Új privát üzeneted érkezett!

niki, blog

KépKép

Kép
hase
 
 


ó elrabolják Vilit Lilim elől, pedig kinéztem magamnak/magunknak 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nóri
csak hogy tudd variálni:

Igy mennek az urak, urak (lassan lovagol a lábadon)
Igy mennek a gavallérok (gyorsabban)
A parasztok dicegnek döcögnek (dölöngél a lábadon, mert felváltva emelgeted)
A kisbabák zsupsz leesnek (beesik a lábad közé)

Ilyenkor jön a nagy röhögés, meg h még egyszer még egyszer... (Majától)
pumuklii
 
 

 
 

itt még 24 fok van a lakásban, elég jól szigetel.
pumuklii
 
 


hömmm, elállt és 8 ágra süt a nap... :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nálunk meg fűtenek!!! :lol: Tüci vette észre a vécében, mert a fűtéscsőbe szokott kapaszkodni, mikor felmászik a vécé tetejére, hogy lehúzza.

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki-ne aggódj, még LilttleL is lehet befutó! :wink: Nagyon képlékeny még a dolog! :lol: Első találkozásra a kislány végig üvöltött! Pedig olyan szép a kislegényem! :cry: :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


óó elvileg itt is ma kezdték hajnalban...de hozzánk még nem ért el...bár nemvagyokotthon, remélem mire hazaérek 30 fok lesz és bugyiban nyomhatjuk 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


pumukli-köszi! az enyém úgy hangzik, hogy:

így lovagolnak a hölgyek, -lassan ugrál a lábamon
az urak gyorsabban mennek-gyorsabban ugrálunk
a parasztok így döcögnek-egyik láb. majd másik
a huszárok így repülnek-akkor meg aztán adjad neki ami belefér, és röhög! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na itt!!!
Iza alszik!

Szóval Vili is milyen szépen ül!!!De ezt hogy csinálják?Hogy ülnek fel???Vagy leteszitek így és úgy marad?Én még nem próbálkoztam ezzel,megvárom amíg maga produkálja a dolgot! :lol: :lol:


Nóri!
Hé,Vili nálunk is versenyben van! :lol: Most már muszáj kimennünk,legalább mi megértjük egymást,mármint magyarul :lol: Amúgy pont tegnap beszéltük a jövő évi nyaralást...nem nagyon voltunk még sehol amúgy,csak a nászút,de az is a balcsin.Szóval külföldre mennénk majd vmi tengerhez,de tegnap még Moszkva is szóba jött meg h repülővel megyünk :lol: :lol:


Szóval ne menjen ki senki aki teheti!!!Ismétlem NEEEE menjen ki senki!Akkora a szél,néha alig tudtam tolni a babakocsit...hazafelé már jól megpakoltam :lol: Iza meg mint egy jegesmedve,van egy ilyen szőrös szerkója,gatya és kabát.Uncsitesótól örökölte,de olyan cuki benne!!!


Na bementem a rossmannba,eredetilag harisnyáért,na azt már nem leltem,ellenben vettem egy hősugárzót 2500ér,aztán mentem tovább,van egy új turi a mester elején.Néha ebnézek,igaz darab áras meg elég gagyi stb,de mégis találok mindig vmit...így vettem egy harisnyát neki,3 kiskesztyűt és egy sapkát+kesztyűt,ez egy szett.Tök szép rózsaszín-szürke csíkos!Remélem a mosás után is az marad! :wink: Mindezt 1400ér!

Aztán a rossmannban még találtam rácsvédőt,olyat ami már van(micimacis),csak kellett egy másik mert amit tesóm adott azt leszedte a lányom folyton!

