabi!
örülök, hogy Gerivel minden oké. A kukis témához még nem tudok hozzászólni , de én is előre rettegek tőle.
Anikó!
Nagyon szép lett a házatok!
és a naptár is nagyon jó. Engem is érdekelne, hogy mennyiért készíted ?
Rohanok,mert a kicsi,drága,szívemegyikcsücske felébred és éhezik!!
Szép napot kívánok mindenkinke a meleg lakásban, házban!