Tinu!
De, kiírt a dokker egy antibogyót, vm. penicilines cucc.
De azt mondta, csak akkor adjam, ha újra lázas, nem segít a nurofen, meg a kúp.
Azt mondta, hogy mivel Lili tud a kúptól izzadni, ezért úgy tűnik az immunrendszere van már olyan erős, hogy dolgozzon a láznál...
Az orrát kell szívnom, hogy nehogy tovább menjen a fülre...nálam mindig fülre is ment a torok-mandulagyuszi.....
Ma úgyis konzultálok még a dokkerral, ha azt mondja, hogy mehet az antibogyó, akkor adom...bár szeretném ha megúsznánk, de ha kell, akkor kell, nincs mese....
Huhhh...csajok....én totál kész vagyok....szédülök....éjjel én keltem óránként Lilihez....férjem egész egyszerűen nem ébredt fel a bébiőrre, sőt, arra sem, hogy keltem....motyogott valamit, de nem volt magánál....így inkább hagytam....és egyedül nyomtam le az éjszakai műszakot...most meg a nappalit is....sztem este 8nál hamarabb nem ér haza....
Nincs mese, vsz. bekávézom magam, mert nagyon alacsony lehet a vérnyomim...szédelgek, nem lenne jó, ha elvágódnék.
Azt nem értem hogy a manóba kaphatta el?????????????????
Mi a fenéért kell a gyerek kezét puszilgatnia a rokonságnak????????
Tuti ettől lett beteg.....és ha jövök a kézfertőtlenítővel, meg a többi mániámmal, akkor meg túlparázós hülyének néznek....meg azzal, hogy a gyereknek betegnek is kell lennie, mert az erősíti az immunrendszerét!?
Így is megkaptam már, hogy túlféltem Lilit, meg nyámnyila lesz így, meg miért vasalom minden cuccát stb.stb.stb.........
Na, ezért.....mostantól senkire nem hallgatok, csak a dokkerra és magamra.....ha úgy látom jónak, hogy fertőtlenítem az egész házat, akkor az lesz és lesz*rom hogy erről ki mit gondol a családban.....
(könnyű úgy okoskodni, hogy én vagyok vele, ha beteg, én virrasztok az ágyánál és én bőgök hajnalban az idegtől.....)