Akkor utána doki a receptért,erre vmi új védőnő van,épp most tanul be.A régi is ott volt,de tőlem kiskönyvet kért meg h kell a kartonja a gyereknek stb...egy recept miatt :roll: Na mindegy,jött a védőnő és írta is a receptet :wink: Amúgy kis fiatal szimpi csajszi,de jó lenne ha nem váltanák le a régit...soksok év tapasztalat van mögötte....én szeretem nagyon :roll:

Na aztán csak a kisboltba ugrottam be,mert már nem volt több kapacitásom...a receptet is ki kéne váltani...Apa meg még dolgozik,volt vmi galiba az egyik szakaszon :roll:

A lakás romokban...még a kipakolás,rendrakás fázis közepén vagyok! 8)

Ja!Akit érdekel,lesz egy kis börze a mester utcában,a teleki blanka gimiben,majd nov 7én ha jól emlékszem,9-12 között.Nem tudom h milyen lesz...hallott esetleg vki vmit róla?

annus11
 
 


Annus-Vili szerettel várja Izust!! Jövő nyáron?? :wink: :lol:

Itt is hideg van, szóval itt se menjetek ki!!! :lol: Bár a szél nem fúj, de istentelen hideg van!

Hááát, én úgy imádom amikor tojik a Drágám! Azt a nyögést, meg morgást! Háát, de éddess!! Meg most valami szerintem irritálhatja a szájnyálkahártyáját, mert öklendezik és morog annak is! Hát imádnivaló!!! :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Panndi, vagy? Hogy vagytok?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


annus, ül a pihiszékben, vagy bárhoil ahol nem tökvízszintesben van és hasizomból felül, könyökkel nyom...én direktbe nem ültetem max az ölembe...ha párnára támasztom hogy feküdjön olyan 160 fokban, akkor 1 mp és üddögél :shock: aztá zutttttyyyy dől a zsák, ő meg rötyög...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Nóri mi is mehetünk ?!!?!?! :oops: :wink: csakhogy Izus ne érzezze egydül magát lányként Vili meg dőzsölhessen a csajokban :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Pár kép

Kép Kép Kép
pumuklii
 
 


Lehetetlen visszaolvasni,csak gyors üzemmódban olvasgattam az előző oldalakat. Mindenekelőtt a kis betegeknek jobbulást,fogfájósaknak enyhülést és az anyukáknak kitartást!!!!!!! Egy tanács. Az apukák ugyanolyan teljes jogú szülők,mint az anyukák,most szokjanak rá,hogy bizony az éjszakák a beteg gyerekek mellett nem mindig könnyűek és NEM ÁTALUDHATÓAK!Mondom ezt három gyerek és pár át nem aludt éjszaka után. :!: :!: :!:
Sokkal könnyebb úgy a félelmet,aggódást leküzdeni,hogy együtt vagytok és a felelősség sem tevődik át csak az egyik félre. Nagyon sajnáltalak Mozza,én is ilyen aggódós voltam,(vagyok),pláne amikor a nagy lányom három hetesen lett beteg,én sem tudtam volna sírás nélkül végigcsinálni az éjszakát.Jó,hogy kapjátok az antibogyit,hamar túl lesz rajta.
Minden baba gyönyörű :P :P :P .olyan jó látni a fotókat.
Ti milyen ügyin teszveszeltek,nagyon irigy vagyok!!!!!!
Lócinak vasárnap lesz a keresztelője,nagy esemény előtt állunk. :P
Mindig elfelejtem,hogy kivel mi van,mikorra kigondolom,hogy reagálok valaki történéseire,már rég túl vagytok rajta. Ez persze az én lassúságomat minősíti. :oops:
Mindenkinek további szép napot!

Kép
f.ancsi
 
 


Niki-hát ha nem lesz belőle féltékenységi jelent! :lol: Persze!!! :lol: Milyen jó lenne télleg összehozni valami kis talit! :roll:

pumukli- jajj, de édes Kolos! Kuccsol??? :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Életjel!

Megvagyunk, csak hát ugye nem egyszerűek a napjaink....
Visszaolvasni nem tudok, Fruzsi az ölemben, és reklamál :roll: Képeket átfutottam, babák szépek, Fruzsi is így ül, mint Álmos, de nem oldalra dől, mint Vili, hanem őt előre húzza feje. Zsófi is fejnehéz volt :lol:

