Új privát üzeneted érkezett!

Szerda 3fok, havazás... :shock: Basszus! Nálunk még mindig nem fűtenek!!!!
Vendég

Juci, mikor is van a nagy nap?
Vendég

Szombaton :) Tök izgalomban vagyok, na de az időjárás :? Ez kicseszés. Na mindegy, ha már jön fotós, videós, majdcsak csinálunk pár szép felvételt, végső esetben a Gundelnek is vannak szép részei. Ma voltam ruhapróbán. Előtte jól beettem-ittam, meg kinyomtam közben a pocit, hogy ha péntekig nő, akkor is legyen még benne hely. Valami rejtett gumival marad majd rajtam, ami mellrésznél jól tart, a pocak meg nem lesz elnyomva. Kicsi színt nem ártana szereznem, csak a szoli ilyenkor nem túl ajánlott. Az önbarnítóktól meg olyan "szép sárga" leszek, úgyhogy hanyagolom. Apa szereti a hófér bőrömet (én kevésbé), neki így is jó lesz :D

Kép
juci-77

Van egy szoli, amiben nem lehet leégni. Gazdagréten van, én is oda járok át. Nem olcsó, mert 30perc 3eFt körül mozog, de nem lesz szoliszíned, nem éget, mert nem csövek, hanem lámpák vannak benne. A 30perc az 15 hason és 15 háton, hogy ne legyen foltos a hátad. A fény nem direkt éri a bőrt, hanem visszaverve.
Nagyon sok látszik egy alkalomtól is. Úgy megyek, hogy a hasamra terítek egy vizes törcsit és úgy se fény, se meleg nem éri. Hason meg még simán tudok feküdni 15percet.
http://www.compagniadelsole.hu/termekeink.htm
Mióta terhes vagyok 3szor voltam és egész emberi színem van...
Vendég

folyt.köv: :D szóval 30 perc kicsit soknak tűnik. Én a normális, 6 perces egységekkel működő szoliban 4 percet szoktam tölteni, mert nagyon érzékeny a bőröm. Ez nagyon profi megoldás, szerdán meglátogatom őket. Köszi a tippet!

Kép
juci-77

Nyugodtan mehetsz többre, mert nem lehet leégni. Én előtte azért voltam ideges, mert itt a környéken csak baromi erős gépek voltak. Megvettem egy bérletet és a hófehér bőrömmel rászoliztam 5percet. Leégtem 2hétig nem tudtam menni. Persze színem az nem lett. Mire újra mehettem, megint sok volt az 5perc. :twisted:
Itt 10perc a legkevesebb, mert ahogy mondtam az csak 5-5perc oldalanként. De 20-ra is mehetsz nyugodtan. Vagy menj 10-re és még egyszer szombat előtt 20-ra. Este 20h-ig nyitva vannak!
Vendég

Holnap reggel 6-ra megyek cukrot inni. (hányós szmájlit akaroooook)
Vendég

Helló!

Tudom, hogy ezt már régóta keresitek, elvileg találtam nektek hányósat :) Remélem sikerült feltölteni :) Szeretettel mindenkinek :)

Kép

Kép

Ági
agic83

:D

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok! Bocsi, holnap visszaolvasom a mai napot (így most semmire nem reagálnék...), most csak gyors bejelentkezés fér bele, mert átadom a gépet a férjemnek, én meg megyek aludni.

Szóval: voltunk UH-n, férjem is el tudott jönni, mert Bori teljesen jól van (másfél napos magas láz aztán semmi...), az undok uh-s nő volt, fel voltunk arra is készülve, hogy kiküldi a férjem, de nem tette, sőt, mivel valami másik intézményből voltak látogatóban épp ott, nekik bőszen magyarázott, hogy mit látnak, így a férjem is mindent megtudott és láthatott. Először persze kötözködni próbált a nő, hogy mit keresek ott 21 hetesen, aztán kimondtam a varázsszót: veszélyeztetett terhes vagyok, onnantól tök barátságos lett, kérdezgetett Bori esetéről is. A lényeg: minden rendben!

Mellső fali lepény, BPD 51 mm, THQ 48 mm, FL 36 mm

Teljesen jó méretek! Dokinál is voltam délután, kenetet levette és méhszájat nézett, de meg sem éreztem, méhszáj C3000, teljesen jó!

3 hét múlva megyek terheléses cukorra meg újabb UH-ra, 4 hét múlva meg a dokihoz.

