Új privát üzeneted érkezett!

Még 10perc van hátra a kabát aukcióból.Drukkoljatok, hogy sikerüljn, beleszerettem..

Kép Kép
joosneagi

Drukkolok... majd tedd fel a linket a kabátról, ha megnyerted.

Nekem ma délután fél ötkor drukkoljatok, a Dóri bakancsa miatt. Most még nagyon jó áron is van és én vagyok a legnagyobb licites.

Jági: semmi gond! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

HAJRÁ ÁGI!!HAJRÁ ÁGI!!
TÖRJÖN KI BELŐLED AZ ANYTIGRIS!
SIKERES LICITÁLÁST!!

Kép
berna23

Jági
Mi is 17-es cipőkkel kezdtünk. :)
Most 22-23-as a lába.Ráér még nagy lábat növeszteni.

Kép
berna23

Sziastok!

Köszönöm Csani nevében a dícséreteket :) Tényleg inkább apára hasonlít ő is, a szeme, orra, szája , de a fejformáját tőlem örökölte :) Meg a vérét is, mint Julcsi :lol:

Az időjárás egyszerűen szörnyű! Majd meg fagytunk míg beértünk az óvodába. Szegény Julcsi is nagyon utálja a szelet, főleg ha még ilyen hideg is! Harisnyát még én sem adtam rá, de holnap biztos fogok, mert mondta, hogy fázik :cry: Ruha ügyileg mi is elég szarul állunk Julóval, de már ezerrel teszveszelem én is a bundás gatyákat, bakit meg még nem tom hol fogunk venni, és persze, hogy mikor ... Reggel már bundazsákba raktam CSanádot és a mózest is le kellett takarni egy takaróval, hogy ne fújjon be hozzá a szél. Szerencsére így ő nem voltjég hideg, velem ellentétben. Szombaton vettem egy úgy mellényt magamnak, de lehet hogy az idén nem fog elkopni... :roll:

JÁgi!
Jajj, nagyon édes Bius a fotókon, ahogy örül :lol: tündéri. Olyan jó hogy a gyerekek még ilyen őszintén örülnek :) Antó is cuki a kiságyban, gondolom azért ilyen pillantásokra kiveszed te is onnan :)
Jó sok meló van a lakással Nektek, Remélem ezek után sikerül valami normális albérlőt találnotok!

Betti!
Szegény fogad! és szegény Te! Nekem is 17 éves koromban 'műtötték' ki 3db bölcsességfogamat, emrt ferdén nőttek olna, vagyis nem tudtak volna kibújni, mert nem fértek volna el a számba :roll: Nagyon durva volt, utána én is napokig alig tutam enni, beszélni ( és így jártam suliba, a helyes felduzzadfejemmel :lol: ) De akkor még nem szedtem be rá semmit :shock: ma asszem belehalnék annyira nem bírom már a fájdalmat mint anno. Egyszer ráadásul a doki azt hitte, hogy csak úgy kikapja, nem kell annyit fúrni- faragni és miután kínzott egy darabig ,mondta hogy hát ez nem jön, úgyhogy egy hét múlva akkor kiműti. Ez volt plusz egy vágás a pofimban... Na de aztán a harmadiknál már ln is minden félelem nélkül mentem, anniyra megszoktam. De hamar elmúlt ez ,mert most sem lehet 6 lóval sem elvontatni fogdokihoz, csak ha nagyon muszáj!
DE bizti minden ok lesz már nálad és akkor le van a gond :)

Lola!
Férjednek jobbulást kívánunk továbbra is! Tömjétek magatokba a vitaminokat, nehogy elkaojátok Ti is. És most akkor megnézik, hogy milyen influenza?

EDBanyu!
Drukkolok hogy sikerüljön a licitálás :)
Szegény Emese :) édi lehet ahogy panaszkodik. De biztos megérti , ügyes,okos lány!
Én is pont most gondoltam bele, hogy ha neadjIsten Csani beteg lenne akkor Julót hogy viszem-hozom oviba. Max a mama tudja intézni, de hát őt sem akarom állandóan ugráltatni. Meg ugyanez lenne, hogy miért nem én megyek... Már a multkor mondta, hogy miért nem apa megy érte? úgy megszokta az 1 hét alatt :)

Gabi!
örülök, hogy Gerivel minden oké. A kukis témához még nem tudok hozzászólni , de én is előre rettegek tőle.