Jaj, és annyira görcsöl a hasam, hogy csak na, vagy meg fog jönni, vagy nem tudom, de csak vonszolom magam :(
Vendég
 


ja, és én szoktam ültetni, mármint, hogy ül az ágyon hátradőlve, de előre húzza ő is magát, és úgy himbálódzik egy kicsit, aztán megáll, majd mint a mellékelt fotó a jó előbb mutatja eldől, és ő is rötyög!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


panndi-az nem jó! mármint a hasfájás, egy tanács, nekem beszokott válni, egy algopyrin meg két no-spa, vagy meristin :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


ja még jut eszembe,
mozza, amióta írtad az áfonyát Lilinek, én is kipróbáltam, és azóta le sem lehet vakarni Viliről! Szinte mindig azt enne! Imádja!! Csak, kicsit aggaszt, mert igaz 4 hónapos kortól írja, de tele van apró fekete magvacskákkal, és másnap kakilja ki! Ez kicsit aggaszt, de egyébként nincs tőle baja, ki se csattogott, semmi!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jaj szegény Boró!!!Iza azért jobban viseli,bár most is nyűgös!Erölködőő hnag,felébredt és nem tud visszaaludni,megint csak a kezemben van el....gél nem használ...de Iza csak ritkán ordít torka szakadtából....hála az égnek!

Ancsi!

Hánykor lesz a keresztelő?????Ha úgy alakul akkor majd arra sétálunk Izussl! :wink: Sikerült cipőt szerezni???


Panndi!
Lehet az idegeskedés miatt :roll: Küldöm a pozitív energiákat!!!


Niki!
Értem!
Hát Iza a fejét emelgeti folyton amúgy a hordozóban,de felülni még nem ült fel,mondjuk be is van kötve 8)

Hozzátápi!
Én meg azt nem tom h a tízórai meg az uzsi az akkor mikor lesz gyümi?Mi még mindig ugyan ott járunk,én úgy gondoltam ha az ebédből kiváltom a pépet krumplival,akkor majd a tízórainál ráállok a gyümire.Szerintem 7 hósan mi még csak itt fogunk majd járni.

annus11
 
 


Kb. 9 hós korára váltódik ki a gyereknél a 3 étkezés. Utána mi van? 1 éves korig pihi? Mert azt mondják ugye, h. reggeli vacsi maradjon tej legalább 1 éves korig. ???

Másik, barinőm úgy csinálta, hogy ő mindig evés előtt szoptatott, kvázi "levesnek", hogy ne apadjon a teje (mondjuk neki mindig kevés volt). Ez hülyeség? Mert attól félek, hogyha itt váltogatjuk ki a kajákat, akkor elapad. mintha Petra is azt írta volna, hogy aki sokáig akar szoptatni, az a kaja előtt kínálja a tejcsit, ne utána.
Mos akkor mi van?

Ancsi, jó hogy jöttél. Én 2 kelés után felkeltem az uramat, hogy most ez az ő köre! Az hogy ő dolgozik az semmivel se kevesebb fáradtság, mint amit én csinálok itthon egész nap. És ezt ő is így látja, nincs is ebből gond. Mondjuk tény, hogy magától nem ébred fel, de nem haragszom rá, nem tehet róla, felkeltem én, abban nincs hiba! :P
Gyere gyakrabban, ha tudsz, nem haragszunk, hogy nem tudsz mindig sokat reagálni!

Panndi, remélem hamar túl lesztek ezen az időszakon. A pocód szerintem is a feszültségtől görcsölget...

Nóri, mi megyünk jövő nyáron Brüsszelbe, onnan már csak egy köpésre laktok! :wink: Nem csodálom, hogy a férjed röhögött, Doki önmaga karikatúrája, de én imádom. Asszem ő is engem... :oops:

Kolos tök cuki!

Csani általában földön van, pléden, játszószőnyegen. Most ültetnem kéne valamennyire, hogy ne vízszintesben legyen? Ezzel akadályozom a fejlődését, hogy 180 fokban van vízszintesen? Szoktam ültetni autósülésbe, de eléggé rühelli, csak ha muszáj, akkor rakom bele...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsüci hol van valyon elveszve??? Tud valaki róla valamit?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Panndi! Remélem, hamar kiderül, mi van veled! Zsófitoknak meg sokpuszi! Úgy megnézném már élőben szép lánykáid! :)

Borónak fogfájás-nélküliséget!

Ancsi, elfelejtettem megköszönni, köszönöm a jókívánságokat, meg a kép dícséreteket! :) Hol lesz a keresztelő?