Szülésfelkészítőt is megkérdeztem, szerdánként van, 4 hetes turnusok folyamatosan, az ambulancián kell kérni róla szórólapot, hogy mikor, ki, miről tart előadást. Általában 13 órakor kezdődnek, de a turnus egyik előadása 18-kor. HELP! Ha valaki megy addig (én csak nov. 4-én megyek legközelebb) UH-ra vagy dokihoz oda, kérjen már egy ilyen papirost, s ossza meg velünk a tartalmát!

Bővebben holnap! Most jó éjt mindenkinek!
ktc

Jó reggelt!

Katica: gratula a szép eredményekhez és örülök hogy Bori is meggyógyult.
A férjed mit szólt az UH-hoz? El volt varázsolva? :)

Úgy néz ki én sem úszom meg betegség nélkül :( Néhány napja reggelente kapar a torkom és ma olyan köhögési roham jött rám, alig tudtam abbahagyni.
zuzmooo

Lara: érdekes, én meg egy barátnőmnek meséltem a babakocsiról, és az volt az első kérdése, hogy minek kell, hogy átfordítható legyen a kar? Nem látod a babát, nem tudod, hogy belerepült e valami a kocsiba, szájába szemébe. Én csak lestem. Nekem átfordítható, de ettől függetlenül nem kívánom úgy használni, hogy ne lássam a babót.

Ktc: nincs komoly baj, csak Zsolti bácsi olyan mint a mormota, csak télen nyáron. A napi 12-14 órás alvás nélkül nem bírja. Így később kel, mint én, délelőtt alszik egyet, délután alszik egyet, és persze mikor én napi 10-12 óra munka után szeretnék lefeküdni aludni este 10-kor akkor ki van akadva, hogy én aludni akarok. Lefekszik tv-t nézni, én megadóan várom, hogy meg tudjak ágyazni, erre elalszik az ágyon. Hrrrr. Ágyazni nem tudok tőle, aludni nem tudok, mert rajta fekszik a kanapén. És még én vagyok az, aki nem hagyja őt eleget aludni.

Bea! Hát ez nem dühítő, hanem elkeserítő. De ez a nyilatkozat kérés a védőnőtől ez jó ötlet volt. Asszem ezzel sikerült meghatnod. Kíváncsi vagyok, hogy mi volt ez. Remélem az eredmény egyszerűbb lesz, mint a vérvétel.

Edit: szorulásra rövid távon: egy kanál tiszta étolaj, illetve szenna tea (ezt meg kell kérdezni a Herbáriába, hogy ihatod e). Hosszú távon, napi egy alma minimum. A rosttabletta mellé. Lágyítani kell, mindkettőnek ugyanaz a hatása.

zarja

Hétvége: voltam szombaton esküvőn, sok osztálytársam volt ott, szinte mindenki most ment férjhez és babaközelben vannak (előtte egy kicsit, utána egy kicsit).. Olyan rossz érzésem volt, azt hittem, én kis naiv, hogy egyedülálló vagyok, a Zsoltival és babóval és a boldogságommal. Erre mindenki ugyanebben az állapotban leledzik. Persze mindenki a babóról kérdezget és fenyegetnek a szülés rémével. Akkor sem hiszem el, hogy ennyire rossz legyen. Hiszen mindannyian így jöttünk, tehát elvileg az emberiség fele átélte már, és mégis életben van.

Vasárnap voltunk a Zsoltival bababörzén Pécsen, piszok nagy volt, piszok sokan voltak, körbenéztük, de a legnagyobb gondunk az volt, hogy nem tudtunk sehova odamenni, mert ránézésre nem tudom megállapítani a méretet. Így csak keringtünk aztán eljöttünk.

Hétfőn hajnalban keltem 4-kor, és mentem az nagy Pestre. Kakti, minden tiszteletem nálad van, Bkv-vel közlekedtünk, hát rájöttem miért nem fogok sose arra költözni. Szal hajnalban felutaz, egész nap előadáson ül. Persze egy csöppnyi szobába bezsúfoltak 40 embert. Kb 1 óra alatt elfogyott a levegő, és mivel ez egy szép modern épület, ezért nyitható ablak nincs, légkondi van. A légkondi elegendő oxigént pótolni nem bírt. Alig vártam a friss levegőt. Friss levegő: a metró még rosszabb volt. Nektek sosincs légszomjotok? Egyszerűen éreztem, hogy a levegőben nincs elég oxigén. De legnagyobb döbbenetemre a metrón egy fiatal ember átadta a helyét. Pedig nem hivalkodom a pocimmal, sőt igyekszem kifejezetten bő rucikat hordani, hogy ne látszódjon. Valahogy nyafisnak érezném magam, ha ezzel hivalkodnék, és ezzel plusz kedvezményeket csikarnék ki a többiektől. Más megérdemli, de én megoldom.