Anikó!
Nagyon szép lett a házatok! :) és a naptár is nagyon jó. Engem is érdekelne, hogy mennyiért készíted ?

Rohanok,mert a kicsi,drága,szívemegyikcsücske felébred és éhezik!!

Szép napot kívánok mindenkinke a meleg lakásban, házban!
angika

Emeseanyu
Hajrá!Neked is sikerülni fog Dórika bakija!!!

Jól elvagyok itt,főznöm nem kell.Még vár a pojszívózás,felmosás,és még beágyazva sincs.Ajjaj.

Kép
berna23

Enyém lett a kabát..Igaz, kemény harcban, de meglett..Kénytelen voltam a végén a villámárat lenyomni, mert folyamatosan rámlicitáltak, de így is jó áron, 1200-ért sikerült...
Remélem gyorsan ideér., írok is gyorsan a csajszinak!! Kép Kép

Kép Kép
joosneagi

Én Gerinek 19-es bundis kiscipit vettem. Rászámolva a harisnya és az esetleges zokni réteget. De menni is tudna benne,ha télen rászánja magát.
Daninak vagyunk téli cipővel bajba. Tavaly kölcsön bakija volt, de ez mostanra már úgysem lett volna jó. Vissza is adtam tavasszal a gazdijának.

JÁgi! Drukk a kabihoz!

Betti!!

Szondás módszerről én is hallottam. Lehet így csinálják akkor ott. Nem is kérdeztem, hogy ez mit takar.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági: jó a kabát! Szaladj el érte! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi, remélem nekem is sikerül a baki. Majd meglátjuk.

Verika: na, van fejlemény Bence kabát ügyileg??? :)

Angi: hát igen, ez a kemény, ebben az időben megoldani majd ovit. Ovis volt Emese, akkor volt nekem is Dórika pici. Reggel, délben hurcoltam magammal. Most suliban az odavitelt nem tudom megoldani, mert fél nyolcra max ott kell lenni, és én nem tudom összekészíteni a két kicsit ilyen koránra.

Kuki téma:
tök ari, hogy már most rettegsz! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

szaladnék én, de Tököl messze van..:) Bár a hátszél, lehet, hogy gyorsítana..:)
Nekem nagyon megtetszett, nagyon vastagnak írták és szerintem tök vagány lesz enne Csöppöm..

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: Már indulok is!!!
van msn-ed?
v.erika

Na csajok látom izzik a tesz-vesz! :D

Szilvianyu: én sem adtam harisnyát Noéra, igaz kocsival mentünk a polg.hivba (személyije lesz a drágámnak) de vastagabb bársonynacit+kardigán+leopoldis kabátot.
Elég ám Bencére a leopoldis kabi ha alá adsz vastagabb pulcsit+az alá h.ujjú bodit+takaró rá+b.kocsira zsák-ha muszáj menni!

Nekem szerencsére van a gyerekeknek minden, most örülök is a Renos szerzeményeinknek.

J.Ági! Van egy bélés nélküli 17-es piros cipőm, vagy bélésest akarsz már? Bár igazad van sz.tem kínaiban is vannak bélésesek! Mire járni fog Antó addigra tuti nagyobb kell azért mégha kis lábú is, 2 hónap alatt nő a lábuk min. 1 számot!
Édesek lehettek az etetőszék alá kucorodva!
1,5 óránként kelés? basszus, nem semmi! Remélem bíztat majd a védőnő! Ha meg fog van a dologban, bújjon már ki végre!
Homeopátia: sógornőm is így volt R-el a gyerekek kisebb korában, mostmár nagyobbak, sokszor jó a csak homepotáiás, előtte Ő is mindig antibigyónál kötött ki!

Gabi! Hát igen mikor együtt kacagnak, az ooooolyan jó! Az ember szó szerint érzi a melegséget a szíve táján!
Tényleg férjed jobban van? Te szédölögsz még?

Angika! Emlékszem tavaly én is már októberben bundazsákban hordtam reggelente Noét!

Betti: értetted Gabit, nem ám összeszeded a cuccokat a kertből! :D
Tőled lesve az ötletet (egyik nap írtad) én parad. húsgombócot főztem mára!
Dédis kérdésemre nem írtál semmit... :(

V.erika! Jó lesz dumálni pénteken!

