Minden új anyukának és kisbabának gratulálok és nagyon jó egészséget, sok sok tejcsit, nyugis éjszakákat, kakis pelusokat kívánok!!!!
Vkrisz!
nagyon csini vagy és milyen aktív! Ide mentek oda mentek, tanítasz, sütés főzés... nem vagy semmi!!! Nem egy nyugis otthonülős kismami vagy...ahogy én anno(igaz én veszélyeztetett voltam) Ügyi vagy csak vigyázz magadra nagyon!!!!
Hajnoca!
Nem vagy te sem semmi csaj ...suli..blogírás...sütés.
Nagyon nagy csaj már Bó, annyira bennem vagytok, amikor beköltözött a pocakodban,mindenre emlékszem amiket akkor átmentél és lám milyen gyönyörű csajod lett!!!! Dunakeszin GL közelében laksz???? csak hogy szoktad látni... legjobb barátnőm is arra lakik....
Ha már itt megosztottátok a süti receptet én is leírom, az én-féle csokis coocies-m receptjén...ISTENI FINOM, mindig nagy sikere van!!! Igaz tele cukorral csokival..de hát azért süti!!!!
CHOCOLATE CHIP COOKIES: amerikai csokis keksz
1 bögre=2,5 dl
Ez a mennyiség ált. 4X16 db – 4 tepsi, azaz 60 db
Előkészület:
1 bögre diót durvára törni
2 tábla szerecsen étcsokit apróra darabolni (én élére állítva késsel forgácsolni szoktam)
I. 1 Kocka Rama
¾ bögre cukor
¾ bögre barnacukor
2 csomag vanília cukor
Ezeket össze-turmixolom , majd 2 tojással habosra keverem!!!!!!!!!!
II. 2 ¼ bögre liszt
1 csapott teáskanál sütőpor
1 csapott teáskanál só
Ezeket összekeverem,
majd az előzőleg elkészített masszához adom
Ha összeállt, belekeverem az előzőleg összetört diót és csokit.
Sütőpapírra teáskanálnyi halmokat szaggatunk (4x4 tepsinként) majd 180 fokon (gázsütőnél 3-ason) megsütjük.- ált 15 perc egy tepsi (a halmok sütés közben korog alakúra ellapulnak)
Akkor jó, ha az alja enyhén barna.
Sütőből kivéve még lágy, ezért 1-2 percig állni hagyjuk, vagy sütőpapírostól rácsra kihúzzuk. Ha hűl, megkeményedik.
Kellemes hízást!