Este: uh, képzeljétek el 7 körül értem haza nyűgösen, fáradtan, otthon halk zeneszó fogadott, gyertyafény, asztalon a meleg vacsora és a szerelmem. Olyan meghitt és romantikus volt. Aztán lefeküdtünk és meselemezt hallgattunk a sötétben. El is felejtettem, hogy 12-e van, és nem adtam fel az összes bevallást az Apehnek, így azt kicsit megkésve bár de ma reggel feladtam. De olyan szép volt, egy ideig még táplálkozom az élményből.

Tényleg ti hogy indultatok el ma reggel ebben a viharban? Nekünk még most sincs kedvünk kimozdulni.

zarja

Nóri,
nekem tetszenek a képek :lol: bár nekünk sose lesznek ilyenek, mert Apa nem szereti ezeket a képeket, az árát meg főleg sokallja. Ha sok linket kap ilyet, mindig csinál egy-két képet Lilluról nekem...
Ezt a gyermek-fotó oldal utáni sirámaim eredménye:

Kép

Csilla, a mi kocsink ilyen, de azért a kupola átfordítás kicsit több macerával jár, mint a tolókar, mert itt a mi esetünkben a fekvőfelületet is át kell rendezni. Ez kb. 6 hóig érdekes, utána Lillu csak döntött, előre néző kocsiban ült meg :lol:

Mi ilyen időben Lilluval itthon kuksolunk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beneildi 2009.10.13 07:35-kor.

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt Csajok!

Ktc. Végre jó hírek nálad is. :lol:

Zarja! Irigyellek. Ilyen férjet... Csak rajzolni lehet :P

Ma reggel mivel erre felénk 3 fok volt ( :? ) elővettem a fehér szövetkabátomat, hogy fehér csizmával milyen csini leszek benne. Aha, csak kár hogy nem ér be :lol: FElvettem ugyan, de csak összekötöttem magamon és félig szétnyilt kabátban jöttem dolgozni. Hát inkább csövesnek néztem ki mint csininek :oops: Vennem kell sürgősen egy kabátot. :x

Tegnap este kipróbáltam a tálcás narancsos dolgot ismét és egyébként is Hála Istenkének olyan aktív volt a kis drágám, hogy most már biztosan tudom, hogy jól van. Beparáztatott a védőnő. Többet nem hagyom azzal a kütyüvel basztatni szegényt. Úgy elbújt, hogy csak estére jött elő a nagy sokktól... :roll:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

csajok: hideg van, eső van, takony az idő, és én nem akarok dolgozni :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Ediiiit! Ismét csatlakozhatok hozzád? Nekem sem kívánja semmi porcikám az itt létet... De már csak 2 hónap :lol: :lol: :lol: Tegnap megkérdeztem a főnökömet, hogy eldöntötte-e már, hogy hogy lesz az utódom. Azt mondta még nem igazán gondolkodott rajta :shock:

bellerreni
Eger

Eszter!

A nem átfordítható babakocsit csak úgy tudod tolni, hogy nem látod a gyereket... :shock: Épp az a lényege, hogy átfordítható legyen, hogy tudd úgy is tolni, hogy szemben van.
Nekem nem volt az (most az lesz) de nem is okozott gondot. Úgyis aludt...

Hashajtás: SZENNA: nem szabad!!!! Sőt, hashajtót sem szabad, pont a szenna miatt. alhasi vérbőséget és vetélést/koraszülést okozhat. A legtöbb hashajtóban van. Inkább ha nagyon nem megy (fúj, most részletezni fogom, ne olvassa el aki nem akarja!!!!!!!) szóval van olyan, amikor van egy dugó, ami feltartja a többit. Na az szokott nálam végzetes hasgörcsöt okozni. Akkor glicerin kúpot használok. Nem kellemetlen, mert 3perc alatt megoldja. Csak hosszú távon nem szabad, mert eltűnik az inger a nagydologra. Én mondjuk 3-4havonta alkalmazom, mert ha már székrekedésed van, hiába eszel össze mindent, az csak a bélben hátrébb levő cucc víztartalmát növeli. A kórházban is ezt adják szülés után, ha nem akar beindulni a bélműködés!