Annyi minden akartam még, de fele kimaradt megint!

lola77

Veri
Jó padlászolást! :lol: Mi házunk bazi régi,igy egy méter por van a palláson.Mindent öt rétegbe csomagolok :)

Lola
Már a multkor is akartam írni,hogy nagyon különleges az etetőszéketek.Ez egyedi darab??
Bocsi tényleg nem válaszoltam dédis kérdésre:Igen bele kell számoljam a mamit is,de volt ugy hogy jött váratlanul is és akkor nem maradt másnapra kaja annyi hogy elég legyen.(ált.két napra főzök)
Van neki egy barátja(nem párkapcsolat),na és ő jár hozzá hetente beszélgetni,és ő hoz egy csomó mindnet Istimnek.A bácsinak se gyereke,se unokája.A lényeg hogy azt hozza el mama.Amúgy a bácsi nekünk is mindenféle édességeket,hatalmas télapókat vett mikor kicsik voltunk.
Néha hoz mama neki tejszeletet.
Majd kivi leszek tesóm gyerekét mivel halmozza majd el.A szülést is ő fizeti.

Kép
berna23

Sziasztok!

Verika: volt a gépen, de mióta újra rakta apa, nincs. De most telepítem. Vegyél fel légyszí: hsszilvia@freemail.hu.

Képzeljétek, Emese barátnőjének anyukája most hozott nekem több pár siesta cipőt. Ők is kapták a rokonuktól, de mivel az ő kislányára nagyok még, meg ő szereti a lányos dolgokat, így elhozta nekünk. Annnnira örülök! Bencének és Dórinak is van most így béleletlen siesta bakancs, és mindkettőnek bélelt gore-tex, vagyis vízálló bakancs. Dóri lehet, hogy nem húzza ki vele tél végéig, mert 24-es, de most még teljesen jó rá. Legfeljebb neki kell akkor egy másik. De most nagyon örülök. Most már csak Emesének kell vennem.

Jági:
jót nevettem! Szerintem indulj el, próbáld meg! 100 km/h órás a szél, lehet gyorsabban eljutnál, mint kocsival! :)

Lola:
köszi a ruha infót. Ma úgy döntöttem, nem viszem ki őket, úgy sincs más dolgom kint, Emesét elhozzák kocsival. Holnap úgy is kell kimennem a kis postára, majd akkor. Hát leopoldist adom rájuk én is, biztos, jól aláöltöztetve. Sapijuk nincs vastagabb. Majd azt megnézem a kínaiban.

Urad valamivel jobban van? Nem hívtad az antsz-t? Mi lett az eredménye tüdő röntgenen??

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Era, megnéztem iwiwen az msn-ed, felvettelek!

Szia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Azt hallottátok, hogy a két milliárdos lottó nyereményt valószínű egy rendőr csapat nyerte meg???

Most már tényleg igaz, hogy "hülyéknek áll a szerencse"! :) Bocsi, ha valakinek rendőr van a családjában, de ezt nem bírtam kihagyni! :lol:

Erika: délután várlak Titeket!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

"
Leszállították a repülőről, mert szoptatott
2009. 10. 12.

Leszállítottak a repülőről egy kismamát, amiért nem takarta el a mellét, amikor a gyermekét szoptatta. A nő beperelte a járatot üzemeltető Delta Airlinest.

Nem is látszott a melle - állítja az a nő, akit lekísértek a Delta Airlines által üzemeltetett egyik járatról az egyesült államokbeli Vermontban. Az anya állítólag nem volt hajlandó letakarni magát, miközben 22 hónapos kislányát szoptatta a fedélzeten.

Emily Gillette pert indított a légitársaság ellen, mert megalázónak érezte, ahogy bántak vele – írja az Infórádió. A nő azt állítja, hogy a három éve történtek máig hatással vannak rá, és ezért második gyerekét alig meri nyilvános helyen szoptatni.

Gillette ügyvédje a történtekkel kapcsolatban megjegyezte: az államok közül Vermontban alkalmazzák a legszigorúbb szabályokat a csecsemők nyilvános helyen való ellátására."

Na ez durva...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, végre valami jó..Túrtam a szekrényeket és találtam egy overállt. Még, amikor legelőször terhes lettem, akkor hozta anyu, kiárusításból.Nekem nem tetszik, drapp, snassz, viszont barom meleg. Biusra nem volt jó, pont nem akkor volt olyan méretben.Viszont Antóra most jó a kisebbik (3-6 hós..) Igen buta méretek vannak.Erre az van írva, hogy 3-6 hó, 8,5 kb. Az én pici fiam közel 10 hósan sincs ennyi..:) De most ez átmnenetileg jó neki a babakocsiba, nem is kell aláöltöztetni, mert nagyon meleg..Hurrá..........Viszont nekem lefagyott a fülem, amíg hazaértünk a böliből...