Mozza! Mi van veletek???

Niki, olyan jót nevettem a K-vitaminon! :) :lol:
Igen, ha mensi van, egy darabig lehet, hogy nem kell a cici... De pár nap, és újra jön a lelkesedés! :)

Kutyafüle! Gratulálok a szakdogához!!! Mikor van záróvizsga+védés?

Szofi, örülök a jó éjszakának!
Nagyon drukkolok a fiúknak (U20), csak azt állapítottuk meg férjemmel, hogy nekünk nem szabad meccset nézni, mert ha véletlenül nem tudunk vmiről, akkor ott nyernek a magyarok... :lol: Most akkor ne üljek le megnézni? Pedig szeretném...

Réka, örülök, hogy nem haragszol, nem tudom, olyan volt, mitha hozzám intézett legutóbbi hsz-ed utolsó mondata azért lenne rövid, mert vmiért haragszol. De nem is értettem. Ügyesen csináltok mindent! :)

Nanemtommitakartammég.

Ja, Esztó, köszi. Énfiaim szinte soha nem sírnak semmiért - ha beveri fejét Samu, vigyorog egyet, és megy tovább boldogan (jó, ha súlyosabb, akkor sír, és csak anya tud megmenteni... :) ), mert régen, ha vmi ilyesmi történt, akkor széles nagy mosollyal (azért belül aggódva) mondtam neki, hogy semmi baj. :D

Kolos SZÉP! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi
én Majának az elején, mondjuk 1 hónapig, mindig szopi után adtam a gyümit. Ekkor még úgyse evett mennyiséget. Aztán utána kiváltottam a délelőtti szopit egy gyümievéssel. Aztán szép lassan a délutánit is vmi főzelékkel. Maja már 9 hónaposan csak 2x szopizott napközben, meg egyszer este, akartunk tesót, és meg kellett jönnie hozzá.
pumuklii
 
 


Igen, ZSÜCIIIIIII! Hol vagy???

Nem, Szofi, NEM KELL ültetni a gyereket. Elég csak akkor, amikor már magától felül. SEMMIBEN nem hátráltatod. Samut sosem ültettük, mégis járt kapaszkodás nélkül 1 évesen. Szóval semmi para!

Kalloni! Jó, hogy jöttél, te is, Gerbomoncsi! :) Gyertek, írjatok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri
nehogy megnézd a meccset!!!!! :P
pumuklii
 
 


Pumuklii! :lol: :lol: :lol: Majd az eredménytől függően tudni fogjátok, hogy döntöttem... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi
Maját én ültettem, mert nekem az nagy megváltás volt. Ő nem volt el nagyon hason se, meg háton se. Aztán amikor már ült, nagyon jókat játszott. De most Kolost nem fogom, majd amikor már magától felül. Úgy az ideális, ha először kúszik, aztán mászik és ül. A mászásból tud majd magától visszaülni. Majánál fordítva volt, ült és nyúlt a játékokért, úgy kezdett mászni, kúszás kimaradt. Igy is jó volt, semmi baja nem lett neki, de most hagyom, hogy magától tanulja meg Kolos ezeket.
pumuklii
 
 


Szofi, 2 út van a 'szopi és más' témában, a hozzátáplálás és az elválasztás.
A hozzátáplálásnál szopi, utána kanalazás, az elválasztásnál kanalazás, utána cici.
zili
 
 


Zili, és melyik a jobb a babának? A hozzátáplálás?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dórikám, gyönyörű a családotok, csk most volt időm tüzetesen végignézni a képeket.
Köszi Pumuklinak is a választ, akkor nem ültetem, várok. Még csak most próbálkozik a kúszással...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


ÖÖÖÖ, Szofi, hát nem t'om. Komolyan.Az elválasztás az anyának jó, főleg, ha visszamenne dolgozni, ugye, a mostani who ajánlás valami olyasmi, hogy fél éves korig anyatej, utána hozzátáplálás, egy éves korig még sokszor anyatej, utána a szilárd kaják+ szopi.A saját tapasztalati véleményem, hogy majd a gyerek eldönti.Petit 'hozzátápláltam', ő úgy döntött, ez jobb, nem is volt hajlandó többet szopni, "elválasztódott"5 hónaposan.Bálint nem kér kanalast, csak szopik.Védőnő főzelékezne már, majd meglátjuk...Tesóm nagylánya 4 hónapos koráig volt hajlandó szopni, a kisaebbik léánya 3 éves koráig..Pedig 'hozzátáplálást"indítottunk...
zili
 