Vihar: itt kb orkán erejű szél van és rohadt hideg. Lucát vittem bölcsibe, de leginkább csak azért, mert itthon két hősugárzóval és egy olajradiátorral van 20fok a lakásban. :cry: A rohadékok nem tudom, mire várnak a fűtéssel. Holnap 3fok lesz. Utána is csak 10körül!
Vendég

Csajok, szó volt régebben Next rendelésről. Most 380Ft a szorzó, ami nagyon jónak számít! Ha esetleg valakit érdekel a dolog. De holnapig be kell fizetni a pénzt Citibankos számlára, hogy a héten elinduljon a kamion.
Vendég

Jah, ennyire nem vagyok ebben otthon. De a könnyű nyári kocsikat, csak úgy tudod tolni, hogy menetiránynak van a babó

zarja

Ez annyira szép és praktikus.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=32

Van hozzá autósülés is. Megnézném némi málnaszörp és pogácsa körítéssel!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, nálunk is jól indult a reggel... sőt már az este kiakadtunk egy pöppet... Ugye kb. 3 hete kifestettük az egész lakást, a konyhaszekrény miatti korábbi beázás végtermékét is sikerült eltüntetni, erre nem beázunk megint??! Sőt, a 2.-on és a 3.-on is beáznak... Az építtetőnek meg már se híre se hamva, persze... :evil:
Most várni kell, míg eláll az eső, hogy a bádogosok ki tudjanak menni a tetőre... de mikor lesz az?? :(

Kép
erusverus

ja, nem a konyhaszekrény okozta a beázást... :) azt akartam írni, hogy a konyhaszekrény mögötti... amit persze, míg volt a szekrénynek hátsó fala is, addig alig vetünk észre, most levettük a hátulját, direkt csak bevakoltattuk mögötte a falat, nuku festék, hogy jobban lássuk, ha beázunk. Ezek után mért ne áznánk be... :?

Kép
erusverus

Nóri!

Én ezt láttam élőben is! Tiszta esküvői design! :) De nekem nem kellene!

és...

... FÁÁÁZOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy meg tegnap este olyan ficánkolást tartott a töpörtyűnk, hogy azt nem lehetett nem észrevenni. :)
Ja! Még ebédkor (szintén tegnap) belém rúgott egy akkorát, hogy feljajjdultam. Erre a kolléganőm azt mondja: amíg nem rúgja fel az asztalt, addig maradhatsz... :) Volt nagy röhögés! :lol:
És most is megy a jelzés, de már megtanultam, mitől: ha meleg teát iszom, attól mindig felébred!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hogy valami pozitív is történjen velem, kitaláltam (eddig lusta voltam hozzá...), hogy míg a gép előtt ülök, körbepakolom magam a nászajándékba kapott hiperszuper hangfalakkal, és így hallgatom a Slágert. Ja, meg próbálok összeállítani egy zeneválogatást a babónknak is, aki már Botond! (egyelőre, és már nem akarok ezen agyalni, mert múltkor kinyomtattam egy utónévlistát is, és férjemmel külön-külön bejelölgettük a nekünk tetszőket, aztán megnéztük a mindkettőnk által jelölteket, kb. így is 5 maradt, de a Boti nyert) Közel 20 hét alatt ez az eredmény, de még vissza van kb. ugyanennyi..., úgyhogy ez még változhat. :) Remélem, kisfiam értékeli anya igyekezetét, és örül majd a zenének!

Kép
erusverus

Nóri az átfordítható és nem átfordítható között is van egy megoldás.. a kupolával átfordítható. Itt fekve Veled szemben megy a babó, tehát látod :wink: ülve meg előre néz (de ezt is le lehet rakni vízszintesig, bár fekvő babát nem látom értelmét így tolni, inkább a nagyobb alvó gyereknél segítség.

KépKép

KépKép
beneildi

ezt a fehér kocsit megnézném egy homokozós játszótér után :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmooo!

A táblázatba még beleírhatnád, hogy Ildiék babája Léna, Barbiéké Kitti, Zsizellnek ugye Noel, nem Dorka és erusverusnak Botond lesz.
Vendég

Zanzibár: Érintééés! :D Csuda jó kedvem lett!