Anyu nemrég hívott, hogy éga ház ki kellett költözni.Tök ideg lttem, mert ezután letette... Kiderült, hogy az 5. emeleten kigyulladt egy lakás, ők a 9-en vannak.Még jó, hogy apu hazaugrott, mert anyum éjszakás volt, pont aludt,. amikor a rendőrök kopogtak, hogy ki kell menni a lakásból, anyu nem ébredt volna fel, alig tudott valamit magára kapni..És ami legjobb..Albérlők laknak a lakásban egy rakat gyerekkel..Ennyire vigyáztak..Állítólag már a többi lakó többször szólt a tulajnak, hogy nagyon koszosak, meg minden,Aztán ez lett a vége...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

JÁgi!

Jesszus! Még jó, hogy nem lett senkinek sem baja és anyud is felébredt (van aki mélyen alszik). Az ilyen lakástüzektől félek én is nagyon.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jági!

Juj, durva ez a lakástűz! Amíg a Fő téren laktunk a nyolcemeletesben, mindig rettegtem miatta! Mi van, ha tűz lesz, hogy tud az ember menekülni, főleg, ha alulról jön.

Örülök, hogy megnyerted a kabit. Nekünk pont ilyenünk van. Bendinek vettem anno az Auchanban. De szerintem Matyira már nem lesz jó :(. Jó meleg kabi. Jó vásár volt!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Viszont én is teszveszeltem még múlt héten cipőt a Bendinek! Ma jött meg! Tök szupi! Ugyanolyan, mint Matyié, csak barna színű, félmagasszárú. Bélelt cipője van a Bendinek. A Matyinak kell majd csizmát meg overállt és télikabit keresnem.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Emeseany
Olvastam én is a cikket.És anyatej mindenekelőtt mi?Persze ha cumiból etette volna a kicsit,senki nem szólt volna.
Verika még ajánlotta is szopiztassa,vagy itassa Áront a szintkülönbség miatt.
Örülök hogy kaptál cipőket!!

Jági
Nme semmi ez a tűzes dolog.
Remélem senkinek nem esett baja.Lehet csikk miatt volt.Durva.
Klassz a kabát!!

Most telóztam tesóméknak,Győrben voltak genetikai uh.-n.Ferencz küldte őket el,(pedig jó lett az afp).Szerintem biztos akar lenni a dolgában.Tesóm volt csajának az öccse Downos lett,nem vette észre,pedig ordítóan alacsony volt az afp...
A lényeg hogy teljesen rendben van a bébi.
Ééééss kiscsaj!!Jázmin babájuk lesz.
Tesóm lányt akart,a soginő fiút.
Istikém már akkor megmondta hogy lány lesz,mikor közölték a terheséget,és azóta is csak ezt hajtogatta.A gyerekeknek van érzékük. :D

Kép
berna23

J.Ági! Azta de durva... Annyira utálom a felelőtlen embereket, komolyan v.mi vizsgáztatás után engedném az ilyeneket csak társasházba! Biztos beittak aztán cigi a szobában, elaludtak!!!! :( :( :( Majd írd meg mi lett, vissza mehettek-e Anyudék!
Nálunk is volt egyszer a 4-en (mi 7-en lakunk) tűz, direkt gyújtotta be egy srác a dohányzóasztalt! Tök nyugiban itthon voltam, Soma férjemmel lent, erre hívnak, hogy élek-e még, mert tűzoltóautók a házunk előtt, füst az egyik ablakból. Na erre gyorsan kirohantam, elindultam (volna) le gyalog, 5-en már alig kaptam levegőt!
Na a lakók majdnem meglincselték azt a szomszédot! Tele gyerekkel a ház...á!

Ja én meg ma hallottam, hogy a miskolci paneltűzben mégiscsak a szigetelés volt az oka a tűznek! F@sza!
Nálunk a 10-en le van zárva vasráccsal a kijáró, még a tetőre se tudnánk menekülni! :( :(

Albérlet biztos szép lesz! Hogy Te miket találsz a szekrényben... :D

Szilvianyu: durva ez a szoptatás is, pláne hogy ajánlják is a füldugulás miatt a szoptatást a babáknak!
Lottóötös: lehet csak pletyka, bár ki tudja a lüke rendőrök örömködnének ennyi pénztől? lehet...
Ha igaz, örülök hogy Nekik legalább egy kis segítség az életükhöz.
Cipők: szuper hírek!

