Végre végigolvastalak benneteket! Szörnyű, ha 1 napig nem jutok ide olvasni, elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!!
Ronci, kedves ez az álmodós történet, s ugyan az origamit még nem próbálta Bori, a többi akár valós is lehetne! Priviben beszéljünk meg egy találkozót
Reni, úgy tudom, 20 hetesen még sokszor nem is vállalkoznak a védőnők szívhang-hallgatásra, pontosan emiatt. Nálam is úgy volt, hogy ismertette, nem biztos, hogy megtalálja. Amikor mondtam neki, hogy nem fogok kétségbe esni, mert tudom, hogy ez benne van a pakliban, akkor volt hajlandó rámtenni. De Emőnek sem tetszett, azt mondják, a babák utálják a saját szívük lüktetését visszahallani, ők anya lassúbb ritmusához vannak szokva.
Annácska, örülök, hogy nem bárányhimlő volt! Ettél esetleg valamit, ami kiüthetett? Nézős-sztorim nekem is volt a minap, fekete leggingben, combközépig érő ruhácskában mentem az egyik utcában, a munkás srácok még a lapátot is letették, ahogy néztek (egyik kollégájuk meg is jegyezte a dolgot félhangosan), én meg jót kacagtam magamban, jó lett volna látni az arcukat, ahogy elmentem mellettük, mivel nekem is kizárólag csak oldalról tűnik fel a gömbölyödő pocakom. Igaz, ez korántsem volt olyan zaklató, mint a te sztorijaid. Alapból egyébként elég ambivalensek az érzéseim a stíröléseket tekintve, egyrészt szeretném, ha alkalmas lennék rá (ámbár nem tartozom a szép és csinos hölgyek közé), másrészt viszont zavar a tudata, mivel nem bírnám elviselni, ha más férfi még csak rámnézne is! Most kimondottan élveztem, de csak amiatt, mert tudtam, hogy elképednek, ha elmegyek mellettük! Remélem, tanultak az esetből!
Zuzmoo: Nem várt hatása volt az UH-nak, jobban tudatosult a férjemben, hogy Emő velünk van. Nagyon boldog volt ő is egész nap, legközelebb is jönni akar! És meglepődött, amikor itthon megnéztük, hogy 400g körül van már. Neki a másfél kiló az álomhatár, ha azon túl lesz, már nem fog aggódni - mondja most...
Nóri, túlélted a löttyöt? Én 3 hét múlva megyek, de már tartok tőle, Borival csak reggelizős vérvételem volt. Mennyi citromot tettél bele? Nem lettél rosszul?
Borit ma bevittem oviba, itthonról úgysem mozdulnánk ki, csak egymás agyára mennénk. Ugyan nálunk már 2 napja fűtenek, mégis ma hideg van, a redőnyök felét leengedve hagytam, az is véd a szél ellen, meg néhány ajtót is becsuktam a lakásban, de így meg sötét van! Én is fázom, már előkerült a télikabát (örököltem egy nagy méretű síkabátot, remélem, abban kihúzom a végéig), viszont nadrágom még nincs vastag, elvileg ma fogok kapni kölcsön, így most a leggingemet vettem fel a kismamanacim alá.