Kép
erusverus

Nóri, mindig elcsodálkozom, hogy mennyire képben vagy :wink: én már kicsit elvesztettem a fonalat a baba neveket illetően :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Az én táblámban ezek már benne voltak. Csak most a Zsuzsié az alap és akkor már legyen benne minden.
Sokszor azt sem tudom, a sajátomat hogy hívják. Néha Happynek. Aki amúgy a kutyánk... :lol:
Vendég

m n
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Grrrrr! :evil: Több, mint egy órán keresztül itt köhögött egy ügyfél az irodában. Gyorsan megittam két bögre mézes kamilla teát attól meg a kis mikkmakk, ahelyett, hogy lenyugodott volna olyan bukkfenceket vet a hasamba, hogy csuda :P

bellerreni
Eger

Kattkat!

Nyugodtan. Én Locoidot használtam a kezemre.
Vendég

csajok,ki mit főz ma? ötletekeeeet :oops: :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

tejszínes-gombás tészta :) Csak neki kéne állni...
Úgy felbuzdultam a dalokon, hogy elkezdtem dalszöveget is letölteni hozzájuk. :)

Kép
erusverus

Én borsópörköltet fogok este csinálni... Az embőc már régóta mondja, hogy csináljak úgyhogy most örömet szerzek neki. :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Ma reggel - délelőtt boooorzasztóan elaludtam, 10 utén keltem, úgyhogy csak most jutok hozzá, hogy dolgozni kezdjek, bele kell húznom.

Nagyon hideg van itt is, már mindent magamra húztam, két pulóver dupla zokni meg egy jó meleg sál a hasamon, úgy ülök itt, mint egy jeti :)

Főzni ma nem fogok, marad a maradék, vagy csinálok egy kis levest, az jó meleg:)

boruska

Végre végigolvastalak benneteket! Szörnyű, ha 1 napig nem jutok ide olvasni, elvonási tüneteim vannak!!!!!!!!! :D

Ronci, kedves ez az álmodós történet, s ugyan az origamit még nem próbálta Bori, a többi akár valós is lehetne! Priviben beszéljünk meg egy találkozót :!: :D

Reni, úgy tudom, 20 hetesen még sokszor nem is vállalkoznak a védőnők szívhang-hallgatásra, pontosan emiatt. Nálam is úgy volt, hogy ismertette, nem biztos, hogy megtalálja. Amikor mondtam neki, hogy nem fogok kétségbe esni, mert tudom, hogy ez benne van a pakliban, akkor volt hajlandó rámtenni. De Emőnek sem tetszett, azt mondják, a babák utálják a saját szívük lüktetését visszahallani, ők anya lassúbb ritmusához vannak szokva.

Annácska, örülök, hogy nem bárányhimlő volt! Ettél esetleg valamit, ami kiüthetett? Nézős-sztorim nekem is volt a minap, fekete leggingben, combközépig érő ruhácskában mentem az egyik utcában, a munkás srácok még a lapátot is letették, ahogy néztek (egyik kollégájuk meg is jegyezte a dolgot félhangosan), én meg jót kacagtam magamban, jó lett volna látni az arcukat, ahogy elmentem mellettük, mivel nekem is kizárólag csak oldalról tűnik fel a gömbölyödő pocakom. Igaz, ez korántsem volt olyan zaklató, mint a te sztorijaid. Alapból egyébként elég ambivalensek az érzéseim a stíröléseket tekintve, egyrészt szeretném, ha alkalmas lennék rá (ámbár nem tartozom a szép és csinos hölgyek közé), másrészt viszont zavar a tudata, mivel nem bírnám elviselni, ha más férfi még csak rámnézne is! Most kimondottan élveztem, de csak amiatt, mert tudtam, hogy elképednek, ha elmegyek mellettük! Remélem, tanultak az esetből! :D

Zuzmoo: Nem várt hatása volt az UH-nak, jobban tudatosult a férjemben, hogy Emő velünk van. Nagyon boldog volt ő is egész nap, legközelebb is jönni akar! És meglepődött, amikor itthon megnéztük, hogy 400g körül van már. Neki a másfél kiló az álomhatár, ha azon túl lesz, már nem fog aggódni - mondja most... :D

Nóri, túlélted a löttyöt? Én 3 hét múlva megyek, de már tartok tőle, Borival csak reggelizős vérvételem volt. Mennyi citromot tettél bele? Nem lettél rosszul?