 


Kezdődik a közveítés! Jó szurkolást!
pumuklii
 
 


muháhá feldobtam a postásunkat, a kis g*ci nem hozza fel , elvileg a központ szerint már 5* megpróbálta kézbesíteni, meg 5 paprít is bedobott...naja, max otthon a wcbe, mert ide nem...most jól felnyomtam...muháhá, gonosz vagyok de ez a munkája, és nemizgis 2km.et ebben a szélben gyerekkel mászkálni...na off

ezt lili üzeni:fg bizhlcxop á-g_gv v hi :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


és tessék szorítani hogy sok pénzünk legyen, apa elment pókerezni , kell a péz pelusra :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kolos nagyon gyönyörű!

Dóri,
király, hogy sose sírnak a fiaid :) remélem sikerül nekünk is elérni majd ezt :)

Ancsi,
tegyél majd képet a keresztelőről.

Szofi,
hát nagyon tuti, hogy nálatok a férjed is kel :) majd jól megmondom én is Zolinak, hogy néha keljen bizony ő is. Na nem mintha eddig nem kelt volna amikor kérem :D

nekem olyan hányingerem van...felfordult a gyomrom, belerugott Álmi a pelenkázón...most már elmúlhatna :?

délután csináltam soksok képet. rakok párat. Szóljatok ha már unjátok, akkor befejezem :) :oops:
Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszönöm lányok!!!!Aranyosak vagytok.Dóri Dec. 14-15 az államvizsga. :?
Aki főzi a sütőtököt,azt hogy kell?
Gyönyörűek ezek a fiúk!!Hát csajos anyukák van választék bőven! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ejnye-bejnye Álmi!
Ezt a nézést nem lehet megunni!
pumuklii
 
 


Niki,
én úgy csinálom, hogy feldarabolom, tepsibe bedobom (alá alufoliát rakok, igy könnyebb tisztítani utána) be a sütőbe (nekünk elektromos van) 160-180 fokon másfél óráig sül kb.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi Pumukli :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó,én is így csináltam, de a teteje megég,és nem tudm rendesen leszedni,így belekerül a kajába.Ezért szeretném inkább főzni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, nem tudok mindenkire/mindenre reagálni, ki kell használnom, amí apa Mc -izik az aprókkal. :(

Lányok, még mindig betegek vagyunk. :(( Rolcsi sem az igazi, Noémi sem, de most Balázs van rosszabbul, vagyis nem az influenza a fő gond, hanem az, hogy nagyon hurutos. Mivel nem kap jól levegőt, nem tud szopizni, vagy, ha kap és nekikezd feljön a válladék, amitől rögtön abbahagyja a szopit, és sírni kezd. :( Ebből a macerából kialakult egy jó kis szopisztrájk, szörnyű, hogy sír az éhségtől, de üvölt, ha etetni próbálom. Mivel éhes, nyugtalan, alig alszik, alig van el magában. Brrrrrrr Ráadásul az influenza szövődményeként napokig fájt a gyomrom, hánytam stb., betegen ellátni 3 beteget.... Na de nem is panaszkodom tovább.

Tinu, Csonginak jobbulást, remélem már gyógyul a kisöreg!!!!! Tüci??? Én Noémivel szenvedtem az utóbbi időben alvás terén. Nálunk az volt a nehéz, hogy Rolcsival egy szobában alszanak, ő pedig már nagyfiú, nem alszik ebéd után, így a kislányom is úgy döntött minek aludni. Viszont, ha nem alszanak, egész délután hisztiznek, bömbölnek, semmi nem jó. Egészen egyszerüen muszáj elaltatnom őket. Én azt csinálom, hogy besötétítek amennyire lehet és mesélek, halk, duruzsoló hangon, amíg csak el nem alszik Noémi (de meg kell várnom, hogy elaludjon, különben felkel :(). Általában kb. 3 Anna és Peti, vagy 1 hosszabb Pöttyös Panni alatt szunyál a drága. Fontos volt még a napirendünket megreformálni, délelőtt egy jó nagyot sétálunk, vagy rohangálnak az udvaron, jól elfáradnak. Majd ebéd előtt már csak nyugodt játékot játszanak (kirakóznak, mesekönyvet nézegetnek), hogy lenyugodjanak. Még valami: szerintem azért gyakorold a fekve szopit, ha ennyire rosszul alszik a nagyfiú! Én sokszor szinte észre sem veszem mikor szopizik Balázs, és iiiiimádok odabújni hozzá éjszaka (IS) :D