Anikó! Bendi oviba szokásától ne aggódja, sz.tem a fél csoport így van, hogy alig járnak ilyenkor, nem?
Tök jó hogy majdnem egyforma cipőik lesznek a tökiknek!

Betti! Azért ez durva a Dédid részéről. Mondanám, hogy tedd szóvá, de biztos nem akarsz családi vitát! Ez a dédid Anyukád v. Apukád részéről nagymamád? A barátja jószívű azért, tényleg!

lola77

Betti: szuper, Istikédnek egy nagy puszi, hogy kitalálta! Szép neve lesz unokahuginak!

lola77

Anikó!

Ha ezt tudtam volna, akkor veled üzleteltem volna..:( Csajszinak küldtem emailt, de eddíg nem jelzett vissza, remélem még ma megteszi, mert türelmetlen vagyok és nagyon kellene a kabát..:(
Tök jó a cipő, ügyes vagy. Én nem merek cipőt így venni, mert tavaly is alig tudtunk venni Biusnak csizmát, mert mindeben lötyögött a lába, nem tartották a bokáját. Hosszban meg jók lettek volna, de olyan kis vékonyka bokája van a Szépségemnek..Sokszor ezért kényszerülünk a Siestára, mert azok elég szűk méretek, az tartja rendesen a lábát, nem klaffog benne..

Anyu már visszamehetett, eloltották a tüzet..Még nem tudni semmi biztosat, elvileg a mentő senikt nem vitt el.Annak a családnak állítólag elég sok gyerek van, remélem egyik sem volt otthon, szegények nem tehetnek róla, ha a szülők felelőtlenek. Én ilyen szempontbókl (is) nagyon idióta vagyok, én állandóan attól rettegek, hogy nehogy valami katasztrófa legyen..Mi van , ha éjjel menekülnünk kell a lakásból stb..Mióta anyuka vagyok, azóta olyan hülyeségek fordulnak meg a fejemben...

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Nem csodálom, hogy kapott a felgyújtós szomszéd..Tényleg, ezekben a rohadt panelokban úgy terjed a tűz...Pont most muatták a tv-ben, hogy hogyan kellene a szellőzőket is tisztítani.Szerintem itt egyik tömbben sem tisztították a több 20 éves szellőzőket egyszersem..:( Én nem tudom, hogy nálunk van-e vasajtó a 4-en..Sosem voltam az első emeletnél feljebb.. :oops:

Kép Kép
joosneagi

Betti4

Örülök, hogy minden rendben van tesódék babájával, és tök jó, hogy Istike így kitalálta, akkor biztos örül, hogy unokahugija lesz..:)

Kép Kép
joosneagi

Jági
Na akkor csak nincs olyna nagy baj ha visszamehettek anyudék.
Szegény tulaj,biztos örül hogy mit műveltek az albérlőik.
Mondjuk nektek is bekormolták a falat,nem?
Úgylátszik más embernek nem számit semmi,ha nem a sajátja...
Én nem csodálkozom,hogy rátaláltál egy overállra.Igaz nekünk csak egy zsekrénysorunk van,de abba úgy belesüllyesztek dolgokat,hogy néha rájövök hogy jéé ilyen ruhám is van??

Lola
Ő anyukám anyukája.Nem akarom szóvá tenni neki,ha kérnék lehet adna nekünk is,de én nem vagyok az a fajta tipus.Uram meg mégúgyse.Sose kértünk még kölcsön senkitől.
Tesóm meg az a fajta hogy szeret kérni/kapni.Szerinte ez igy természetes.Amúgy jó srác,ezt a tulajdonságát leszámitva.
Multkor mondja nekem hogy hja ők gyűjtik ám a babának a fém 200-asokat.Mondom neki negaragudj de nekem is van egy kétévesem,és gyesből tengődünk.
Párom meg azt válaszolta hja mi meg az 500-asokat gyűjtjük a kis Pityesznek. :twisted: hihi

Kép
berna23

Új ruhák a Picasamon..