Borit ma bevittem oviba, itthonról úgysem mozdulnánk ki, csak egymás agyára mennénk. Ugyan nálunk már 2 napja fűtenek, mégis ma hideg van, a redőnyök felét leengedve hagytam, az is véd a szél ellen, meg néhány ajtót is becsuktam a lakásban, de így meg sötét van! Én is fázom, már előkerült a télikabát (örököltem egy nagy méretű síkabátot, remélem, abban kihúzom a végéig), viszont nadrágom még nincs vastag, elvileg ma fogok kapni kölcsön, így most a leggingemet vettem fel a kismamanacim alá.
ktc

Edit, én spenótot csinálok, kaptam nagyon friss, szépet a zöldségesnél.

Száraz, viszkető, atópiás bőrre láttam reklámot a legújabb Baba magazinban: Linola fett fürdőolaj - fürdéshez és tusoláshoz.
ktc

gjk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:29-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Ez a bátyám fotós oldala: http://fotonauta.extra.hu/P.Weddings+/album/eskuvo.html
Most már eldugulok, indulnom kell Boriért, brrrr, már előre fázom!
ktc

Kaja: marad gomba, mert egyedül ebédelek, így estére meg sütök kapros-túrós gombát. Isteni!

Kép
erusverus

bm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:30-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Tök aktív a babám - tegnap este is rákezdett a punnyadós nap után: este 10-11-ig mindig rákezd.
De most, ahogy itt ülök, most is mocorog, amit eddig annyira nem csinált, napközben, amikor nem fekszem! Örülök! :)

boruska

Sziasztok!!!!
Ma délelőtt vizsgáztatni voltam..persze, hogy pont aznap kellett mindenképpen kimozdulnom itthonról, mikor ilyen szar idő lett... De nem volt vészes, párom ki rakott a vizsgáztató központ ajtajában, aztán meg a műszaki gondnokom jött értem és haza hozott.. De én is már téli dzsekiben mentem..meg most először rendes kismamagatyiban, ami ugyan még nagy rám, de lassan már jó lesz...
És ma vizsgáztattam először az új vizsgáztatási rend szerint, még egy csomó tételhez ki kell találnom a kisérő storyt, mert hogy a tételek is másak lettek..
Ktc!!! Örülök, hogy szép nagy a babátok!!! Tali, jöhet, bár jó messze vagyok pesttől!!! :lol: :lol:
Nóri! Nem kérte még a házatok a fűtés bekapcsolást??? Most állítólag azt szajkózza a TV, hogy mostmár nem kapcsolja be a távhő automatikusan 15-én sem a fűtést, csak akkor mikor kéri a társasház a fűtést...
Nálunk meleg van, bi-bi!!! :lol: :lol: /mivel egyedi fűtésünk van/családi ház/ ugyhogy így könnyű... de szívesen küldök mindenkiinek egy kis meleget aki igényli!!!
Most megyek ebédelek valamit, aztán meg megyek át a másik házhoz, mert kettőre jön a párkányos kijavítani a hibáit... király! A legjobbkor!

Kép
Kép
ronci

Nóri: köszi a neveket. Beírtam a gmail-en lévő táblába :)
Az se látott még gyereket, aki ezt a fehér kocsit megtervezte. :lol:

Én most szerencsére nem fázok. Itt a kórházban már elkezdtek fűteni, de nem tudom mi lesz velem, ha majd egész nap otthon ülök. Tavaly télen max-ra tekert radiátorok mellett 20foknál sosem volt melegebb :(
zuzmooo

Lányok,
van valakinek olyan link ötlete, ahol házilag készített jó gyerekszobákat esetleg ötleteket látni? Apa jövő héten elkezdi csinálni a gyerekszobát és még most kell kérnem tőle, ha valami extrát akarok...
Jó kiegészítő ötletek is jöhetnek...
Én a neten eddig csak csupa hányós-hercegnős-rózsaszín lányszobát láttam, Lilla sem kér ilyet... mi sárgás árnyalatban gondolkodunk, most is ilyen van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Most hívott az embőc, hogy otthon is bekapcsolták a fűtést. Itt az irodában persze még nincs fűtés, de van légkondi ami most 30 fokra van véve meg ha nagyon fázom akkor bekapcsolom a hősugárzót a lábamra... Megyek sétálok egyet a városban az ebédidőmben. Hátha lefagyok :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?