Nymalac Borijának nagyon-nagyon boldog 1 Születésnapot!!!
Veronika, igen, Lottinak is a pöttyök fehérek voltak, a doki ránézett és már mondta is, hogy gomba. Nálunk most ott tart a dolog, hogy még mindig piros, de nem pöttyös, pedig most már régóta kezeljük. A doki szerint eltarthat akár hetekig, sőt, hónapokig is, mire a gomba teljesen eltűnik
Lottit én is oda szoktam venni magunk mellé-közé, amikor már kb. 3-4-5X kelek ki az ágyból hozzá. Régen megcsináltam, hogy kikeltem akár 20X-30X is és olyan voltam, mint egy zombi másnap, de ragaszkodtam az elveimhez. Aztán elgondolkoztam ezen, mert nem is volt ilyen elvem, hogy nem alhat néha a mi ágyunkban, úgyhogy most valamikor a saját ágyában alszik egész éjjel, valamikor hajnalban köztünk reggelig. De nagyobb arányban a saját ágyában alszik reggel 6-ig.
Macianyu, úrég, nem semmi, hogy már itt tartasz, mindjárt lesz még egy babád!
Tök jó, hogy alig híztál, nagyon ügyi vagy!!!
Bölcsi, á, nem is néztünk, nem foglalkoztunk vele, mondván, úgyis elköltözünk addigra, csak hát nem tudjuk eladni a lakást, az idő meg megy...
Manigond nem fog megoldódni egyelőre, az tuti, de biztos másnak se könnyű, csak most nekünk ez a hónap nagyon betett, nem is sorolom...
Egy pocakfotót nem tennél fel?
Tudod, egy kis nosztalgia...
LKata, megnyugodott már Norbika? Biztos a széltől, az időjárástól nyűgi! Engem is megvisel eléggé, hát még a kis porontyokat.
Lottit ráadásul most egész nap úgymond szórakoztatni kell, szerintem fura neki, hogy nem igazán mozdultunk ki 3 napja
Nekem is elég gáz, tök uncsi és lehangoló az idő is... de a depim elmúlt, bár nagyon kéne egy kis napsütés.
Peva, miért, nálatok hányszor van cici egy nap? Mert mi most tartunk ott, hogy napi 3 van, reggel, tízórai és az esti. De a tízórai már csak talán miattam van, úgyhogy szerintem elhagyjuk azt is. Csak hát így meg nem iszik elég tejet
Á, nem gond, ha hozzád (is) kell igazodni, nem attól teszem függővé, hogy gyakran írsz-e vagy sem, a lényeg, hogy aki tud, menjen.
Marek, ortopédián mi volt???
Na ennyit mára, holnap végre kimozdulunk, megyünk a zenebölcsibe, ha esik, ha fúj, jó éjt mindenkinek!