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Betti! Amúgy igen láttam hogy jó viszonyban vagytok a bátyáddal (Jubiba is + Alsógallán is!)
Hja, nem v.unk egyformák, ez igazából a szülő/nagyszülő lelkiismerete, hogyha az egyiknek ad így, akkor a másiknak is adjon úgy! Érted...?
Átlátszó szekrényre nem reagáltam: igen v.mennyire átlátszó, de nem foglalkozom Vele, nekem sem állnak glédában a ruhák, pedig elég sűrűn összehajtogatom+ csak azért kimosom, mert gyűrött és akkor ugye vasalom is... Ha több hely lenne benne sokkal szebben tudnám a törölközőket, ágyneműket hajtogatni pl. vagy a cipőkről ne is beszéljünk... Na majd egyszer! Áttörjük a falat a szomszéd felé, ha majd nem férünk... :twisted:

J.Ági! Szerencse, szegény Anyud már bizti nem tud aludni! :(
Mi panelunk lassan 40 éves... :(
Pedig a siestáknak horror áruk van, azt csak szezon végén lehet megfizetni...

Na megyek az előbb rápróbáltam Noéra a vastag, pufi kabátokat, gatyákat, hogy mennyire nagy. Egész jól belenőtt, szerencsére. Csak egy piros kabátot kell szerválnom neki a piros kantáros vízhatlan téli gatyójához!
:)

lola77

Jági!

Sajnálom a kabi dolgot :oops: . A miénk 9hós/71-es méret, de jóval nagyobb. Bendire rá tudtam adni 1 1/2 évesen is. Viszont vissza lehet hajtani az ujját, és úgy is jól néz ki! Bendi is így hordta az első télen.
Kb. 74-80-as méret szerintem. Matyi viszont már most 80-ast hord, szóval neki kicsi.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

A hülye szél már legalább negyedszerre dobálta szét a teraszról a kerti bútorokat. Egyik szék szét is tört :evil:.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Hehe laptető! Nálam nem jött be! Vasárnap jött meg először Matyi születése óta.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!

Amit én "nyertem", az is 74-es..Lehet, hogy mostmég picit nagy lesz, de legalább kitart tél végéig... Kár, hogy nem tudtam róla, hogy neked is van...Bár a csajszi még mindíg nem reagált..(Lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen..)

Hú, akkor pakolászhatsz a szél miatt. Na, ez az egyetlen előnye a tömbnek..Nem kell seperni, havat lapátolni, repülő kerti bútorok után kapálódzni..Bár én is inkább ezt tenném, ha lenne rá lehetőség..:)

Kép Kép
joosneagi

Na itt a link a H1n1 kiderítéséről:

http://www.nlcafe.hu/eletmod/20091009/u ... _tesztert/

Szóval ezek után nem hívom az Ántsz-t, mert azt mondják fizessek 15.000 Ft-ot, ennyi az ára, ha tudni akarom. Hát nem.... :(

Amúgy jobban van férjem, bár iszonyú fejfájással ébredt, de lehet a szél miatt, vagy szerinte a gyógyszer mellékhatása. Most ment az eredményért, kíváncsi v.ok...

lola77

Sziasztok!

Lola: ha ez vigasztalja Uradat, nekem is fáj két napja a fejem! :) Majd írd meg az eredményt!
Na az jó, hogy meleg ruha ügyileg rendben vannak a gyerkőcök.

Nekem is most adtak egy jó meleg, 86-os zöld overallt, Dani anyukája, hogy próbáljam rá Bencére. Elég nagynak tűnik, úgyhogy lehet. De én kabátosabb vagyok..

Jági:
néztem a lány ruháknál a 92-es disney polár gatyót, azt rakd el nekem és ha nem gond, elhozod pénteken a talira? Felpróbálom majd itthon Dórira. Elvileg már 98-as ruhákat hord, de van amiből még jó a 92-es is. Köszi.
Nem semmi a tűzeset. Még jó, hogy nem lett komoly baj!!

Anikó
: na, majd máskor ha van felesleges ruhád, tedd fel a tatabányai turi topikba és akkor hátha le tud rájuk csapni néhány itteni anyuka! :)

Ja, Betti:
igen, Anikó Matyija már megy! :) Múltkor írta Anikó, biztos nem láttad.

Ma megpróbált a kisfiam egyedül enni, tarhonyás husit. Elég jól ment neki. De hogy mi volt utána a konyhában!!! Senkinek nem kívánom!

Nagyon nem aludtak ma a kicsik. Szerintem a szél miatt. Tényleg elég zavaró a hangja, ahogy dobálja az ablakokat. Király...

Na megyek, nemsoká jönnek Verikáék, lehet, kabátcsere lesz, addig még gyorsban elmosogatok.