Réka, először is őszinte elismerésem!!!! Egy HŐS vagy! Én is megjártam a poklot Rolcsival és Noémivel mikor sztrájkoltak és tudom milyen kegyetlen! De ez nem a te kudarcod, nem tehetsz róla, sőt, ha valaki te aztán mindent megtettél azért, hogy minél tovább szoptasd a kislányodat. Azt gondolom viszont, hogy van egy pont amikor már nem szabad magad stresszelni ezen! Inkább legyen egy nyugodt, cumisüveget szorongató anyukája a picilányodnak, mint egy aggódó, idegeskedő! Az én nagylányomat 4 hónapos korában kellett (!) elkezdenem elválasztani (pedig sok tejem volt) és 6 hónapos korában már csak kb. 2x szopizott, mert 15 éve ezt javasolták a védőnők, ez volt trend. A nagyfiam 4 hónaposan sztrájkolt, én nem tudtam mi ez, azt gondoltam, hogy kevés a tejem, tápszert kapott, így is egy nyugodt, egészséges gyerkőc lett, pedig még koraszülött is a drágám! Szóval csodálatos dolog szoptatni, de csak addig amíg a babának és anyának is az! Eszembe jutott még, hogy esetleg ne a megszokott szopizós helyen etesd Lilit, hanem valahol máshol, próbáld más pózban. Illetve a félálomban szoptatás is bevált nálunk! Akárhogy is, biztosan a lehető legjobbat adod majd ennek az ügyes nagylánylánynak!!!!

Mozza, hogy vagytok?? Remélem Lili már jobban!!! Te pedig próbálj pihizni, amíg alszik a kis drága! A tejci miatt ne aggódj, én azt tapasztaltam, hogy amikor a betegség miatt étvágytalanabbak, ahogy meggyógyulnak gőzerővel szopiznak, hogy behozzák a lemaradást, ha pedig sokat szopizik, sok tejecske termelődik majd!

Esztó, ti hogy vagytok?? Jobbulást nektek is! Álmos csoda szép! :)

Göngyi, Marci baba jól van? Te? Eszedbe jutott esetleg valami fincsi zöldséges étel, vagy ötlet, hogy merre keresgéljek?

Dóri, nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!! Gyönyörűek a fiaid és az egész családod, te pedig láthatóan nagyon boldog anyuci vagy! :D

Annus, ti hogy vagytok?? Izus?

Böbi, jól vagytok?

Netti, ti jól vagytok? Boró fogacskái? Chamomilla?
Reni, remélem ti is jól vagytok!!!

Pumukli, de édes Kolos!! :)

Ildi, Larának jobbulást!!

Niki, végülis ez is egy válasz. Mindenesetre gratulálok a dolgozatodhoz!

Minden betegeskedő babának jobbulást, anyukáknak kitartást!!!!

Évi
Teszek fel pár képet még.

Kép
Kép
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evemama 2009.10.13 16:06-kor.

Kép
Kép
evemama
 
 


Ja hogy főőőzni :)
azt nem tudom, gondolom bedobod egy lábasba, víz és puhára főzöd.
De ha kevesebb hőfokra állítod be a sütőt, lehet nem fog megégni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Évi,
gyöngyörűűűűűű Balázs is!!!

