Hello Csajok!
Fostalicska idő, ahogy Gégéé mondja! Brrrr, hideg is, eső is. Fújjjj!
winchi: hát nagyon-nagyon csinos volt a kis vejem. Ez a kis csokornyakkendő. El kell ájulni tőle. Az utcsó képen meg olyan kis bájos. Jöhet ám a többi kép is, várjuk!
Hú, a torta is jól néz ki, és a finom kaják hm.....nyammm, nyamm
Csütörtökön jó idő lesz?
Jajj, hát most nézem csak, Matyinak két nappal előttem van a szülinapja, na hát ez külön öröm. Ő is mérleg???
Az egy jó jegy!!:)
szosz: én bentre most szandit adok Dorkára, de mi ugye kertes házban lakunk, a konyhában taposó van, hideg, de a parketta is, úgyhogy nagyon zokniban csak a szőnyegen van. Vigyázni kell, fel ne fázzon. De ha nálatok meleg van a panelban, akkor szerintem lehet vastag zokniban is. Elephanten cipők kb. 8 körül vannak, Baren schue 5-6 körül, de az lehet nincs olyan nagyon pici méretben. Most akartunk a szomszéd csaj kislányának venni, de csak asszem 19-estől volt, de elephanten van. Szerintem van olyan jó márka, mint a siesta, Dorkának is van egy mostani őszi, bőr. 15.000 tényleg sok egy cipőért, amit két hónap múlva kinő.
Két kislányt meg egy kisfiút is????
katinka: édesek a lányok, meg kell zabálni őket.
gégéé: Emmuli is csuda édi, szép művészi fotókat csináltál.
Néha én is befordulok itthon, főleg, hogy most szar idő is van, és nem lehet majd sétálni sem. Szerintem Dorka bekattan majd du. hogy nem mehet ki.
Gyertek Cecére!!!!!
anyany: joggal lehetsz büszke a családodra. Hát régebben még voltak lehetőségek, meg talán könnyebb is volt, voltak munkahelyek, jobban meg tudtak élni az emberek, meg be mertek vállalni 2-3 -4 gyereket is. Mostmeg. És ti meg szegénykék isszátok anyósod levesét. Jajjh, ha nyernék a lottón.
JA, WINCHI!!!! UGYE TE NYERTED MEG AZ ÖTÖST??????? ÉS NEM IS DICSEKSZEL????????
overál, kabát: nekünk van mindkettő, kocsiba jobb a kabát, azt könnyen le fel lehet adni, úgy gondoltam télre a hóba mászkálni, szánkózni meg jó lesz az overál. Nadrág alá harisnya, vagy bélelt nadrág. De nagyon ne öltöztessétek túl a gyerkőcöket, mert akkor majd a hidegben, mínuszokban mi lesz? Amúgy nekem mindig azt mondja a védőnő, hogy egy réteggel több legyen rajtuk, mint rajtunk.
család: Apámék 4-en vannak(voltak) testvérek. Volt 3 huga, van egy beteg, aki nagyanyámmal együtt él, és volt két ikerhúga, akik közül az egyik sajnos meghalt tavaly, elég fiatalon. Az ikreknél van egyik helyen egy lány gyerek, majdnem egykorú velem (Enikő), őt ismerem, a másiknál, aki meghalt, meg két fiú (őket nem ismerem). Ők az unokatesóim. Apám egy éves koromban lelépett tőlünk, anyám egyedül nevelt engem, aztán lett két féltestvérem anyám részéről. Pesti nagymamámmal néha tartottuk a kapcsolatot telefonon, meg szoktam neki írni levelet, képeslapot. 16 évesen voltam mamánál nyaralni,(akkor úgy volt, hogy találkozom apámmal is, de nem jött el, aztán felhívott a 18. születésnapomon, átbőgtem a napot, mert azt mondta, hogy jön, én vártam, de nem jött) aztán egyszer a párommal is elmentünk mamához, aztán megszületett Dorka, küldtem neki képet, és felhívott, és megbeszéltük, hogy elvisszük hozzá, hadd lássa. Amúgy 81 éves.
Aztán kiderült, hogy apám odaköltözött hozzá, mert úgy alakult az élete. Sajnos ő is elég zülött életet élt, él még most is, úgyhogy nagyon nem várok semmi különöset tőle. Van egy apai öcsém is, akit szintén csak 16 éves koromban tudtam meg. Őt Ádámnak hívják, vele sem találkoztam még.... vele sem nagyon törődött apám. Szóval ennyi a történet. Igazából van anyám, meg apám fizikailag, de soha nem törődtek velem, úgyhogy apám családja gyakorlatilag idegen, de most úgy gondoltam, hogy lássák az unokájukat, dédunokájukat, nem veszem el a lehetőséget Dorkától, hogy ismerje a "családját".
Aztán majd meglátjuk, hogy viszonyulnak, mi lesz belőle. Sok dolog fáj, például az, hogy miért nekem gyereknek kell őt, keresnem? Ő miért nem keresett? Hát furcsa egy gyerekkorom volt az biztos....Mostmár úgysem lehet semmit bepótolni, meg igazából én nem várok semmit, én már felnőttem, csak szeretném, ha legalább az unokájukkal, dédunokájukkal törődnének. Jászapátin volt mamának egy nyaralója, soha nem hívott meg oda nyaralni, pedig én is az unokája voltam, vagyok. Közben persze eladta....ez is fáj, és bánt, de leküzdöm a sérelmeimet, hátha a gyerekemért tesznek valamit. De ha ezek után sem keresnek majd, és nem törődnek velem/ velünk, akkor részemről ennyi volt. Én nem fogok könyörögni nekik, hogy hello én is a családotok része vagyok..
Persze azt mondanom sem kell, hogy Enikő a minden, a kedvenc, mert ő egyetemre járt, és hát mert ő az iker hugok kislánya, és ő volt a legközelebb. Az nem számított, hogy én szülők nélkül már munka mellett végeztem el a főiskolát, és szerintem sokra vittem a saját erőmből, egyedül...
Ja, és a slussz poén közép iskolás ballagásomra nem jött el a mama, pedig meghívtam, mert azt mondta, hogy jajj, hát mert az Enikőé is akkor lesz, és szegénykémnek elváltak a szülei, és hát nem lesz ott az apja (na, de nekem se az anyám se az apám nem volt ott) neki meg van egy tök jófej, pénzes, aranyos, rendes nevelőapja, aki sajátjaként szereti. Na, mindegy....
Na, kiöntöttem a szívem, elég volt belőlem, nem untatlak benneteket tovább
Hazajött apa, nem tudnak dolgozni az eső miatt. Hurrááá