Később még jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: nem semmi, hogy fizetni kell a kiderítésért! Vagyis, hogy ennyit. Azért ez durva...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok Csajok!

A pénteki Meki bulinkra a helyek le vannak zsírozva! A Café részen csinálnak nekünk egy 15 fős különítményt, az lesz a miénk. Így nem eshet meg, hogy a későn jövőknek nem marad hely. Figyí csajok, aki legelőször ér oda, az keresse meg a műszakvezetőt, vagy szóljon a Cafés lányoknak, ők tudni fognak róla.

Szilvianyu: Annyira jó a kis kabát, abban nyomta Tamara kint a kertben! Nagyon jó volt Nálatok, de bocsi még egyszer, hogy így benyomultunk. :lol: Hallod, olyan pöpec rendet, 3 gyerek mellett... Nem tom hogy csinálod, de le a kalappal előtted!
v.erika

Sziasztok!

Verika: annnnnyira édes vagy! Azért egy másik nőtől jó ezt hallani! :oops: 8) Pedig azért most itt sem volt tökéletes rend és tisztaság, de igyekszem. De nem tudom figyelted e, a vasalnivaló hegyet a nagyszobában? Az biztos elkerülte a figyelmed.... :). Azzal sehogy sem birkózom.
Én is örültem, hogy itt voltatok. Bocs, hogy Dórikám kicsit erősködött Tamarával, tényleg jó lenne, ha máskor is feljönnétek, akár délelőtt vagy amikor nektek jó, Dórinak biztos jót tenne.
És a csokit meg sem köszöntem! Köszi!

Örülök, hogy jó lett Tamarának a kabát, tényleg nagyon jól állt rajta!

Ha nem tényleg nem gond, akkor a kéket most hanyagoljuk. Rápróbáltam még kétszer Bencusra, de olyan kis hordó volt benne! :) De eltehetnéd még, jövőre szerintem jó lesz rá!!

Teszeltem arra, amit mondtam, két nap múlva jár le. Meglátjuk.

Előbb voltam lent a boltban, engem is majdnem elvitt a szél, pedig az már nem kis teljesítmény! :) Iszonyat hideg van!

Szerintem Lola nem elég a leo-poldis kabát, nem??

VErika: köszönjük szépen a hely intézését, nagyon ügyes vagy!!!

Na megyek, olvasunk még kicsit Emesével.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nem rendelne valaki leo-poldiról?

Nem biztos, hogy én igen, de jó lenne. Láttam az akciós nadrágok között Dórinak valót, az mindenképp jó lenne, meg trikó kellene Emesének, meg sál, az is jó árban van.

Csak tájékozódom...

Ja, msn-en beszéltünk Szilvivel, jól vannak. Áron kezdi megszokni a kint létet, bár elég hisztis ott is. Szilvinek tetszik, azt mondja tisztaság van, minden rendezett, mindenhol gyerekbarát minden. Hideg van ott is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Eldöntöttem, mégis rendelnék. Jó volt nagyon az a bélelt nadrág, amit tavaly ott vettem Dórinak, még most is jó rá, de az lesz Bencéé, neki vennék másikat, lányosabbat. A Tescoban is 3000-ért vannak bélelt nadrágok. Ez meg akciósan 2600 és nagyon jó meleg.

Valaki csatlakozna? Én holnap leadnám a rendelést.

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Eszméletlen egy idő van, rettentesen fújt reggel a szél, mikor mentem dolgozni. Úgy örülök, hogy autóval járok a városban, sokat könnyit a dolgon.

Jelentem jól vagyunk, apa gyógyulgat, Virággal semmi gond, Roni nagyon jól van, ugrabugrál, eszik már, nem hányt (bocsi).

VERIKA:
Köszönjük a helyfoglalást! Még nem tudom Virágot hova rakom délután, apának már többször emlitettem a dolgot, de szerintem a papáékhoz megy addig.

Ügyesen teszveszeltek, csak igy tovább!
Örülök, hogy Szilviék jól vannak és hogy Áron szokja a helyzetet.

Még akartam valamit, de sajna elfelejtettem, de majd pénteken jól kidumáljuk magunkat :lol:

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Csajszik!

Naptár árakat péntekre mondok! Csinálok ilyen képeket is!
Ezt 350.-/db-ért tudnám készíteni. Retusálással, előhívással. 10x15-ös méretben.

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Jó reggelt Mindenkinek!