Köszi, mi javulunk, olyannyira, hogy ma egy csomo ragadós taknyot (bocsi :) ) szívtam ki az orrából és tök szépen veszi a levegőt. Remélem ennél már csak jobb lesz :)

Gyógyuljatok Ti is hamar meg! én tegnap kiprobáltam az infrát és felszakította Álminak a váladékot. esetleg próbáld meg.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


és persze Noémi is nagyon szép (valamiért nem láttam eddig a képet)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


na elszállt az irományom.... :x :x

Adraci,
blogra vagy ide feltennéd a tiramisu receptet? Férjem ma ott csorgatta a nyálát a Penny Market közepén a 800 Ft-s mini adag tiramisunál...

Köszi a hozzátáplálás infót! Védőnő nekünk semmit nem akart ma mondani, majd kijön hó végén, és akkor átbeszéljük.

Szofi,
én sem ültetem Bogit, majd megtanulja :) ölemben szokott ülni, ha már nyűgös!

Cebiont anyatejes babákank a védőnő szerint felesleges adni...

Viszont használt valaki már Colostrum tablettát? A védőnő ajánlotta a saját immunrendszer erősítésére, plusz mikor bölcsis, ovis lesz a manó, hogy ellenállóbb legyen az immunrendszere. Ezt találtam most hirtelen, nem olcsó, de ha használ, megéri:
http://bolthely.hu/drtihanyi/id/00063_S ... zAod61Xu6g

na én meg teszveszeltem 700 ft-ért overallt, csepeli az elődó szerencsére. Nem egy Next meg márkás darab, de elrohangászni benne a hidegben jó lesz Boginak :)
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=766590904

emese1979
 
 


huh lanyok, huzos napjaink vannak,csak atfutottam mindent.

Olyan szepek az osszes kispasink :D

Homeo biztos hasznal,mert lehet h rosszabb lenne ettol ha nem adnam..de ket napja eldurvult azert elegge :( az estek a huzosak,ha elaludt akkor reggelig nyomja,szoval azert kibirhato,csak nem a legjobb.

Annyi mindenkinek szerettem volna irni :roll:

Annus, asszem te kerdezted,
en pl nem ultetem Borot soha :)
o ugy ul fel h eloszor megfogja a labat,ahogy Iza a kepen, majd oladlra dol.. es huzza a labat magahoz kozel h bekapja,aztan ha megnyalogatta a ruhajat vagy a talpat attol fugg miben van,akkor hasizombol felloki magat. viszont ahogy Fruzsi ot is elore huzza a feje :lol: :lol: tudja tartani magat egy ideig,de utana dol elore, utana kb ugy nez ki mint Almos az elore hajolos kepen :roll: viszont en ugy nem szoktam hagyni,mindig vissza nyomom. hagyni kene? vagy mivel magatol csinalhatja igy ne piszkaljam?
ugy kozlekedik h popsit jo magakra es loki magat, igy most az alla fel van horzsolva.......... viszont halad vele tok durvan :roll:
ja meg ha ulesbol elore dol,utana oldalra mert megcsimpaszkodik a lababan.. oldalbol meg vissza hatra.. szoval nalunk vhogy igy megy a dolog.
En 6hosan alltam,remelem ram fog hasonlitani :lol:

Noemi is nagyon szepseges kislany :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Kolos csudiszépséges. És az az öves gatya...nagggyon kúúúl. :D

Álmos minden lányos anya álma már most.
....
Pfffff, na hagyok egy kis időt... mert érzem, hogy most pusztítottam el online egy csomó agysejtet. :D

Evamama hát csodálatosak ezek a gyerkőcök. Gyógyuljatok meg sürgősen. El (sem) tudom képzelni, milyen amikor nálatok végiggyűrűzik egy betegség.
Zöldséges kaják...Szeretitek a rakott dolgokat? Mert én pl. imádom a rakott zöldbabot, karfiolt, káposztát, cukkinit és társait. Mindegyik ugyanúgy épül fel, csak más a zöldségalap. És még husi is van benne a fiúknak :wink: De szerintem ezeket te is ismered.
De próbáld meg itt: www.mindmegette.hu Ha meg találok valami izgit, megírom neked. Pusz.

Kalloni neked is jobbulást. Vigyázz a füledre nagyon. Öröm volt végignézni azokat a képeket :-)

Annus, látom te továbbra is imádod az extrém sportokat. Ilyen időben ennyi mindent elintézni :-) Azért nem vagy semmi :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?