Csak nem akar alábbhagyni ez a randa szeles idő.
Ma már kocsival vittem a Pipikét,igyis elég volt a szélből,hogy csak a parkolótól kellett a szélben lenni.
A bölcsiben letört egy jó nagy rész az egyik fából.
Azért félelmetes.

Anikó
Szeretnénk mi is mindneképp naptárat,meg olyan karácsonyi képet is.
Sajnálom az eltört széket.Nálunk a gyönyörűre lesuvickolt üvegtéglákból tört el párat. :cry: A héten elvileg berakják már..
Azért a majdnem egy év mensi nélküliség jó arány szülés után. :D

Emeseanyu
Köszi most van szerencsére mindenünk,ruhaügyileg.
Gondolom hogy el lehettek a csajok.(Dórika,Tamara)
Bence édes lehetett ahogy próbálkozott az egyedül evéssel.Kézzel is kanállal is csinálta gondolom.Képet nem készítettél róla?

Csajok nekem Istike annyira megszerette a bölcsit.Igaz nagyon szégyenlős,de sok mondokát énekeket megtanult már ott.Mindig kiragasztják a kis műveit(festés,rajz,ragasztásait).Vannak kisbarátai.Minden reggel mig öltöztetem elsorolja kinek mi a jele.
Jól eszik,nem verekedős(egy esetet leszámítva),és amióta fél hétre járunk(igy 5:35-kor kel)mindennap gyönyörűen elalszik.Igy a délutánaink is sokkal jobbak.Nincsenek az örökös hisztik,sírás mindenen.Azért délután igencsak feszegeti a határait,de hát valahol ki kell engedje a gőzt.
Amúgy alakul a szobája,most hogy bennt van az ajtaja már egész pofás.MA beteszik páromék a terasz ajtót,meg az ablakát is.
Mostmár remélem jön a Fundi pénz,olyna jó lenne haladni.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti:
nem semmi, hogy még az üvegtéglát sem kímélte ez az idő! Nagyon örülök, hogy most már jó érzéssel mentek mindketten a bölibe. Mintha kicserélték volna Istikét, ugye?? Én is ezért parázok kicsit, hogy Dórikának sok lesz itthon belőlünk négy éves koráig,viszont addig nem biztos, hogy vinném oviba három évesen, amíg itthon vagyok Bencével. Egyrészt nem akarom, hogy azt érezze, hogy őt lepattintom, másrészt ahogy most áll hozzá a szobatisztasághoz, jövő nyárnál előbb szerintem nem lesz ebből semmi.

Csináltam képet, de csak iwiwre tettem tegnap, mert idegesít, hogy le kell kicsinyíteni itt. De majd teszek ma, ígérem. Lehet, hogy most, elvannak a gyerekek.

Hugi: örülök, hogy Roni, Virág jól van és Apa is kezd. Pénteken majd dumcsizunk, tényleg! :)

Na megyek, kicsinyítek akkor néhány képet!

Sziasztok addig is.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Miért nem kérdezel rá Betti, hogy mikor utalnak? Mármint Fundamentánál. Nekem annak idején nagyon kellett őket sürgetnem, hogy legyen belőle mani.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági
Anyukád nem Gálon lakik?Mert tegnap mikor hoztam haza Istit láttam hogy egy lakás teljesen ki van égve.A felette lévő erkély alja csupa fekete volt.Üvegek kitörve,"szép" látvány volt.

Csilla
Jobbulást a lánykáknak!!
Neked amilyen kis örökmozgó a kisebbiked,nem lehet egyzserű bezsoktatni a Nikit.
Nyugodtan mehetünk együtt a talira,most nem is vagyok képben hánykor kezdődik(4-től??).
Te hánykor indulnál?Rugalmas vagyok,mehetünk picit később is ha nem tudsz négykor menetkész lenni.

Hugi
Örülök hogy jól vagytok,családostol kutyástól.
Ma mész nődokihoz??Vagy már voltál?
Remélem minden a legnagyobb rendben!!
Isti sztem nekem is mamázni,papázni fog.

Nálunk ma paprikáskrumpli lesz.Káposztasalival(természetesen bolti) :lol:

Kép
berna23

Emeseanyu
Pont ma akrok telefonálni.Még pótolni kellett az épitési engedélyt(nagyon bezsigoritották sajna a feltételeket)
Sztem csak megkapták már,a nőci azt mondta hogy ha beér a dokumentum,utána birálnak,és kábé még 3 hét az utalás.

Kép
berna23

Kép Bence eszik 1

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?